Hirdetés
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok, szerintetek soloban érdemes játszani? Nem játszottam még ilyen típusú játékkal, de amiket eddig láttam belőle az tetszett.

-
Csandi
addikt
Én elejétől is bátran mentem, nem féltem a cuccom majd lesz másik, fightolni megyek be + annyi pve amennyit megkövetel a játék.
Inkább úgy játszunk mintha egy battle royale lenne, de így pörgős meg adrenalinnal teli

Questek nagy részét soloban farmoltam ki, bementem free cuccal, megcsinál, extract. Így 2 nap alatt megvolt a 63 quest

-
Csandi
addikt
A fegyverek szintjének elég nagy hatása van PvP kimenetelnél lásd Ferro, Anvil, Venator, Renegade csak, hogy a legjobb PvP fegyókat említsem. LÉNYEGESEN gyorsabb fire rate (Ferro esetén reload time de az ugyanaz ugye ott), ezen múlhat, hogy ki lövi be az utolsót egy duelben vagy hányat tudsz lőni bele meglepiből mire észrevesz.
Anvillel egymást lőjük, egyikünk sem missel mert az kb. lehetetlen ebben a játékban, nekem 2-es Anvilem van neked 4-es, akkor te nyersz.
-
válasz
PhilBrick
üzenetére
Egyelőre lvl2 a 3-t még fájna etetni alapanyaggal

Szeszkazán: köszi, nekem tapasztalás útján ez jött be. Kézreáll, hatékony vagyok vele közelre és távolra is pvp-re is meg arc ellen is.
Chalez: nahh Anvilem egy van, azt is egy pvp fightból hoztam el

Még 1 kérdés ha már ennyien válaszoltok. Az első mappon kívül nem mentem még sehova. Nyugodtan kezdjek el a 2-3. mappal is ismerkedni?
RazoR: igen kb ez a stratégiám nekem is, már ha én látom meg elsőnek
-
Chalez
őstag
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha nem free-vel megyek akkor III-as Stitcher 25-ös tárral és 3-4-es ferro.
Ferro-val ledurrantod a pajzsot az enemy-ről, Stitcherrel meg ledarálod.
-
Chalez
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nekem az Anvil bevált ARC-ok ellen, valamint az Il Toro shoti is adja raider ellen, ha budget gearrel akarsz menni. Aztán ha szintezed a fegyvereket, akkor még jobb esélyeid lesznek.
Más. @Kéne egy Sentinel firing core, hol találok sentinelt legtöbbször leghamarabb?
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Legjobb budget kombó.
-
Csandi
addikt
2.5x-es szorzó van a fej dmg-en.
Sziasztok beköszönök én is, nyomtam eddig egy lightos 55 órát, benchek maxosak, összes quest kész, 40 valahányas szintű vagyok már csak pvpzünk.(meg pakolom a projectbe a materialokat) Egyébként is az a fókusz nálunk, mármint a pvp. Kérdés valaki akarna-e jönni a héten egy Queen killre? Hullcrackert is adok hozzá ha nincs meg ammot, csak legyünk meg 3-man, mert jelenleg szinte csak duozok haverommal. Megvette egy másik is néha trioztunk de szerintem ő nem fog sokat jönni.
-
PhilBrick
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Teljesen jo paros, de ne lvl1-n vidd ki oket!
Upgradeld lvl3-ra ha tudod. Plusz egy nagyobb tar a stichnek.#585
Mondjuk ez egy erdekes nezopont.
Nekem nem lenne kepem free loadouttal joinolni csapathoz ha masok is szamitanak ram... -
DiamondBack
senior tag
Én magam részéről azért megyek inkább random triókkal mert jobban eloszlanak a játékosok a pályán. Általában 20-22 player van a mapon ez kb 7 triót vagy kb 20 solo playert takar. Szoktam is morogni ha nem jegyzi meg a "fill up" gomb állását a game.
Shoudot néztem pl solo meccsein egy dobozt nem nyitott ki folyamatosan enemybe botlott azokat lootolta majd távozott
Egy-két kivétellek szinte mindig fight nélkül jövünk ki triókkal, lehet persze hogy csak szerencsés a spawnunk.
Mivel skót vagyok csak free loadouttal megyek így nincs gearfear, ami meg is határozza a gameplay taktikát, ha ferrot vagy rattlert ad akkor nagyobb az arc keressük a fightot, ha két kis light ammosat akkor sunyulás van. Egyikünk előre bejelöli a kívánt exitet és annak a környékén mozgunk, ha nagy a fájdalom akkor futás
-
-
VTom
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Egy-egy kör után az inventory-ban látszik az állapota mindennek (pl. 85/100)
Jobb klikk rajta, és repair. Persze csak ha van hozzá elég nyersanyag. -
Ombi5
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Hitbox mennyire szamit ugyan ennel a jateknal, hogy fejre vagy testre lovok?
-
Chalez
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Van még egy komoly fegyver, a Vulcano shoti, közelről úgy darál, mint a veszedelem... Érdemes a gyakorlótéren kipróbálni mindegyik fegyvert, mielőtt élesben beveted, és elbukod, mert nem úgy adta, hogy neked jó legyen

Viszont úgy degradálódik, hogy 1-1 raid után kamionnyi cuccal kell javítani. Mondjuk ekkora tűzerő nem is csodálom, hogy szétnyírja a shotit
-
Phobion
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Konkrétan solo-ban jobb, de ez saját vélemény. (lvl 16 - ~16 óra, csak solo)
-
pzstm
titán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
crossplayes a dolog? még nem szereztem be de agyalok rajta mert tetszik, mai árakat nézve olcsó is (PC nincs egyedül nekem)
-
Szerintem sokat számít, hogy te leped meg a ellenfelet vagy ő téged. Mióta nem trappolok, mint egy mammut, azóta több a sikerélmény geareltebb ellenfelek ellen is.
Ami meglepő sokan írjátok, hogy solóban milyen barátságos mindenki, nálam 90%-ban jihad van, integethetek, pofázhatok meglátnak és már kapom az ívet..Cactus: én imádom ezt a solozást, nagyon nagy pozitívum, hogy nem jönnek csapatok szembe, így lehet tudni mire számítson az ember.
Csapatba joinolnék én is, bár többször vagyok napközben és nem este, ha van még ilyen a fórumban akkor highly welcome (: -
válasz
Roland861010
üzenetére
Van, bár egyedül nekem f*satósabb volt, mint csapatban.
-
Szeszkazán
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát persze nem is kérdés

-
válasz
Roland861010
üzenetére
Van.
Nagyon jó móka. -
Roland861010
veterán
Helló,
A hétvégén szeretnék neki állni soloban játszogatni.
Van értelme egyáltalán neki kezdeni?
-
PhilBrick
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Es mennyire birtal mozogni ennyi tulsullyal?
En biztosan bedaraltam volna egy-kettot alkatresznek meg a terepen. -
Szeszkazán
senior tag
Vannak esetek nem számít, bemegyek a full kittel kék gearben és a free kites simán megöl ha olyan helyzetből kap el.
Ha valaki tud célozni akkor tök8 hogy útkaparó van nála.
Szóval azt vettem észre a Kék/lila fegyverek éppenhogy kicsit jobbak csak, annyira nem rúgja fel a balance dolgot. -
Ombi5
őstag
Azert akinek nincs napi 6 oraja gamelni, mint nekem jol le vagyok maradva ,es baxobb fegyverekkel soloban is eselytelen vagyok. Ti hogy vagytok ezzel?
-
Szeszkazán
senior tag
Vastag solo kör volt Dam night mode

-
RazoR
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
A lifteknél van egy visszaszámláló, ha lejár akkor az a lift már inaktív, egyetlen lift marad a cégén.
-
szucsinka
őstag
egy extrém láma kérdés:
hogy lehet bukfencelni ? tigris ugrást csinálni? én csak csúszkálni tudok mint a COD-ban..ÁÁÁÁ MEGVAN
-
SwitcX69
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Számláló nullát mutat.
-
SoulReaver
veterán
Tegnap este egy akkora halom kék és rózsaszín cuccot buktunk haverral… 2 lift is inaktív volt. Az egyik raiders hatch.
Haver ragelt is… a gubera szimulátoros szövegén még most is nyihogok
Jelzi valami a térképen, ha nem működik a kijàrat?
Találtam egy nagyon baszó fegyvert, aminek Torrente a neve…

nagy a szórása, de iszonyat erős közelre.
Van már jó pàr asztalom a putrimban, kezd megtetszeni amúgy. Igaz még csak lvl 6-os vagyok, de szívesen csatlakoznék.
-
nanofocus
tag
Szia én felvettelek, mehet majd. Foxtrot néven mrgtalalsz. Én eddig csak 6 kört tudtam menni, de meglepő volt módon abból 4 extract. 3 solo és 1 team. Bárkivel mentem már előre köszöntek hogy dont shoot! Persze soloban, mert trioban azonnal kapod az ivet. Sajnáltam de egyszer én voltam a geci, srác a negyedik emeleten rám lőtt, majdnem ki is ikszeltük egymást. Gondolta nem megyek vissza, hát visszamentem. Knock out. Nyugodtan szedem el a cuccát, hallom jön valaki. Gyorsan másik szoba sarok, elkezdi lootolni a hullát :D na ő is off, nem mertem kockáztatni. Már degesz voltam a kék cuccoktól a két barátom miatt, erre hallom megint kastat valaki, így muszáj voltam őt is kinyírni. Pedig hogy megörültek hogy loot hegyek vannak..
-
Phobion
addikt
Az elején nagyon soknak, átláthatatlannak tűnik a loot mennyiség, de idővel átláthatóbb lesz.
Amit érdemes beállítani az a Workshop alapanyag tracking, upgrade-hez.
Pl.: lesz majd több asztalkád a Workshop-ban, amiket lehet majd szintezni a Level Up tabon. Na ott be kell állítani az alapanyag (materials?) tracking-et, hogy a szükséges alapanyag ikonoknál mutasson egy kis 'szem' ikont. Abból lehet tudni, hogy az a alapanyag kell valamilyen upgrade-hez.
-
Phobion
addikt
Egyszerűen alig lehet letenni!
Csak még egy kört gyorsan, 5 perc, gyűjtök pár citromot. Mindent sikerült csak citromot nem, jó, akkor még egyet gyorsan.
-
spleenszuru
őstag
Újabb nagyon basic kérdés, de eddig egy játékban sem használtam prox chatet.
Amikor lenyomom a B-t, és pofázok a mikimbe, és látom is, hogy a kis hangszóróból jön ki a hang a játékban, akkor hallanak a játékosok, igaz?
Mert van aki nem használ mikit, emotet ugyan igen, de nem egyértelmű. -
Hát, elestem. Megvettem.

A listából küldtem pár barát felkérést, ha nem gond. Dumálni játékon belül szoktatok vagy discordon?
-
BRABUS113
aktív tag
Jó kör volt

-
válasz
DiamondBack
üzenetére
A deck is tartalmaz coin-t, legalább azokért érdemes csinálni, hátha később lesz olyan skin, ami bejön.
-
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Arany szíved van. -
Hoppá!
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én lootolok és megyek kifele, eddig nem éltem a lehetőséggel. Viszont ma 2x is lőttek rám sniperrel kifele menet, a második alkalommal hallottam is a csávót, hogy rohan le utánam, de túl messze volt és nem ért oda mire zárult a lift.
Amúgy az még jó lehet, ha a lift körül van ARC, azok tudnak fedezni
-
CptAdamica
veterán
válasz
PhilBrick
üzenetére
Én ezt a liftcampet nem tartom túl fair lépésnek még akkor sem, ha sok mindenki él vele. Most volt amúgy egy olyanom, hogy kinyomtam a ventilátort blue gate-en, láttam még egy Snitch-et, gyorsan elszaladtam legyilkolni, amíg kikapcsol, visszamentem, leereszkedtem és ott volt már valaki bekempelve, aztán lányos zavaromban azt se tudtam, hogy melyik gombot nyomjam. Ha valakinek csak így megy, akkor örülök, hogy segíthettem.

-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
egyszer hassználatos
-
Chalez
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerintem egyszer használatos, de lehet craftolni is majd, asszem... még nem jutottam el odáig
-
Raider hatch key-t érdemes megvenni Shani-tól? Nagyon filizek rajta, mert elég sokszor jól jönne.. /gondolom nem 1x használatos/
-
-
PhilBrick
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Túl erősen fogalmaztam. Nem az egyetlen opció a liftcamp ha később érkezel. A térképek nagyok, mindig marad valahol valami.De felkapottabb helyekre én már nem indulnék el ha 10 perc késéssel érkezem.
Nekem ez is az egyik nagy bajom a jatekkal: hozzuk a kulcsot valamit ertekes helyhez, aztan 25-re erkezunk 800 meterrel arrebb...

Kellene egy metrojegy a raiders key mintajara, amivel nagyjabol megvalaszthatnam az erkezest.
-
Chalez
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha elindul a lift, és ott kinyírjátok egymást, kaptok mindjetten xp-t, "raider sebzésért", csak próbáld ki
-
válasz
PhilBrick
üzenetére
Thx, erről fogalmam se volt, még magamat néztem hülyének, hogy lehet ezek default looted szekrények. Akkor ha kevés az idő, akkor gyakorlatilag kb liftcamp? Mondjuk most is az volt, hogy megyek ki, jön egy srác: don't shoot-t tolja, mondom ok nem bántom, erre bent lelő a liftben. Amit beszívott, hogy knockolva kimentem, kaptam is rá acsit

De asszem most ideig mindenkit kinyírok.. -
-
A jelenlegi állapotában, mekkora helyet foglal el a játék?
-
PhilBrick
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
A hangsúly a mobilityn van nálam, de azért közben teszek párat például a gyorsabb nyitásra, keresgélésre is, mert nagyon védtelen vagyok közben.
-
spleenszuru
őstag
Skilleket ti hogyan nyomjátok?
Pl. ami nagyon fontos, Marathon runner, felviszitek 5/5-re szünet nélkül, vagy nyitogattok ki közben mást, pl. akár másik ágon, az in game crafting skillt?
Most csak mondtam 2 példát, de mindegy melyekre gondolunk. -
PhilBrick
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Minden Raid harminc perces. És valóban nem egy hullámban érkezik mindenki.
Induláskor mindig figyeld a visszaszámlálót! Ha mondjuk 18 percről kezdesz, akkor komoly tervek helyett érdemesebb egy lifthez menni rögtön és várni egy távozóra. Csúnyán hangzik, de az Embark is biztosan számításba vette ezt mikor így döntött a várakozás csökkentése mellett. -
VTom
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Azt hitte, hogy itt van az élete nagy pillanata.
-
Nahh megint tanultam valamit, ezek szerint nem egyszerrre spawnol mindenki. Szitu a köv, beesek a gaméba 3 lépésre tőlem kis kabin mondom hajrá lootolok. Öltözőszekrények, mind lootolva. Mondom mi a franc? Nahh akkor map és megyek vmi célzott helyre, elindulok, vhonnan sniper lövés, mire kiszúrtam a srácot bevégzett pisztollyal. Most vagy vmi hatalmas véletlen volt és pont arra járt, vagy oda spawnol és ő lootolt mindent kb 2 percel előttem..
-
Chalez
őstag
Elfogyott a töltényem, ráadásul lelőtt egy Bogdan nevű player, kicsit belb@sztam magam
Most itt vége pár raid-ig a donsút-nak -
CptAdamica
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Nálam tegnap olyan volt, hogy mentem volna ki, jött 2 játékos, megbeszéltük, hogy nincs lövöldözés, majd ketten már csapattuk a táncot, a másik nyomta az interakciót és jött egy 4. játékos, akitől kaptam egy heavy-t, meg beakart dobni egy gránátot, de csak az ajtót találta el, aztán kimentünk hárman.
Azt hitte, hogy itt van az élete nagy pillanata.
-
-
DiamondBack
senior tag
Zsenális köröm volt tegnap, kaptam két balfasz csapattársat akik ott hagytak a francba folymatosan, nem kommunikáltak, minden lézető dologra lőttek aztán 5 perc múlva spammelték hogy kéne ammo. Otthagytam őket, halottam hogy a közelben lőnek, mentem a szokásos "friendly" meg "dont shoot" szöveggel, nem lőttek, kihisztiztem magam nekik, mentem velük lootolni, aztán a vége felé összefutottunk az eredeti randomjaimmal (persze direkt arrefelé igyekeztem vinni őket) az új haverjaim simán bedarálták őket és a végén kimentem velük.
23-as vagyok kb 10 óra után, végig free loadouttal, illetve ha kijöttem akkor a free augmentet becseréltem mk1-re pici ammo és vissza egyből a földre.
Mennyire igaz a pletyka hogy gear alapú a matchmaking?
-
RazoR
Topikgazda
20 óra lvl20
-
VTom
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy fejlődni, fejleszteni, lootolni jobb a solo play.
Ha csapatban megyünk, egyből lőnek, ha találkozunk valakivel.Egyedül szinte mindenki köszön, és megy a dolgára, esetleg még segít is, ha belém akad valami ARC. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom eddig.
-
-
Ombi5
őstag
Aki mar 60 oranal jar az jo nagy elonnyel van, de ez ilyen. Soloban toljatok?
-
CptAdamica
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Előtte engem is, mondjuk nálam sokszor sokat segítene, ha nem "süketen" játszanék sima hangszórókkal kisebb hangerőn, hanem fejhallgatóval. Sok PvP másképp alakult volna.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Engem most kentek fel a falra vmi automata fegyóval esélyem nem volt az alap snipe puska + pisztoly kombóval.
-
CptAdamica
veterán
Nyomtam egy PvP-t, alig éltem túl kábé 10 hp-val, gyereknél Lance's mis tape volt, potom 10k-t ért, meg még apróságokban plusz 10k értékes cucc, gondolom kicsit ideges volt.

-
spleenszuru
őstag
Amúgy a reddites lassan 520e tag önmagáért beszél. Ennyire rövid idő alatt ennyi tag egy subredditen, komoly.
Nekem még mindig nem best of the best játék, távolról sem, de remélhetőleg elleszek vele napi/heti pár órával.
Amiből soha nincs elég, az az idő. -
Szeszkazán
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Nem az, minden attól függ mennyi dolgot csinálsz, ha csak lootolsz az csak a XP egy része, Arc harc, PVP nagyon sokat ad.
Egy durva kör akár 12-14K XP az meg elég sok, nekem 1/4 level a szintemen, -
PhilBrick
őstag
Ahogy a leírásában van. Apró rakétákká válik szét a gránát a levegőben.
Nem is feltétlenül kell a cél közelébe dobni, nekem a gránát simán elintézte a 2 wasp 1 hornet rajt. ( van rá achi)Leaper ellen a hírek szerint a tűz a leghatékonyabb.
Én arra nem pazarolnék Wolfot. Leraksz egy pár aknát egy halomba, aztán rácsalod. -
15 óra, lvl 16.
-
Szeszkazán
senior tag
31 óra és lvl34 már.
-
Phobion
addikt
Ki hanyas szinten van?
Eddig ~10,5 órám van benne és még csak 12-es vagyok, de ez valószínűleg skill issue.
-
Chalez
őstag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Tehát a cél felé a levegőbe magasra? Milyen elven működik? Nem akarok tutorial videót nézni, de azért jó lenne, ha nem a vakvilágba pazarolnám el az elsőt. És pl Leaper ellen is jó lehet? Már viszket a tenyerem, hogy kipróbáljam
A héten szabadságon vagyok, beletolok pár órát asszem
-
CptAdamica
veterán
Azért a tegnap estéért kicsit shame, hogy nem bírták megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Proxmox VE
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Noob vagyok még nagyon