-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #10591 üzenetére
Ez nem ide vágó dolog, akkor lenne érdekes, ha nem csak 8+2 bit hosszan kellene tartani a szinkront, de itt byte-onként újra történik a szinkronizálás (minden küldött byte start bittel kezdődik, ami megszakítást generál), szóval a hiba tuti nem itt jön be. Már csak azért sem, mert teszteltem az átvitelt még 38kHz moduláció nélkül, sima ir tranzisztorral, és 4800baud sebességgel simán működött. A gond azután kezdődött, hogy bejött a képbe a VS1838 ir receiver, mert nem jöttek át rajta a bitek úgy, mint vártam. A túl rövid és a túl hosszú jel is zavarja, az elsőt még csak értem, de az nem tiszta, hogy miért zavarja, ha több 0 bit érkezik egymás után szünet nélkül, mert a dekódolásban semmi szerepe, a bitek dekódolását én végzem a fogadó oldalon, csak közvetítő szerepe van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged