- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
A nagy függők, akármelyik országban, nem készítettek még "what not to sell/recycle" listát?
Gyűlnek és gyűlnek a kék cuccok, amik trackelve vannak, nyilván nem adom el, de ki tudja, hogy majd később nem-e kellenek-e a benchek további szintjeihez, stash helyem meg már megint nincs, és így eladni sincs mit, hacsak be nem áldozom ezeket a kék cuccokat.Már biciklipumpám is van, amit az imént szedtem egy raidertől, mert benyögtem, hogy friendly vagyok, cserébe rám lőtt, szóval kinyírtam. A kapott 4-es Ferro odaver, 2 lövésből lefeküdt.
Mielőtt knock outoltam, elkezdi sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Futás, futópályák
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

RazoR