Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ULPIUS
őstag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Nagyon ködös még mindig ez a matchmaking, hiába erősítették meg, hogy valami van, nem lehet tudni pontosan hogyan működik, ill. a hatalmas játékosbázis miatt nem is lehet ezt 100%-osan biztosítani, hogy ha békés vagy akkor csak békés emberek közé dob be. Nyilván csak átalgolni tud a játék.
Nálam is folyamatosan megszakad a békés széria, megyek 7-8 jó kört, aztán tegnap is úgy ért véget, hogy két csávóval még dumáltunk, röhögtünk, bp-ket meg fegyvert adtam nekik blue gaten a headhouse valamelyik emeletén, aztán elköszöntem és mondtam, hogy én lépek tovább, egy emelettel lejjebb az alagútban a semmiből jött egy tipik néma patkány és azonnal szarrá lvl1 stitcherrel lőtt miközben én még épp happy flowban voltam a korábbiak miatt és nem is számítottam rá de valahogy nem is hallottam hogy jön, pedig szoktam.
Ja és nálam is 10ből 9szer akkor van ez amikor a a szokásosnál jobb cucc van nálam, ez esetben pl volt két lvl4-es saját fegyó kiegekkel, egy lvl2 Tempestet találtam, pink aug, medium shield, csomó robbanószer, elég jó loot stb
Most már elkezdtem csekkolni a steam profilkokat ilyenek után, 10 óra játék időnél több még egyiknél se volt, és ilyen cirilbetűs meg ázsiai steam bohócok mind -
válasz
DiamondBack
üzenetére
Amúgy azt gondolom, hogy ez egy teszt fázis. Ezen még finomítani fognak, mivel elsők akik ilyet csinálnak. Külön választani a duo-t, triot és a solot, hogy ha soloban friendly vagy akkor ott az is legyél de ha duo/trioba meg agresszív akkor ott meg olyan playereket kapjál. Meglátjuk. "Fél füllel hallottam", hogy ha bemész soloba elkiabálod magad 5-6x hogy "Dont shoot" majd kilépsz és ezt megcsinálod 3-4x és nem lősz akkor állítólag barátságos emberek közzé fog dobni. Majd kipróbálom én is.
-
Triathlete
senior tag
Ennek többen az ellenkezőjét állítják külföldi fórumokon a tapasztalásuk szerint.

Nem igazán értették, hogy mikor visszamentek szólózni annak reményében amit Diamondback is ír, hogy miért van folyamatos lövölde, nem úgy mint mielőtt elment csapatba pvp-zni.
A tegnap linkelt videóban, ahol a CEO-val beszélgettek, én konkrétan ilyen kijelentésre nem emlékszem.#3195 DiamondBack: Azért nem egészen de majd írd meg milyen volt!

-
Gubu0101
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nem volt meg nyugis napon,pedig csak solozok
Tegnap segitettem egy sracnak vonathoz menet arc ellen.Erre mikor a vonatban voltunk es nyomtam az inditast levert a feszitovel,mindig raereznek mikor van nalam jo cucc
-
válasz
DiamondBack
üzenetére
A duo-trio mm külön van állítólag, nincs kihatással a solo karrierre.
-
ACE-
addikt
válasz
Triathlete
üzenetére
Én úgy veszem észre EU szerverhez képest, hogy amikor közel van az arc, és telibe kapom, akkor sem mindig találom el, meg valahogy késedelmesen látom a becsapódást is. Érzésre teljesen más a két szerveren játszani.
-
petikeh
tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Nincs ezzel gond...
Mosolyogtam egyet a saját keserűségemen és mentem a következő portyára.
Amúgy meg gondolom kellett neki a "fejem" ahhoz az achievementhez, amelyikben az van, hogy KO-z ki egy raidert. 
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Triathlete
üzenetére
Mi van akkor ha amúgy békés vagyok de trióban csapat társamat kezdik el löni és ezt viszonzom. Onnantól agresszív vagyok?
Költöi kérdés csak
Lőni kell mindere ami mozog az a biztos
-
Triathlete
senior tag
Elhiszem! Ahol én tapasztalom az pl. Ferro <-> Hornet / Wasp felállás mondjuk messziről (kb. 40-50m). Betudtam valamelyik vagy minden tényezőnek együttesen, hogy: hitbox, bullet drop, projectile és én célzok szarul, vagy legalábbis nem elég finoman kontrollerrel. Esetleg a két rotor között pont ellövök mikor valamelyiket célzom.
Renegade-del picit már jobb, ebből nekem az jön le, hogy a nem megfelelő eszközt használom ebben a felállásban. De nem tudom, nem értek hozzá, nem is akarok okoskodni, csak próbálom megérteni, hogy működik és mi a valós ok.
#3188 petikeh: Sajnos az ilyen irányultságra nem tudnak garanciát vállalni. Lehet előtte körökig békés volt az a játékos és most megunta. Majd a következő körben f***olni fog!

-
Frod
addikt
válasz
BandiHUN
üzenetére
"Az event végülis mit ad?"
Hát maguk az event fázisai is adnak jutalmat, pl az első fázisban ha beadod a 20 piros bogyós növényt, az ad 50 Raider Token-t (arany coin), a borosüveg ad 5 petárdát, stb.
De ami érdekesebb, hogy van ez a "Merit"-nek hívott currency/fabatka/biszb*sz, ami meg az event-hez kapcsolódó sávon (battle pass?) ad cosmetic jutalmakat, a legvégén pl egy új csákányt.Szokásos live service-címnek megfelelően van megbonyolítva, a többféle fabatka, arany pénz, kék pénz, merit, stb. - de aki már játszik más multi címmel az átlátja, de elhiszem ha egy casual játékosnak elsőre nem egyértelmű a felépítése.
"Én leragadtam ott, hogy alig találok bogyót"
A bogyók legnagyobb része az event-hez tartozó sávból jön: 10, 20, 30, olykor 50 bogyót is ad ha elérsz bizonyos szintig. (A szinteken lépni az egyes fázisok jutalmaként kapott 1000 merit-tel, és a körök végén kapottal lehet → asszem 100 xp-ként ad 1 Merit-et)
Itt részletesen ki van fejtve minden:
Arc Raiders Flickering Flames event and project explained#3179 Triathlete
Köszi, rápróbálok. -
petikeh
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nem nagy valami, de ebben a cikkben megerősíti az Embark, hogy tényleg úgy van, hogy amennyiben békésen játszol, akkor a matchmaking olyanokkal dob össze.
Mondjuk én még emberre életemben nem lőttem a játékban, de valami JóskaPista sikeresen rommá lőtt, amikor már bent voltam a liftben...

-
válasz
Triathlete
üzenetére
Desync-es még mindig a játék, de nem annyira mint a legelején. Majd csiszolnak még ezen, van ahol 8 év alatt nem tudták ezt megoldani. Itt meg látom, hogy törekednek mindenre is, viszont sok fightnál itt is tapasztalom, hogy rég a fal mögött vagyok de kapom a hitet. ARC-oknál ugyan ez van hogy fal mögött kapom néha.
-
Triathlete
senior tag
A jel kint van nekem is néhol piros vagy sárga viszont elvileg az arcok szinkronizálva vannak. Az én tapasztalatom szerint nem a ping az elsődleges oka a nehéz harcnak, hanem sokszor nem a megfelelő fegyvert használom a helyzetre (arc, távolság) de a desync érzés megvan. Milyen felállásban tapasztaltad?
-
ACE-
addikt
Tegnap tegnapelőtt én is mentem pár kört észak-amerikai szervereken, tényleg valahogy nyugisabb ott mindenki, viszont a lag miatt nagyon nehéz az ARC-okat lőni, nagyon érezhető. A jel is folyamatosan kint van nálam hogy szar a ping.
-
Barell
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen, abszolút valid, legalábbis Soloban biztosan.
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Rendben, köszi akkor azt majd megnézem.
Még egy kérdés, mennyire valid ez a Behavior matchmaking? Ha nyugis vagy akkor tényleg olyanokkal dob össze? Ha igen az elég jó újítás szerintem.
-
SoulReaver
veterán
válasz
DiamondBack
üzenetére
Spaceporton a pincében is szokott lenni két fegyver táska is, de egy 100%
Mondjuk ott bátrabbak a patkányok
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szia,
1. ezt ki kell tapasztalni, nagyon külömböző véleményeket lehet olvasni kinek melyik pálya jön be. Én továbbra is kitartok spaceport mellett, utálom blue gatet és buried city-t, elkerülöm stellát, dam pedig olyan mehh csak, és csak night raidet vagy cold snap-et megyek.
2. ezen a linken találsz segítséget, melyik szinthez mire van szükség
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget kérnék. Néztem videókat de annyi félét javasoltak, szóval inkább ti saját tapasztalataitokra lennék kíváncsi.
1. Free loadoutban melyik pályára érdemes menni ha csak rohangálós+lootolós köröket szeretnék? (Barátnőm is játszik néha az accommal de ő nem igazán komázza a lövöldözést még az ARC-ok ellen sem
)
2. A hideout craft asztalok fejlesztései. Van valamit amit specifik pályán kapok meg vagy az tényleg full random hogy kiesik e vagy nem?
3. Van valami jó talentfátok lootolásra? (gondolom inkább move speedre menjek)Köszi!

-
ACE-
addikt
Na nekem a water filter meglett, meg a többi is, most 3 gomba kéne meg csomó piros bogyó... bár szenvedni nem fogok vele, mert egyenként mire leszedném...
-
BandiHUN
veterán
Az event végülis mit ad? Én leragadtam ott, hogy alig találok bogyót, a 3.-on más megvan, gyertyatartót, stb. tonnaszám találni szinte, de ilyen földalatti helyeken, gyártelepen simán van water filter, de asszem' dam-on is van jelölt vizesblokk, stb, ilyeneket fel se szedtem, space mapon szintén földalatti rész, északon, ott pont botlottam random 2 vizes misszióba is egymás után, nem is figyeltem konkrétan, egy ilyen tartályos cucc bütykölés volt, 1 valami vízmérés, ott van csomó ilyen kacat, ami rozsdás vagy tartozék, 1-2 ARC van csak lent+van pár komolyabb cuccos láda, szekrény is. Lemenni nem tudom, hol lehet, van egy player spawn is lent eleve, én is úgy jártam arra, de a mapon layert váltva, alul jobbra van a gomb, stellán is jól jön, ki lehet találni, hogy hol vannak fentről bejutási pontok.
-
BandiHUN
veterán
Buried city-n a városháza nagyon durván adta rózsaszínben, fegyók, stb, 3 bp jött még ki 2 runban, még van 3 kulcsom, de még a steamra is lusta voltam shotokat feltenni...

Ma meg már meló...
Nálunk sűrűn indul ez a hét. De most fb-n azt olvasom csupa 20 perc alatti körökbe dobálja az embereket, fene tudja.Mindegy, csak a loot azért maradjon valamennyire, kicsit célirányosan azért illendő egy-egy bp-t találni. Főleg hogy alig van még 15 körül, de mégegyszer ennyit már kiszórtam duplázás miatt. Ok, 1-2 jobb van+jó dolog az összes backpack+lvl3 kiegek, de alapvetően az nem nagy szám, hogy tudom gyártani, amit jórészt meg is vehetek
Már annyira nem "wow" - érzés, eladni meg többet ér egy 10 rongyos hógömb
Nekem fura is, hogy hogyan+mennyi idővel szerezték, akik fuldokolnak a szuper bp-kben. Az mondjuk gáz, ha ehhez Stella kell, az a map egy hulladék nekem. PvE-nél kb. semmi élvezetet nem ad. Meg lootot se úgy, azért mentem jópár kört, elsőként jobb helyre menve is. Lehet, hogy kell az igazi loothoz a 3 fős raid+talán a pvp-seknek jobban jön a fegyver bp?
Békés trio/single streamekben se látok jobbat, kemény pvp-seken azért esegetnek dolgok.
De egy biztos, hogy a hullák átkutatása nem dob rossz besorolásba, hétvégén találtam vagy 6-ot,egyik se volt lootolt, de nagyon nem is volt náluk semmi, mégse bolt pvp eseményem, de bombardier ellen is felhúztak, akik jöttek, rombolgattuk kör végéig az enemyt, sajnos a rocketeer már rossz helyre esett le, mennünk kellett az utolsó percben ki+el is fogyott a 120 ferro lőszerem
Majdnem egy egész szintnyi xp járt a körért, lvl34-en az már nem rossz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F-ECT$
titán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Hogy lehet adni venni cuccokat? Bementek egy közös partiba, kidobjátok a földre és bíztok benne hogy ki tudtok jönni a csere után?
-
SoulReaver
veterán
Bluegaten ma 3 Bobcatet is kihoztam. Ebből kettő a kövesd a színt supply-ban volt. Egy fegyver tatyóban meg a 3.+ 1 vulcano meg ospray BP.
Ma jó köreim voltak...
Spaceporton a falmentén teszek egy kört kb mindig. Az egyik épület tetején mindig van fegyver táska, most egy tempest -et adott. Buried City-n a residental szobában is jó loot volt.
MÁS:
Van két ilyen Legendary válltámaszom. Wolfpack BP-t megér valakinek az egyik?

-
ULPIUS
őstag
Legutóbbi blue gate night raid - bevittem egy village keyt, villageben is kezdtem pont, 29perc és hulladék volt az egész környék, viszont 3 db coffe pot is volt emlékeim szerint (már fel se veszem). Egy kulcsos szoba, majdnem az egész részt átguberáltam, egy csávóval találkoztam csak és ez volt a hatalmas "zsíros" loot:
Nem tudom, néha nagyon siralmas miket ad és ez night raid. -
F-ECT$
titán
Embark id-k vannak valahol? Vagy csak dobjam be ide az enyémet: fects#0392. Most kezdtem, esténként vagyok 1-2 órát, ha esetleg valaki jönne velem

-
-
r0by
addikt
válasz
Komplikato
üzenetére
Thx srácok! Téli pályán sikerült begyűjteni 2db-ot bokorról. Meglepődtem, hogy egyesével adja csak..
Cofee pot is kellene még, de a játék elején találtam egyet, azóta se.. -
Komplikato
veterán
A téli pályákon lehet szerezni három féle képen:
1. Bokorról. Kevés van és random van, hogy több nekifutásra egyszer se látsz ilyet. A jó hír, hogy pár perc után "visszanő", így egy bokrot elvileg többször le lehet szedni.
2. Raider Cash dobozban lelni, de ott ilyen 50/50 százalék csak.
(A téli pályán sokkal halkabban ketyeg, szemmel is nehezebb megtalálni.)
3. Vannak a téli pályán gyümölcskosarak. Szintén vagy van benne ez is vagy nincs.
A baj inkább a darabszám, néha 1 darabokkal kiszúrja az ember szemét, néha meg 5-6 darabot dob. -
-
r0by
addikt
Candleberriest hogyan lehetne még szerezni? Az Eventet megcsináltam és ami ott bejött az nem elég a Project részben. A 4. lapon még kellene 10. Ha jól emlékszem nem adtam el belőle.
-
Barell
őstag
Több helyen is, nemtudom hány nap szenvedés után 4 db jött 8 játék óra alatt, kellett hozzá marék szerencse is mert ebből 2x sikerült a lehetséges helyre spawnolni. Éjszaka Dam Pale Apartment (ezt találtam leírás alapján a legnagyobb esélynek), szintén éjszaka Buried City Space Travel és Grandioso Apartman illetve Stella éjszaka Cafeteria.
Tyler Durden
17:00 után megnézem melyik nincs meg ebből és írok!
-
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Köszi a tipszet. Bemegyek majd én is körbe nézni oda.
-
Eversmann
aktív tag
A pálya nehézsége játékosok számától függ, mennyi arc-ot dobnak le?
Vagy időszakos? -
-
Barell
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
A ráta nemtudom hogy függ-e de pl tudomásom szerint Snap hook BP csak viharban jöhet. Nekem lenne jelenleg cserére BP-m, Wolfpack, Venator és Snap hook ha ebből nincs még meg valami.
-
BP az nem függ szerintem /meg jópár streamer szerint se/ a napszaktól. Én most vegyesen tolok nappali és esti vagy fagyos stb mapot és ugyanaz van kb. Ez most pl nappal:

Amúgy lenne cserére BP-m, van vkinek vmi?
-
Gubu0101
veterán
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nem
Hasonlo helyzet volt,de en nem jeloltem senkit
-
Ha már ilyen van a rendszerben, remélem hogy nem csak a pvp-t nézik, hanem azt is hogy ki mennyire campeli az extractot. Aki rendszeresen ezt teszi azokat is be lehet dobni egy lobbyba azt üljék körbe, mint a tábortüzet.
-
Triathlete
senior tag

Igen emlékszem, hogy te is már az elejétől teljesen más játékot tapasztaltál. Látod kb. két hétre rá jött is egy félmosollyal való megerősítés a készítőktől
A 3138-as hsz-ben lévő videót kezdtem el a háttérben hallgatni, egész sok témát érintenek ami itt is és más fórumokon majd' napi téma.
-
Barell
őstag
Totálisan hivatalos dolog hogy Soloban megválogatja a Lobbyt a stilusod alapján. Azt láttam nem hivatalosban hogy a Duo is sorra fog kerül. Ha haverokkal megy a Trio akkor elkerülhetetlen hogy menjen a dara is, ezután olyan Solot kapok hogy már akár a spawn ponton kapom az ívet, konkrétan Stellan úgy spawnoltam hogy volt lerakva vagy 6-8db különböző akna/csapda. Ilyenkor nyomok 3-4 meztelen kört és újra helyre áll a barátságos Lobby. BP-t hagynak a lift lehívónál vagy épp dobnak ki nekem, ugyent ezt viszonzom. Szegény srác sikítva köszönte meg amikor meglátta hogy kidobtam egy Aphelion BP-t neki Stella Nighton, és volt nálam még egy. Elég gyakori drop ott, valószínűleg azon kevesek közé tartozik aki nem ismerte még a helyet és nemtudja hova kell egyből rusholni ahogy bent vagy.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
Én itt gondoltam rá először, illetve itt adtam először hangot a véleményemnek:
-
válasz
Triathlete
üzenetére
-
Triathlete
senior tag
Parancsolj, DEC16-ról!
Nincs mit. -
Triathlete
senior tag
válasz
petikeh
üzenetére
Lakóépületek környékén esélyesebb, egyébként bárhol!
Más: CEO plays the game és sok érdekesség is elhangzik. Rövid összefoglaló az egészről itt
-
petikeh
tag
Sziasztok!

Fejleszteném ezt a
bolondScrappyt, de nem annyira találtam még ilyen "nyakörvet"...
Aki esetleg emlékszik még arra, hogy nagyjából merre lelt ilyet, az tudna nekem segíteni? Tegnap a DAM-on átnéztem azt a két lakóházat, de egy BP-n kívül csak ilyen vázákkal, meg nagyon kényelmes párnákkal volt tele...
-
Barell
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Köszi a tippet, ezt megnézem majd én is mert ilyen BP-m még nincs. Érdemes sokszor körbemenni a nagy semmin mert nagyon nagyon kevesen teszik és lehet jókat lootolni. Meg jó felfedezni ezeket a nagy szép mapokat, nem az állandó 3-4 sablon jelölt spotra menni.
-
SoulReaver
veterán
Na, egy tök egyszerű helyen TempestBP. Éjszaka... Ment a safe-be egyből

A kilövő tetején egy robbanó csapdás gyökér meg le is szedett... Vihette a nagy semmit... Néma balfax... Utána rögtön másik éjszaka... Falmellett igyekszem a fali toronyhoz, látom jön mögöttem valaki... Köszönök, már veszi is elő a shotit, meglő...
Rattlerrel szétdaráltam, erre jött 2 hornet, de nyilván azok is engem lőttek... NEm baj, mert egy 3. koma leszedte a néma patkányt... Cserébe megkapta az egész hornet csapatot.... Elég is volt 
-
Barell
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nyomatni kell, azért nekem se minden kör ilyen, de egyáltalán nem panaszkodom.

Illetve ha már BP volt a téma volna nekem Wolfpack BP ebből 2db is, Snaphook BP és Venator BP. Cserélném őket szívesen ha valakinek van értük valami.

Komplikato
Ebben lehet valami, tényleg máshogy viselkednek kicsit. Idióta Rocketeer is olyan mintha sokkal többször váltana pozíciót lövésnél. De ha útban van úgy van a levegőben a 2 Wolfpack hogy mire észrevesz már nem fütyül neki a rigó.
Hála az égnek a Shredderek még mindig buták, sőt talán butábbak.
-
Komplikato
veterán
Volt már róla szó, de eddig konkrétan nem láttam bizonyítva, hogy az Arc-ok az összes lejátszott meccsből tanulnak.
Szóval tegnapi megfigyeléseim alapján tényleg tanulnak.
Például a szokásos égből pottyant csapat (Waspok+Hornet) már nem mennek egyenes vonalban olyan flottul, hogy a hátul lévőket ki lehessen lőni. Hanem az átvizsgálandó területen szétszóródnak és gyanús dolgokat keresnek. Kilőtt Arc, nyitott ajtó, lootolt eszközök na és persze emberek. Harc közben is mint ha okosabban mozognának már. Kevésbé kiszámíthatóan. Meg talán a Leapert sem olyan könnyű elcsalni olyan helyre, ahol neked van esélyed. -
Új csira meta: Felmegyünk egy magas helyre majd osprey-el elkezdünk lövöldözni mindenkire. 3 esetből 2x oroszok voltak, 1x meg nem tudom. Ebből csak 1x haltunk meg, de úgy hogy kolléga meg a másik instant utána meg én instant.
Mi lesz erre a megoldás? Nem a fejlesztőktől, a player base hogyan fog erre reagálni az ilyen szutykok ellen? -
Barell
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Fióktól az autóig, ami csak útba esik és még bontatlan annak neki állok. Igyekszem sárga/piros zónában lenni de ugye más is. De sokszor ér meglepetés random helyeken. Utóbbi időben amióta kocsiból jött anvil bp snaphook maga és mellé a bp stb egyet se hagyok ott mert azokat nem sokan nyitják és van bőven bizonyos helyeken. Na meg ha van türelem érdemes szintén főleg coldon a raider ládákat keresni, futni a pálya szélén, vannak neten térképek. Nagyon gyakori a BP bennük, onnan lett már Bettina meg az ég tudja milyen BP-m. Meglepő módon azt se nagyon nyitják, ritkán van hogy nyitva találom a lehetséges lokáción őket.
-
Frod
addikt
-
Barell
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Érdekes amit írtok, én semmi változást nem vettem észre a looton. Állandó a BP meg minden egyéb. Mondjuk én őrültmód megállás nélkül nyitok, adrenalin shotokkal rusholok mindent és csak Vihar/hó/éjszakat megyek amikor csak lehet. Én kicsit pont arra gondoltam hogy még magas is a drop rate egy kicsit. Főleg hogy engem pl hajtott a BP gyűjtés, de amikor már 60 viszonylag rövid idő alatt, unalasmas állandóan olyat találni aminél ott a pipa. Meg a számomra fontosak már megvannak. De még tart a varázs összeségében, betud húzni nagyon a játék.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
Napok óta ami a legértékesebb volt, tegnap egy tempest bp. Ennyi.
-
SoulReaver
veterán
Én blue gaten mentem ma 4 kört a brutál viharban... Egy blueprintet adott , meg kincseket. Az extraktnál adott egy srác snaphook BP-t. Egy halottál találtam lv4 venatort meg ospreyt.
Én felforgattam mindent, de nagyon siralmas kis lootok vannak... Sok night raidet is mentem ma. Szerintem nagyon lehúzták a lootot...
-
BandiHUN
veterán
Grat, nekem volt pár ilyen tegnap este usákon cold Buried cityn...
Csak BP kellett volna több, de ezt én is megkaptam, már csak deadline, wolfpack esne jól első körben. Lehetne meglovagolni a cuccokat
Viszont nagy általánosságban szerintem leesett a bp szám. Már az is jó kör, ha egyet találok, pedig hely jó, lootolatlan is, az is valami meglevő kieg vagy gránát.
Anvil bp nem lenne még rossz.
Silencer egyébként ARC ok ellen mennyire működik? Lehetséges pl. Ferroval lesipuskázni úgy, hogy nem tudja az ARC rögtön a legszuperebb árnyékos helyet is?

Plusz, limitáltak az eventek? Tegnap pl. épphogy elkezdtem a cold-ot, 3 kört mentem, és a többi másik is eltűnt, pedig még 2 óránál többet írt előző körben...

Vagy ez bug, és hibásak az idők kiírva? 
-
Barell
őstag
Szeretem amikor 24:30 hátralévő időnél így állok.
-
HAGYMAFA
tag
A coin-t mire használjátok? Van több mint 2 millió nekem, de alig veszek valamit a boltból....
-
szucstom
őstag
Khm.... a Broken Monument küldi nálatok nem buggolt be véletlenül? Megvan mind a 3 q item, mégse tudom leadni a cuccost. Próbáltam azt is, hogy bevittem Dam-ra, fullos backpackkel ki, de nem használt.... vkinek vmi tipp esetleg?
-
HAGYMAFA
tag
Engem is kilőtt egy patkány, egy leaperrel küzdöttem, megérkezett a patkány, köszönt, ne lőjjek team up, na mondom legalább segít valaki kinyírni a leapert, ahogy háttal álltam neki egyből engem lőtt, nem a leapert.
Nyomorult szarházi
-
Eversmann
aktív tag
Egészen eddig jól elvoltam. Igaz, néha hallottam sniper lövéseket (mert miért ne), de egynél több sose volt. Lehet megtaláltak a BF6-osok
Ma beléptem, DAM Battlegrounds-ba, Testing Annex -hez dobott. Egy "patkány" egyből lőni kezdett, ahogy megérkeztem
Szerencsére kapott a képébe, de inkább elhúztam onnan. Nem akartam a fegyvert otthagyni neki. -
L_ajos
őstag
Miért veszítené el?
Tarkovban a sok fújjolás meg ugyanezen "kétségek" miatt ment a hőbörgés, most me nagyon jól el van a 2 féle "társaság" és sokkal megnyugtatóbban megtalálja mindenki a számítását ugyanabban a játékban.És így még a készítők nagyobb bevételekhez is jutnak.
-
BandiHUN
veterán
válasz
szucstom
üzenetére
Engem is kilőttek, Buried City Red Tower(semmi érdekes, az expedition-os, fejlesztős cuccokat nem viszem el, nekem már nem kell párna-légfrissítő-cicaágy), Bombardierre rámegyek, irtom a népet, az jó hely, erre mire pukk van, egy kedves csávó sorrysorry-t nyög be hátulról, puff a ferro
Na ja, loothelyről nem lövöldözünk...
Hát, nem lettem nagy zsákmány, egy ferro IV a legnagyobb zsákmány, a loothely is maradt neki, végülis ferroval nem járkálnak patkányok.
De aztán visszamentem(night volt épp), kifosztottam a városházát, még van 4 keyem
Egy Burletta bp azért esett
Szóval usákoknál sincs 100% pve. De sokkal nagyobb esély van olyanra, aki segít, megkérdezi, kell-e heal. Dam-on meg egy sráchoz mentem oda, nem volt nálam defib, nyomtam rá a healt, majdnem feladta, de aztán jöttek még, ki tudott jönni, lövögettük az arc-okat, szép kör volt amúgyis

De bp nem is jött stellán se ma.
2 kört voltam, egyben jó spawn, köreleje, volt minden földi jó, egy 17 percnél, ott csak a Bastiont nyírtuk ki. -
ACE-
addikt
Na, ma megvolt az első szándékos Raider killem, a szemem előtt lőtt le valaki egy másikat, odament loot-olni (sík terepen) majd ekkor lelőttem a pi**ába, nem volt könnyű 2-es Anvill-al mert össze vissza ugrált, de azt sem látta honnan lövök szóval esélye nem volt. Persze utána megkapta hogy miért öl másik Raider-t. Elég sok cucc volt nála de Free-ben volt...
-
ULPIUS
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
A videó annyit állít, hogy a "játékos közösség" (bárkiket is foglaljon ez magába) összeírt egy ilyen ötlet listát, hogy miket látnának szívesen a jövőben és azokat sorolja fel. A fejlesztőknek ehhez semmi köze. Sztem nem sok fog ebből megvalósulni, úgyis azt kapjuk amit az embark kitalál és lehet, hogy azok sokkal jobb újítások lesznek mint ezek az ötletek.
Egyébként az akimbo venatort nagyon adnám én is, illetve a pve event se rossz ötlet. -
szucstom
őstag
Na, a camperek új stratégiát eszeltek ki. Dam-en futottam bele abba, hogy a torony tetején kinyitották az ajtót, majd majd mikor nyitnám az ajtót, nekem jöttek. Mákomra befutva az egyiket elkapta a turret
. A másik alá meg bevágtam egy mine-t. Igaz, alig, de sikerült megúszni
-
ULPIUS
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Assembly területén szokott dobni magnetront pedig, flow controllert viszont nagyon ritkán látok, én is sokáig kukáztam anno.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 Mini Gamer PC - i5 12400f, RTX 3070 Fe, 512 gb SSD
- Iphone 16 Pro Max, 1 TB. Független.
- Iphone 17 Pro Max 256gb,bontatlan,független,Eu
- IPAD 8.Gen (2020) Wifi+Cellular Space Gray 128GB , Magas Akku %, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- ÚJ bontatlan Apple iPhone 17 Pro Max 256GB ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nálunk sűrűn indul ez a hét. De most fb-n azt olvasom csupa 20 perc alatti körökbe dobálja az embereket, fene tudja.
Békés trio/single streamekben se látok jobbat, kemény pvp-seken azért esegetnek dolgok.
Nem tudom, néha nagyon siralmas miket ad és ez night raid.

RazoR