Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
válasz
softguner
üzenetére
"A szélerősség adatokat, szerintem a legolcsóbb módon, úgy tudod mérni, hogy egy optikai sebességmérő szenzorból fabrikálsz egy szélerősség mérőt."
Na engem ez a rész érdekel viszont. Van egy kis vitorlás csónakom, amire az idei projekt egy gps logger + sebesség mérő / kijelző volt. Kész van, de nagy fájdalmam, hogy a loggolásnál az egyik legfontosabb info (mert hogy ezt jó lett volna üres téli órákban elemezni), hogy mekkora (és esetleg) milyen irányú szél volt.
Nekem nem a valódi szél kell, hanem a látszólagos, ez jó, mert a hajón azt tudom mérni.Viszont nem akarok kanalas szélmérőt az árbóc tetejére, mert ez egy rendes hajón (mondjuk 10+ méter magas árbócon), jól néz ki, meg nem is sérül, addig egy 4m -es kis jolléval amivel alkalom adtán borulni is szoktak, hülyén mutat, és kb az első héten le is törik.

Kifejtenéd, vagy irnál linket, hogy az általad emlitett szélerősség mérő mennyire pontos? Hogy is kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Banggood
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 5 + dokkoló
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold