Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
spleenszuru
üzenetére
Amúgy én csak solo-ban játszok, de eddig tudtam boldogulni, a halálaim többsége az én hibám és amúgy rengeteg játékos nálam barátságos. PvE-re pedig nem fogják átalakítani a a játékot, mivel pont onnan alakították át PvPvE-re, mert a sima PvE felállást nem találták működőképesnek. Néha már kezdem is unni amúgy, hogy mindenki ennyire barátságos.

-
-
RazoR
Topikgazda
Átraktam az összefoglaló elejére a DC linket és a játékoslistát, hogy könnyebb legyen megtalálni.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem vagyok elfogult, csak nem látom annyira tragikusnak a helyzetet mint Te
Simán játszható solo-ban is a játék akkor is ha van ott is pvp
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem tudom magasabb tierben hogy van, de ott mondjuk egy carriert hetekig farmolt egy pár ember és ha azt szétlőtték, akkor kuka az egész. Itt,. legalábbis az elején annyira nem tűnik vészesnek a veszteség, bár lehet a kék/lila cuccoknál már más lesz.
-
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nincs de betudok menni veled segíteni szerezni. Blue gate-n olive grove-ban mindkettőből kb. 5-10 et simán össze lehet szedni 1 runból
-
Roland861010
veterán
Nincs valakinek 3 citromja és 3 apricotja?
Embark id RollerX#3525
-
Phobion
addikt
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem élet/munka függő, hogy a pvp szórakoztat vagy sem. Engem pl. csak az, ha napi 1 órát tudnék játszani akkor is pvp gamel játszanék, mivel a nem pvp nem köt le szinte semeddig. Kb. a God of War és a Monster Hunter az egyetlen címek amiket fel tudok sorolni és szívesen játszottam comp játékokon kívül az elmúlt 10 évben.
Destinyzni is a sima pvp és trials miatt jártam évekig, csak ott sokszor muszáj volt gm nightfallozni, dungeonözni meg raidelni, hogy legyen cuccod amit pvp-n használhatsz. Ha ez nem lett vna sztem 1 raidet sem ütök le.
-
yamaraja
csendes tag
Jupiter blueprintet cserélnék valami hasonló -ra.
-
spleenszuru
őstag
Belegondolsz, ugyanez, mert itt a high tier lootos helyekre mennek a playerek, szintén kényszerből, mivel ott a legjobb cucc, azaz muszáj lesz pvp-zni.
Számomra csak hihetetlen, hogy pár nap alatt már a solok is tryharderek, I mean, senkinek sincs élete/munkája, hogy máris csak a pvp szórakoztatja őket?
#884RazoR
Úgysem fogják átalakítani pve-re, mert hatalmas a játék védőtábora, downvoteolnak mindenkit a picsába, aki csak meg meri említeni a pve-t.
Én meg ezt az elfogultságot nem tudom tolerálni amúgy, a balansz minden, csak nem tökéletes. -
CactuS
Arcképgyáros
Én a kikényszerített PvPt nem szeretem. Tehát amikor csak azért van PvP a játékban, mert az endgame hiányzik és azzal könnyebb lekötni az embereket - egy ideig -. Gondolok itt pl. a Dune Awakeningre, ahol kényszerítetten a pvp területekre kellett menni a legmagasabb tier-es lootért. Ahol meg semmi más nem volt, csak Ornival gankelték az éppen harverstelő embereket, akik nem is tudtak visszalőni, mert tárolók voltak az ő ornijaikon. Ott belátta a stúdió, hogy a két tábort nem szabad kényszerítetten összerakni, mert abból csak sírás lesz. Először a PvEsek sírnak, hogy ez így nem fer, majd a balf*sz gankerek, hogy nincs kit gank-elni, mert aki onnantól odament, azok már visszalőttek.

Ez egyébként szerintem fénykévekkel jobb, mint a Div 1/2. Nem is tudom hány olyan köröm volt, ahol lopakodással, 0 lövéssel jöttem ki, teli zsákkal.

-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Haha, Rattlerrel ne próbálkozz PvP-vel , nekem elhiheted, én is azzal rohangáltam sokáig

Ami eddig bejött (TG bácsi tanácsa
): Elsődleges Ferro, másodlagos Stitscher. A ferroval egy lövés a pajzs, utána a ha messze van, még egy ferro lövéssel fekszik, vagy ha közelebb, akkor a Stitcherrel le lehet darálni. Stitcherre ajánlott tárbővítő, illetve mindkét fegyvert fel lehet fejleszteni 4-es szintűre, akkor tuti a hatás. A Ferro pl. sokkal gyorsabban tölt vissza 4-es szinten, mint 1-esen.Nem mellesleg ARC ellen is hatásos kombó: ferro-val lelövöd a pncélt, Stitcherrel szétkapod.
-
Frod
addikt
Klasszikus értelemben vett story nincs, kb odamész az npc-hez a menüben aki mond neked pár sort, hogy "szerezz ilyet, meg olyat" te meg miközben a mapon vagy szerzel ilyet meg olyat, amire ő azt mondja, hogy "király, akkor most csináld meg ezt".
Ezen kívül van Kódex menüpont ahol lehet olvasgatni a lore-ról, meg a világról, de ezeket megtalálod a Fandom Wiki-n is.
De #877 Csandi is összefoglalta tömören. -
Csandi
addikt

Ilyen underdog meme fegyónak 4-esen nem olyan rossz, de közel se olyan jó mint amiket felsoroltam. Az pedig mindig negatívum, hogy light ammos mert arc ellen rosszabb. Light ammos fegyók nálam mind insta eladás/recycle, és a light ammo is sell.
De küldtem ugye dmg táblázatot mindegyik fegyverre, mekkora shieldbe hány fej és/vagy test lövés kell, hogy ölj vele, azok a csúcsok amiket írtam.
Én szürkéből csak a ferrot használom azt viszont muszáj 4-esen különben brutál lassú. Fejbe zöld shieldes embert az is 2-ből öl, testbe meg 3, csak ugye azzal nehezebb annyit bevinni egymás után, mert az első esetleg 2. után már simán fedezébe futnak

Meg ugye azt a logikát kell követni, hogy ha fedezék mögül egy pillanatra kinézel aztán vissza abban a pillanatban minél több dmg-et tudj kitolni. Erre ugye a kettle, automata fegyók stb. nem jók. Az egyetlen ilyen gyors közelharci amit vinnék az a Venator, ha ugye openben 1v1 v 1vX aim duel van, de amikor mindketten peek-elgettek fedezék mögül és a másik ugyanannyi időd alatt amíg te belelősz egyet Ferroval, ő csak Kettle, hát nem kérdés ki fog nyerni. -
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Rattler-ből mindegy hanyas szintű van nálad kuka szar az a fegyó.
Ferro, Anvil, Renegade, Venator, Tempest, Osprey + a shotik. Ezekkel van értelme menni. Ferro mellé lehet smg-t használni még, többi mellé nem kell.
Ha zöld shielded van akkor bizony Anvil, Renegade, Osprey fegyókkal 2 golyó vagy fejbe, vagy 3 testbe. 4-es Venator pedig beatel egy shotit is, mivel ugye a shotik 2 ből ölnek, de mire a 2. at lőhetnéd a venator leolvasztott.
-
Csandi
addikt
Nincs. Bemész a (jelenleg még) 4 mapból az egyikre amin vannak robotok meg játékosok, gyűjtesz cuccokat, próbálsz nem meghalni/másokat megölni és kijutni. Ez egy multiplayer játék, nem sztori. Érted az overwatchnak vagy a counter-strikenak sincs sztorija.
A "lore" annyi, hogy emberiséget leiágzták ezek a robotok ami miatt lakhatatlan a felszín, föld alatt laknak az emberek és a bátrak felmennek gyűjteni a régi világból dolgokat a lentieknek, közben kerülgetve a robotokat illetve harcolva velük, meg alkalomadtán egymással mivel fent nincsenek törvények. Ennyi.
-
spleenszuru
őstag
Nincs sztori.
#873CactuS
Már nem barátságos. Minden egyes körömben megtámadnak/megölnek.
Most pl. volt nálam Rattler 4, de egyszerűen párat belém lőnek a nem tudom mivel, és meg is halok.
Természetesen most is voltak nálam küldis cuccok. Nem is értem minek kínozom ezzel a játékkal magam, esküszöm, csak az ideg áll belém. -
Shaza
senior tag
Story miatt érdemes elkezdeni?
-
-
RazoR
Topikgazda
Megy a nyígás mindenhol az only PVE módért de én nagyon remélem, hogy ezt nem lépik meg a fejlesztők.
Nagyon kettébontaná a játékosbázist.... -
SoulReaver
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én egyszer használtam, nekem tetszik fegyó.
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Egynek elmegy, de csak guggolva pontos, nagyon eszi az ammot és akkora sebzése nincs. De volt màr, hogy meg tudtak lepni vele egy folyosón hátba és letúrták mind3munkat 1 tárból

Arc ellen elég rossz viszont
-
Most találtam torrente blueprintet, mennyire használható fegyó?
-
PhilBrick
őstag
Egyértelműen magasabb a tier, de szerintem sincs több belőle.
A legalacsonyabb stressz/loot hányadosa a Raiders Cache eventeknek van.
Körbefutod mondjuk a Buried map szélét, biztosan lesz számos ládát. Lesz bennük kék és valószínűleg lila is néha. Ha még kulcsot is viszel magaddal, minimális a kockázat. -
Csandi
addikt
Az alap loot rarity magasabb, akármilyen fiókot kihúzul a zöldek inkább kékek, a kékek meg inkább lilák. A kulcsos szobákban is több a lila, meg az emberek is jobb, több cuccot visznek be amit el lehet venni tőlük.
A loot mennyiségét viszont nem tudom, hogy több-e, az átlag rarity magasabb az biztos. -
Phobion
addikt
Tegnap este csak Night Raid-eket toltam, eléggé kiégetett.
Tényleg annyival több, jobb a loot, hogy megérje az extra stresszt?
-
Csandi
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Igen, 20-as tàr nagyon kicsi, és ahhoz képest, hogy heavy ammot lő nem valami erős arc ellen sem.
AR-ből Tempest a legjobb, de a Venator meg a játék valszeg legbustedabb fegyvere az egyetlen amire szerintem kellhetne egy nerf. Am meg Anvil/Renegade 2 stabil opció mindig mindenre.
-
Frod
addikt
Tegnap PS-en ismét full chill volt DAM map, egyszer lőttek csak rám, de a Dont Shoot után kibékültünk

Valaki viszont adakozó kedvében volt, éppen beugrottam egy már induló liftbe, tele hátizsákkal, a földön meg ott virít egy Bettina Blueprint, de hát konzolon esélytelen ilyen gyorsan kipakolgatni, úgyhogy az elúszott.
-
Roland861010
veterán
Kár volt most hajnalban a kávé mellé Arcos videót nézni a YouTuben ténylegesen most tudatosult bennem mennyivel könnyebb dolga van a PC-n játszó embereknek a konzolhoz képest.
Már csak a loot pakolgtatasa is ezerszer gyorsabban megy.Remélem a következő nagyobb patchben megoldják a K/M támogatást.
-
VTom
veterán
Ma én is így jártam, betévedtem a Blue Gate-re, mert ott volt küldetés, az első körben úgy lőtt ki a Bombarider, hogy azt sem fogtam fel, hogy hol van (pedig nem kicsi) a másodikban meg 4 Hornet lőtt cafatokra. Mindkét körben buktam 1-1 lvl4-es Ferro-t, meg 1-1 lvl4-es Snitchert.
Bementem Free loadouttal is, első körben megint kinyírtak a drónok, végül a második free loadout körrel meglett a küldetés, és ki is tudtam jönni tele loottal.Egyébkénta küdletés adott Medium shieldet, de nem tudom használni, csak hátizsákba tudom tenni. Nem látok infót, hogy szinthez lenne kötve. Nem tudjátok, hogy ez miért van? (lvl12 vagyok)
-
Phobion
addikt
k*rva nagy pofonokat kaptam most soloba, egy darabig marad a free loadout, vissza kell építkezni
-
BRABUS113
aktív tag
Van egy Anvil receptem így cserélném egy darab Apricot-ra
-
CptAdamica
nagyúr
Egész jó kis körrel zártam a mai napot, buried city-n volt egy küldetés, mondom azt még megcsinálom, ha már ott vagyok, akkor lootolom a hospitalt és amúgy nem a kör elején kezdtem, de minden ki volt lootolva a hospitalban, kivéve 2 fiók kábé a zárt szoba mellett, az egyikbe találtam egy keyt a zárt szobához, aztán jött pár dolog.

-
Chalez
őstag
Bettina, Il Toro, Medium és Heavy Gun parts cserélhető, ha nincs cserealap, akkor is szívesen adom
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ja, squadba nincs bocsánat.
Squadba én is lövök mindenkire. -
Csandi
addikt
Na mentünk megint pár queen kört, most csak egyszer tudtuk megölni így, hogy blue gaten van, a többi alkalommal megöltek miközben csináltuk. Hellcrackerrel nem sok esélyünk van másik playert megölni
de annál az 1-nél akik jöttek egyből segíteni kezdtek nem is minket lőttek
Ma volt egy nagyon vicces solo night run spaceporton, random összefutottunk egyik épületben 4-en, megbeszéltük, hogy team, megöltünk a spaceport tetejéről egy bombardiert, aztan mikor kiakartuk lootolni megtamadott minket egy rocketeer meg egy solo, ugyh 4v1v1 volt, 3-man kijutottunk
-
SoulReaver
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Á csak a szokásos...
Már nem működik a "dont shot".... 
Igaz nem soloban voltam, de a csapat többi tagja messze volt. Nem vettek észre, de az első gondolatom az volt, hogy gránát és lövés... Helyette jó fej akartam lenni, de inkább nem leszek...

Szerencsétlen...
Biztos lemaradtam volna a bőröm
De azért jót ment!Nem szarral gurigáznak... Én örülök, ha az ARC-okat kitudom nyírni.
-
kzolee216
senior tag
-
Phobion
addikt
Night Raid-ben esélytelen már pvp nélkül közlekedni.
-
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Miért fura? Kb. minden comp player ilyen minden játékban.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Rám még mindig nem lőnek szólóba, de átérzem a fájdalmadat.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nahh milyen trauma ért, hogy így döntöttél?

-
DiamondBack
senior tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ez is jó főleg a vége a lényeg, instant uninstall lenne egy ilyen nekem...
-
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
[link] Ezt is ajánlom
-
SwitcX69
tag
Nagyot változtak a playerek?
lehet mindjárt felnézek kicsit, de már előre félek -
SoulReaver
veterán
Na ennyi volt. Akit meglàtok, lelövöm a fszba… Nincs kegyelem.
-
Security breach kicsit op:

I feel as if they are a bit overpowered. I unlocked them yesterday and just doing free loadout runs today this is what my inventory looks like and I've been selling all the blue weapons I get just because I don't have space. You can easily hit 2-5 breaches in one run, extracting with at least 2-3 purple weapons that are already leveled up at least to level 2 most of the time. Not to mention you can also get blue prints and usually a couple wolf pack grenades. This really takes away from the value of gear, there is zero gear fear for me now removing a lot of the tension or the "oh shit" factor of dying.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Látszik rajta, hogy tapasztalt
-
Anvil blueprint nem lapul valakinél véletlen?
SoulReaver: mondjuk nem szarral gurigázik emberünk.
-
SoulReaver
veterán
Ez volt már?
-
-
Csandi
addikt
Ja aki kérte a rusted gear-t.
Itt a steam friend code-om: 86188850
Embark: AsheXp#4419 -
shotika
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én reggel ertem el a piros ág vegere, johetnek a spéci breachek

-
Csandi
addikt
Ilyen nagy release-eknél ki kell venni szabit, az a tuti megoldás

Amúgy nekem az sem lenne ellenemre ha secu szekrény csak kulcsos szobákban lenne. Pl. a zöld kulcsos szobák amúgy elég semmilyenek, szóval azokban lehetne, a lila kulcsosba meg nem kell de az meg szekrény nélkül legyen fullos.
-
Frod
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Topkomment:
"Unfortunately for us employed folks, this will be nerfed before we get to experience it."
Amúgy hasonlóan gondolom, nyilván end-game funkciónak volt szánva, mígnem 6 napra rá már azon panaszkodnak a nolifer-ek, hogy milyen uncsi, hogy televannak purple gear-rel.
Gondolom majd csökkentik a Secu szekrények számát, vagy éppen nem mindben lesz lila cumó. -
Chalez
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Jöhet a piros ág!

Apropó. Il Toro blueprint cserélhető nálam bármi más blueprintre, ha még nincs meg.
-
spleenszuru
őstag
Frod kollégának:
I think Security Breaches are a bit too strong : r/ArcRaidersNa, ki megy innentől a piros skill ágon?

-
Csandi
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Én night mode-ot benyomtam még első nap, a master volumeot meg visszavettem kicsit. Windows 60-on van nekem, a játék meg 35-ön. Többi csúszka 100, zene 0
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A másik oldalon ez így nézhetett ki :
de azért a rattler is ki lett mentve látom

-
Csandi
addikt
Minden mást kicsit tompít, de nekem pl a zene eleve 0-ra van húzva szóval kb. mindegy
de lépésekre jó a night mode.
Én closed back-el nyomom, volt openem is jobban szerettem (HD560S) de mióta egyszobásban lakunk vissza kellett váltani zártra, különben nem tudnék játszani ha párom is otthon. Szerintem is zsenik a hangok, nagyon fullos. Itt (is) érződik, hogy a régi Dice team. -
Csandi
addikt
A night mode-ot a hangoknál mindenkinek ajánlom bekapcsolni. Felerősíti a lépés és arc effekt hangokat, jobban hallod, messzebbről és irányát is könyebb belőni.
-
Tényleg hátba lőttem, de megint az volt, hogy emberünk már bent úgy rámolt Testing Annexben, hogy kb Scrapyardnál hallani lehetett. Fogtam odamentem és elkezdtem hallgatni merre jön le. Pechem volt, mert nem közvetlen jött felém, de utána mentem és ledaráltam. Értem én, hogy nem pvp player, de ha ugyanezt osonva csinálja, sokkal kisebb az esély, hogy vki meghallja a világ másik végéről.
-
VTom
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ennyi.
Valahol egy másik weboldal másik topikját pedig épp most sírja tele valaki, hogy fullos gearrel lootolt, amikor jött valami kretén, aki hátba lőtte, ezért most abbahagyja a játékot
Egyébként én nem sajnálom a bukott cuccokat, mert pár free loadout körrel ki lehet lootolni annyi fegyvert/nyersanyagot/pénzt, hogy vissza tudjam cradtolni/upgrade-elni őket.
-
Chalez
őstag
-
PhilBrick
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen. Anyázni nem fogok miatta, de gyakran észreveszem.
Meg a villogó ikonokat a jobb oldalon. Szívesen látnék több infót az aktuális pingemről is például.
Nem tudom ki a szolgáltatójuk, de a Frankfurti AWS-hez tizenpar pingem szokott lenni minimális packetlossal. Ehhez képest igencsak döcög a Raiders. -
Nahh mikor 10 perccel később esek be mapra és már csak a pvp-t keresem
/szürke rattlerrel mentem be/
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ja hát nagyon kis hz-esek a szerverek, engem is zavar, de elfogadtam, hogy casual game és nem problémázok ezen. Sokszor volt meg streameken is láttam, hogy már rég falmögött léve kapom vagy kapja a találot valaki, de fordítva is, hogy ellövök valakit és egy évvel később adja be a killt. Ennek tudatában kell playmakelni, de ugye a tps ezt valamennyire elrejti, ami meg egyébként is egy tök más játékstílust követel meg mint az fps.
-
spleenszuru
őstag
Nektek vannak ilyen problémák?
People are going to drop off this game if something isn't done about this desync : r/ArcRaidersÉn nem érzékeltem, vagy csak szimplán fel sem fogtam miközben kinyírtak.
-
kerepesig
tag
Másnál is összeomlik a játék "corrupted files" címszóval? A mai patch után jött elő

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Nitro 15 gamer laptop! -i7 9750H, RTX 2060 6gb, 32gb DDR4, 500gb SSD, 1tb HDD
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

): Elsődleges Ferro, másodlagos Stitscher. A ferroval egy lövés a pajzs, utána a ha messze van, még egy ferro lövéssel fekszik, vagy ha közelebb, akkor a Stitcherrel le lehet darálni. Stitcherre ajánlott tárbővítő, illetve mindkét fegyvert fel lehet fejleszteni 4-es szintűre, akkor tuti a hatás. A Ferro pl. sokkal gyorsabban tölt vissza 4-es szinten, mint 1-esen.