- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Atom és platformIO modullal küzdök jelenleg. A Problémám az, hogy építettem egy szoftvert egy hardverre, amit windows alól buildelve feltöltöttem éshazsnálok jelenleg is, viszont most MAC-en sajnos nem sikerül a buildelés.
Egy ESP8266 NodeMCU-0.9es devboardra menne a program. a main.ino tartalmazza a vezérlést, az index.h pedig a webes megjelenést. Viszont feltöltés után nincs weblap. Látom a mikrokontrolleren, hogy érkezik kérés, (handle kezelőm van) de nem küld vissza lapot. Az az első gyanúm, hogy mac-en nem buildeli automatikusan hozzá az index.h file-t (ez amúgy stringbe töltődik be a programban) Meg tudom valahol nézni, hogy miket buildel? Esetleg más ötlet?
Aruino IDE alól ugyan ez a jelenség, amúgy error mentesen lefut a compile.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Google Pixel topik
- Nyaralás topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nintendo Switch 2
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Tomato firmware
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest