Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
gyapo11
üzenetére
Igen.
Én az ESP8266WebServer-t használom, mert szerintem az a legkényelmesebb.
A fejlesztője aktualizálta, változtatás nélkül fut ESP32-n is.#include <WiFiClient.h>#include <ESP8266WebServer.h>ESP8266WebServer server(80);server.begin(); // start the HTTP serverserver.on("/", handle_index);void handle_index() {// ide irom, hogy mit csinaljon}
A paramétereket név szerint is, sorszám szerint is lekérdezhetem.
Majd ha lesz időm, írok valami tutorialszerűt.
Régebben itt valakinek csináltunk egy elég összetett programot, valami locsolás vezérlésre, de már nem találom itt.
Soros porton továbbítást nem tudom, nekem a fordított kellett: soros portról jövőt továbbítani wifi/router/nyilvános net segítségével adott IP című eszközre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android felhasználók OFF topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Milyen notebookot vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold