Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Gear S3 - második kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez
üzenetére
Szia! Nekem van ilyenem itthon, ha küldesz rá teszt kódot (mondjuk UNO-ra), akkor letesztelem neked szívesen. Még nem építettem belőle semmit, csak tesztelgettem a pontosságát, úgy emlékszem, hogy néhányszor 10ms egy mérés, de nem fix az idő, a pontosság rovására lehet csökkenteni vagy növelni, erre van beállítás a hozzá tartozó library-ben.
"Illetve láttam, hogy páran próbáltak csinálni belöle LIDAR-t , de a legtöbben ugyan azt másolták le egy külső motorral hajtották meg a modul házát egyenlö sebességgel. "
Hát nagyon máshogy hogy lehetne?
"kötelezően csak egyenletes sebességgel kell hogy forogjon mérés közben vagy váltózó forgási sebességnél is ugyan ugy müködik a távolságmérés?"
A mérést, mivel ahogy írtad, fénysebességgel történik, nem befolyásolja, hogy milyen sebességgel forog a szenzor maga körül, inkább az adatok könnyebb feldolgozhatósága miatt számít a szögsebesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Assetto Corsa Rally
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Építő/felújító topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold