- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhilBrick
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
A Trials-ban mindig csak a legjobb korod eredmenye szamit, amikor ki is jutottal.
Szoval hacsak a 7 Hornetet nem egy korben lotted le, nem fog szamitani. -
Roland861010
veterán
Bevittem a Hullcrackert pár körre.
A 3ik körben majdnem oda lett ő is és én is.
Elég is volt.
Egyenlőre marad a bázison.Viszont most shotival feszegetem a határokat.
A srác megpróbált megölni fordítva sült el de volt olyan szerencséje hogy egy másik solo player bevédte a bunkernel így mind a ketten csúszva mászva de túl éltük.Rendesen sztorik jönnek kerekednek.
Viszont kontrollerel a horneteket nem lehet rendesen célozni.
Tán az összes játék közül itt a legkisebb az aim assist előnye.
Szinte 0 segítség.
Player ellen meg ha nem az arcába vagy teljesen hatástalan.Amit nem értek hogy kilőttem vagy 7 hornetet és nem változott az eredmény trialsban sőt még jobban vissza csúsztam.
-
Csandi
addikt
Itt a skill treem jelenleg, bejelöltem mikre fogok még költeni, az 13 pont, 75 ig viszont még 15-öt fogok kapni ugye. Az a 2 pont a végén nem tudom mire fog menni.A sárga tree jobb oldalán az a 2 amit kiszedtem hiba volt, akkor még nem tudtam, hogy a felette levő nagy csak a külön gombos lassú sétára vonatkozik, de szerencsére megtudtam mielőtt azt megvettem volna, így 3 helyett csak 2 pontot basztam el.
Rájöttem, hogy a secu breaches skill nekem nem kell, ha ugyis mindig nyomok expeditiont nem ér annyit a loot nekem + a sok pvp miatt úgyis inkább másoktól veszem el mintsem fiókokat lootolgatva + ugye 3 mas benchekkel meg megfelelő blueprintekkel loot se kell annyira csak pár alap material, aztán craftolom ami kell.
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
5/5 olyan, hogy szinte semmit nem lassulok lila shielddel.
Kékkel abszolút semmit. -
Csandi
addikt
Na 60-as szint megvan. Már nem sok a vége

-
Phobion
addikt
Milyen jól tettem, hogy rád hallgattam, köszi!

Elsőre lepvpztek miközbe lőttem, oda lett volna a Hullcracker azonnal.
(Bár ha egyszer majd be kell vinni, akkor valószínűleg ugyanígy lesz.
)De másodikra sikerült, nem tudom mennyire mák, de 3 pulse unit esett belőle, de nem lootoltam ki mindent, mert jöttek a keselyűk, nem kockáztattam.

Más: A Security Breach-hez a Looter's Luck és a One Raider's Scraps is kell?
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Párnák a lakásokban vannak. Toasterek a konyhákban.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Mert, rossz MK Augment van rajtad.
-
Csandi
addikt
Leaper semmit nem csinál, állj be egy ajtóba és lődd a közepét heavy ammovel, bent nem tud sebezni meg rádugrani, amikor meg robban beállsz az ajtó mögé és nem sebez. Ha gyorsabban akarod akk dobáld le gránáttal mikor előtted áll.
Leaperre semmiképp ne wastelj wolfpackot, azokat bastionre és bombardierre tartsd meg. Hullcrackert én csak queen ellen vittem. -
Phobion
addikt
Gyorsan fel is ugrottam a 4. fázisra Expedition-ben.
Kellene 3 Leaper Pulse Unit.
Erre van valami bevált tactics?Vettem már Hullcracker-t, meg van egy rakat Wolfpack (craftolni is tudok).
Ez a kettő elég a solozására?#986 - Az Augment-ed lehet nem engedi.
-
SoulReaver
veterán
A medium shieldet miért nem tudom felrakni? Csak light shieldet enged...
-
spleenszuru
őstag
Bench lvl 3-hoz basszus azért kellemetlen cuccok kellenek. Van, amivel egyáltalán nem találkoztam még.
Legalább Scrappy 4 meglett ma (van egy plusz cat bedem amúgy), most very comfortable pillow kellene csak, gyümik megvannak.
Azt ki hol vadászta le?Illetve toasternek van valami különlegesen jó helye?
-
Phobion
addikt
köszi, megnézem ezeket!
-
Phobion
addikt
Egyszerűen napok óta nem találok Cooling Fan-t, pedig mindig a Technological helyekre megyek. 🥴
-
Roland861010
veterán
Na egy megoszto lehetőség.
-
RazoR
Topikgazda

-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Igen az a sokoldalú fegyverek közül a legjobb gameben szerintem. Venator csak közelre jó de oda shotgunoknál is jobb.
Napi 1et am lehet venni gun shopban 21k-ért, de azt is fel kell upgradelni 4-esre anélkül túl lassan lő. Ez a Venatorra, és Anvilra is igaz mondjuk. 4-es alattival be se megyek.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Nekem is volt egy venator blueprintem, egy darabig...
Renegade is jó fegyver, abból még csak egy van, de még nem tudom kraftolni.
-
Csandi
addikt
Áh én csak Venator/Renegade/Anvil hármas közül megyek be bármelyikkel. Ferro az 1-es tárjával alul marad sok minden jobb ellen (mire a 2.-at lőnéd halott vagy), de aláírom, hogy a szürke és freek közül messze a legjobb, de csak lvl4-esen. Szerencsére kb. 2 darab szarért lehet upgradelni ugyhogy sose kell 4-es alattival menni.
-
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Letsgoooooooooooooooooooo
Legjobb fegyó -
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Igen elég gyenguszok voltak a szobák lila kulcshoz képest. Tényleg csak este szabad ezeket ellőni, akkor jobb..
De legalább akiket lelőttünk azokból jött bőven cucc
-
Roland861010
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ma toltunk pár kört Csandiekkal két Epic toweres kulcsot is de nem voltam elégedett az eredménnyel ami a szobát illeti.
Simán hozta a kilövő állomás felső szintje kulcs nélkül is azt a loot mennyiséget és minőséget. -
SoulReaver
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Én meg azt vettem észre, hogy többször rak mellém kisebb szintűeket.
PL most is... ALT F4 lett a vége... Sunyulok, mert nem volt kedvem Rocketeerrel harcolni, erre elkezdik lőni.... Én is kaptam egy rakétát, hiába futottam. Beestem egy ablakon ami alatt volt vagy 10 méter még amit zuhanva tettem meg... Utánam is jöttek a hornetek....
Pont előtte geareltem fel magam kék cuccokkal... -
Roland861010
veterán
Lehet, hogy placebo hatás de mióta 20+os lettem olyan mintha jobb cuccok esnének.
Több a kék és lila is.
De lehet csak annyi hogy kimereszkedtem a többi pályára. -
Csandi
addikt
válasz
Viiktor1989
üzenetére
Bázison mindent fejlessz ki.
Talent pontokból ami több staminát ad azt mindenképp, többit kb. ami szimpi, játékstílustól függ.
Sima Arcoknak van gyengéje azt kell lőni és akkor pár golyóba halnak. De csak heavy ammoval, medium még oké bizonyos fegyverekkel, de light ammoval kb. neki se állj.
Kraftolás hát erre nem tudok rövid gyorstalpalót adni, mindenre rá van írva, hogy mi tud készülni belőle, aszerint kraftolsz, szelektálsz.
Angol pedig nem árt azért
főleg ha proximity chaten nem tudsz másokkal dumálni a játék egyik fő aspektusát kizárod. -
RazoR
Topikgazda
Összedobtam egy Excel-t az alapanyagokról amik kellenek a questekhez és a bench húzáshoz, benne lesz az összefoglalóban is, töltsétek le.
-
Viiktor1989
aktív tag
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani egy beginner, kezdő segítséget,mit mire pakoljak skilleket,hogy működik maga a craftolás,miket érdemes a bázison kihúzni,sajnos még nem játszottam ilyen looter-shooter játékkal, aztán nagyonn úgy nekem minden még itt. Angol sem nagyon az erősségem.
Jatszottam vele kb 1 órát,de már a sima arcokat is nehéz volt lelőnöm,nyomtam is egy refundot,de talán adnék neki egy esélyt még 😅 -
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Arc ellen a legjobb, jobb mint a legendaryk is. Queent mindig azzal öltem.
Ember ellen haszontalan.
-
Roland861010
veterán
A Hullcracker mennyire számít jó fegyvernek?
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Zöldben a legelső fixen, meg sztem mindkét első nagy bogyó tök jó
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én elmentem a Carry the momentum-ig, így azért elég agilis a karakter, de lehet legközelebb inkább a piros felé megyek.

-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Szerintem ennyi a moblitybe elég, ha pvp heavy vagy akkor még a felső 2-2-2 kis bogyóból a bal oldali 2-t húznám ki, illetve azt ami azt adja, hogy fáradtan sem lassabb a mászás, asszem az a középső 2-ből a felső.
-
spleenszuru
őstag
Mobilitybe ettől többet nem érdemes, nem? Vagy a vault sebességet még maxoljam?
Piros ág felé kéne mennem, egészen a security breach skillig?
-
D4v3
őstag
Megjelent pár napja Discordon egy quest, amit elindítva 15p játék után jár egy táska skin:
https://discord.com/quests/1432410015721062480 -
Shaza
senior tag
Ebben is "nullázódik" minden elért dolog szezon végén,mint a Tarkovban?
-
Csandi
addikt

Na ez is kész
-SoulReaver: Az egész vidóra értettem, nem csak a jelent amit küldtél. Spawnolás után is fegyverrel futsz. Bukfenc meg gyárilag left alt. De lehet úgy játszani bármivel, hogy mielőtt elkezdenéd nem 5-15 percet bújod a settingst?

-
SoulReaver
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Omg, az komoly lehet
Még a tigris bukfencet sem tudom , hogy kell
Elindítottam a játékot megjelenéskor és annyi.Azt tudom, de egy épületben nem szívesen tenném el a fegyvert. Mire előveszi, megölnek... Meneküléskor eltehettem volna, de úgy voltam vele, hogy hát ha kell. Igaz a drónokra nem pazaroltam kint.
-
Frod
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Amúgy nem volt annyira erős a loot, 1 db lila cucc volt összesen (Bobcat), szóval ráfizetéses volt részemről.
-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
Meg ahogy nézem a fegyvert sem szoktad elrakni. Ha elrakod gyorsabban futsz és kevesebb staminat használsz.
-
spleenszuru
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Én caps lockra tettem, mert kb. az kell a legtöbbet, és ott nagyon kezemre esik.
X-et nem tudom értelmesen lenyomni, ahogy az altot sem, mert én jobb kézzel WASD-zem.
Bal kezes egerezés elég átok, roll helyett általában windows gomb lenyomás történik. -
SoulReaver
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem is tudtam róla
Totál noob vagyok még... -
Frod
addikt
Én is buktam a 4es Ferro-t, de saját hibámból
Kipakoltam a kártyás szobát Control Tower tetején, majd fent a tetőn van egy létra az épület oldalára, csak épp nem ér le végig hanem zuhantam pár emeletet.
Azóta nem is megy úgy, első halálom volt.Viszont minden egyes workbench lv2 szintjéhez hiányzik valami... Tegnap vagy 4 órán át játszottam és még így is, baromi frusztráló 😀
-
Csandi
addikt
-
Phobion
addikt
Ezzel sürgősen csinálniuk kell valamit, nem egyszer futottam már bele én is.
' This may be what makes me quit this game… and I really don’t want to '
-
PhilBrick
őstag
A celkereszt a kameranezet miatt ugral. A te nezopontodbol ralatsz a celra de a fegyver szogben van a kamerahoz kepest, onnan kiindulva nem tud celra all. Ezert ugrik az utjaban levo korlatra a celkereszt.
A Settings/Accessibility/Blocked line of fire alatt tudod modositani.
Valamint hasznald a kameranezet valtas gombot! Ha balra lepsz ki fedezekbol, a kamera is bal vallad felett legyen!
-
SoulReaver
veterán
Nekem legalább sikerült kimenekülni...
A célkereszt néha ugrál. Ez valami bug? Vagy hova akar mászni mindig?
Pár dolog még nekem is jóljönne.
DC-n írtam már, ha esetleg kell 3. fő, jelentkezem.
-
RazoR
Topikgazda
-
Szeszkazán
senior tag
Na ezen is túl vagyok 45 óra után, találkoztam az első csalóval. Emberünknek már van egy steam bannja

-
Csandi
addikt
válasz
fiATHaLON
üzenetére
Én még nem találkoztam vele de twitteren láttam már.
Itt ha cheater öl meg akkor visszakapod utána azokat a cuccokat amit elvesztettél miatta.
Itt amúgy sose lesz annyi, tekintve, hogy fiztetős game. Ban utàn vehetik meg újra.
SoulReaver: A BF6-ban mi stresszes? Konkrétan az FPS playerek legcasualabbjainak a legcasualabbjai gyűjtője akiknek már az 1-es kd is nagy szám.
-
fiATHaLON
őstag
Sziasztok!
Épp most szerettünk ki az Arena Breakout-ból, amikor többedjére azt láttuk
a killcam-en, hogy a 10-m-re felettünk lévő eget, fákat lövi az ember, ahova
a recoil rántotta a fegyverét.
Kipróbáltuk még a server slam ideje alatt az Arc Raiders-t, és nagyon tetszett
ez a Terminátorba oltott Mad Max hangulat.
De már olvastam egy koca cheatgyártó bejegyzését, aki a maga szórakoztatására
gyárt piacra nem kerülő cheateket (majd megkeresi a fejlesztőket, hol egy köszönjükért, hol pénzért), hogy összeszámolta, megjelenéskor 6 nagyobb cheatgyártó
van már (plusz több tucat retailer), ezeknek a discord táborában pedig mintegy
16.000 olyan felhasználó akinek van Arc Raiders accountja.A kérdésem az, hogy mik a tapasztalatok csalók ügyében?
Egy fillért nem fizetnénk már olyan mókára, amit benépesítenek az ilyen
peremre szorult nyomoroncok...
Előre is köszönöm! -
Chalez
őstag
Jelenleg többen nyomják AR-t mint a BF6-ot, steam szerint...
Mondjuk valószínű az EA app játékosok miatt még így is több lehet a BF6 játékosok száma, de azért na. Steamen ma fordult sztem elő először a sorrend csere -
SoulReaver
veterán
Áá, végre meglett a citrom meg hornet driver, erre spaceporton pvp...

