- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Google Pixel topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ha free loadouttal megyek akkor irány a legközelebbi secu locker, általában osprey/venator/toro van benne de volt már tösször tempest is, így már életképesebb a loadout, kicsi loot még és tele is van a free tatyó. Túl csábító az a free így korlátozás nélkül, nem szól ellene semmi csak a safe pocket hiánya.
-
Ombi5
őstag
Ezt a rohadt mushroomsot fejleszteshez ti is nehezen talaltatok meg?
-
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
Mondjuk én ezt sem értem, egész értelmes loadouttal megyek be, ha nem free vagy simán üres run-t tolok. Akiket lelövök 90%ban csövesbánat, komolyan olyan feelingem van, mint Tarkovban, hogy senki nem visz be mondjuk lvl4 fegyót attachmentekkel..
sixpak: nahh erre kiv leszek, mondjuk akkor tényleg menni fog a hiszti.
-
Pacy
aktív tag
Sziasztok! Blueprint csere valakit érdekel? Vagy van erre valami oldal esetleg? Lenne pl Snaphook és slincer. Elég sok jön már duplán. Pl tegnap kedvességből adtam át Wolfpack blueprintet. Hiányzik még egy csomó aminek örülnék de folyamatosan ugyan azok jönnek.
-
Senki nem mondta, hogy nerfelnek bármit is, csak nekem ez ugrott be egyből, a cikk után....
-
DiamondBack
senior tag
Az hogy itt leírta a véleményét az nem jelent kb semmit, annyi féle hiszti van mindenhol hogy nem is győzöd olvasni. Annyit esetleg tényleg tehetnek hogy cooldownra teszik a free loot használatát így néha hátha bevisz az ember custom loadoutot. Az hogy felöltözik az ember lilába még nem egyenlő az easy lobby wipe-al, tisztelet a kivételnek. Az meg hogy hátba támadnak miközben elit arc-ot ölsz.. legjobb lootok a harvester eventen vannak de nem a queen-ből hanem a playerekből

-
Hangfalképű
tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Milyen jó is lesz, ha nerfelik a basic fegyókat, nehogy tudj free loadoutban lootolni, hiszen nem lesz esélyed a pvp-re fókuszáló mid/top gearben feszítő játékosok ellen
-
Sunrider987
aktív tag
Ha nerfelik akkor legalabb egyertelmu lesz hogy fogalmuk sincs mit akarnak. Volt egy jo otlet kezdesnek es kb annyi. Ami rettentoen szomoru mert a jatek vilaga olyan terminator/elysium keverek, tetszene. Meg azert is szomoru mert a masik jatekuk a The Finals, jovo tavasszal megszunteti a ps4 platform tamogatast.....
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ezt mondom én is: [link]
Lehet nerfelik a basic fegyvereket, akkor viszont aki eddig billegett csak, az tuti lelép.
-
Segítek rajtad akkor, menj be egy ferro + stitcher kombóval és meg is vagy. Arc ellen ott a ferro, pvp-re meg a sticher illetve ha az arc közeljön, akkor is jó vagy vele. Itt amiket szeretnél /extended mag, silencer/ mind moddingal érhető el, ez egy ilyen game. Amúgy én megértelek, nem mindenkinek jöhet be minden fegyó, illetve arcoknál eleinte nekem is anyázás volt, mikor nem célirányosan lőttem őket, hanem csak durr bele a közepébe. Teljesen más ha a gyenge pontjaikat támadod.
Roland861010: ezt mondom a gear teljesen túl van dimenzionálva. Közel se olyan durba, mint amilyennek sokan beállítják.
Triathlete: szerintem ő arra gondol, amikor még matatsz a terminálon és hátbavernek
-
Roland861010
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Szerinted ő mit élt át,amikor látta mivel öltem meg? Freebe mentem be és azzal jöttem ki.

-
ULPIUS
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hát azért sztem ez ennyire nem fekete-fehér, ha valaki hátbatámad, lecampel, meglep stb akkor nyilván mindegy milyen fegyvered van. Én inkább arra gondolok, hogy számomra nem élveztes használni eddig egyiket se amik elérhetőek, ARCok ellen sem, nem élvezetes a gunfight, mert valahogy mindegyik béna valamilyen szempontból. Kicsit olyan érzésem van mintha fegyvertelenül mennék be a vadonba amikor egy alapfegyót viszek. Alig sebeznek (főleg ARCok ellen), hamar kifogynak és baromi lassan tárazható újra mind. Egyedül a shotinál érzem azt, hogy ahova lövök annak van is értelme. És félreértés ne essék én nem valami OP, szarrá upgradelt epic fegyverrel akarok kezdeni de az, hogy nincs egy jó alap mondjuk 30as táras AR vagy egy jó kis gyors hangtompítós pisztoly anélkül, hogy bármilyen kiegészítőt rátennék az nálam oriási negatívum. Amúgy még ez se lenne baj egy single player játékban ahol egy hulladék kukázott valamivel kezdesz aztán ahogy fejlődsz igazodik hozzád az enemy is, de itt ugye nem ez van, mindenki ugyanazt kapja ellenségekből akármilyen fegyója is van. Nem tudom én sokkal jobban balanszolt fegyver arzenálhoz vagyok szokva, sőt csomó játékban még a kezdő fegyverek is élvezetesebbek mert igazítva vannak a szinthez, pl akármelyik zombis játékban egy szöges deszkával vagy széklábbal is jobb kezdeni mint itt ezekkel a szarokkal...kettle meg rattler meg stb.
De ez nyilván szubjektív, nekem nem adja ennyi.
Mellesleg továbbra is gyűjtöm az olyan köröket, hogy egész meccsben semmi, lootolgatok, egy két dont shoot fazon mellett elmegyek, aztán a liftben gombnyomás közben szitává lő a gyerek.
-
Phobion
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
sajnos igen
-
Szar fegyver vs jó fegyver, ma a 4es renegade-t buktam 1-es kettle ellen. Meglepett a srác, gyakorlatilag mentem a levesbe. Szal felesleges vekengeni a fegyón, meglepetés a lényeg az esetek nagyrészében.
-
Triathlete
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Én tegnap láttam ugyanilyet

-
Rinkasime
tag
Amúgy az mért van hogy ha direkt vadászni megyek be Bastion-re meg Bombardier-re hullcrackerrel, akkor egy darab se spawnol? Pedig már ismerem a map-okat 70%-ban, tudom a spawn helyüket is.
-
Rinkasime
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Figyu, szerintem csak félt és már nem bízik senkiben, lehet sok értékes loot volt nálla. Te meg odamentél és lehet volt már rossz tapasztalata.
-
Triathlete
senior tag
Így olvasva a fegyverekkel kapcsolatos tapasztalatod, nézhető onnan is, hogy széles a választék és kiegyenlített a paletta. Minden helyzetre megvan mi a legoptimálisabb, és szerencsére nincs olyan ami minden helyzetben a legjobb. Stitcher vagy Kettle -már nem is tudom- pedig elég jó tud lenni még egyes szinten is nagy tárral, csípőből tüzelésnél. Nem kell még fejleszteni sem ahogy Roland mondja.
-
ULPIUS
őstag
Akkor biztos én vagyok még nagyon béna, ill. nagyon el vagyok szokva ettől a 3rd persontól, de nekem valahogy olyan darabos és lassú a combat pedig ugrálok-gurulok összevissza amikor tudok (bár ugyebár a stamina is átkozott kevés így az elején még hiába teszegetem rá a skill pontokat) meg ezek a kis szar többféle célkeresztek se segítenek... utoljára a SW Battlefronttal játszottam ami ilyen 3rd p multi volt, de én még ott is fpsben kezdtem csak rájöttem, hogy én vagyok az egyetlen aki ennyire hülye, hogy erőltetni akarja közben azt a nézetet közben mások simán észrevesznek olyan szöbgől amit én nem is látok

Elvileg 20 fegyver van a játékban, az semmi, főleg, hogy az elején én eddig kb 6-7 db-al találkoztam.
A fegyverek nekem nem állnak kézre egyáltalán, mindegyikkel van valami bajom, vagy kicsi a tár, vagy keveset sebez, vagy egyenként kell tölteni stb. közelharcra a shotgunon kívül semmit nem tudtam jól használni eddig. Egyedül az anvil-el élvezetes lőni de azzal is csak távolra és nyugisan, amint akció van kuka.
De mondom magsabb szinten lehet jobb lesz, nem kell itt több száz játék órával rendelkezőknek lehurrogni, de nekem ilyen még nem volt, hogy ennyire nem adta egy fegyver sem egy játék elején. -
VTom
veterán
Hát, nem tudom, szerintem meg tök jó a harc, mert a lvl75-ös játékost is le tudom lőni, ha meg tudom lepni, és taktikusan játszom.
Csapatban is lövöldöztünk,már párszor, volt, hogy 2mp alatt négykézláb mászkáltunk, mert megleptek mimket a bokrosból, de volt, hogy egy másik csapattal lövöldöztük egymást, itt ismpukkant pár pajzs, meg ott is, és inkább megléptek.
Itt legalább van értelme a fedezéknek, a mozgásnak, a taktikázásnak, összedolgozásnak.
-
Hangfalképű
tag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Ezzel egyetértek.
Maguk a fejlesztők is beismerték, hogy csak a pve önmagában gyenge a játékban, ezért tették be pvp-t is mellé. Ha kijön only-pve-re megeszi a divison, a helldivers 2 meg a többi hasonszőrű játék. Nagyon nagy szerencséjük volt gyorsan berakott pvp-vel (ami btw a lore-ral is szembe megy, hiszen minek gyilkolná egymást a megmaradt emberiség...) és azzal hogy jelenleg elviszi a játékot a közösség. Szerintem ők sem számítottak ekkora sikerre és lehet nem is tudnak vele mit kezdeni. Deep progression, mint olyan nem létezik az Arc-ban, bemész, nyitogatod ugyanazokat a szekrényeket bizbaszokért, hogy a bencheket felhúzd hármasra, ah az megvan, onnantól mi marad? Kb a pvp és ki is fújt.
Nekem az mutatja meg, hogy mennyire kevés a játék, hogy milyen lenne a game ha csak pve lenne. Lenne egy város, ami valójában csak egy menü, odakint meg lőnéd a robotokat. Ennyi. Ez kurva hamar unalmassá válna. Nem tudom mikor kezdték el fejleszteni, de 2021-ben jelentették be és ennyit tudtak lerakni az évek alatt. Mondom, a pvp az, ami kb életben tartja ezt jelenleg, a játékosok egymással való interakciója, de ennek is vége lesz, ráadásul amint a streamerek lelépnek a következő nagy címre, szerintem annyi volt az arc-nak, pedig lenne benne potenciál, csak ahhoz gyorsan kéne sok olyan dolgot berakni. Pl nagy pve mapok, akár story-val, co-op mód, kicsit több mélység (és még mindig nem lenne bonyolult), mert pl ez a light/med/heavy ammo arc pen elég gagyi, ebből is látszik, hogy pve-nek indult. Kérdés, hogy mire jutnak adott időn belül. -
shotika
őstag
Freeloadout-tal mentünk harveresterezni, sima egyes Harpinnal szedtem le két tagot, akik gearelve jöttek be
#1940SoulReaver: 150 órát raktam eddig bele, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor akadtam össze direkt kemperrel.
Nem tudom, hogy a te esetedben is hasonló volt, de egy jó beállítással elég nagy előnyre lehet szert tenni. A már többször említett Night Mode audiobeállítással pl a Control tetején, azt is meghallom, ha valaki ziplane-nal feljön (a kamerákról és ajtókról nem beszélve), te meg ráadásul kilőttél egy trapet
Soloban ilyet nem lehet csinálni. Azt a trapet nem véletlenül rakták oda, és te beleszaladtál, és free kill voltál. -
Kezdő fegyó hulladék alatt mit értesz? 1-es szinten nyílván egyik se életbiztosítás. De pl ha már minimálisan tudsz upgradelni, akkor bemész egy 3as sticher + 1es ferroval és ha te veszed észre a másikat, akkor simán le tudod rakni. Ez pedig egy full budget semmi történet. Pont az van, hogy rakat alap fegyó elég erős, Sticher 4-re húzva + kipimpelve attachmentekkel vagy most felfedezték a Kettle-t is, elég jól le lehet vele pirítani szinte bárkit. Az a nagyobb para, ha állandóan téged lepnek meg, ott már kell a rutin meg az évek, hogy túl tudd élni és vissza tudj vágni vagy elmenekülni. A kevés fegyvert se értem, szerintem van vagy 15-20 féle fegyó, nyílván nem minden érsz el az elején, de ezzel nincs gond szerintem.
3rd person helyett lehetne 1st, de hát ez a hajó elment. Nyílván én is utóbbit preferálom, főleg, mert ott nem lehet ingyen infóhoz jutni a kamera tekergetésével, peakelned kell, ha tudni akarod mi a szitu.Cactus: én azóta becsülöm a Burlettát mióta 1vs3-aztam vele
Amúgy most renegade-t akarom betesztelni majd, sikerült 2db 4-eset szereznem belőle pvp-ből. -
ULPIUS
őstag
Ha ez alap lesz egy idő után, akkor ez a rendszer így egy óriási tévút ebben a játékban, mert ugye se a loot nem kell nekik, se kihívás nincs a kezdő ellenfelekkel szemben, se kd nincs. Innentől kezdve nincs értelme az egésznek. Ez szimpla trollkodás. Engem eddig konkrétan egyszer sem öltek meg gunfight közben, csak lootolás vagy kimenekülés közben, sőt olyan se nagyon volt, hogy vissza tudtam volna lőni mert már fekszem 2-3 lövés után. A harc amúgy eszméletlen gyenge szerintem ebben a játékban én konkrétan azért se keresem a harcot mert az összes alap fegyó egy hulladék, igaz még nagyon kezdő vagyok de már elékezdtem ráérezni, viszont baromi kevés fegyver van, a quick use rendszer is túl van bonyolítva stb, meg eleve ez a 3rd person nézet kuka. Annyira jó lenne ha fps-ként csinálták volna. (Tudom, hogy van aki nagyon ügyesen tud ilyennekkel is játszani, de én világ életemben fps-es voltam.)
Ettől függetlenül elvagyok soloban, gyűjtögetem amit kell, az atmoszféra, a pálya designok és a zene nagyon tetszik. -
Azaz, ezeknek a nagyrésze petkány, szal le kell szedálni őket egy kis ólommal

SoulReaver: nem gondolnám. Szerintem még csak most lendülnek majd bele a fejlesztők, hogy látják mekkora siker. + mapokat is lehet berakni, arcokat is küldiket is stb. Van ebbe potenciál, lehet én vagyok a kisebbség, de 80 órám van benne és egyáltalán nem unom.
-
Roland861010
veterán
A mai nap margojara a játék szerintem 100%-ban figyeli a játék a geart.
Freeben vagy alap cuccokkal km-re vannak még az Arcok is amint zöld vagy kék azonnal változik a helyzet.
Több körben is még be sem töltött a játék csak a hang volt meg már hallottam az Arcok a nyakamon voltak. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
SoulReaver
üzenetére
Dehogy.
Az első pár resetig biztosan nem, plusz a többi attól függ, mi jön még a játékba. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Ja, ha nyomja a dont shootot, de felém hadonászik a fegyverrel és nem képes megszólalni, akkor megy bele a tár. Mióta így játszom a hajam is jobban tart.
-
sittes79
addikt
Ez a jatek egyre jobban felbasz 10 korbol tizszer lottek szarra...le se szarjak mar a nepek a loot-ot csak a kd megy.
-
Triathlete
senior tag
Linkeltek ide már olyan megnyilvánulást redditről miszerint a PS-en sokkal agresszívabbak a játékosok! Én abból, és ebből sem tapasztaltam semmit.
Minap egy sráccal míg baktattunk a lifthez kérdezgettük egymást, hogy mennyire tetszik a játék és egyetértettünk abban, hogy ahhoz képest amit a neten látunk elég barátságos a PS-es közösség. Ma merészkedtem az új mapra a questek miatt, semmi konflikt nem volt, a kijáratnál is 4-5en tobzódtunk egyszerre. Nálam két lila egy sárga cucc. -
Mr X
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Ahogy olvastam, ps-en még mindig él a bug, hogy nem működik a proximity chat.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
NIncs ezzel gond, csak akkor nem szabad meglepődni a következményeken. Alapból nekem az a tapasztalatom, ha elővett fegyóval jön és nem kommunikál, akkor fixen lelövöm, mert általában abból még kevésszer jöttem ki jól, ha bíztam az ilyenekben. A looter dolgot meg leírtam, én így játszom, nekem a don't shoot majd bejön porszívózni kevés..
Nekem alap a kommunikáció, nagyon jófej emberekbe futottam már így bele, volt amikor 2 másik solo arccal Bastion-t öltünk. Szal kommunikáció nélkül sokmindent bukik az ember szerintem. Nekem is volt olyan game ahol kilőttem, mert nem láttam értelmét.. -
Triathlete
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Lehet ki van kapcsolva neki a voice chat bizonyos okból, az ajtóra meg nincs kitéve a zárt körű rendezvény felirat.
Amúgy én is előnyben részesítem a szóbeli kommunikációt és teljesen jól működik, az esetek többségében még segítséget is kapok, de van olyan játék ahol én is alapból kikapcsoltam.#1945Phobion: Miért mi a baj a szólózással? Én 99%-ban ezt gurítom, szenzációs, leszámítva, hogy nehezebben jönnek a dmg statok featben és a rivalryban.
-
szucsinka
őstag
Csandi Bandihun köszi
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Sajna ez benne van a pakliban, ha már amúgy is öldökölsz, akkor told a questeket is duo-trio-ban azt problem solved.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
De én questet akartam csinálni. Ő meg már kilootolta a kis controltowert 2x is, míg én ott beszéltem neki... Az a lényeg, hogy aki barátságosan akar játszani, azt bezavarják az ilyen szótlan gyökerek, akik vérszemet kapnak egy szaros killre... Ha pvp-t akarok, akkor megyek duo-trio-t és akkor nem kérdezek, nem mondok semmit...
Köszi, már túl vagyok rajta.
-
-
Phobion
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
duo, trioban érdemes játszani csak, a solo cancer jelenleg, töltsd ki a survey-t, hogy adjanak a jelenlegi mód mellé egy pve-t
-
RazoR
Topikgazda
Pénteken soloztam, mentem kb 12-15 kört, összvissz 2x tudtam kijönni élve, elég rendes bukó volt az este, de hát ez ilyen.....
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Tegnap soloba első 4 kör gatya, utána pedig mindenkit halálra lőttem... Ez ilyen.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Az a baj, hogy a don't shoot sokak szerint egy ilyen fehér zászló ami 100%-os túlélést biztosít, sajna nem. Redditen írt erről egy srác, hogy ő egyáltalán nem vérengzős, de most már kénytelen lelőni egy fajta playert. /ezt a típust tapasztalom én is/. High value loot zone, bemegyek elsőként elkezdek kukázni. Eltelik fél perc 1 perc és jön emberünk don't shoot és nekiáll lootolni. Próbálok vele kommunikálni, hogy oké nem vagyok én se vérengzős, de azért jöttem ide, mert specifikus loot kell, tudunk e esetleg tradelni, vagy neki mi kell vagy vmi. Válasz nincs csak lootol tovább, mint egy porszívó. Nahh ezt meguntam /ahogy az említett reddites arc is/ és lelövöm őket. Ha nem képes kommunikálni és azt gondolja bejön, majd mindent felszed, az részemről nem deal.
A te esetedben a campeles mondjuk gáz, ebben nem értem mi az élmény részéről.. Az uninstallt nem értem, ennyire frusztrál a game, vagy így nincs mit csinálni?
-
SoulReaver
veterán
1 perc alatt alt f4, uninstal...

Elindultam a lidar szkennereket felrakni, Dam...a mocsaras részen nagy player aktivitás.. Mindenki dontshot.. stb... Normális nyugis lootolgatásokba voltak. Egy hülye akart megölni, de azt sikerült megölnöm... Control Tower tetejére kellett volna feljutnom. Látom a sok golyó meghalva... blaze trap hang az ajtóban... Mondom békével jöttem, ne lőj!!!! Mentem tovább, igaz, hogy a trapet kilőttem, mert nem válaszolt senki, de akkor előugrott egy vérpista, és két lövésből leszedett...vulcanoval... és ez neki a játék, hogy fent bekempeli a tornyot...Most már vagy kiszedik soloból a pvp-t, vagy akkor csak pvp legyen és ne legyen haverkodás, mert már össze zavarja a játékosokat ez a sok gyökér vérpisitike...
Addig is uninstal...
-
BandiHUN
veterán
válasz
szucsinka
üzenetére
Promócióknál, ha már megvan a key, mindegy a hardver... ha az aktiváláshoz, pl. intel bundle, megvan a hardver, validálod, megkapod a rendes keyt, szintén mindegy utána, min, kinél fut. Sokan vettek is procit+bf6-ot is, bedobták a procit ellenőrzéshez, key kikér, és sok esetben a key is+a proci is ment az apróra

Szóval olyan nincs, hogy promóciós cucc a hardverhez marad kapcsolva.
-
szucsinka
őstag
Egy promocios koddal regisztraltam a jatekra ami a videokartyahoz volt.( Steam)
Ha eladom es veszek masikat akkor a jatekot tovabb tudom jatszani? -
SoulReaver
veterán
Talán ebből majd tanul a kis patkány...
-
válasz
Komplikato
üzenetére
100xp-re voltam a 2 csillagtól tegnap, de nem viszek ilyenkor semmit, 200 heavy ammo, meg két fegyver....nem tudom, hogy egyedül meg lehet-e csinálni.
Szerintem nehezen.
20 percen keresztül lőttem mindent, ami repül és így sincs meg a 2☆. -
Esetleg, ha valakinek van kedve mehet a duo/trio. Én inkább a fightokat keresem és oda megyek ahol lőnek.
Mehet a lootolgatás is, de ha enemyt látok odalövök. -
Komplikato
veterán
válasz
Sunrider987
üzenetére
Valami hasonló ötletem volt nekem is, de az illető biztos nem volt köztünk.
Érdekes volt, hogy lelőttünk vagy 50 Arcot, de olyan sok dög volt már körülöttünk, hogy a játék azokat is eltüntette egy idő után, ami nem lett kilootolva, mert gondolom nem bírta volna a rendszer. Szóval 25-30 "hullánál" többet nem kezelt le egy ilyen pici területen. Térdig álltunk így is Wasp/Hornet roncsokban.
Az egész akcióra a Trials nagyvonalúan adott egy csillagot.
Gondolom 3 csillaghoz tényleg csali kellene, meg hátizsák muníció. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
A 2es pont nekem ugy hangzik mintha valaki a latomezodon kivulrol snitch scanner-el farmolta volna a flying arc damage Trial-t.
-
Komplikato
veterán
A patch óta kevesett játszottam, de volt két gondom, lehet csak véletlen vagy beképzelem.
1. A stamina úgy fogy most, mint ha semmi skill pont nem lenne rádobva, pedig szerintem a legtöbb játékos ezekre pazarol az elején sokat. Olyan, mint ha az alap staminám 60% lenne, a visszatöltődés meg felezve lett volna.
2. Buried City-ben beszorultam a kezdőpontra, ilyen beomlott beton pince, mert egy raj Arc röpködött kint. Gondoltam véletlen, leszedtem őket, aztán a következőt, az azt követőt, stb. Az ötödik raj leszedése után csatlakozott a szomszéd házba hasonló okból beszorult (szerintem angol) manus. Majd jött még két másik player is. Elfogyott az amo mindenkinek (pár waspot kézzel nyírtam ki!), a hármas, négyes, ötös rajok meg úgy jöttek ránk, mint ha beragadt volna egy Snitch jelzése a területre. A környéken levő egyetlent még az elején leszedtük.
Az lett a vége, hogy szégyenszemre átrohantam a pályán egy kijárathoz.
Másnak nem jött elő ilyen? -
-
Phobion
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
Az a baj, hogy a fejlesztők jelenleg olyan alapvető bugot nem tudnak fixálni, hogy kulcs nélkül bejussunk a bezárt loot szobákba.
Hol van itt még bármi érdemi előrelépés.
-
Sunrider987
aktív tag
Jelenlegi formajaban a jatek ezt nem tudja suportolni. A fejlesztoknel a labda hogy mihez kezdenek vele, de erdekes hogy abban a pillanatban amikor ez a WAR a vegso formajaba kerult akkor ok elojottek a sajat eventjukkel ami pont az ellenkezoje a WARnak, a Citizens of Speranza. En konkretan kapkodtam a fejem hogy akkor most mi van? Legyen pvp de megse legyen pvp? A masik dolog ahogy a te altalad idezet osszefoglaloban is irja hogy ebbol a WARbol nem lehet kimaradni, akarmelyik tabor jon szembe veled neked annyi vagy azert vegzalnak mert allast foglalsz valamelyik oldal melett vagy azert mert nem, a van sapka vagy nincs sapka esete a nyuszinal. Hiaba volt ez az egesz csak 2 ora hosszusagura tervezve ez meg sokaig fog visszhangozni ingame. Kerdes hogy mihez kezdenek ezzel a fejlesztok, lehet semmit se csinalnak ok elinditottak a Citizenst es ennyi, akik pofozkodni akarnak azok igy is ugyis pofozkodni fognak. Egy biztos ez a sandsbox ez felkesz igy es sokan sokfele probaljak tagitani. Meglatjuk mit hoz a jovo.
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mik vannak amúgy

-
Sunrider987
aktív tag
Pedig ez most kurvajo moka csak szerintem hasra fog esni az egesz mert a matchmaking nem veszi figyelembe a ruhaviseletet igy a fejlesztok segitsege nelkul nem lesz kiegyensulyozott a ket tabor kuzdelme. Vagy fene tudja lehet most egy oran at mindenhol/minden palyan egymas ellen feszul a ket tabor csak a moka kedveert akkor meg igy is jo...
Ahaha gyakorlatilag ez a lobby csak az egyik tabor, nincs ellenfel akit lelojenek
-
Novver
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Hogy én mennyire megvetem és rühellem a streamereket...
-
Sunrider987
aktív tag

"damn arc went up 100k views in 30mins"

-
Sunrider987
aktív tag
Ha jol ertettem a (Streamer) WAR 1 ora mulva kezdodik, en egyenlore Shroud stremjet kovetem.
-
Chalez
őstag
Na nekem is elegem lett, nyomorult patkányok... ölöm a Bastiont, erre kétszer is hátba, oldalba támadnak, gyakorlatilag nem tudtam mit csinálni, két Hullcracker meg a reszli oda... Hát azt hiszem átmegyek patkányba én is egy időre
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nyílván igen, de azért még mindig a meglepetése ereje ill ha ki tudod használni az épületeket/fedezékeket stb többet ér. Ha van már annyi matod, akkor nem kérdés, hogy mindig maxra húzod, de előtte ez szerintem egyáltalán nem trivia.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azt hittem hogy riderben.
-
Chalez
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
-
Roland861010
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Ez már volt.
-
Triathlete
senior tag
Ezt viszont nagyon jóleső végignézni! [link]
-
Roland861010
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ezt a fa..ot
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Adom ezeket, csak színesebb lesz ettől (is) a játék.
-
Sunrider987
aktív tag
Bakker mik vannak:
Arc raiders streamer wars
a masik meg:
Arc Raiders Twitter post -
spleenszuru
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Redditen sokat látni, hogy a maszkos, illetve a piros ryder meg a mostani stellas outfitet viselők azok a playerek, akik shoot on sight, vagy hátba támadók.
Sajnos emiatt azokat is támadják, akik amúgy nem férgek, de azt a ruhát viselik..
#1908jozefgucci1
Nem, bajnak nem baj, csak mint láttuk, nem éri meg.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Extracton én is láttam ma 2 embert... Ott feküdtek lootolatlanul

Amúgy a 4es venator a jó, 1-es elég gagyi még. -
SoulReaver
veterán
Mentem egy kört free-vel, majd összelomoltam egy csomó jó cuccot, na mondom bemegyek éjszakára... pont vihar is volt, na mondom király még úgy sem voltam...
Lootolgatok, vittem egy kattle-t. Mindenki köszön, rendes volt. Megyek a lifthez, 5 perc se volt már... 2 hulla az ajtón fekszik. már nyilt az ajtó, na belenézek már...
A venatort egy nyitott fegyverládában találtam... Ennyire kaka lett, hogy így otthagyják?
-
válasz
spleenszuru
üzenetére
Ha valaki túl kedves már az is baj ?
-
válasz
Roland861010
üzenetére
A kivitelt nem értem, safe-be berakod és kijutsz vele. A bp frusztrációt megértem, én is vadászom őket, de egyelőre kevés sikerrel. Ennek ellenére én nem unom a gamét, expedíciót próbálom összerakni, de még a 2-esen kéne átlendülni, cooler fan vadászat van, még 1 db kell..
spleenszuru: ha már felkeltenek + felhealelnek az a minimum, hogy nem támadom meg, legalja..
-
Roland861010
veterán
válasz
spleenszuru
üzenetére
Az miért érdekes milyen outfitet visel valaki?
-
spleenszuru
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Én a csajt se, szimplán túl jó fej volt, ráadásul a gyerek a "rat" outfitet is viselte.
-
Roland861010
veterán
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Igazából mivel egy örökös pvp érdemi eredmények és előre jutási lehetőség nélkül ez pont elég is volt.
3 napja megállás nélkül csak a BP-ket vadásztam és összesen 3 esett ebből 1 volt ami még nem volt meg de azt se tudtam kivinni . -
Phobion
addikt
Akik használnak mikrofont, windows-on és játékon belül miket érdemes beállítani?
-
Roland861010
veterán
Nekem ez itt bőven elég is volt.
Craft - kill - dead - craft - kill - dead ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Crimson Desert
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- LG LCD és LED TV-k
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Billentyűzet gondom van
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell OptiPlex GX520 SFF,Pentium D 820,512 MB DDR2 félkonfig
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az első pár resetig biztosan nem, plusz a többi attól függ, mi jön még a játékba.

Ahaha gyakorlatilag ez a lobby csak az egyik tabor, nincs ellenfel akit lelojenek