Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ecaddsell

aktív tag

válasz Amarton #10201 üzenetére

Bár nem is használtam, és nem is különösebben érdekel, de ha már ennyit írtatok róla gondoltam megnyitom az adatlapot és gyorsan átfutottam.
    Bevezetőként annyit, hogy bár nem sokat és gyakran, de bőven 10+ éve vásárolok ebay-ről, és nem nagyon tapasztaltam, hogy rosszat küldenek (OK, alapból megbízható eladót választok, néhány cent nekem nem éri meg, hogy kb. 1 hónap vagy még több és refund után újabb kb. 1 hónapot várjak).

A bekötésre a kulcsszó a 8.3.1.3 fejezetben van (ha a 10-oldalon lévő bekötési rajzról nem lenne eleve világos): high-side shunt.
    Szóval a terhelés a föld és a - ág közé kerül a sönt ellenállás meg a - és a + közzé a + meg a pozitív betápra.

Tovább nem mennék bele, de cserébe googliztam neked 1 maxim tutoriált (a találatok legelején) amiben minden benne van.

Szóval butaság össze-vissza kötözgetni.

Azt, hogy a SW mit, hogy csinál nem tudom, de ami még eszembe jutott, hogy minden mérésnél rögtön tisztázni kell mit mérünk és hogyan és nem árt 1 másik módszerrel is ellenőrizni (pl. multiméter vagy oszcilloszkóp az eszköz bemenetére). Itt pl. nekem totál nem világos, hogy a LED tiszta DC-ve van hajtva vagy PWM-el és ez utóbbi esetben egyáltalán ez az eszköz alkalmas-e a mérésre (szinte biztos nem, mivelhogy semmi ilyesmiről nincs szó az adatlapon, szintúgy effektív érték sincs megemlítve).

Új hozzászólás Aktív témák