Hirdetés
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Triathlete
senior tag
Minél több idő telik el az első wipe óta annál jobban megerősödik , hogy felesleges újra csinálni, ilyen feltételek, jutalmak mellett.
Plusz, elindult a duatlon szezon és mindjárt a triatlon is. Lehet edzeni állatba' és nem attól fosni, hogy valamelyik gyógyegér mikor bassza tönkre 20perc munkáját! -
ujbayard
csendes tag
Kicsit en is elbizonytalanodtam. Pl en akkor nem lerek ra, akkor most hiaba csinaltam meg mindent, osszeszedtem.egeszet, megy a levesbe? Elolvasom majd reszletesen, de pont azert volt jo az az idoszak, mert nem kellett ott ulni
Elolvastam, nem csodalom felrobbant a net... nezek masik jatekot ha par nappal egesz elott valtoztatjuk a szabalyt. Vicces
-
wandor0930
senior tag
Én sem voltam fent mostanában, kicsit pihentetem.
Ez lesz az első expedícióm kíváncsian várom milyen kihívás elé állítanak.
Nem annyira örülök neki mert gondolom ez azt fogja jelenteni hogy abban az 5 napban extra aktivitást kell nyújtani.
Eddig volt idő felkészülni most viszont ha abban az 5 napban valami közbejön baxhatod az egészet. -
Átérzem, én vagyis mi páran a dc-men 2 napja lendültünk bele, bár megvan 2-3 hónapja a játék, de most beleszerettem, ha van csapat azért jó, sokat röhögünk, viszont csak úgy a semmiből jött egy csapat és ledarált minket a liftnél, elbuktam a Hullcrackert meg az Anvil 4-et
Mind1 van ilyen, lement most 3 óra játék, este folyt köv
Nem adjuk fel
-
BandiHUN
veterán
-
F-ECT$
titán
Nekem megvan a Breach, egy csomó jó cucc esett már belőle. Ha jól tudom, akkor a nerf után még picit buffolták, így nem rossz már. Pláne ha éjjeli raiden találod meg valamilyen kulcsos szobában

Más: tolja innen valaki a pvp-t? A pve rész nálam lassan véget ér, szívesen mennék valami csapattal egy kis vadászatra, ha beférek.
-
Triathlete
senior tag
Nem olyan rossz az, Spaceporton találni elég sokat, minden harmadik, negyedik nyitáskor értelmezhető cucc esik belőle. Picit talán erősítettek rajta miután elsőre nerfelték.
Nekem az alábbi elosztás van. Fontossági sorrendben a sárga közepéig, zöld a puskás ikonig, majd piros secu breach. Aztán onnantól a fölösleget szétszórtam azokra amik befolyásolnak valamit, mert sok skillnél hiába pakolsz rá 4-5-öt nem értelmezhető a változás.
-
ULPIUS
őstag
Mindig többen lövik a dögöt mint amennyi értékes loot van, nem elvárt, hogy mindenki arany fegyóval tolja, már csak azért sem mert mégis miből gyártaná le az első olyan fegyverét amíg nincs reaktorja hozzá? (nyilávn költői kérdés)
Ha feljebb vinnék a található reaktorok számát akkor ez is meg lenne oldva, de gondolom nem fogják, ugyanis elvileg pont legutóbb csökkentették a kihulló alkatrészekben, ami nem tudom mennyire igaz én ugyanis egyet-egyet mindig találtam bennük mint mondtam.
Jelenleg ilyen a játékmechanika, ehhez kell alkalmazkodni, továbbra sem lehet szerintem morális alapon megítélni, hogy most akkor kinek mennyi jár, mégha pofátlanság is az a cápázás amiről beszélünk.
Nekem is van olyan példám ami ugyanez és mérgelődtem is rajta kb 10 mp-ig de igazából semmi értelme. Mentem egy Hidden Bunker kört, vittem snap hookot és szépen elkezdtem gyorsan, hatásosasan aktiválni az antennákat, na most ennek az lett a vége, hogy az összeset én EGYEDÜL csináltam meg, körbe rohantam az egész portot, kb 10+ adrenaline shot elment, kutya nem volt sehol, persze mire a bunkerbe értem, ami kb 150méterre volt az utsó antennától már üres volt az egész bunker és ott tobzódott az egész lobby.
-
ULPIUS
őstag
Sunyi? Pont ez a taktikám lényege, hogy nem a végén cápázok. Bocs de ha senki nem mer harc közben bemenni lootolni csak a végén ne legyek már ezért is sunyi, csak használom a játék adta eszközöket. (füst , photoe. cloack) Kinek van tulképpen szerinted valóban joga lootolni?
Igen az sunyi aki a közelben bújkálva olcsó hulladék gearrel várja a végét és mikor már majdnem felrobban már rohan is be, hogy elsőként hiénázzon.
Ez kb kivédhetetlen és a játék sem tud szelektálni jelenleg, pont leszarja ki mennyi damage-et küldött a dögre. Aki gyorsabb, leleményesebb az érvényesül. Nekem a végére odaérve sosem sikerült korábban reaktort kiszedni, ezért találtam ki az említett módszert.Én minden körre alaposan felkészültem, több 100ezres értékű loadouttal mentem be, ahogy írtam számolva többféle eshetőséggel, vittem mindig legalább 2 wolfpackot (emiatt sorra gyártottam őket mert nem volt készleten!) , többféle kisebb gránátot ami volt éppen a stashben (de ezek marginálisak) + lőttem ahogy tudtam venatorral ugyanis nekem kifejezetten az volt az érdekem, hogy amíg ott vagyok hulljon a páncél. De mivel úgyis lövik mások is nyilván arra is apellálok, azt is kihasználom, hogy ők is roncsolják a dögöt. Azt ne várd már el, hogy egyedül öljek le egy bosst.
Az általad említett videókban honnan tudják, hogy az cápázó illető korábban mennyit sebzett vagy tényleg cápázik e?
Én sosem figyelem /látom harc közben,hogy kinek milyen a skinje vagy mennyit lő bele az ARC-ba....pont leszarom, hogy a végén ki rohan oda elsőnek és neki mennyire jár jogosan a loot. Ez egy ilyen játék. -
Triathlete
senior tag
Az maradna a bejárhatóság mellett.
I would want to keep the menu so that it can be used quickly and efficiently, instead of having to run to Celeste and then to my Raider room and then realizing: ‘Oops, I forgot this here with Shani.’ But of course, the immersion factor also plays a role.Tyler Durden:

-
CptAdamica
nagyúr
Múltkor BF subon ment a rinya, hogy nem jött semmi tartalom szinte a játékba a megjelenés óta és az egyik gyerek írta, hogy ő az Arc Raiderst ajánlja, mert abban van. Írtam neki, hogy ott jött 1 új pálya, meg ugyan úgy kioldható skinek, meg havazás, aztán elkezdte ecsetelni, hogy márpedig ebben nagyon sok tartalom van, mert a pályáknak több verziója is van, eső, hó és hogy ez mennyi réteget tesz rá. Azért érdekes, hogy itt a kevéske tartalom nem probléma.
-
-
Ez a frissítés...
Látnád a chat-et official Discordon. Ultra brutál köpködés megy
Tyler Durden
Kíváncsi vagyok, hogy mit variálnak rajta, mert ez ami most van / volt egy harmatos f*ng.
Első egy hétben mikor kellett volna a scrappy cucca akkor még nem jött, mivel max szinten a legjobb, most meg már minek? Bele pakoltam lassan 400 órát a játékba, pikkpakk megleszek megmint mindennel, de harmadjára is vigyem végig ugyan azokat a questeket? Uncsi lesz ez így nagyon. -
-
BandiHUN
veterán
Sentinel firing core és és surveyor vault lehet benne, tudtommal más fontosabb nem, nomeg advanced powercell. A burned-ekből csak arc alloy-t lehet kinyerni.
Surveyort még csakcsak találni, felfelé törő kék sugarat kell keresni, időnként kinyílik, és így sugároz, de a sentinelből nekem is kell +1,a mapokon nem találok sentinelt... régebben sokszor lőtt meg messziről. Buried city városházával szemben, toronyban régen mindig volt, azt is hittem, hogy valami lesipuskás kempel, de mostanában vagy ritkán van, vagy leszedik hamar. Már csak az az asztal kell lvl3-ra
-
Pedro78
senior tag
En jelenleg a trials-t nyomatom, expedition is kesz lett igy a masodik korben lehet en is resetelek.Bp is hianyzik meg 10-15 db de majd meglesz. Matriarchot meg nem oltem meg ugyhogy az meg hianyzik. Pvp nem hianyzik, foleg mert ilyen jatekokban szarul megy, bf cod meg so-so, de ezekben az extraction shooterekben nem megy, valszeg mert inkabb bekesen lootolok es mire reagalok mar keso.
Ki hova kerult trialsban igy a heti reset utan?
-
Spec
őstag
Köszi! Így már világosabb a dolog. Akkor itt eléggé alapvető eleme a játéknak a voice kommunikáció, ha jól sejtem. Anélkül eléggé nezézkes boldogulni gondolom. Amúgy kikapcsolható teljesen, vagy mindeképpen hallgatni kell ami a közelemben zajlik? (Bocs, de PTSD-m van az üveg hangon vinnyogó 8-9 évesektől, meg a háttérben k. idegesítő zenét üvöltető playerektől.)
-
F-ECT$
titán
És egyébként így lvl 10 körül mit érdemes csinálni?
Free loadouttal vagy minimál loadouttal bemenni és lootolgatni?
Csinálni a questeket?
Csinálni az ilyen időszakos eseményeket?
Elkezdeni kilövöldözni az Arcokat?
Elkzedeni pvp-zni hogy ne a jobb cuccokkal később kelljen ráérezni?
Más?Illetve a stash kezelés is folyamatos probléma nekem. Felnyomtam 200-ra, de kezdek megint elfogyni. Mert egy csomó cucc kell majd questekhez, egy csomó kell majd későbbi fejlesztéshez, egy csomó alapanyag kell majd a későbbi craftolgatáshoz. Meg egy csomó helyet foglalnak a fogyó eszközök: loadout, fegyverek, töltények, kötszerek, gránátok, stb.
-
BandiHUN
veterán
Az event végülis mit ad? Én leragadtam ott, hogy alig találok bogyót, a 3.-on más megvan, gyertyatartót, stb. tonnaszám találni szinte, de ilyen földalatti helyeken, gyártelepen simán van water filter, de asszem' dam-on is van jelölt vizesblokk, stb, ilyeneket fel se szedtem, space mapon szintén földalatti rész, északon, ott pont botlottam random 2 vizes misszióba is egymás után, nem is figyeltem konkrétan, egy ilyen tartályos cucc bütykölés volt, 1 valami vízmérés, ott van csomó ilyen kacat, ami rozsdás vagy tartozék, 1-2 ARC van csak lent+van pár komolyabb cuccos láda, szekrény is. Lemenni nem tudom, hol lehet, van egy player spawn is lent eleve, én is úgy jártam arra, de a mapon layert váltva, alul jobbra van a gomb, stellán is jól jön, ki lehet találni, hogy hol vannak fentről bejutási pontok.
-
Minden körben szedjed és sose lesz vele probléma. Nekem is volt, hogy kifogytam és nem értettem mi a gond, de sok szart át lehet konvertálni, mittomén fagyis kanál 7 metal, rusted tools is, ezeket élről szedem szét. EGy runban kihozok mondjuk 50-et, bőven lesz belőle elég.
-
Phobion
addikt
Pedig leírták, hogy mit kap az, aki resetel:
forrás: https://arcraiders.com/news/the-expedition-project-is-departing-soonÉs ne felejtsük el, hogy egy újrakezdésnek, bónuszokkal van egy feelingje, ami fullosan és telesz@rt invetoryval már nincs.
-
-
CptAdamica
nagyúr
Ez a cred a feladatok után járó pénz, amiből tudtál költeni eddig a deck-hez. Bár nem tudom, 100 cred kábé minden, a kék konténerből eddig is alig tudtam használni, mert tervrajzot nem találtam hozzá, szóval néha megvettem a napi 1 darabot, amit megengedett a játék, a liláról még nem is álmodtam. Én értem, hogy nem akarja túltolni a játék a dolgokat, de komolyan már, állandóan szar fegyverekkel járkálok, szar cuccokban, mert minden drága, azért a kék cuccok lehetnének óccóbbak egy szint felett.
-
RazoR
Topikgazda
-
Pedig nagyon gyanús...írtam, hogy tegnap és ma is ledurranrottam egy-egy agresszort, erre utána megyek Space Porton, control tower, jön egy srác, messziről beszél, hogy friendly vagyok, mondom persze, ok mondja, kint egy Bastion, good luck.
Ok, mondom.
Megyek 40 métert, egy csicska szarházi Predator nevű (a név kötelez, valami 15 éves, 20 kilós looser lehet
), hátbalő, miközben lövöm a Bastion-t.
Hála isten, az újdonsült "barátom" mindjárt le is gyalázta a k...anyjába.
-
-
ACE-
addikt
Hát nekem 35+ órám van benne és kb. egy blueprint-et sem találtam, ami van az is ilyen silencer... De wolfpack is csak 2 db van az is valami Quest-ből, azzal is nagyon lassan haladok, még a Hornet tapadógránáttal ledobásra is nehezemre esik... de biztos én vagyok a balfa**.
-
-
-
Sunrider987
aktív tag
Ezt is mar sok napja hogy lattam targyalni hogy a glitch termeszetet nem tudjak javitani mert az az unreal engine "hibaja" tehat csinaljanak kill zone-t a kulcsos szobabol amit a kulcs tud csak deaktivalni. Ugy latszik megiscsak figyelnek a dev-ek, es bar ilyen sunnyogva, lapitva de jelen vannak a komolyabb streamerek chatjeben. Tegnap volt azt hiszem amikor Cohh chatjeben jelentkezett be Ossen hogy megvan a hotfix a problemara nem kell tovabb rugozni a teman, ma meg ugye megvolt a deploy. Ez nem rosz azert.
-
-
-
Nemtudom de nekem nagyon nem adta. Alapanyagokat hoztam ki, de semmi olyat nem tudok felmutatni, ami miatt azt mondanám, hogy oda kell menni. Na mind1, lehet én vártam tőle sokat, még folytatom ma a run-t, aztán elengedem. Még mindig a pvp a legjobb ebből a szempontból, főleg ha latespawnod van. Más porszívózik te meg elveszed.
-
Csandi
addikt
Az akna megérte a nerfet, 1 darabbal lehetett bastiont is ölni ha odalopóztál és ráraktad.
Sunrider: Játék eleje óta megvan a Venator blueprint, konkrétan EGY darabot kraftoltam pedig majdnem minden körömre azzal megyek és még van vagy 16 belőle a ládámban. Szóval ahogy mondod igen. Repairelgetem, meg ha nem 4-es amit elveszek mástól felhúzom, mert ugye 4 alatt minden fegyver használhatatlan, de alapvetően mindig valakitől elvettem. Volt olyan kör is, hogy kivittem vagy 6 darabot. -
DiamondBack
senior tag
-
Csandi
addikt
Anvil sztem használhatatlan 4-es alatt legalábbis játékos ellen, túl lassan lő. Arc ellen 1-es is elég ja.
De ez a legtöbb fegyverre igaz, ha nem 4-esed van a másiknak meg igen akkor előnyben van. Ami fire ratet és/vagy realod timeot javít azt mindig fel kell húzni.
Na közbe beadtam eddig 600 donationt, nyíljon csak az az új map
-
CactuS
Arcképgyáros
Ja, azért az ott van, hogy lesznek prémium deck-et, gondolom mint Helldiversben, hogy az unlock az fizetős (bár ott legalább a pályán lehet találni fizetőeszközt, hogy meg lehessen venni, ha nem akarod egy autó árát rákölteni a játékra), a többi meg olyan, mint a free deck esetében.
-
Így is lehet fordítani.
Az igazság az, hogy már a The Finals legutóbbi 3 season-je is tartalmazott olyan árú skineket, melyektől összerándult az ember segglyuka.
Meg premium battle pass-en belül még bizonyos skinek "ultimate" verziója, 10-20€-ért.
Sok kritikát kaptak emiatt, lehet mostanra gondoltál át a dolgot.
De amúgy a te verziód a valószínűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Gurulunk, WAZE?!
- Hálózati / IP kamera
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából tesómat e játék miatt tudtam visszahívni a multi gamer világba, és duóban nyomjuk amikor csak lehet. Ő szedte össze nekem a maradék 5 ARC krémet és Vaporizer regulátort az utolsó projektbe csüt. óta, szóval azért fontos, persze nem a világ...

Mind1 van ilyen, lement most 3 óra játék, este folyt köv

Én sosem figyelem /látom harc közben,hogy kinek milyen a skinje vagy mennyit lő bele az ARC-ba....pont leszarom, hogy a végén ki rohan oda elsőnek és neki mennyire jár jogosan a loot. Ez egy ilyen játék.

RazoR