- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
A
Serial.print
befolyásolhat bármit is az arduino/kód futásnának a sebességében?Elkezdtem a korábban ide linkelt 2 garázs parkoló kódját összerakni (egyik volt az alap, másikból pedig hoztam a nyomógombos feltanításos részt).
Az eredeti kód szerint nagyon folyamatos a ledek felvillanása a távolság változásával, viszont ahogy beépítettem a nyomógombos részt belassult az egész, lomha lett a ledek reagálása.
Kis hibakeresés után (letiltottam az újonnan jött funkciókat egyesével), az alábbi rész miatt lassul be, ha ezt letiltom hasonlóan folyamatos lesz a villogás.
Videókkal szemléltetve (Google Drive link - nagy méretűek):
- Eredeti kód, amit másoltam és kicsit módosítottam.
- Eredeti kód + nyomógomb, ami lassú (tartalmazza a lenti updateDistance részt)
- Eredeti kód + nyomógomb, ami hasonló sebességű, mint az eredeti első (nem tartalmazza a lenti updateDistance részt)//----------------------------------------------------------------
// LOOP - updateDistance
//----------------------------------------------------------------
// Pings the sonar, figures out what color zone the program should be in
void updateDistance()
{
// unsigned long now = millis();
// unsigned int fullDist = (sonar.ping_median() / US_ROUNDTRIP_CM);
Serial.print("Actual Distance: ");
Serial.print(fullDist);
Serial.print(" Panic distance: ");
Serial.print(Panic_Distance);
if(fullDist <= MAX_DISTANCE && fullDist > MIN_DISTANCE)
{
Serial.println(" --> Distance OK ");
}
else if (fullDist <= Panic_Distance && fullDist > 0)
{
Serial.println(" --> Distance not OK = within Panic zone ");
}
}
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest