- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Yettel topik
- Mobil flották
- Második bétánál jár a One UI 8
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #13341 üzenetére
Szia! Nekem van ilyenem itthon, ha küldesz rá teszt kódot (mondjuk UNO-ra), akkor letesztelem neked szívesen. Még nem építettem belőle semmit, csak tesztelgettem a pontosságát, úgy emlékszem, hogy néhányszor 10ms egy mérés, de nem fix az idő, a pontosság rovására lehet csökkenteni vagy növelni, erre van beállítás a hozzá tartozó library-ben.
"Illetve láttam, hogy páran próbáltak csinálni belöle LIDAR-t , de a legtöbben ugyan azt másolták le egy külső motorral hajtották meg a modul házát egyenlö sebességgel. "
Hát nagyon máshogy hogy lehetne?
"kötelezően csak egyenletes sebességgel kell hogy forogjon mérés közben vagy váltózó forgási sebességnél is ugyan ugy müködik a távolságmérés?"
A mérést, mivel ahogy írtad, fénysebességgel történik, nem befolyásolja, hogy milyen sebességgel forog a szenzor maga körül, inkább az adatok könnyebb feldolgozhatósága miatt számít a szögsebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged