Hirdetés
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
őstag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Elektronikus állam
-
ooooobi
őstag
Nekem az Arena Breakout volt az elsö extraction shooterem, tarkovhoz képest már az is casual, fegyvertipusonként vagy 6 különbözö löszerrel, különbözö gyogyitok, elsösegelyek, komolyabb löszerek ellen komolyabb sisak, pajzs kell ha nem akarsz egyhitelödni. ott még megvolt a gearfear, és mivel összevissza toltam kb mindig randomokkal jatszottam vagy magamban, mégis elszórakoztam vele. Pont kezdtem megunni mert megjelenés óta tolom, hát beugrottam ide. Itt max 5mpre idegesit fel ha elbukok egy kört, vagy egy idiota leszed miutan baratnak kamuzta magat. Azt se értem Sunrider987, hogy irod kiesik valami epic BP és nem tudod kihozni kb mintha nem is esett volna. Legalapabb tatyoban is ott az egy kocka mindenképp kihozható cucchely és minden 1 kockát foglal, még legozni se kell mint tarkovban vagy arénában. Ja hogy ingyenes loadouttal vagy bent? Nem is értem sokan miért mennek azzal mikor már 20+ levelen állnak, ott már böven lennie kéne a zöldhöz matinak, pénznek. Szerintem itt annak max addig van értelme míg full kezdö az ember, vagy ökörködésre.
-
ooooobi
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szerintem meg jó ez így, nem mindenki tud annyit belerakni a gamebe, melo gyerek mellett, és ahogy látom ez a játék eleve casual playereket célozza inkább és jól is teszi, így fogják sokan tolni és megvenni ezután is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RazoR