Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tyler Durden
üzenetére
"A totális pve haverkodós gondolatoddal egyetértek, ez nem erre lett kitalálva.. "
Ehhez képest: [link]
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
A nincs is benne risket én arra írtam, hogy a pálya széleken meg low rarity helyeken kukázol. Nagyrészt a playerek yellow de inkább red zónákba mennek lootolni és/vagy pvp-ni.
A totális pve haverkodós gondolatoddal egyetértek, ez nem erre lett kitalálva. Lehet pacifistáskodni, csak nem szabad megsértődni ha a másik pofánlő. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
nincs is benne risk
Hogyne lenne, pont te vagy ki irta le nagyon nyersen, hogy akarmit is guberal ossze a masik aki lelovi annak megsporolja az egeszet mert az kilootolja a nyersanyagot, extra kiskakas mondjuk. Ezen bukik meg az egesz haverkodos coop elgondolas, mert az nem kompetitiv ezzel. Probalkozni lehet persze csak aki haverkodni akar es megis lelovik az akkor ertse hogy ezert. A konyebbik ut, mindig. -
válasz
Sunrider987
üzenetére
Hja csak akkor nemtom mit haluznak itt a rarity zónákkal. Gyakorlatilag akkor ha épp nem akarok pvp-zni, akkor fogom és elkoslatok a térképen és csak kukázok, max kiviszek 5-10k értékkel kevesebbet, de nincs is benne risk. Félreértés ne essék, nem azt várom, hogy a high loot chance épület raidenként dobálja az epic cuccokat, de így cirka másfél nap farmolás után ki merem jelenteni, hogy ez így nagy difit nem hoz. Az más, ha bemész és mellette lelövöldözöl 1-2 embert, akkor onnan legalább a fegyót ki tudod hozni, ami elég szép value, de a nyers lootolás annyival nem jobb, hogy feltétlen ott standupoljon az ember. Ami meg mondjuk innentől azt is jelenti, hogy aki pvp miatt sír az kukázzon a kevésbé frekventált zónákban, nem marad le semmiről.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Night raiden kulcsos szobakat kell menni akkor viszont dozsi habzsi van csak tudd is kivinni. A szinkodolt drop helyeket en konkretan le se sz..., az egy dolog hogy spawnol oda akarmit is es a masik hogy mi lesz benne, kedvencem amikor 4 fele loszer es slusz-pasz.. Lehet tevedek de itt a mennyiseg boven felulirja a minoseget en legalabbis megprobalok minel tobb ladat/fiokot/taskat nyitni es azt kell mondjam eleg szeles skalan mozog a reward, lila craft komponens/fegyoktol vissza a kek-zold-feherig. EN ezert is mondom ez igy tulsagosan rng ahoz kepest hogy ha lelovom a masikat akkor az ingyen szupermarket....
Ez volt a legdurvabb fogasom es ez mind talalt cucc nem lottem le erte senkit ha jol emlekszem. Jo helyre rakott le es befutottam azonnal a toronyba fel zipline a tetejere a kulcsos szobaba night raiden. -
Phobion
addikt
Ilyen még nem volt. Meccs betöltése közben kifagyott a game, utána el se akart indulni. Adtam a gépnek egy restartot majd vissza a játékba, kiírta, hogy visszacsatlakozhatok az elindított meccsbe. Belépéskor ez fogadott:

Se pajzs, se augment, se fegyver, szó szerint semmi tárgy nem volt nálam a melee fegyveren kívül.
Ez lett a vége
-
válasz
Sunrider987
üzenetére
Buried City Space Travel épület. Huhh köszi a leírást megnézem majd, illetve igazad van, hook-t nekem is használni kéne és nem caplatni fel/kle a lépcsőkön.
Ennek ellenére nekem visszás, hogy red épületet lootolok éjjel/nappal és semmi értelmes nem esett. Pl Expedition-höz kellene cooling fan 1db nem esett. Blueprintből meg jött asszem 2 és ennyivel ennyi. Nekem ugyanilyen loot jött kb bárhonnan amikor nem célirányosan mentem, hanem simán csak kószálok a map-en és a vörös mellett a sárga meg a sima helyeket fosztogattam.. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Hol? A szabaly az hogy sem a weapon cache sem a raider cache nem fix, chance to spawn es akkor jon a masodik layer, az hogy mit spawnol. EN konkretan Dam-on farmoltam az idom 90%ban es megvan Toro, Anvil, Venator,Bettina, craft componensek es zold weapon modok bp-k. Attol fuggoen hogy hol rak le Formical Outpostbol indulva atfutok a masik vegere a leszakadt hidhoz a raiders outpost/east broken ridge-nel csak oda nehez bejutni a hid alatti uregbe ezert sokszor nincs kilootolva meg felidonel se, na oda kell nekem a snap hook ami igy el is hasznalodott teljesen mar 3x. Szinten jo bp/kulcs farm az apartmanok foleg a ruby apartment trio. Ja meg akkor elarulok meg egy titkot, a raider outpostoknal ha nemcsak lent nezel szet ahol a weapon chachet szokta spawnolni hanem snap hook-al felmesz a fejed folott a drothalos deszkas reszre, ott is szokott spawnolni cachet es onnan is jott nekem sok erdekes dolog/bp.
Snap hook-al sokkal gyorsabban es kockazatmentesebben is lehet farmolni, pl testing anexnel kintrol egybol a legfelso emeletre felhuzom magam nem kell ajtokat nyitogatni meg lepcsozni hanem csak igy ablakon keresztul es ott marha sok fiok van. Vagy apartmanoknal is felhuzom magam a legfelso emeltre es onnan haladok lefele.
Aztan csak ovatosan mert mar eleg sokat tudjak es ellenzorzik ezeket a helyeket, agyfasz amikor 30 percrol indulva 29ik percnel mar hallom hogy lootolnak ott ahova mentem volna... -
válasz
Sunrider987
üzenetére
Én nem rakok már bele ennyit, ha úgy van, hogy mindenképp ki akarok menni, akkor általában KoS mindenki. Mondjuk ilyen ritkán van, tegnap meglepően nyugi volt buried city-ben, akár nappal akár éjjel.
Viszont most elengedtem a farmolást ott, vagy csak én vagyok peches vagy tényleg nagyon gyenge ott a loot. 2 bp-t találtam pedig sok YT-s arc monda, hogy farmoljon ott az ember. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ott "hibaztal" hogy a trials az a nagy valami most, minden kivagyiskodo a trials rankjat felti es inkabb lelo csakhogy ne tudjal az o szintjere vagy fole menni a ranglistan. Nem vicc. Es hiaba csinalsz rekordot ha nem tudsz kimenni vele akkor nem szamit a ranglistan, ezert mentek rad annyian.
Az egesz par napja kezdodott amikor is nehanyan, koztuk Shroud is kirakta stream cimebe hogy trial rank-et farmol meg hogy neki hany pontja van/ hanyadik hely. Na azota mozdulni se tud a streamsniperektol. -
Roland861010
veterán
Egész nap free loaduttal mentem.
Mondom rá megyek a leapers trialsra.
Leszedtem erre minden irányból egyből jöttek a raiderek.
Ha én nem tamadtam ma eddig szinte senki nem lőtt rám.Csandi nincs kedved menni pár kört?
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
En erre azt talaltam ki hogy amikor ertekes a zsakmany es a masik meg nem egyertelmu inkabb nem kockaztatom es lelovom majd stabilizalom, kozlom vele hogy kijohet velem. Nulla kockazat es meg csak ki se toltam a masikkal..
-
Persze, de mondom én ezt elfogadom, nagy fallout fan vagyok és nekem amiatt is jön be ennyire a game, mert eszméletlen jó az atmoszférája. Ehhez hozzájárul a gyönyörű grafics is, nem kis mértékben. Amúgy meg tudom hol a helyem, ha letekerném, akkor se lennék Shroud, nekem elég, hogy kevesebbet esek, mint az ellenfeleim
/már ha harc van és nem békehadtest/BandiHUN: tegnap buried city night raiden solóban farmoltam, kiszúrtam 2 srác összefogott lerakni egy bastiont. Mondom segítek nekik, pont volt nálam 4db flame grenade azokat rávertem az emeletről + anvillel abáltam. Leöltük, kill utáni achit is megkaptam + 3 epic loot-t sikerült belőle kiszedni. Már mentünk volna ki, mikor egy kóbor raider nekünk jött, egyik srácot knockolta, de utána leszedtük. Másik srácnál volt defib szal a haverunkat felkaptuk a másik raidert lootultuk, majd kézenfogva kimentünk. Ilyen is van.
Persze hátbalövésből is jutott tegnapra, ugyanez a map megyünk ki, don't shoot meg friendly vonal után épp pötyögök a terminálon a metróba és lelő.. Mondom gg. -
BandiHUN
veterán
Nekem is bejön a szép graf+zene, valahogy az egész hangulata... igaz nálam csak full hd kell domborítania
De fps van bőven, elég sima a mozgás...
PVP-t 1x akartam eddig én kezdeményezni, abból is rimánkodás+felgyógyítás lett, elmentünk ARC-okat öldösni, na mondom fasza
Valahogy szinte mindenki békés, kifogom. Mondjuk fura, hogy lootolok, igazi "sivár" érzés, elszólom magam, hogy dont shoot, és mégis jön vagy 5 válasz
Látni pedig senki, lootolatlan a hely... Mondjuk streamekből az jött le, hogy ésszel, de határozottan jó mozogni, minél óvatosabban bújkáltam, annál többször ugrott a nyakamba pvp-s. Mondjuk sokat segít egy jobb fegyver, hátizsák safe pocket-ekkel, nem azt mondom, tele vagyok, de kiderült, hogy a free még ARC-ok ellen se ér semmit+nincs safe, ok, hogy ingyen van bemenni, de megfingatnak a robotok+ki se hozok semmit. 
Ha van safe, legalább az 1-2 kulcsdolog tutira kijön, még mondjuk komolyabb helyekre nem járok be, csak lvl 6 vagyok. Így viszont van jópár komolyabb cuccom kint. workbench-ek mind kész, de még mindenem 1-es,de sok jó mati van.
-
Csandi
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Amúgy igen ahogy mondod. 90% ban nem számít. Viszont ez ugye nem csak visual clarity, hanem az 1% meg 0.1% low fps dropok miatt is jó. Ha magasabb a base fps, magasabb ahova leesik

-
-
Csandi
addikt
válasz
Phobion
üzenetére
Nekem is ilyen

Amúgy a klipre reagálva, nekem is van egy klipem lementve, hogy blue gaten laborban kb. egy shotgunként használom a snipert, mindenkire rácsúszkálok kapják a no scopeot, néha quick scopeot, vissza bukfenc fedezékbe, aztán így halt egy egész team
Fun a fegyó, kicsit régi codos sniper érzést ad. -
Phobion
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
az a grafika 🤮
#1883 - 5090 goes brrrrrr 😂
-
Roland861010
veterán
Freebe nem is rossz -
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem tudom nekem nem szokott gondot okozni belőni honnan lőnek, a piros dmg indicator mutatja az irányt onnan utána már könnyen észre lehet venni, főleg ha lő mégegyszer és látod honnan vagy eleve nem is egy bokorból teszi.
-
ULPIUS
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Az akció hevében, illetve amikor ARCok is esetleg sebeznek vagy több raider lő feléd/rád nagyon nehéz dekódolni honnan lőnek. A killcam hiánya is érthetetlen számora. Abból mindig csomót lehet tanulni, következtetéseket levonni. Én azt hinném, hogy 2025ben ez már kb. alap minden pvp játékban.
-
Roland861010
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Azt azért javíthatnak hogy jobban észlelhető legyen honnan kapod a lövést.
Csak a sima villanás rajtad nem sokat segít. -
Edit: semmi, vótmá....
-
spleenszuru
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
A végén a dont shootos aranyos volt.
-
Csandi
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Én is mindig tőle küldtem, ügyes.
-
Roland861010
veterán
Ha már nem jók a szerverek ajánlom figyelmébe mindenkinek ezt a videót
-
shotika
őstag
-
Nálam megint lehaltak a szerverek....remélem megint kapunk 500 pénzt.
-
-
Phobion
addikt
Na, megint bekakáltak a szerverek.

Addig megnézem az Arc dokumentumfilmet:
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Igen
ekkora hypet kap a műfaj lehet a Marathon se hal meg releasekor 
-
spleenszuru
őstag
Láttátok, hogy a PUBG is jön extraction résszel?
Sosem játszottam mondjuk az alapjátékkal sem. -
BRABUS113
aktív tag
Érdekes bugba ütköztem, voltak nálam fegyerek, shield ahogy kell és amikor bedobott játékba eltünt minden cuccom és a skinem is a "gyárira" alakult. A játék menüjében meg minden ott volt, mintha misem történt volna
Küldtem is a bug reportot. -
Phobion
addikt
válasz
szucsinka
üzenetére
az official soundtrack az valami egészen hihetetlen lett 👏
Ezt ajánlom meghallgatni, ez a szám kifejezetten nincs benne a játékban, kicsit ilyen dj mix, de eredeti:
ARC Raiders (II) - Patrik Andrén
#1858 - Semmit. Ez egy opcionális reset, amit csak úgy érthetsz egy ha teljesítesz bizonyos lépéseket.

Raider / Projects almenü / ExpeditionDurván ~500k értékben kell tárgyakat beadni az expedícióra. Majd ha megnyílik az Expedition időablak, akkor lehet resetelni.
Ezeket érinti:
-
válasz
szucsinka
üzenetére
Na akkor, ez a doksi ismerős lehet, ami a hivatalos keresztségben, a katonai igazolvány nevet kapta, de mindenki csak katonakönyvnek hívta.
Ahogy látható, a dögcédulám mellett az is, hogy katonai esküt tettem 1972. október 1-én, de amit ugye megelőzött, egy 2 hónapos alapkiképzés is még. NT viszonyba helyeztek, azaz leszereltem 1974 szeptember 18-án, annak is már 51 éve, és mivel csak 18 évet betöltötteket hívtak be szolgálatra, a többi már egyszerű matek, Na, innentől számít valaki igazi vérnyuggernek a játékban. 
Jelenleg még csak 25 órám van a játékban(ugye ott van a BF6 is), és a 16-os szinten járok, én is csak soloban, legtöbbször free loadout módban, és most már csak az új mappon.
De még mindig érdekelne, hogy mit resetelnek decemberben?
-
-
Olvasva itt a mai hozzászólás dömpinget, hogy casual, meg profi, ebbe én nem szólok bele, mert ideológiailag nem vagyok ebben képzett, meg egyébként is, én egy harmadik felekezetet képviselek, a vérnyuggerek kasztját.

Viszont, olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy decemberben resetelnek valamit a játékkal kapcsolatban, és majd azután meglehet nézni a játékosok számát.
Akkor, ha megkérhetnék valakit, írja már le nagyjából, hogy pontosan mi is fog történni decemberben, mert egyelőre azt se tudom, hogy miről van szó? -
-
Frod
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
11 órákat dolgozom, otthon meg vár egy kétéves, szerintem jövő nyárra se leszek max level
Ez a reset nem nekem szól. -
Frod
addikt
válasz
Sunrider987
üzenetére
"de ugye mar csak 16 nap es reset"
Tudomásom szerint a reset opcionális, sőt, még "bonyolultabb" is annyival, hogy nem lesz elég egy gombra kattintani, hanem végezni kell addigra az Expedition Project alfüllel.
(Tehát simán lehet, hogy olyan sem fog tudni resetelni, aki amúgy akarna. Én meg sosem fogok.) -
Csandi
addikt
válasz
CptAdamica
üzenetére
Az endgame a fun
az, hogy az kinek mi az mindenkinek más -
CptAdamica
veterán
Na, azt hiszem kimaxoltam a gammát, megvannak a workbench maxolások is, most vagyok 51-es szintű, innentől már csak tényleg a PvP maradt hátra, vagy nem tudom mi jelenleg az endgame tartalom.

-
Ezzel játszott valaki?
Én megvettem még az elején, de nem tudtam megszokni, meg szarul is fut, rengeteg technikai hiba... annyit játszottam vele, amit a képen látni.
Nagyjából ugyanez a koncepció, mint az AR, csak emiatt jutott eszembe. -
Sunrider987
aktív tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Nem tudom nekem mar a forditas is eleg magyarazat, casual= alkalmi/alkalomadtan. Es ebben a jatekban ez nagyon is komoly hivatkozasi alap, de ezeket a koroket mar lefutottam nincs kedvem ismetelgetni magamat.
-
Sunrider987
aktív tag
Szamomra baromira furcsan ertelmezel. Legyszives mutasd meg hol kuldtem el barkit is a picsaba mert te ezt irtad meg ha kipontozva is.
Nem gyozkodok mindenkit marha sokan jatsznak es olvassak es nem reagalnak arra amit irok. Szeretek beszelgetni igy digitalisan es kivancsi vagyok masok szempontjaira amire itt mint sok mas topicban nincs igeny, ha kritikus vagy az adott topicba valaki elobb utobb beszol, bar nem ertem, megkoptatja a jatekelemnyt neki hogy mas mit gondol rola ?
Nem irtam hogy ez (a jatek)egy szar, megint sarkitasz, leirtam mi nem tetszik es ha jol emlekszem mindig ott volt hogy kinek a postjara reagaltam, volt kontextus amit te ezek szerint soha nem neztel meg hanem bealtal hogy na ez itt megint egy kotekedo bajkevero.
Olvasd el ha erdekel hanyszor irtam hogy szerintem/az en velemenyem es az a jopofa hogy jottek visszajelzesek masoktol meg ja jottek beszolasok is de gondolom te a felhalott topicokat preferalod ahol nagy eszmecsere nincs mindenki csak happy three friends plusz egy ket emote.
Amugy valami csak atszuremlett neked is mert igen ez a vegkovetkeztetesem a jatek a jelenlegi formajaban csak a pvp-t preferaloknak jo es nem ez az elso pelda hogy azok szambelileg messze alulmuljak a penzugyi sikeres szukseges merteket.
De ha eszrevetted azt is irtam hogy akinek (tehat neked is) ha jo igy akkor jo jatekot, ajanlom figyelmedbe 1804es hozzaszolas utolso sorat.
Jah valoszinuleg rahagyom ha a reset utan is ugyanez a szitu a jatekban mint most, ne aggodj. -
Triathlete
senior tag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Profi sportoló aki abból él, szerződése és fizetése van. Mindenki más hobby sportoló.
És a lenti definíció szerint aki sok időt fordít játékra pusztán szórakozás céljából az micsoda? Vagy ha egyik héten egy órát tud játszani, a másik héten 30-at akkor ő most micsoda? Én emiatt látom teljesen értelmetlennek, és túlmagyarázásnak ezt az egészet, mivel nem különíthető el teljesen, és nem is tartom szerencsésnek az e-sportot összemosni a hagyományos sportágakkal, bármennyire is szeretnék manapság.
-
Nemtudom de nekem nagyon nem adta. Alapanyagokat hoztam ki, de semmi olyat nem tudok felmutatni, ami miatt azt mondanám, hogy oda kell menni. Na mind1, lehet én vártam tőle sokat, még folytatom ma a run-t, aztán elengedem. Még mindig a pvp a legjobb ebből a szempontból, főleg ha latespawnod van. Más porszívózik te meg elveszed.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Sunrider987
üzenetére
Engem aztán biztos, hogy nem sértettél meg, ahhoz ennél azért jóval több kell, voltam én TG a Division 1 topikban is, ez ahhoz képest lepkefing
Eleve nem is értem, hogy hogyan jutottál erre a következtetésre, hogy megsértettél....
Te látod, megéled a játékot úgy ahogy, én és mások meg nem így látják/élik meg.
Én elfogadom, hogy Neked nem teszik a koncepció, de nem akarlak meggyőzni arról, hogy igenis tetszen, ellentétben Veled, aki itt győzköd mindenkit, hogy hát de ez egy szar és nem is érted, hogy ki mit szeret benne, mert szerinted egy szar és biztos el fog fogyni a játékosbázis, mert szerinted egy szar és csak a pvp-sek fognak maradni, mert egy szar...."maradtok ti szuken" - ja, maradunk MI akiknek tetszik és elmentek TI mással játszani, akinek nem tetszik, hajrá...
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Triathlete
üzenetére
A casual player is someone who plays video games for enjoyment and relaxation rather than competition or mastery. Their defining characteristic is a lack of deep time investment, playing infrequently, for short periods, and often on a non-committal basis. They may play a variety of games, focus on the experience, and are less concerned with winning or reaching the highest level of expertise
Miert mondom akkor valakire hogy profeszionalis sportolo es hobby sportolo, ez is felesleges beskatulyazas a te definiciod szerint.
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
shotika
üzenetére
Jol van te nagyon tudatos vasarlo, kar hogy egyszeru parhuzamot nem akarsz megerteni, de ugye mar csak 16 nap es reset es akkor meglatjuk mennyi marad a 4 millio vasarlobol.
Ha tartja szepen akkor nyilvan en neztem rosz szempontok alapjan, ha meg elmegy a nagy tomeg es maradtok ti szuken akkor ez ugyanaz mint a The Finals. De neked igy is jo ugy is jo lesz, majd a szuk reteg valahogy eltartja a jatekot, szoval nem ertem miert olyan fontos a kioktato hangnem? Igen en beneztem, egyelore nem talaltam meg a szamitasomat/nem ertek egyet azzal amit a fejleszto eroltet, ezzel megsertettem a topicgazdat is valahogy, ezvan. -
Csandi
addikt
válasz
shotika
üzenetére
Casualnak a napi 1 órákat játszókat mondanám, meg akit nem érdekel annyira az eredményessége, HC aki minden szabaidejét erre fordítja, ehhez igazítva alakítja az életet, hogy minél kevesebb egyéb teendő legyen, fontos neki az eredményesség és mindent a legoptimálisabban akar csinálni.
-
shotika
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Mi az, hogy "azért robbant, mert casualnak adta el magát"??
Ilyet sose reklamozott a csapat, ráadásul open beta is volt a jatekbol, barki free kiprobalhatta 4 napon keresztul.
De még ha valaki nem is probálta, mert "casual" jatekos, akkor is letezik egy olyan, hogy tudatos vasarlas.(Egyáltalan, miaz hogy casual? Én nem hiszem, hogy a jatekosokat 2 pakkba lehetne sorolni, a hc és a casual)
Elden Ringgel én kb 2 orat jatszottam es ott is hagytam, de alapbol nem szeretem a soulslike jellegu jatekokat, mert idegesitoen nehezek (és emiatt farasztoak), viszont nem is vertem az asztal emiatt. Az a stilus ilyen, aki ezt szereti, az megtalalja benne a szamitasait - és valoszinuleg nem azert adtak belole el ennyit, mert beleraktak egy summon buildet.
-
Frod
addikt
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Buried City-n szerintem is Space Travel / Hospital a legjobb területek.
(Előbbiből nekem volt köröm, amikor rengeteg drága cuccal jöttem ki, azok úgyis csak eladásra jók: hógömb, kártyapakli, ékszer, stb) -
Sunrider987
aktív tag
válasz
ooooobi
üzenetére
Snap hook eleve foglal egy helyet tehat nekem minimum 2 slots kek augment kell es ahoz magnet szukseges ugyanugy mint az anvil/venator crafthoz es amikor 4-5 korben elbukod ezeket akkor hirtelen ures a stash...
Ha te boldogulsz es jo neked igy akkor jo jatekot, irtam. #1804 -
Nemtudom de nekem esti raidek semmivel nem adnak többet, mint a nappaliak. Mentem cirka 50db run fele esti fele nappali. Buried city Space épület, legjobb loot area. Gyakorlatilag egy bp kb 4-5 epic item és ennyi a mérlegem. Ez csak szerintem nagyon gyenge? Sima raidek kb jobban hoznak..
-
Frod
addikt
Még 2 éves sincs

Hát, igazából ha megnézed, eleve 240k-ről indult az ingyenessége ellenére.
Arc-ból meg elment 4M+ fizetős létére...
Nem minőségileg írom, hogy rossz lenne a Finals, korrekt játék, gyors, látványos, stb, és láthatóan másfél éve tartja ezt a 10k körüli számot, ami azt jelenti, hogy a magközössége kitart mellette - viszont nem tud elérni már újakat.
Mondjuk most az ARC-moneyból simán tudják finanszírozni a szervereket, szóval menni fog még egy darabig. -
Csandi
addikt
válasz
SoulReaver
üzenetére
A testing annex melletti extractiont mondod?
Testing tetejéről simán odalàtni ha beguggolsz a csövek mögé, kilóg a fejed teteje.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
SoulReaver
üzenetére
Desync, sajnos jelen van a játékban, sok streamer is panaszkodik miatta. A mostani patch-ben javítottak valamit rajta elvileg de még minidg nem az igazi.
-
SoulReaver
veterán
Tegnap folyosón harcoltunk, pvp… Sokszor úgy tunt, mint ha falon átlőttek volna. Ez mitől van?
Damen az egyik kimenekítés mellett a csövek mellé gugoltam, fentről simàn fejbelőttek az épületből, pedig oldalról nézve nem volt rámlátása. -
ooooobi
senior tag
Nekem az Arena Breakout volt az elsö extraction shooterem, tarkovhoz képest már az is casual, fegyvertipusonként vagy 6 különbözö löszerrel, különbözö gyogyitok, elsösegelyek, komolyabb löszerek ellen komolyabb sisak, pajzs kell ha nem akarsz egyhitelödni. ott még megvolt a gearfear, és mivel összevissza toltam kb mindig randomokkal jatszottam vagy magamban, mégis elszórakoztam vele. Pont kezdtem megunni mert megjelenés óta tolom, hát beugrottam ide. Itt max 5mpre idegesit fel ha elbukok egy kört, vagy egy idiota leszed miutan baratnak kamuzta magat. Azt se értem Sunrider987, hogy irod kiesik valami epic BP és nem tudod kihozni kb mintha nem is esett volna. Legalapabb tatyoban is ott az egy kocka mindenképp kihozható cucchely és minden 1 kockát foglal, még legozni se kell mint tarkovban vagy arénában. Ja hogy ingyenes loadouttal vagy bent? Nem is értem sokan miért mennek azzal mikor már 20+ levelen állnak, ott már böven lennie kéne a zöldhöz matinak, pénznek. Szerintem itt annak max addig van értelme míg full kezdö az ember, vagy ökörködésre.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
Sunrider987
üzenetére
Próbálom megérteni az álláspontodat de megmondom őszintén nem igazán megy, számomra ott bukik el a dolog, hogy a saját véleményedet úgy tálalod, mintha mindenki ezen a véleményen lenne, aki meg esetleg nem az hülye....
Nem tudom játszottál e más extraction shooterrel (gyanítom nem) de a többihez (Tarkov, Breakout) képest ez egy tetris és igenis casual játék. Az alap koncepción kívül minden is sokkal-sokkal egyszerűbb benne. A példa kedvéért vegyük pl a lőszereket, Tarkovban van 150+!!!! féle lőszer, az Arc-ban van 3 (plusz az exotic fegyókhoz), Tarkovban van 35-40 féle healing item, itt van 3....
Ettől lesz egy játék casual vs. hardcore, nem attól hogy PVE vagy PVPVE vagy PVP.
Meg attól, hogy azok is tudnak benne boldogulni/érvényesülni akik 1-2-3 gyerek és munka mellet este tudnak heti 6-8-10 órát játszani.Továbbra is úgy gondolom, hogy a "bukom a cuccom" a legnagyobb problémád a játékkal...

No offens, de fura, hogy elvárod, hogy értse meg mindenki, hogy neked problémáid vannak a játékkal, meg azokkal a játékosokkal akik pvp pártiak, de aki nincs egy véleményen veled az menjen a pi.....
Ha ennyire problémás számodra a játék akkor nem kell vele játszani, de szerintem felesleges győzködni itt mindenkit, hogy a játékkal van probléma....
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
shotika
üzenetére
Az Arc azert robbant nagyot mert casual-nak adta el magat. Ha alahuzta volna hogy pvp az alapja es ez nagyon is erzodik az economy-n akkor nem robbant volna ekkorat, a sok casual elkerulte volna es csak azok mennek ra akiknek amugy is a pvp az igenyuk.
Kar hogy sarkitasz, en nem tettem, ra is ugrottal egybol, az egesz hozzaszolasod arrol szol hogy te mennyivel jobban latod nem is akarod ertelmezni hogy en is elfogadtam a jatekot mert remeltem hogy van valamifele fejlodes benne szamomra de nincs, ez a jatek ennyi, legyel allando kvazi harmatgyenge allapotban hogy 2nel tobb robot vagy egy hatbatamado enemy miatt elbukjad a cuccaidat, ha tuleled akkor ott a jutalmad a dopaminloket.
Nekem ez nem jutalom, csak emiatt nem fogok jatszani vele se beruhazni skinek vagy dlc-re a tovabbiakban. Ha igy nezed akkor maskepp hangzik hogy nem NEKEM fejlesztenek jatekot, de az en penzemet bukjak es minnel tobben gondoljak ezt annal nagyobb a potencialis veszteseg.
Azert a Finalst hoztam fel mert az se lett penzugyi siker pedig az alap koncepcio volt annyira jo hogy sok mas jatekbol a pvp-sek atmentek jatszni vele. Es igen miutan a kezdeti lelkesedes kifujt utana a jatek visszasulyedt es csak egy retegjatek, penzugyileg nem sikeres. Azt mondtam az Arc is jelenleg igy fest jol indult de kerdes mi kovetkezik mert a casualok mostmar kiismertek annyira hogy eldontsek kell ez nekik meg egy ciklusra, de szerintem ha kovetkezo ciklus igy marad durvan csokkeni fognak a szamok. Tevedhetek persze.Egyebkent nem ertem. Alap hogy minden fejleszto tanul a masik hibaibol. Ott volt a masik retegjatek a soulslike Dark Souls. Van aki szerint penzugyileg rendben volt az ELden RIng-es boom elott is. Csakhogy az ER penzugyileg akkorat szolt hogy azota is viszhangzik es mivel erte el ezt a sikert? Atrendezte kicsit a jatekmenetet hogy a casualok is boldogulhassanak, akinek semmi mas nem ment az summon builden vegig tudta jatszani.
Hogy jon ez az Arc Raiders-hez? A soulslike jatekok bibliaja az hogy ha 100szor buksz el a bosson de 101ikre leolod az akkora diadal/dopaminloket blabla. Csak ez igy magaba keves volt a szeles kozonsegnek. A summon buildes jatekosok meg dopamin loket nelkul is vegig tudtak kalandozni a jatekvilagot, (nekem 600 oram volt benne a vegen.)
Az Arc Raiders is akkor lesz sikeres ha megtalalja a sajat " summon build" koncepciojat. Persze ERbe is ment a kopkodes, a hardcore nem gyozte savazni azokat akik ugy jatszottak, meg hogy az nem is igazi skill esatobbi. Szinte biztos hogy itt is ez lesz, ha kitalalnak valamit amivel meg tudjak tartani a casualt es az nem kell lepten nyomom pvp-re kenyszeruljon a boldogulashoz akkor a pvp-sek majd jol megkopkodik a jatekot. DE ugye a mondas a kutya ugat a karavan halad. Majd meglatjuk. -
Triathlete
senior tag
Teljesen egyetértek!
Illetve ha mész jó pár free loadoutos kört, és összeszedsz sok cuccot, kihasználva a 20-30percnyi időt, akkor rengeteg XP-vel és alapanyaggal gazdagodsz amiket ha csak eladsz, bőven fogsz tudni vásárolni jobb cuccokat a tradereknél, ha esetleg még nem lehetne legyártani.Nekem pl. már annyi pénz, fegyver, alapanyag van felhalmozódva, hogy abszolút nem érdekel ha bármit elbukok.
-
Roland861010
veterán
Mondjuk tegnap 10 körből 10* volt összetűzésem és nem én voltam az első aki lőtt.
Plusz volt amikor maga az Arcok raktak meg mivel a az utolsó kimenetekitesi pont volt ahová mentem és minden is ott körözött a hívó gomb élőt 150m-el tettek le.Szóval van azért a PVE-ben is kihívás főleg hogy ha ott elfekszel tényleg azért van mert béna vagy de benne van hogy még esetlegesen van esélyed kivinni azt amiért 30 percig szenvedtel.
PvP -ben ha harc van tuti valaki anyazni fog.
-
RazoR
Topikgazda
válasz
DiamondBack
üzenetére
Kizártnak tartom, hogy ez meglépnék a fejlesztők, mivel eleve PVE csapat alapú looter shooternek indult ugye a játék de elmondásuk szerint hamar unalomba fulladt azzal a koncepcióval a game. Ezzel én teljesen egyet is értek, pont, hogy az adja a plusz izgalom faktorát a játéknak, hogy benne van a PVP is.
Én teljesen jól elvagyok soloban is, ha lelőnek akkor így jártam, legközelebb majd jobban megy.Akiknek problémája van soloban a játékkal szerintem a gear fear-re vezethető vissza.
Nemrég belefutottam egy videóba amiben pont ez volt a téma és két nagyon jó dolgot mondott benne a srác:
1. aki parázik a cuccai miatt, menjen be pár kört full üresen (se fegyver, se augment, se semmi), így nem lesz mit félteni
2. próbálj meg úgy a stash-ben felhalmozott de a gearfear miatt sosem használt cuccokra úgy gondolni, hogy az nem a tiéd, csak éppen rajtad van a sor, hogy használhasd X ideig, ha elbukod akkor sincs semmi, majd lesz másik....ez csak egy játék.Tarkovban és Arena Breakoutban nekem is volt gearfear, ebben semmi, pedig volt számtalan kör amiben azért nem volt őszinte a mosolyom mikor buktam a kék augment, IV-es arpegio, IV-es renegade loadoutot. 4-5 kör freevel és kb vissza is jött minden vagy mindenhez az alapanyag/pénz.
-
spleenszuru
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nem tudom, első extraction shooterem (volt) az Arc.
A lényeg, hogy a pvp fanok játéka se csesződjön el. -
DiamondBack
senior tag
válasz
spleenszuru
üzenetére
Úgy mint tarkovban? Egy külön álló coop vagy solo pve mód, saját inventoryval/skilltreevel? Az okés lenne amúgy.
-
Frod
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
"a community szerint, csak most sokan Arcoznak,"
Ez csak duma, SteamCharts alapján kb zéró változás van, ugyanúgy ~11k körüli player van pc-n. Globálisan.
Mindenki döntse el magában, hogy ez a szám mire elég egy live service címnél.
(Oké, legalább nem egy Firebreak, vagy Killing Floor 3 szint...) -
Phobion
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Én azért reménykedem, hogy november 24 után kiadnak valami közleményt, eredményt.
Tiszteletbe fogom tartani a döntésüket, ha azt mondják, hogy ez az egy opció marad (PvPvPvE) végleg, de akkor azt minél előbb jelezzék.
Aki még nem tette meg (max 10 perc) :
-
Csandi
addikt
válasz
spleenszuru
üzenetére
Hát a steam számok azért nem túl combosak Finalsben
-
spleenszuru
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
A legtobb jatekos meg blue rarityt se surun lat nemhogy hasznalja rendszeresen, epic rarity az egy alom a legendary meg kb elerhetetlen. Solo. Erre te azt mondod hogy ugyan mar ez igy jo? Nekem nem az es meg sok masik pve fokuszal jatszo masiknak sem.
Ezzel a résszel muszáj egyetértenem. Mint korábban írtam, én sehol nem posztolgatom majd, milyen jó lenne pve mód, de a surveyben szigorúan értékeltem, és ott is jeleztem az only pve mód igényét a pvp MELLETT. Azért érdekelne, rajtam kívül hányan, bár gondolom ez nem lesz nyilvánosságra hozva.
Btw, aki még nem tette, töltse ki a surveyt!
A Finals részhez meg annyit, hogy engem kb. jól lecsesztek redditen, amiért halottnak véltem a játékot, holott közel sem az a community szerint, csak most sokan Arcoznak, meg ugye már java játékos lenyomta a mostani passt.
Remekül szórakozom vele most.
-
shotika
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
Kezdjük azzal, hogy én egy szóval nem mondtam, hogy csak csapatban játszom és csak a pvp-t szeretem benne. Ugyanazokkal a dolgokkal találkoztam/találkozom én is, amikkel ti is, annyi a különbség, hogy én elfogadtam, hogy ez a játék így működik. Mindig benne van a pakliban, hogy egy random enemy átver, vagy lekempel az exfilnél, vagy bármi. Majd legközelebb jobban figyelek.
Nem sértésből mondom, de páran itt nagyon ráfeszültök erre a játékra. Én a questekből jó párnak soloban álltam neki, volt amikor sikerült leteamelni, de volt amikor vért kellett izzadnom.
"Mar joideje ervenyben van egy uj ertekrendszer, semmilyen jatek nem eri meg az elpazarolt idot ha nem talalom meg benne a szamitasomat"
Jó reggelt!! Ez mindig is így működött. Nem NEKED fejlesztenek játékot, hanem TE döntöd el, hogy egy játékot mennyire találsz jónak.Függetlenül attól, hogy az Arc most nagyot robbant, az extraction shooterek világa egy külön szelete a játékvilágnak, ami stílusában magában hordozza a hardcore-t, mert itt más jellegű tétje van a játéknak, mint az eddig megszokott kategóriáknak. (érdekes módon egy Arena Breakoutban vagy Delta Forceban és azok topicjában senki nem rinyál hogy azért nem tudja megcsinálni az aktuális küldit, mert lelőtték mások - az Arcban miért??)
De maga a hc jelleg is csak addig annyira "komoly", amíg rá nem érzel a cuccra.Azt viszont nagyon jól látod, hogy ha nem tetszik, akkor lehet menni máshova. Tisztelettel.
A Finals-t felhozni példának ebben a kontextusban pedig azért butaság, mert ugyan érdekes volt bevinni a rombolhatóságot egy aréna shooterbe, csak épp azon kívül semmi különleges nem volt a játékban, ami ott tartotta volna a játékosokat. Ami pedig azon kívül volt benne, az ezt a piacot 20 éve 2 szereplővel uraló CoD és CS sokkal jobban tudta - és ebbe még egy kvázi "végtelen" pénzzel gazdálkodó Ubisoft bicskája is beletört.
-
ACE-
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
Na, íme még egy példa az élvezetes játékmenethez! Ezt a queen-t szerintem máshogy nem is nagyon lehet kinyírni, nem?
-
Triathlete
senior tag
#1801 Sunrider987: 70 óra szólózás után is én találok bőven kihívást a játékban PVE orientáltan, szerintem ennyire nem rossz a helyzet. Lehet előre jelezni, hogy friendly vagy, és ezekre javarészt azért pozitív válasz érkezik, vagy semmilyen de nincs belőle konfliktus. Az a pár bizonytalan, hasznos idióta meg elfér aki tüzet nyit a semmiből. Előbb utóbb úgyis megunják és választanak másik játékot. Én azt mondom tarts ki, és ne vedd ezt ennyire komolyan.

-
Sunrider987
aktív tag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szivesen beszelgetek ha megszolitanak de a topic kicsit "forro", mindenki a sajat egojat erzi megsertve ha valamilyen modon felismeri magat abban amirol beszelek pedig en csak egy atlag jani vagyok es pont annyit is er a velemenyem. Nameg ha mindenkinek valaszolok akkor enyhen kezdek sok lenni az adott topicban.
Eleg sok streamert nezek mert anyos az szivesen trappol be az ajton bejelentes nelkul meg a gyerekkel is foglalkozni kell igy sokszor csak nezem a jatekot ahelyett hogy jatszanam. Streamerek nalam nem hivatkozasi pont mert ok torzitjak a kepet, vagy kozismertek es akkor azert nem bantjak oket ingame, alias Cohh(neki minden rozsaszin, ez az evszazad jateka), vagy annyit provokalja a kozonseget hogy ingame vadasznak ra alias Lirik. Ezek szelsosegek, meg ja az ilyen megvagott videok amikhez kell 20-30 alkalom amig egyszer osszejon igy.
A mar emlitett okokbol kifolyolag solo jatszok, szandekosan, nem azert mert az a meno kihivas hanem mert igy keptelenseg partyzni. Nekem tehat ez van igy kell jatszak es en ezekbe a nehezsegekbe utkozok amiket eddig is irtam. De nem ismetlem magam, vagy legalabbis megprobalom. Ha a jatek valtozik es van ertelme idot szanni ra akkor meg jatszok vele ha nem akkor igy jartam. Ha a jatek tulel nelkulem is akkor meg plane semmit se szamit.
Akinek jo igy is annak jo jatekot es sok szerencset odafent. -
spleenszuru
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Gondolom 100-ból vagy 1000-ből 1 lobbi. Aztán úgyis jön egy player aki közéjük dob egy gránátot.

-
Roland861010
veterán
-
Sunrider987
aktív tag
válasz
shotika
üzenetére
ELbeszelunk egymas melett, de az igaz hogy egy seggel ket lovat megulni nem lehet. Ami neked jo mert csapatban jatszol nekem nem jo mert en meg solo. Te a pvp orientalt jatekstilus miatt nem talalkozol azokkal a problemakkal amivel en a solo pve jatekstilust keresve. Nem hiszti hanem teny, 3 hetes a jatek a hype lecsengett, a pvp-s arcok jol szorakoznak a pve casualok nem annyira. Ahogy irtam, a pvp jatekosok szerintem nincsennek elegen hogy eltartsak a jatekot, a casualoknak meg sok a problemajuk ez ami most van ez nem jo, a bp problematika mindenhol ott van, legtobben nem azert mentek stella montisra mert ott mekkorakat lehet harconi hanem mert ott veltek tudni hogy esik legendas bp. Erted ugye? A legtobb jatekos meg blue rarityt se surun lat nemhogy hasznalja rendszeresen, epic rarity az egy alom a legendary meg kb elerhetetlen. Solo. Erre te azt mondod hogy ugyan mar ez igy jo? Nekem nem az es meg sok masik pve fokuszal jatszo masiknak sem. Ha ez a jatek engem meg szeretne tartani akkor ezt mashogy kell csinalja, nem eleg hogy allandoan kerulgetnem kell a verpistikeket mert questet se tudok megcsinalni ha elsutom a stukkert mar jon is ertem 2-3 vadjani, ha kiesik valami bp akkor meg valahogy jussak ki vele. Vagy ha nem sikerul akkor kb ugyanaz mintha nem is esett volna.
Mar joideje ervenyben van egy uj ertekrendszer, semmilyen jatek nem eri meg az elpazarolt idot ha nem talalom meg benne a szamitasomat. Ja rosszul nezem, menjek jatszak mast satobbi. Pontosan ezt fogom tenni en es meg sok masik casual akinek elsore tetszett az Arc Raiders de mar nem, ti pvp jatekosok meg maradtok magatoknak(kevesen) es ez a jatek is eltunik/visszasulyed az erdektelensegbe pont mint a The Finals. Amikor megjelent akkor az volt A valami most meg mar a fene se beszel rola se nem streameli. Kipurcant. Ha az Arc raiders nem valtoztat ez is ki fog. Ez ennyi. Nem azert mert en ugy akarom hanem mert a tomegnek nincs igy benne sikerelmeny. Ahogy masvalaki irta korabban, a fejleszto dolga hogy megtalalja mit valtoztasson hogy tobb embernek legyen jo mint kevesebbnek. Az Epic launcher szerint van benne 60 oram, szoval mondjam hogy a penzt amit adtam erte azt mar megteritette de ennel tobb nekem most nincs benne. A kerdes szamomra az, hogy lesz, vagy uninstall utan majd ott csucsul a tobbi jatek kozott a libraryba...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

De fps van bőven, elég sima a mozgás... 
Freebe nem is rossz

Ahogy látható, a dögcédulám mellett az is, hogy katonai esküt tettem 1972. október 1-én, de amit ugye megelőzött, egy 2 hónapos alapkiképzés is még. NT viszonyba helyeztek, azaz leszereltem 1974 szeptember 18-án, annak is már 51 éve, és mivel csak 18 évet betöltötteket hívtak be szolgálatra, a többi már egyszerű matek, Na, innentől számít valaki igazi vérnyuggernek a játékban. 

és neked is spleenszuru