- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
Igen tudom, de vannak játékok amikben a back gomb nem lép ki, így csak home gombbal tudsz az asztalra menni. Itt meg a memóriából kinyomod és csak így tudsz kilépni belőle. Különben fut a háttérben, vagy majd egyszer bezárja a task manager.
Egy alkalmazáson belüli plusz gomb... szerintem nem nagy kérés a fejlesztők felé.Kasya
Azért ott is akadnak bajok, csak más tipusúak. -
SimonJanos
aktív tag
Jó lenne de nincsen hangja és nehézkes az irányítás.
Még úgy is hogy a billentyűzetes okostelómon is kipróbáltam - nem támogatja...A rengeteg tuti retro remekül elfut emulátorokon:
a Wizard of Wor
C64 (Frodo, srb.)
ezenkívül
ZX-Spectrum (Marvin, stb.)
és sokfajta Nintendo emulátor (GBA, GBC, NES, stb.)
ahol akár billentyűzettel, gamepad-el is lehet játszani!A SCUMVM-t se hagyjam ki: pl. Broken Sword, Monkey Island, és egyéb nyalánkságok
-
saelin
veterán
P2W nem tudom mennyire igaz a játékra, itt inkább a gagyi játékmenet a döntő abban, hogy ne lehessen évezni.
Egy dungeont 1-2 perc kivégezni, ami 1 db kulcsba telik és 1 kulcs 10 perc alatt töltődik vissza. Összesen 10 db kulcsod van, ha ez elfogyik vársz vagy fizetsz gyémánttal. 10 kör újabb botozás, majd ismét vársz vagy fizetsz. Ez nem játék, de még csak nem is szórakoztató... Ötletem sincs ezt hogy gondolták kiadni.Elnevezem eme játékmódot "Bot szimulátornak"! Aki anno mmo-zott vagy játszott CS-vel az tudja mit jelent.
-
J2saw
csendes tag
-
Fitzgerald
veterán
Hát jó, sokan nem is éltek még akkor. Pl. az én első Runescape karakterem lassan közelíti korban a topiklátogatók jó részét
Nagynénéméknek volt egy kazettás Commodore 64-e anno. Volt egy játék amit nagyon szerettem, de nem emlékszem a címére, csak a zenéjére...az a baj, hogy ha le is írom hogy nézett ki és mit kellett benne csinálni, az sem segít sokat, mert millió hasonló játék volt anno Commodore 64-re.... -
saelin
veterán
Szerintem arra gondolt, hogy utána nem törli a videót. Ilyen szeméttel találkoztam én is. Elég irritáló és az ilyen app nálam instant skip.
3 fajta reklámot nem tűrök meg az eszközeimen:
- Az arcomba ugrik.
- Belelóg a játékba és villog, pörög.
- Megjelenik a rendszer más részein. Pl az értesítési sávban... Ettől kb hányok.Ui: csak eszembe jutott a reklámról és ki jött. Sry.
-
-
gergom91
tag
Simán vettem volna ennyiért, ha kompatibilis lenne a tabommal... mire azzá teszik (ha egyáltalán valamikor teszik), akkor kétszer ennyiért már lehet várok a következő akcióig.
Amúgy gépen imádtam a KOTOR-t, olyan régen játszottam, hogy pont ideje lenne feleleveníteni az emlékeket.Akinek megvan az kontrollerrel, vagy anélkül játszik? És ha nélküle, akkor mennyire nehéz az irányítás?
-
Fitzgerald
veterán
Kár. Ez kihagyott ziccer szerintem. Én pl. csak azért nem játszanék rankedet, hogy lássam hogy mennyire nem vagyok jó.
Akkor már valamivel motiváljanak is.
Nincsenek illúzióim. Közel 20 évnyi Magic rutinnal is találok még itthon is olyan playert, aki pillanatok alatt szarrá ver.
Nem is akarok a legjobb lenni, két okból:
1. Idővel úgyis jön valaki aki jobb nálam.
2. Ha valamiben a legjobb vagyok, az többé nem érdekel, ergo nem szórakoztat. -
saelin
veterán
Lehet gép ellen is játszani, de a netet ilyenkor is kéri. Az easy és a medium benne van a free verzióban, a high AI nehézségért már meg kell venni a full verziót. ezen kívül még sok feature lockolva van az ingyenesben.
(#14941)cr33p
TF103c alatt működik a kontroller. Az már nem érdekel, hogyy az android játékok alatt működésre tudom-e bírni, csak az emulátorokat tolom vele. Root-ot még mindig nem vállaltam be... -
S e t h
nagyúr
Én most próbáltam ki, igen látványos, de kissé bugyutának tűnik, vagy éppen én vagyok az hozzá.
Még próbálom kiismerni a logikáját a terület kialakításának, plusz most keresem a klónozás menüjét, mert eljutottam gyorsan az első bossig, de egyelőre nem is gondolok rá, hogy megtámadom. -
Fitzgerald
veterán
Devla tartsa meg jó egészségben Black Friday-t!
Amúgy én ezeknek a szótáraknak sokkal jobban örülök, mint bármilyen ingyenes játéknak. Most is begyűjtöttem a Merriam-Webster's-t, de már megvan egy ideje az Oxford Advanced Learner's is.
Ezek nyomtatott formában 10 ezer forintba kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Motoros topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest