Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Nagyot ugorhat a Poco M8 Pro
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
A 18650-est biztosan te is ismered, csak nem tudtad eddig, hogy így hívják.
Tulajdonképpen a méretet jelenti (18 mm vastag, és 650 tized mm, azaz hat és fél centi hosszú)
Jelenleg ez a legelterjedtebb Li akku "háztartási" használatra.
A piacok is tele vannak vele, ahol árulják az átverős példányokat, de az ebay-en, meg hasonlókon is lehet fake példányokat venni.
Én például a napokban tettem fel kapacitást mérni egy ilyet, amire az van írva, 6800 mAh, és 300-at tud.
Jelenleg a jobbak kb. 3000 mAh-t, vagy egy kicsit többet tudnak, amire ennél lényegesen nagyobb van írva, az mind átverés.
Igen, a protectedet célszerű venni, mert nem szabad egy bizonyos szint alá kisütni, és amiben van védelem, az ezt biztosítja.
A védettek + végén látszik, a "csomagoláson" keresztül, hogy egy kis gyűrű alakú rész van benne, mintha egy 2 forintos lenne ott.
A feszültségük nagyjából egyforma, kapacitásuk mint írtam, max 3000 mAh, de nagyon sok a fake.
Én például ezeket vettem.
link
Nem olcsó, de tényleg valamivel 3000 mAh felett van a kapacitása, lemértem. Látszik a felső fekete résznél, hogy nem sima, ott van a védő elektronika panel. Én ezeket használom a kütyüjeimhez.
Vettem hozzájuk
ilyen
vagy hasonló tartót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Diablo IV
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Thermalright tulajok topikja
- iPad topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- WACOM INTUOS Pen & Touch S - Digitalizáló rajztábla
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold