- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Mint ahogy írtam korábban nekem ez lett a kedvenc mapom, sok a high tier loot épület, közel a spawnhoz és sok fedezékkel rendelkező exitekkel. A külső kissebb piros épületekben nem nagy a forgalom, ha raid elején vagy akkor gyors be-loot-exit-profit, viszont ha csak 10-15 perc van hátra akkor már üresek szoktak lenni sajna. A közepét el szoktam kerülni, meg azt már messziről hallod ha bombariert vagy bastiont ölnek az minimum 2 team, egy aki öli és még egy aki várja hogy végezzenek és lopják a lootot

-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Minden mapra nyugodtan mehetsz onnantól, hogy megnyitottad. Buried city-ben kicsit agresszivabbak az emberek, blue gaten pedig nagyon. Alap map a legbékésebb, utána spaceport. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. De igazából blue gate amennyire agressziv ahhoz képest mindegyik békés. Ugyanúgy bemennek mindegyikre mapra jól felszerelve meg kezdők is akik épp, hogy csak kiunlockolták vagy free loadoutosok.
De mind másra jó szóval ne limitáld magad egy mapra. Blue gate pedig kifejezetten k.rva szép, már csak azért megéri.
Buried city sok ház amibe be lehet menni meg tetőkön parkourozni, főleg close quarters harcok.
Spaceport kb. olyan mint az alap map csak más épületekkel, kevesebb erdős résszel meg több piros zónával.
Blue gate teljesen más, a legnagyobb is asszem (talán spaceport picit nagyobb) de az alagútrendszerrel együtt fixen blue gate a legnagyobb. Arc is ott van a legtöbb.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Space portot érdemes lvl15 magasságában megnézni? Itt tartok jelenleg és még csak a legelső mapon voltam, mondván nincs feltétlen olyan gearem ami a durvább mapokra elég.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ránézek este köszi....
ha lesz időm, 3 napja a ház felső szintjét rendezzük át, alig bírom húzni az egeret estére.
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi, kedves vagy.
De meg akarom keresni.
-
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Sima, megnézem azért, hogy nem recycleöltem-e de ugy emlekszem nem, este gépnél vagyok.
-
-
Csandi
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Pl. Anvil-nél? Oda a splitter mod megy, amit azt tudja, hogy a golyókat szétbontja 4-be kicsit mintha egy shotgun lenne, viszont a dmg-ét lecsökkenti jelentősen. Legendary mod, de igazából elég rossz.
Azt hiszem nincs is másik tech mod, van még a kinetic converter (az is legendary) az nemtom annak számít-e, azt több fegyóra is rá lehet tenni, növeli a recoilt 30%-al, viszont a fire ratet is növeli 15%-al.
-
Komplikato
veterán
Fegyvereknél a Tech Slot milyen bővítési lehetőséget jelent? Gondolom a játék korai szakaszában nem fogok ilyet látni.
-
Frod
addikt
Bár a Tarkov sokszor előjön, de rossz hasonlat, szerintem is agyonkomplikált, teljesen más kávéház, pl sima bandage helyett van vagy fél tucat medical cucc, mert nem mindegy, hogy törés/vérzés/stb... na most ez csak egy példa, de szerintem érthető így is.
A Hunt-nak bár nagy a tanulási görbéje, de alapvetően egy áramvonalasabb (vagy csak már annak tűnik 600+ óra után
) játék.
Egyelőre az ARC-ról is azt tudom mondani, hogy nagyon felhasználóbarát - nyilván ez céljuk is volt, hiszen 5k player nem tartja el hosszútávon. -
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Twitteren azt írták, hogy ne úgy fogd fel, hogy a cuccok a tied, hanem csak épp a te sorod van használni

De igaz is, úgyis lesz, hogy sok cuccot szerzel meg olyan is, hogy sokat buksz. 1 körben max 1 adagnyit BEVITT cuccot tudsz buknic kihozni viszont sokkal többet tehát egy jó kör pluszba rakhat 5 vesztést is.
De kicsit olyan mint a pénz. Költjük, keressük, lesz is, megy is el.Amúgy rusted gearem asszem van 2 fölös ha valakinek kell majd.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én a bench húzáshoz betrackeltem az alapanyagokat, de nem direkt azért megyek be, mivel eléggé RNG-n múlik. Questezni megyek be elsősorban aztán lootolgatok és egyszer csak kidobja ami kell....
A gearfear-en meg próbáld meg túltenni magad, teljesen felesleges és csak szivatod magad velle és csak oda vezet ahol tartasz, hogy egyfolytában parázol a lootért és inkább abbahagyod a játékot.....ennek semmi értelme. Ez csak egy játék amiben virtuális cuccokért idegeskedsz...
No offense de érted?!
Inkább próbáld meg élvezni.
Valamelyik este soloztam, mentem 7-8 kört, mindet free loadout-al, kivéve két kört, ott 4-es Ferro, 4-es Sticher. Szerinted melyik 2 két kör volt ahonnan nem tudtam kijönni?
De az egyikben pl free loadout-al leraktam egy Bastion-t, tegnap ketten leraktunk egy Leapert és rohadtul fun volt.
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Azért remegek, mert ki szeretném vinni a cuccaim, és pánikolok, hogy nem sikerül. Nem is sikerült, mert megöltek a liftben..

Ez csak idővel fog múlni, nekem Tarkov volt az első ilyen game, szerintem pár stroke-t kihordtam ott, mire eljutottam odáig, hogy nem paráztam. Ráadásul ott nem ilyen egyszerű volt a lootolás + pvp-ben ha soloztam is simán jöhetett szembe trio vagy quad.Holnap amúgy ha van kedv mehetünk együtt pár kanyart (: /még sose csapatoltam/
-
spleenszuru
őstag
A kontrolleres részt megértem, jogos. Van PS-em is, igaz hónapok óta be sem kapcsoltam.

Na igen, az automatikus használat máris rengeteget segítene.
Azért remegek, mert ki szeretném vinni a cuccaim, és pánikolok, hogy nem sikerül. Nem is sikerült, mert megöltek a liftben..
#778RazoR
Questek helyett jelenleg a kakast, és a bencheket szeretném fentebb húzni, de egyszerűen nem jönnek hozzá a cuccok, vagy ha véletlenül igen, akkor nyilván megölnek.
Gunsmith 2-höz pl. már csak 1 db cucc kellene, ami mechanical/industrial, de hiába megyek azokra a területekre a mapon, nincsenek, vagy az RNG-m ekkora szar.Köszi, de ma valszeg nem is leszek gép előtt, holnapi HO-t viszont végigcsalom.

-
DiamondBack
senior tag
-
Csandi
addikt
Discordról:

Az augment skill nem bekapcsolást tapasztaltam, van az a táska ami azt tudja, hogy ha le vagy knockolva de nem mozogsz akkor 75%-ig visszatölt az életed, na azzal simán kivéreztem.
Illetve a steames Kill the Queen achit nem kaptam meg, de végülis arról gondolom nem az Embark tehet.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az elakadásod miatt kérdeztem.
Én a questeket kb csak solo-ban tolom, eddig többnyire pvp nélkül, nem nagyon értem, hogy, hogyan lehet elakadni benne. Ha gondolod gyere fel DC-re és segítek.
-
Csandi
addikt
Nekem is első extraction játékom, előtte nem tetszett a műfaj, mondjuk csak a Tarkovot próbáltam de az fölöslegesen komplikált, túl sok itemmel és túl campelős nekem. A Hunt szimpatikus volt de vmiért sose probaltam ki.
spleenszuru: Más játékokban is (pl. Apex vagy Monster Hunter) van ilyen quick use wheel, egyrészt a kontrolleresknek jó, de másrészt egérrel is teljesen oké. Én pl. mindig ugyanoda rakom az itemjeim a quick use menüben ezért reflexből tudom, hogy mi hol van. Fent a test heal, jobbra 1-el tőle az armor heal, full jobra a gránát a maradék meg már mindegy azok nem kellenek olyan gyorsan. Annyiban clunckybb itt a megoldás, hogy Apexben amit kiválasztottál azt elnyomta automatikusan aztán visszaváltott fegyverre a karakterek, itt neked kell külön elnyomni, aztán visszaváltani, plusz lassúság.
A remegést nem értem. Még mindig csak egy játék
tiszta fej, felmérni a szitut, végiggondolni a taktikát előre, irányítások reflexben azt kész. -
spleenszuru
őstag
Nem.
Weapon/tool wheel nem idegen dolog, ha azért kérdezed, de ez ide szerintem nem ideális.#773DiamondBack
Tegnap pánikomban odáig jutottam, hogy megnyissam a wheelt, de egyszerűen a remegéstől a kezemmel nem tudtam az egeret a megfelelő cuccra húzni, a számot lenyomni végképp nem, mert az agyam már blokkolt.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
spleenszuru
üzenetére
Játszottál ezelőtt más extraction shooterrel?
-
RazoR
Topikgazda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Ott van az a legalján, amit én hiányolok a settings-ből az a brightness/contrast, nem is értem miért nincs benne...
-
DiamondBack
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
"Amúgy, továbbra is tartom, hogy a quick use wheel eszméletlenül béna megoldás."
Ez teljesen jogos, sőt ott is vannak az assigned key-ek a wheelen csak olyan mintha elfelejtették volna hozzáadni a control settingshez

-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Figy szerintem kerüld a top lootzónákat és akkor simán elvagy pvp nélkül is. A lift camperekre sajna nincs ötletem, azokat én is kiírtanám a játékból..
-
spleenszuru
őstag
Az extract liftnél már mindegy, mert szabadban van, ott nincs zajolás/visszhang, max a lemenős metró alagútban.
Nyomnám a nyomorult terminált, mire beszalad egy bánat, és leszed a francba.#766DiamondBack
Úgy, ahogy írod. Mi casualok a nolifer pvp-sek miatt ki fogunk kopni. Nem tudom, hányan lehetünk, de remélem elegen, hogy a devek észrevegyék, és kezdjenek valamit a dologgal, mert a játék sikertelenségét akkor sem kívánnám, ha én letenném. Abban az esetben is figyelném a patch notest, változna-e valami.Amúgy szerintem pont elég nehéz a PvE része, személy szerint egyáltalán nem unatkoznék playerek nélkül, de ez csak én vagyok.
Amúgy, továbbra is tartom, hogy a quick use wheel eszméletlenül béna megoldás.
Ezeknek külön, dedikált gomb kellene, mint pl. egy Far Cry-ban, vagy Divisionben.
Mikor támadnak, egyszerűen nincs elég idő reagálni, váltogatni a bandage, és shield recharger között.
3x halott vagyok, mire valamelyiket kiválasztom.
Még ha ki is van választva pl. a bandázs, akkor is kell nyomni egy Q-t, és egér gombot, ami megint 2 művelet. -
CactuS
Arcképgyáros
Ja, tegnap randomokkal pont volt egy ilyen rocketeer buli, a másik csapat lőtt először, aztán csúnyán megszívták miatta, kiírtotta őket az ARC- Mi egy tetőtéri ablakból lőttük le 3 db Ferroval szép lassan utána. Szerintem jól van az úgy, hogy combosak a mobok, én imádom, amikor meglátok egy leaper-t a kanyarban és elönt a barna.

RazoR: Az ajtót én is csukom, hogy lássam/halljam, hogy nyílik.
-
Frod
addikt
Sokaknak első extraction típusú játék, nem is tudják, hogy figyelni kell a noise-trapekre, vagy a futásukra.
Szvsz idővel a nagyon casual arcok pl az ilyenek miatt is ki fognak kopni.Ez persze nem jelenti azt, hogy velük bármi gond lenne, egyszerűen csak van akinek nem kenyere ez a zsáner.
Nem véletlenül nincs a Hunt Showdown-nak sem több százezres bázisa.#766DiamondBack
"aki folyamatosan tudja nyomni a játékot az már 4-5 napon endgameben van"
Ezzel sajnos nem lehet mit kezdeni, biztosan régen, offline is voltak ilyen arcok, de a Twitch elterjedése óta, ~10 éve ez megy, hogy vannak olyan arcok, akik egy hét alatt belevernek 80+ órát bármibe.
Még hétfőn láttam egy reels-t, ahol épp azt taglalta az arc, hogy három nap alatt 36 óra ment bele... -
Maximálisan adom, nekem az arc-ok így ahogy vannak a játék sava/borsa a pvp mellett.
RazoR: nálam teljesen ugyanez. Ajtót is hányan nem csukják be, amit totál nem értek, ha a másik ninjába is jön, ajtót mindenképp kell nyitni, amit már meghallok. Épületben meg nincs miért siessek, szóval guggolás és fülelés.
DiamondBack: engem pl a stunnolós paraszt szokott lerakni, és nem feltétlen azért, mert béna vagyok /nyílván az is
/, de mindig vagy pvp fight után vagy másik arccal való fightnál vagy csak simán legatyásodva talál rám.. -
DiamondBack
senior tag
A PVE része szerintem teljesen rendben van, csak meg kell érteni hogy nem kell ész nélkül rohangálni, nem kell mindenre lőni, azt hogy melyik arc-ot hogy kell kezelni azt meg meg kell tanulni/tapasztalni.
A PVP része csak a hc/casual szempontból nem teljesen fair mert nyilván aki folyamatosan tudja nyomni a játékot az már 4-5 napon endgameben van, minden is van a stashban. Aki este 1-2 órát tud randomokkal játszani annak nehézkes lesz geart szerezni hogy hatékony legyen PVP-ban, ebből az következik hogy feladja, a hc player meg azt fogja megunni hogy csak "botokat" öl mert nincs kihívás, nem ellenfél a free gear, majd szépen lassan csökken a playerbase amit már most jó lenne figyelembe venni, láttunk már ilyet, jó lenne ha nem egy hetes siker lenne a játék és még jó sokáig tudná mindenki élvezni.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én ha solo-zok és épületet lootolok, amint beérek és becsukom az ajtót egyből guggolás és hallgatózás, hogy van e még valaki odabent és kb végig guggolva közlekedek, hogy ne csapjak zajt és halljam ha valaki bejön/van bent.
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Meg az Arc nehézség ahhoz is hozzáad, hogy egy pvp fightot stratégikusabban közelíts meg. Volt, hogy csak néztük egymás egy dadabig azzal akivel fightoltunk mert ott volt a rocketeer. Vagy nem lőhetsz hátba valakit meglepetészerűen mert hiába ölnéd meg pont feletted a rocketeer és nincs fedezék ahova bemehetnél előle de ha lősz észrevesz.
-
Amúgy pont itt a lényeg, én szerintem sokan ott rontják el, hogy trappolnak pl, nem nem sétálnak, konkrétan futnak, már km-ről hallom, hogy az épületbe amibe bemegyek van valaki. Ha meg tudom lepni, akkor a gearje szinte mind1 is, esni fog. Most is így szedtem le egy srácot, kb egy mammutcsorda hangján tolta..
Én amúgy azt se értem mikor az ARC-ok nehézségén vannak ki akadva. Ha hurkák lennének annak mi értelme? Sokszor így tök para még egy sima kijutás is, ha épp valami combosabb ARC kering a extract közelében.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Vizsgálják a dolgot a fejlesztők és elképzelhető, hogy lesz gear alapú matchmaking.
Ezt a PVE PVP picsogást nem nagyon értem, el kell fogadni, hogy a pvp is része a játéknak, ha meg valakinek ennyire nem pálya ez akkor nem kell vele játszani. Szerintem semmi unbalanced nincs a játékban, sőt! Eleve az, hogy már a hangokból lehet tudni, hogy egy adott épületben van még valaki, vagy egyedül vagy. Az Arc-ok is beazonosíthatóak hang alapján jóval előbb, mint hogy meglátnád őket, az irányt is tökéletesen lehet hallani.
Ha nem lenne pvp benne hamar unalomba fulladna, ezt a fejlesztők is belátták, ezért került bele a pvp és ezért lett extrction shooter.Ez a játék így jó ahogy van, szerintem.....
-
Én most lőttem ki megint egy playert, volt nála egy epic hógömb amit még sose láttam + kifele 1-2 arc és meg is volt egy jó kanyar

A collar amúgy tényleg mákos nekem szerintem ilyen 5-6 run után esett ki, persze utána meg folyamatosan találtam őket..
Kis érdekesség a stash-ben lévő értékesebb cuccok megjelennek a polcodon a hideout-ban. -
DiamondBack
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Pl: Incursion Red River.
Amire szüksége lenne az ARC-nak az a matchmaking. Mindegy hogy MMR/rank/skill/gear -based de mindenki életén segítene ha a hc és a casual playerek balancoltan tudnának játszani a saját játékstílusukban. A pvp orientált játékosok élvezetesebb harcokat kapnának a mostani vadkacsavadászat helyett a casualok pedig esetleg tudnának free gear-el is érvényesülni.
-
Frod
addikt
Kezdők szerencséje: a 2. köröm első kinyitott szekrényében ott volt a dog collar
DAM map egyelőre elég chill szólóban, 7 kör alatt egy lövést nem adtam playerre, de ők se rám, mindenki "dont shoot", az utolsó körben öten vártuk a liftet.
-
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Amúgy azt tudod, hogy downolva is ki tudsz menni ugye?
Ha lift mellett haltál de már hívtad akkor fekve van időd amig megérkezik aztán ugyanúgy be lehet írni a kódot a gépen, hogy hazavigyen a lift.
Ha még nem hívtad akkor csak akkor van időd ha kb. pont a hívó mellett estél.
Amúgy nem tudom kis Arcoktól hogyan lehet meghalni akkor is ha többen vannak. A lift körül tudsz futkározni baitelni őket, meg tényleg csak a rotorjukat kell ellőni és lezuhannak. Az áramos ellen meg csak bukfenc mikor lő és akkor misselni fog.
Ja amúgy meg használjatok raider hatck keyt. Napi 1-et lehet venni 9k siman coinért egyik vendornál de később kraftolni is tudtok. Akkor megoldva minden extract problémátok, nincs contest, nincs zaj ami odahivna bárki, és várni se kell a liftre

spleenszuru:
Itt vannak a dmg numberek, nem halsz olyan kevéstől amit írtál, legalábbis rattlerrel nem.

-
Ha maradt még blueprint /Osprey vagy bármi értelmes/ akkor ma egész nap vagyok és át tudom venni

PhilBrick: maximálisan egyet értek, az ARC-ok kemények, mint Tarzan sarka. Tegnap utolsó game-ben 2 playert lőttem csak a világ végére kellett mennem extractolni. Sikeresen teljesítettem, hogy átmentem a mapon, majd a végén cirka 80m-re volt a kijárat láttam még egy ARC-t mondom lelövöm. Nahh hát bejött még egy és megraktak /kiba stunnolós jött be a másik csicska mellé/. Kiba ideges lettem, de én voltam a hülye, teljesen feleslegesen riskeltem a fullos lootomat a semmire. Ha megvan az ember és eldöntötte, hogy extractol, akkor ki kell menni laposkúszásban és kész.
A pvp-pve vitáról annyit, hogy én szeretek harcolni, ha lelőnek akkor lelőnek, de amit ki nem állhatok az az extract camperek. Tegnap 2 gaméban is volt, hogy a swamp-ben lévő kijáratot campelte egy elég jól gearelt arc. Engem nem ölt meg szerencsére, pedig volt egy csörténk, de jobbnak láttam másik kijáratot választani..
-
PhilBrick
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Az ARC veszelyes. Ez a jatek lenyege!
Singleben az osonos gubbasztos mod az egyetlen lehetoseg a tulelesre.
Ha teged par repulo ARC kapott el kilepes elott, az a te hibad volt. Onnan tudom, hogy velem is tortent mar ilyen.
A liftkillek tobbseget pedig nem kempelok okozzak, hanem csak odafutnak egy percet alatt hallva a lehetoseget. Ha en valodi liftcamper lennek, egyszeruen aknat tennek a hivogombra.
Probald meg squadben! Akkor jobban lehet hangoskodni es ugribugri pvp- muvelni.
Egyebkent meg a DAM valoban a "konnyebb" kezdo zona a tobbihez kepest!
-
spleenszuru
őstag
Mintha magamat olvasnám a kommentjeidben. Én csak azért fogom bánni, mert a játék kezelése, világa, vibeja, NAGYON tetszik, de hiába megyek 10 sikeres kört, 2-3 ilyen megölős, campelős kör nullára, sőt mínuszba viszi a kedvem a játékhoz.
Amúgy Division 2.
PvE extraction egyáltalán létezik?#750Roland861010
Balance résszel egyetértek. Szerintem a HP-nk és pajzsunk (zöld) nevetségesen kevés.
3-4 Rattler 1 golyó, és fekszem? Na ne már. Komolyan mire észbe kapok hogy menekülni kéen valami fedezékbe, késő. -
Roland861010
veterán
Így látván ezt a sok infót.
Pár észrevétel nekem is akad.A játék nincs balanceolva. Lehetne egy kezdő zóna ahol a tényleges kezdők lehetnének mondjunk Lvl 10-ig. Lenne PvP és pve is . Az ARCok is kisebbet sebeznének. Aztán pedig ahogy nyílnak a térképek úgy jönnének a nagyobb szintű mappok jobb felszereléssel és erősebb Arcokkal.
Mert így tényleg fura, olyan mintha az AI érezné mit is szedtél össze.
Találtam Epic cuccokat és blueprintet is de nem tudtam kivinni mert a menekülő pont élőt leszedtek az ARCok ( egyből 2 dron együtt jött meg egy harmardik ami csak riadót fújt.)
Amikor max kék vakok vannak nálam sehol senki max valami bánat player( az eddigi gusztustalan faktort az verte ki nálam aki már a nyitás után ölt meg valami gránáttal amikor közben én a terminált ütöttem.)Jelenleg szerintem maga a multiplayer mint játék halott.
Akár csak sima CoD Mp-t tol az ember akár BR-t mindenhol az a sok kempelos, gubasztos, hassalos ócska ember.
Főleg MP-ben idegesítő ami egy pörgős játékmenet lenne erre mindenki is bujkál valami bokorban. -
D4v3
őstag
lol micsoda spamem érkezett
[link] -
Csandi
addikt
Ugye a game 5 éve még PvE only játéknak készült, a készítők mondták, hogy miután játszották rájöttek, hogy elég hamar unalmas. Mikor már ismered minden robot ellen a legjobb módszert meg mindig van rá gránátod, fegyód stb. onnantól semmi kihívás és repetitív. A PvP mindig változatos, mindig tud kihívás lenni és ott van a kompetitiív szellem is, hogy jobb akarsz lenni a másiknál.
Amúgy Warframe? -
Mr X
veterán
Na látod, amit leírtál, azok miatt játszom én is a játékkal. Elfogadtam, hogy időnként lesz pvp, bár teszem hozzá, ha lenne pve only lehetőség, be nem tenném a lábam pvp szerverre.
Abban a pillanatban, ahogy állandósul az, hogy minden kör arról szól, hogy más playerekkel kell harcolnom, leteszem a játékot és nem veszem elő többet. Egyelőre még nem ez a helyzet, így tolom én is.
Apropó, ha valaki ismer JÓ coop pve extraxtion vagy looter shootert (kiveéve Borderlands), szívesen fogadok ajánlásokat.

-
Csandi
addikt
Tactical sniper egy bf-ben tök más az amúgy oké. De aki megvette bármelyik játékot x eur-ért azért, hogy utána egy shotival a sötétben sarokban üljön órákat az gg

Soloban mindig segíteni szoktam, ott nem igazán lövök. (Max ha nagyon jó fegyvert làtok a másik kezében amit elvennék, vagy ő lő először) Adtam már blueprintet randomoknak, magyaráztam dolgokat kezdőknek, öltünk arcot együtt, kerestünk project materialt, lootoltunk kulcsos szobát. Trioban van a hc pvp only amit mondok.
Volt, hogy valaki élete első körében sikerült összefutnunk, mondtam akk kövessen teamelünk, leöltem 1-2 embert azokat fullra ő lootolta. Volt már csomó minden

Ugye Queen is lement 2x ott is 2/2 basztattak minket, egyik teamet meg kellett ölni, másikkal megbeszéltük, hogy annyi loot esik belőle úgyis mint a fene vigyenek belőle csak hagyjanak.
-
Mr X
veterán
"Meg úgy amúgy a campelés akármikor akármilyen gameben."
Ezzel sem értek egyet, a camp-elés minden multiplayer játék része, kezelhető. Általában a fejetlen csirkeként rohaón játékosok nyafognak emiatt (nem rád értem). De ők azt is elvárnák, hogy a sniperek is tactical sprint-ben ügessenek.
Amúgy arra nem gondoltál, hogy kipróbáld, mi lenne, ha minden szembejövő leszedése helyett idegeneknek segítenél az adott körben?
-
Csandi
addikt
válasz
DiamondBack
üzenetére
Azt nemtom
de ez direkt ilyen shotis montage gurulós montage, van sima vidije is ahol végig tempest-el megy.
Mr X: Extractot én sem campelek az szerintem is gáz. Meg úgy amúgy a campelés akármikor akármilyen gameben.
CactuS: Ez nem csak a 4 napnyi játék utáni "egyetlen öröm", eleve ezzel a mentalitással meg céllal kezdtem a játékot. Már a tech testen meg server slamen láttam, hogy élvezni fogom, de én alapvetően egy comp játékos vagyok, apex, valorant, régebben codok, overwatch stb. gameket maineltem amióta az eszemet tudom, ide is így jövök mivel van benne pvp, de magát a gamet meg nagyon élvezem. -
Mr X
veterán
Sajna a legtöbb multis játék erre a sorsra jut. CoD DMZ-t is imádtam, volt lootolnivaló, voltak feladatok, és fennállt a veszélye némi pvp-nek. Aztán már csak a pvp aspektusa maradt, gyakorlatilag egy warzone lite. Nekem itt végetért a fun, ha br-ezni akarok, akkor br-t indítok.
-
CactuS
Arcképgyáros
-
-
Mr X
veterán
" Nálam az a cél, hogy minél több fightba kerülni és a loot nagy részét abból szerezni amit másokból ki lehet venni, nem fiókokat nyitogatni."
Pont ez a hozzáállás teszi tönkre a játékot a magamfajta átlagjátékosnak. A pvp nekem belefér, amíg arról szól, hogy összefutunk, te ellenséges vagy, lelősz. Ez rendben. De azok, akik aktívan csak player-ekre vadászni mennek be, vagy extract-ot kempelnek, nálam a legalja. De persze másvalaki ezt nyugodtan láthatja máshogy.
-
Csandi
addikt
Trioban mindenki úgy játszik (főleg night raideken), azonnal lőnek, direkt keresik a fightokat mennek 3rd partyizni, mennek a lövések után, behozzák a legjobb cuccaikat. Full battle royale, főleg onnantól, hogy kvázi "végtelen" shieldet meg fegyót tudsz csinálni.
Soloban chillebb igen.
De miért lenne régen rossz ha a pvp a cél? Ha pve érdekelne jobban játszanék valami szigorúan stroy vagy coop gamel, de azok 5 percig tudnak max lekötni. (1-2 címet leszámítva). Nálam az a cél, hogy minél több fightba kerülni és a loot nagy részét abból szerezni amit másokból ki lehet venni, nem fiókokat nyitogatni.
Az ő videót ajánlom, szerintem ez a fun [link] -
Mr X
veterán
Neked ez a fun, másnak pedig más.
A pvp része a játéknak, ezt megértem, de ez egy looter extraction shooter. Ha a pvp maga a cél, az már régen rossz. És nem is tudom megérteni azokat az embereket, akik úgy játsszák ezt, mintha egy sima multiplayer shooter lenne.
"mintha egy battle royale lenne úgy játszani"
Szerintem a többség nem battle royale-ozni jön ebbe a játékba.
-
spleenszuru
őstag
válasz
SwitcX69
üzenetére
Igen, szintén. Próbáltam szaladgálni a liften belül (mert már oda jött be a csöves bánatja), de hiába, azon a lemezen át lehet lőni ott a közepén.
Holnap estig meditálok rajta, de asszem nekem jobb lesz elengedni ezt a játékot.Mikor valami jobbat végre kivinnék, és talán haladhatnék valamivel (még mindig lvl 1 minden benchem, egyszerűen hiába megyek a megadott helyekre gunsmith cuccokért, pl. mechanic részre, véletlenül sem azok a lootok jönnek, amik a fejlesztéshez kellenének), aztán tök random ha 1 db esik, persze hogy olyankor vadásznak le, egyébként meg minden más alkalommal extractolok haszontalan szarokkal, amik csak az invet fogják.
-
SoulReaver
veterán
Nekem ma elég vegyes élményeim voltak.
Az egyik csapatommal 2 másik csapattal is összefutottunk, nem lövünk ha ti sem, stb...
A másik csapatomat megölték a droidok, én meg egy liftnél 2 játékost kicseleztem és ők kint maradtak
Aztán 2 vérpistikével rakott össze, azok mindenkit megöltek... Pont szóba elegyedtem egy ranom játékossal, ezek ketten meg lelőtték előttem... Azt meg csak ennyit mondott...: Why???
Két erős brit akcentussal rendelkező kölök...
-
SwitcX69
tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Engem ez a folyamat extract camping égetett ki vasárnap, azóta be se léptem a játékba

-
Mr X
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ó, csak a szokásos pvp betegség, egyre többen kezdenek el unatkozni és az alkalom szülte harcból lesz az, hogy minden meccsre jut majd egy halálosztag, akiknek az a szórakozás, hogy mindenkit levadásznak az adott mapon.
-
spleenszuru
őstag
Ma már a lefutott kb. 6 körből 5-nél leszedtek. Ahogy fejlődik a nép, valószínűleg ez egyre gyakoribb is lesz.
Semmit nem tudtam kezdeni velük, mintha valami ágyúval lőnének, olyan hamar letesznek.Nem bírom ezen túltenni magam, hogy mindenem bukom. 2 epic loot is volt nálam egyik körben, nyalnának sót.
-
Roland861010
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Köszi!
Ha van valakinek bármi blueprintje ami felesleges holnap vevő lennék rá

-
DiamondBack
senior tag
válasz
Roland861010
üzenetére
bemész semmiben duóban, safe pocketbe beviszed a tárgyat, kidobjátok, csere, disconnect
-
Chalez
őstag
Egy fölös Osprey nekem is van
-
RazoR
Topikgazda
Jolt mine vagy Osprey blueprint kell valakinek?
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha már az elsőt is akkor lövöd mikor észrevett az úgy kevés időben igen, ha 1-es a ferrod. Ha először meglövöd és amiatt vesz észre akkor bőven van időd a másodikra mielőtt hívja a haverokat.
4-es Ferroval meg mégsimább a gyorsabb töltés miatt. Persze azt free loadouttal nem kapsz.
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én 70+ óra eddig
csüt-péntek szabi volt + teljes hétvége + hétfő home office + a kedd délután/este/éjjelFerro bőven jó nem csak free kitben, később is. Snitch, Wasp, Hornet mind 2 golyó vele.
-
PhilBrick
őstag
válasz
kzolee216
üzenetére
30+ ora es level korul tartok.
Tegnap este csak free kittel voltam bent questek csinalva egymas utan, mint egy hard mode-s Splinter Cellben. Ha meghaltam, minden esetben egyertelmuen az en hibamtol tortent.Meplepoen sokfelekepp lehet jatszani vele. Ha egyik sem a te jatekod, az teljesen rendben van.
De launch utan egy hettel azert sirni, mert mar mindenki high tierben rohangal es csak ezert daralnak le, szimplan önámítás.
-
Frod
addikt
Ma volt egy kis javítás otthon, és a szaki végül nem annyira kért, mint előzetesen készültem - viszont mivel azt a pénzt már úgy kezeltem, hogy úgyis elmegy - így behúztam végül PS-re
-
Phobion
addikt
Furcsa, de a legnagyobb jutalom érzés akkor van nálam, amikor free loudouttal hozok ki nagy lootot meg ellen-pvpzem a nem kedves játékosokat.
-
spleenszuru
őstag
válasz
Szeszkazán
üzenetére
A free kittel inkább az arcok a probléma, mivel a legjobb, amit kapunk, egy Ferro 1, még egy stichet sem tud one shot leszedni.
Totál átérzem amit a kolléga mond, a ráfordított idő tényleg lényeges itt.
Itt java, akik írnak, már 20+ óránál járhatnak sztem. -
kzolee216
senior tag
Én offolom a játékot. Úgy néz ki, hátrányba kezd minden esetben az, aki nem tud reggeltől estig játszani vele. Kicsit csalódás, hogy bemegyek és mindenki már maxos cuccokkal járkál a pályán én meg kerülgethetem őket, kukázhatok mint egy csöves.
-
Chalez
őstag
Ennyi. Ő mondjuk nem free volt, mert volt nála Raider kulcs, MKII, Ferro IV, kék pajzstöltő, de az idióta egyes Rattlerrel próbálkozott....
Elfutottam, ő utánam, elbújtam, és hát szerencsétlen háttal volt éppen, majd amikor rárongyoltam gyorsan kipottyantott egy füstöt, de gatya lett hamar
-
Chalez
őstag
Á gyerekek, legjobb... patkány raidercsávó donsút után szétdarál Rattler I-el, aztán amikor a kis Sticherrel visszaadom, egyezkedni próbál pár másodperc regeneráció és bújócska után. Sztem ő elfelejtett healelni... Hát nem jött be az egyezkedés szövege, utána elküldött anyámba a kis rat
-
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
& Csandi: ty
-
Csandi
addikt
5
Minden materialból 10-et ad minden raid után. (mármint azokból amikből egyébként is ad, úgy értem, hogy minden materialból)
Tyler: Grip jó, Bettina meh, Tempest ezerszer jobb auto rifle, de a rattlernél sokkal jobb azért a Bettina. Ha AR-eket szereted próbáld ki, én ingább a single fire fegyókat preferálom. Renegade, Anvil, sniper.
-
Nahh eddig egy darab blueprintet nem találtam, most egy raidből 2: Angled Grip2 illetve Bettina. Használhatóak vagy futottak még kategória?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- GAMER PC! i5-8600K / RTX 3060 12GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD / 650w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ HP 17 Ryzen 5 7520U 16GB 512GB 5500Mhz 17" FHD 2026.11.12 gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest