Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
Sunrider987
üzenetére
A legtobb jatekos meg blue rarityt se surun lat nemhogy hasznalja rendszeresen, epic rarity az egy alom a legendary meg kb elerhetetlen. Solo. Erre te azt mondod hogy ugyan mar ez igy jo? Nekem nem az es meg sok masik pve fokuszal jatszo masiknak sem.
Ezzel a résszel muszáj egyetértenem. Mint korábban írtam, én sehol nem posztolgatom majd, milyen jó lenne pve mód, de a surveyben szigorúan értékeltem, és ott is jeleztem az only pve mód igényét a pvp MELLETT. Azért érdekelne, rajtam kívül hányan, bár gondolom ez nem lesz nyilvánosságra hozva.
Btw, aki még nem tette, töltse ki a surveyt!
A Finals részhez meg annyit, hogy engem kb. jól lecsesztek redditen, amiért halottnak véltem a játékot, holott közel sem az a community szerint, csak most sokan Arcoznak, meg ugye már java játékos lenyomta a mostani passt.
Remekül szórakozom vele most.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Linux kezdőknek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Eredeti játékok OFF topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RazoR