Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Beköltözik a platformköltözés az iOS-be és az Androidba
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Köszi, amúgy közben meglett a hiba, amit Te is írtál, hogy 5 elemű a col tömb, de azért írtam annyit, mert 5 oszlop van csak a mátrixban. Viszont beírtam egy 6.-at, és hogy 6 elemű (alatta van egy olyan sor is, hogy "int columns = 5) ), így működik tök jól, világít minden, ahogy kell. Annyi hiba még előkerült, hogy valószínűleg (még nem néztem meg, majd holnap) összecseréltem a 0. és az 1. pin-t, mert pont fordítva megy az a 2 sor, mint ahogy kéne.
Amúgy most átírtam a programot 2 helyen, hogy 6. elemet ne állítson kimenetre, a másik helyen meg hogy ne kapcsolja HIGH-ra.Úgy kötöttem mindent, ahogy megbeszéltük: az NPN-ek mentek a sorokra, a PNP-k az oszlopokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold