Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Nagyon amatőr kérdés lesz, de nem világos:
Tudok úgy hangüzenetet küldeni, hogy valójában nem beszélnék mikrofonba?Találkoztam egy játékossal extractnál, és küldött egy "don't shoot"-ot, ami nagyon hasznos volt, mert már célra tartottam, de így együtt mentünk ki, és öltük az arcokat előtte.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sejtem, hogy az kényszermegoldás, de ha nincs más. Csak igazából az érdekelne, hogyha 1x leölnek, akkor kuka az elmúlt 1 hét progress-e vagy mondjuk ez azért néhány kör alatt pótolaható dolog.
-
VTom
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Sok kört lehoztunk sikeresen free loadouttal a server slam-en, és teganp is mentünk egyet, mondjuk akkor pont meghaltunk, de free loadouttal is lehet boldogulni. Csak nyilván okosan kell játszani, pl. nem basztatni a Rocketeer-t, vagy valami még erősebb ARC-ot.
-
PhilBrick
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ebben a jatekban mit nevezunk griefernek?
-
Chalez
őstag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ilyesmi engem is érdekelne, de az a része is, hogy mi az az opció, amit ha kikapcsolok, nem fogom hiányolni, de több lesz az FPS. 4k-n játszom DLSS Q-val, minden epic, de jó lenne 100-150 FPS helyett 200-240. Jó tudom, mit akarok még, de szívesen veszek le kicsit a grafikából, de mit?
-
spleenszuru
őstag
Egyébként, akár némi szépséget feláldozva, de van olyan grafikai beállítás, amit érdemes kikapcsolni/lentebb venni, hogy jobban lássam a griefereket?
Aki már kitapasztalta, kérem ne tartsa magában.

-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Ugyanez nálam is, bőség zavara..
-
CptAdamica
nagyúr
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szintén, jobbnak tűnik a frametime, amúgy imádom, hogy hónapokig hatalmas pangás, most meg BF6/Arc Raiders, azt se tudom melyikkel játszak.
-
-
spleenszuru
őstag
Szvsz a free loadout fegyvere sem való semmire. Kb. halálra vagy ítélve, ha épp akkor jön egy játékos vagy arc, annyira semmi lőszerrel enged be.
Én próbálok majd abban bízni, hogy XP-t akkor is kapunk mindenért, ha csak halunk, amivel a skilleket tudjuk húzni, és ha erősebb lesz a karakter, hátha könnyebb lesz úgy az egész játék.
-
CactuS
Arcképgyáros
Hasonlóan játszom én is, életemben nem gankeltem senkit wowban sem, pedig elég aktív voltam anno, a gear megvolt hozzá. Mindig jobban szerettem a PvE tartalmat egy játékban, de ennek a világa nagyon tetszik.
Az egyébként mekkora veszteség, ha bukod a fegyvereidet? Mármint tusom, hogy elvileg van egy basic gear a játékban, ha nincs más, de egy-egy jobb cucc elvesztése mennyire vet vissza a progressben?
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Az megvan, hogy knock-osan is ki tudsz menni ugye?
-
Huhh 2 kanyaron vagyok túl és egyikből se jöttem ki élve
PvP eszméletlen király, eddig nem raktak le, ellenben annyira rottyon mentem ki, hogy 1x egy csicskább ARC második alkalommal meg vmi durvább drón szerű képződmény megcsinált. Best buynak tűnik eddig a játék.. -
válasz
SwitcX69
üzenetére
Engem nem kell meggyőzni, az első percben preordereltem a deluxe-ot.
De személyesen ismerek több tagot is, aki ez miatt nem vette meg.
De pár héten belül a szóló sem a bajtársiasságról fog szólni, mert akit 2-3x levisznek így, onnantól az is mindenkire lőni fog, aki mozog.
És jól is van ez így.
Nekem az etalon a Fallout76, az életbe nem lőtt még rám senki ott, inkább elhívtak megmutatni a házukat, meg ilyenek.
Amúgy nekem nincs bajom azzal, ha valaki leszed szólóba, inkább azzal, ha én szedek le valakit, aki lehet hogy friendly volt és csak felfedezte a mapot....túl szentimentális vagyok.
-
SwitcX69
tag
Miért lenne az a lényeg? A helyzet adja szerintem, volt hogy hátból ledaráltam és ugyanezt visszakaptam mástól. Volt akit megláttam és simán elmenekültem, nem akartam semmit elveszíteni. Egyszer-kétszer bementem minden nélkül, azonnal lefektettek szundizni. Mondjuk egyikre rámentem alap meleevel, forma szerintem meglepődött mert ő se gondolta hogy visszatámadok. Megölt, de legalább kicsit megnehezítettem a dolgát arra a körre
némelyiknél megvártam míg az arc megöli és kilootoltam a hullát. Egyik egy lövéssel majdnem levitt míg vártam a liftre. Beszaladt utánam a két ajtajú kis épületbe, azonnal megszórtam. Óvatosan megkerültem az épületet és addigra visszavonulót fújt. Nekem pont ez a kiszámíthatatlanság tetszik, folyamatosan 200-on van a pulzusom
sima pve játékként halál gagyi lenne. Ja és ezeket nem azért írom, mert meg akarlak titeket győzni, inkább csak leírom a tapasztalataimat mert tényleg nagyon jól megcsinálták az egészet
-
Az a legnagyobb bajom a játékkal, hogy nehéz felmérni, hogy ki barátságos és ki egy hentelős játékból szabadult agresszív paraj.
Én szólóba nem lövök senkire, ez alap.
Squadba mindegy, ott mindenki lő mindenkire.
Szólóba az lenne a lényeg, hogy kimész, lootolsz, visszajössz, örülsz....na ezt kb. a játékosok fele érti. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Igen, hasonlótól félek. Mármint a PvP részétől, a többi nem lenne gond. A gyűjtögetős, lootolós részt nagyon szeretem, viszont annyi agresszív idióta van pl. az utakon is, nem kell nekem még szórakozás közben is. Anno PvEként indult ugye a játék, vártam, de így ,hogy PvPvE lett, már nagyon elbizonytalanított. Division/Division 2-ben se szerettem a DZt, pedig a játék többi része adta magát.
-
SwitcX69
tag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Rá kell érezni, nekem ez az első extraction játékom és csak úgy repül benne a játékidő. Így a jó, hogy nagyon limitált vagy, ki kell találni épp mit viszel magaddal. Volt hogy leöltem valakit, volt aki alapból barátságos volt. Teljesen változó, el kell fogadni hogy mindent elbukhatsz egy rossz döntés vagy épp sprintelés árán. Azért remélem visszatalálsz egyszer ide, lehet innen kellett volna valakivel duózni.
Az atomfallt fölösleges megvásárolni, egy igazi rakás szar
az elején kimész a világba, ámultam milyen jó és kifújt a pozitív része. Unalmas harcok, retardált enemy, ócska környezet. Annyira fos játék, rég láttam hasonlót.
-
MikeWazowski
veterán
Kb. 1 órát nyomtam csak vele. Első küldi, fel akarok fedezni kb. mindent, de folyamat látom az órát középen, h mennyi időm van még hátra, az inventory baromi kicsi, folyamat vagy kidobálok, vagy ott hagyom a cuccokat. Aztán meg a többi játékos leöl.... valahogy nem jött át a game. Pedig gyönyörű a grafika, eszméletlen jól fut, 350 fps-em volt DLAA-val.

Nekem ez akkor lenne jó game, ha PVE lenne, full single és van időm.
Most elgondolkodtam az Atomfall-on, h megveszem. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Megkérdezhetem mi volt a gond vele, amiért végül elengedted?
-
-
Peetey91
senior tag
Köszi, jövő héten csatlakozom én is!
@Tyler Durden
Telefonról elég vacak linkelni, de gg.deals official store-ok megbízhatók: https://gg.deals/game/arc-raiders/
Reggel még úgy emlékszem volt valahova “kuponos” ajánlat 29 Eur körül, érdemes nézegetni. -
MikeWazowski
veterán
Én tegnap refundoltam, nem az én játékom ez. Nektek jó játékot!
-
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok! Nekem is megtetszettek a videók, nézem a kiadásokat. A deluxe-ban levő Raider tokenek skineken kívül egyébre is használhatók majd? Pl későbbi contenthez, season passhez akármihez? Ha csak skineket ad maradnék az alapnál, főleg, hogy már 30€ körül megy.
-
RazoR
Topikgazda
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én ebben biztos vagyok, a fejlesztők is eléggé hosszú távra terveznek folyamatos kontent-el.
-
Én is BF6 után megint szórnám a pénzt. Tegnap néztem streamereket és eléggé megfogott a játék, annyi para van benne, hogy nem e lesz az, hogy végigszintez az ember azt a végén meg full unalom. Tarkovban nekem nem jelentett problémát ha le is tudtam a küdiket, mindig ott volt a pvp, vajon itt is elviszi az a hátán a game-t, hogy ne fulladjon unalomba?
RazoR: BF6 után még ez is, nem vagyok normális..
-
VTom
veterán
-
DiamondBack
senior tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Valamint szerintem jobban is fut, legalábbis úgy érzem.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nekem a server slam alatt az AB miatt crash-elt betöltésnél.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Kiváló, ez jó hír.
Amúgy miért nem lehet mapot választani, nagyobb szinteken nyílik meg a többi? -
RazoR
Topikgazda
Aki társakat keres az iratkozzon fel az összefoglalóban található játékoslistára és jöjjön fel a Discordra, link szintén az összefoglalóban!!!!!
Jó lenne egy jó kis Arc Raiders PH közösséget létrehozni, hogy mindig legyen kivel tolna a game-et!
-
CptAdamica
nagyúr
Na, RTX - static beállítással nincs crash.
180-as vérnyomással túl is éltem a 2. kört, nem tudom hogy nem haltam meg a PvP során, de megyent.

-
SwitcX69
tag
Részemről a bétában részt vettem és először azt se tudtam merre vagyok arccal
mondom jó, ez nem az én világom. De valamiért ott maradt a fejemben, egyre több videót néztem és végül leadtam az előrendelést. Kb. másfél óra lement, még csak sunnyogok, próbálok minden kis morzsát felporszívózni a térképről és kimenekülni. Nagyon élvezem, a hangulata páratlan -
SoulReaver
veterán
Sziasztok!
Én is elkezdtem ma. Nem játszottam a beta-val, szóval teljesen vakon vagyok..
Egy fél órát bolyongtam, lootolgattam, de azt hiszem kell egy jó csapat ehhez a játékhoz is..

-
vaguny
tag
Sziasztok,
Elkezdtem én is a játékot (illetve a bénázást)...ha gondoljátok nyugodtan vegyetek fel engem is.
Steam: Vaguny
Embark ID: Vaguny#0493 -
Chalez
őstag
Igen, rajta vagyok a listádon
De már arra nem emlékszem, hogy mi okból, hol futottunk össze. Amúgy csak egy félmaroknyi emberrel szoktam multizni, de ők nem vették meg, szóval nekem is nyitni kell más "kollégák" felé...
Lassan felszerelkezem, aztán indítom is a gammát, nem tudom, hogy haverom egyedül jön e, vagy sem, majd kiderül. -
boogie84
veterán
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én a játék vásárlásán gondolkodom. BF6-ot savaztam ott eleget, ide már nem írom le (uninstallon gondolkodom).
Akinek van némi tapasztalata: van játékosbázis rendesen? Esetleg kultúrált magyar játékosok? DC? Együtt játszotok PH-sok?
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Én toltam párat randomokkal, nem volt semmi gond.
Azt vettem észre, hogy barátságosabbak a népek, mint a betaban, simán meglett elsőre a Return to Speranza together with a stranger achi.
És nem meglőve, földön csúszva, hanem épségben mind a hatan. -
kzolee216
senior tag
Na be is huztam a gamet. Tetszik, jo sokat kell meg tanulnom, hogy tudjam mit is akarok lootolni, csinalni. Egyedul megyek es a kuldetesekkel fogok foglalkozni elso korben. Nem tudom, hogy ez jo irany. A multiban meg ugy latom eleg sokan tarsulni akarnak menet kozben, tok jo, a hangok kifejezetten bejönnek. Ha elszurom a skill tree-t, akkor azt ki tudom esetleg majd resetelni?
-
Chalez
őstag
-
CptAdamica
nagyúr
Kiégtem a BF6 retkes repair küldetésében, mondom ideje váltani, de 4 indításból 4 crash jött össze, el sem indul 1 kör sem.
-
válasz
CptAdamica
üzenetére
Pedig nekem is úgy rémlik, hogy volt valami:
-
Novver
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Illetve tegnap láttam videót hogy ha nem lootolsz ki semmit az előző szobákból, akkor oda visszamehetsz

A végeredmény ugyanaz amúgy, kidobni kényelmesebb és gyorsabb.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
spleenszuru
üzenetére
-
spleenszuru
őstag
Szerencséseknek, akik még nem játszanak, és/vagy nem szaladtak túl a tutorialon, tessék:
make sure to drop your stuff in tutorial : r/ArcRaiders
-
spleenszuru
őstag
Annyira hamvas én sem vagyok már, 32, gyerek és család nincs, ettől függetlenül sokszor csak este tudok gép elé kerülni, de legalább nem zavarok senkit, ha késő este pofázom discordon.

-
RazoR
Topikgazda
válasz
CptAdamica
üzenetére
Nem rémlik ilyen, a Server Slam részvételért jár egy backpack azt tudom.
-
Chalez
őstag
Én 50 vagyok, de marha nagy gamer
Gyerek is van, ő is az. Este tolom egy ex kollégával, lehet majd becsatlakozni hozzánk, vagy mi máshoz, majd alakul. -
CptAdamica
nagyúr
Elvileg úgy volt, hogy aki a TT2-őn részt vett, az választhat majd 1 skint, ez elérhető valahol?
-
MikeWazowski
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
"Nincs only pve mód, ha ezt kérdezed." <- erre voltam kiv. Ezer hálám!
-
Novver
senior tag
-
Phobion
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Köszi!
Hát ez nem hangzik túl jól
-
Phobion
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
de ha solo-ban játszol, akkor nem dobhat be duo vagy triok ellen ugye?
-
spleenszuru
őstag
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Mehetsz egyedül, de más playerek nélkül nem, bármikor, bárhonnan leszedhetnek, és te is őket.
Nincs only pve mód, ha ezt kérdezed.Hogy értelme van-e más kérdés, én eleinte úgy fogok próbálkozni, mert mással is játszom, és rosszul tudok másokhoz, vagy időbeosztáshoz alkalmazkodni.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Ennek a játéknak van SP módja, vagy csak multi/coop? Tehát egyedül van értelme játszani vele?
-
kzolee216
senior tag
Meseljetek, milyen a game? Gondolom mar midnenkinel prorog.
-
spleenszuru
őstag
Én azóta sem tudom az ID-m, mert míg nem teszem fel a játékot (direkt nem preloadoltam), addig nem látom.
Razor küldött linket, de hiába Steammel loginelek, akkoris e-mail címet kér tőlem, amit nem értek, szóval elengedtem, majd megnézem in-game valahogy.#313
Köszi a konkrét megnevezéseket, nekem amúgy eléggé bonyolultnak tűnik a játék még, gondolom, mert első ilyen típusom lesz. -
Novver
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Alapvetően igen, a TT alapján az ad az elején legjobb utility-t.
Agile croucher és Survivors stamina és a Marathon runner konkrétan gamechanger
A Silent scavanger - Suffer in silence vonal szintén zseni
Youthful lungs - Broad shoulder vonal detto -
Novver
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Majdnem beírtam én is a sajátomhoz hogy VTom töke tudja, de végre megnéztem én is az IDmat

-
spleenszuru
őstag
Mindenki mobility irányban fog mozogni először a skill treen? Valóban az tűnik a legjobb ötletnek.
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Basszus, valóban, köszi, hogy elmékeztettetek

-
RazoR
Topikgazda
-
Komplikato
veterán
válasz
Szeszkazán
üzenetére
A Map marha jó meg szép is, viszont elég érdekes az Arc aktivitás mértéke rajta, szerintem oda nem nagyon fog senki alap fegyverekkel vagy ingyen motyóval bemenni, ha nem mazochista. Illetve alagutas részen volt pár érdekes látni való.
-
RazoR
Topikgazda
Expedition Project-ben mi marad mi megy wipe esetén:
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Inkább majd holnap ingame megnézem....
-
Szeszkazán
senior tag
A blue Gate maprol kint van rengeteg videó youtubera nézzétek fel.
Valami brutál a map
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Xcover 7 128/6
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- 27% - GIGABYTE GeForce RTX 5070 Ti GAMING OC 16GB GDDR7 Videokártya!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PvP eszméletlen király, eddig nem raktak le, ellenben annyira rottyon mentem ki, hogy 1x egy csicskább ARC második alkalommal meg vmi durvább drón szerű képződmény megcsinált. Best buynak tűnik eddig a játék..
sima pve játékként halál gagyi lenne. Ja és ezeket nem azért írom, mert meg akarlak titeket győzni, inkább csak leírom a tapasztalataimat mert tényleg nagyon jól megcsinálták az egészet