3v2v2,
Kár, hogy ilyenkor nem ment a rögzítés... Kettőt leszedtünk, tőlünk egyet... Aztán a másik kettőből egyet és az utolsó meg távcsövessel lecsípte a maradék hp-nkat... A random arc aki velünk volt, az még bekérdezett, hogy "team up"? XDDD Kapott egy lövést érte még

Izgi volt...
-
CactuS
Arcképgyáros
Anvil receptet merre lehet találni? Teljesen random? Tetszik a fegyver, ha valakinek van fölös, akár cserélnék is, van Venator, Torrente, Bettina.
Illeve azt tudja valaki, hogy az asztalok sorrendjét meg lehet valahogy változtatni? Mert ahogy nézem unlock sorrendben tette be. Nem nagy dolog, csak na.

-
shotika
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én most bementem Spaceportra solo, free loadout, mindenki tok baratsagos volt. Beleszaladtam egy 4es teambe is, ok is random alltak ossze
-
spleenszuru
őstag
Mikor rage quitolnék, erre most bemegyek 3x blue gatebe, és minden egyes játékos barátságos, egymást segítettük, dobáltuk a citromot, leszedtük közösen az arcokat, majd kimentünk együtt.
Egyet ugyan meg kellett ölnöm mert rám lőtt, de na.
1 olíva, és 2 barack, és scrappy megint ugrik egy szintet, eddig meg kettesre se bírtam felhúzni..A tököm kivan, esküszöm.
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Oksa, nekem is van 2 haverom akikkel nyomni szoktam csak ritkán vannak fent eegyszerre, szóval egy triot így majd többször lehet hozni.
-
-
Phobion
addikt
vállalhatatlan kezd lenni a nappali Blue Gate is 👏
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Utánad Roland fórumtárssal is mentünk pár kört, fasza több frontos pvp fightok mentek Blue Gaten amíg citromot vadásztunk neki, volt vagy 5-6 killem egyik körben meg a randomunk is nagyon stabil volt, de a loot nagy részét nem találtuk meg mert nem tudtuk hova kúsztak el a fekvők, aztán az erdőben megtalálni gg
De azért egy 4-5 bodyt igy is ki tudtunk pakolni. Kulcsos szobákat is kirámoltunk párat, fun volt. -
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én ma mentem az első duómat Csandi fórumtárssal, még azt se tudtam, hogy kell teamchaten pofázni
/cuccokat ezúton is köszönöm
/
Amúgy barátság részemről nem mindig megy, de ezt vállalom is. Direkt nem vadászok senkire, de ha megyek lootolni és hallom, hogy már vki kukázik, akkor nem don't shoot kiáltással megyek be, hanem ninjában és igyexem megrektelni.
Mai humoros volt mikor lelőttem egy full kék srácot atom loottal, majd még lootolás közben jön egy másik, de már messziről kiabál, hogy don't shoot. Mondja van kulcsa, menjünk ki együtt, kacagtam magamban, hogy rogyásig vagyok loottal, szal részemről deal volt, kézenfogva kikocogtunk
CactuS: nahh erről beszélek, ilyet mondjuk én nem csinálok, hogy maratont futok vki miatt. Ha annyira ügyes, hogy eltud vmennyire menekülni, akkor megyek az utamra.
-
Csandi
addikt
B.sszameg, valaki elvette az EU #1 spotom
mind1 2 napig tuti top30ban maradok a dupla promoért. 
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
CptAdamica
üzenetére
Na, pont most volt egy istenátka player soloban, aki a fél térképen át üldözött (nem volt már töltényem), mire utolért és végre leszedett. Csak abban reménykedem, hogy kifelé egy hasonlóan barátságos camper majd leszedi.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Honor Magic V2 / 16/ 512GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Itt a skill treem jelenleg, bejelöltem mikre fogok még költeni, az 13 pont, 75 ig viszont még 15-öt fogok kapni ugye. Az a 2 pont a végén nem tudom mire fog menni.

)

Még a tigris bukfencet sem tudom , hogy kell