- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy olyan wifi hőmérőt összedobni esp8266-al, ami ami csak ad-hoc jellegel mér, és küldi a mérés eredményét. Mindezt oly módon, hogy csak minimális akkumulátor kapacitással rendelkezhet (mondjuk 3v os liion érme) és én tudom távolról kézzel triggerelni a mérést. Mivel aktívan figyelni egy ilyen kérést jellemzően drága dolog, de olyan noname vezetékes hőmérőt már láttam ami egy ceruzaelemről elmuzsikál egy évet (vevő oldalon), arra gondoltam, hogy esetleg lehet találni olyan 443mhz es adót ill. vevő modult, ami ilyen alacsony fogyasztással bír, és mondjuk egy FET el kapcsolhatnám az esp8266 tápellátását. Találkoztatok már ilyen megoldással/tudtok esetleg valami (lehetőleg óccó) modult ajánlani, vagy teljesen elvetélt ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háború Izraelben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- Asus ROG Strix Flare II Animate Gamer Billentyűzet - Magyar kiosztás
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest