- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
"A mikro ugyan az rajta, csak a körítés más. Én is megszívtam már vele. A regulátora pl annyira jó minőségű, hogyha 12 voltot ráengedsz megég."
A körítés nagyjából kimerül egy feszstabban és egy USB-serial illesztőben.A többi lényegében már csak a nyák + LM318.
Nekem eddig semmi bajon nem volt velük, pedig eredeti még soha a kezemben sem volt, mindig a kínai klónokat vásároljuk, ráadásul különböző forrásból. Tekintve, hogy az árkülönbség kb. 4-szeres a klónok javára, ez a jövőben is így marad.
A klónokon jellemzően ch340g van, ezekre én - egyelőre - nem panaszkodhatok. A feszstabbal sem volt még gond. Utóbbi természetesen feladatfüggően terhelődik, jellemzően 7.5 vagy 12 volttal vannak meghajtva.Itt egy részletekbe menő összehasonlító írás (klón vs eredeti (UNO)):
https://darkbluebit.com/arduino/real-vs-clone-2/
Itt pedig a klónok kompatibilitásáról néhány értékes megállapítás:
https://arduino.stackexchange.com/questions/71/compatibility-between-arduino-and-arduino-clones
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged