- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
válasz
Amarton #10201 üzenetére
Bár nem is használtam, és nem is különösebben érdekel, de ha már ennyit írtatok róla gondoltam megnyitom az adatlapot és gyorsan átfutottam.
Bevezetőként annyit, hogy bár nem sokat és gyakran, de bőven 10+ éve vásárolok ebay-ről, és nem nagyon tapasztaltam, hogy rosszat küldenek (OK, alapból megbízható eladót választok, néhány cent nekem nem éri meg, hogy kb. 1 hónap vagy még több és refund után újabb kb. 1 hónapot várjak).A bekötésre a kulcsszó a 8.3.1.3 fejezetben van (ha a 10-oldalon lévő bekötési rajzról nem lenne eleve világos): high-side shunt.
Szóval a terhelés a föld és a - ág közé kerül a sönt ellenállás meg a - és a + közzé a + meg a pozitív betápra.Tovább nem mennék bele, de cserébe googliztam neked 1 maxim tutoriált (a találatok legelején) amiben minden benne van.
Szóval butaság össze-vissza kötözgetni.
Azt, hogy a SW mit, hogy csinál nem tudom, de ami még eszembe jutott, hogy minden mérésnél rögtön tisztázni kell mit mérünk és hogyan és nem árt 1 másik módszerrel is ellenőrizni (pl. multiméter vagy oszcilloszkóp az eszköz bemenetére). Itt pl. nekem totál nem világos, hogy a LED tiszta DC-ve van hajtva vagy PWM-el és ez utóbbi esetben egyáltalán ez az eszköz alkalmas-e a mérésre (szinte biztos nem, mivelhogy semmi ilyesmiről nincs szó az adatlapon, szintúgy effektív érték sincs megemlítve).
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AliExpress tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- 7DB 60GB SSD eladó kedvező áron
- HP EliteBook 830 G8 i5-11gen//16GB//256SSD//13.3 " FHD Bang&Olufsen hang
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged