-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
tybsen #27297 üzenetére
Te mikor játszottál utoljára Mario-s játékkal.
Mert ez a klasszikus Spuper Mario játék ráncfelvarott New super mario bros játékból merít ihletet és pályákat.
Épp ezért 2d-s a játék viszont új a grafika.
Mozgalmasabb a játék.
Viccesek aranyosak a hangok amiket megint csak a régebbi new super mario bros játékokból vettek. -
törölt tag
válasz
tybsen #27054 üzenetére
Szívesen, pár menetre el lehet lenni vele még így is,hogy 1 perc a határ (ami kitolható ha gyűjtöd azokat a kis bigyókat), tényleg rég láttam ilyen jó játékot. Nekem nem akadt meg, pedig játszottam vele vagy 20 kört.
Bozek képzeld el jól tudom mi a flipper lényege,,, de az a magyar termék akkor sem győzött meg...
(#27056) T_chris van free mód benne? és ha igen ez mit takar,?:
-
interstate76
addikt
válasz
tybsen #23193 üzenetére
Csatlakozom - én sem értem az időzítést. Ha jól emlékszem, akkor a napi egy ingyenes app helyett vezették be az Underground-ot. A "free app of the day" egyébként használható volt magyarországi címmel való regisztráció esetén is, és egy csomó jó progim (a teljesség legkisebb igénye nélkül: Servers Ultimate Pro, Elements of Photography Pro, CLARC, Pettson's Inventions Deluxe, The Lost City, stb.) van abból az időszakból.
A linkeltek közül a 3., a 4. és az 5. játékprogi, és részemről mindegyik nagyon ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Home server / házi szerver építése
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topik
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Yettel topik
- További aktív témák...
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 7 5700 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest