- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
saelin #15049 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy ugyebár a Nexus 7 colos, azon elég cink a játék még a szaggatáson kívül is, egyszerűen túl kicsi rajta minden, nem látod, hogy pontosan milyen kártyák vannak a kezedben, és mit rak le az ellenfél az asztalra.
10 colon (TF201) már jó lenne, ha legalább egy picit folyamatos lenne.
A töltési idő meg az SSD-s PC után epic fail kategória amúgy is. -
Fitzgerald
veterán
válasz
saelin #15033 üzenetére
Jaja. De kapsz már casual játékok után is goldot. Gondolom ranked meccsekért nagyobb jutalmak járnak.
Nem játszottam még rankedet, egyenlőre egy erős mage kezdőpaklit próbálok összetákolni.
Aztán majd egy warriort is.
Elolvasok 1-2 strategy guide-ot, hogy mit ajánlanak.
Amúgy tarthat 10 körnél tovább egy meccs?
Ha jól láttam annyi slot van ott alul manának... -
Ereshkigal
őstag
válasz
saelin #15031 üzenetére
Nekem nagyon bejön a Scrolls, a HS és a MTG mellett/után is. A szabályok szerintem nem bonyolultak, viszont van hova fejlődni benne. Egy bajom van vele, kicsinek tűnik a játékosbázis. A megjelenés óta egyre kevesebb embert látni a játékban, az elmúlt pár napban kb. 1000-ről 600 körülre csökkent az éppen online emberek száma. Hasonló tendencia látszik az elmúlt 24 óra online játékosainál is, kb. 10000-ről 7000-re csökkent. Nyilván a HS megjelenése sem kedvezett neki. Na meg talán több gondolkodást igényel, mint amire ma egy átlagos játékos vágyik.
El tudnám képzelni a játékot valódi papír/műanyag változatban is, bár az attack/hp jelzése körülményes lenne szerintem. -
-
Fitzgerald
veterán
válasz
saelin #14939 üzenetére
Ha mindenképpen Xbox kontrollert akarsz venni, olyat vegyél, amelyiknek a dobozán rajta is van a "For Windows" felirat. De azzal is sokat fogsz vergődni, mert a gyártók szeretik kifelejteni az xpad.ko kernel modult a szoftverből, és ilyenkor csak touch vagy keyboard mapping-el lehet használni a 360 kontrollert. Elég macerás mindkét megoldás.
Én pár hónapja Playstation 4 kontrollert használok. A PS3/PS4 kontrollernek ma sokkal jobb a támogatottsága Androidon. Sixaxis Controller app már mind a kettővel működik normálisan Bluetooth-on keresztül. Inkább azokat ajánlom. -
Rivaul
addikt
válasz
saelin #14935 üzenetére
Szia.
Az ilyen Scrolls (mojang) féle játékoknak mi a lényege? Olyan mint a heroes kívülről. De nézem a videókat és az oszlopokat támadják vagy mik azok és nem a harcosok egymás. Milyen szisztéma alapján megy a dolog? A heroes nagy kedvenc volt így valami olyasmit keresek.Amúgy tetszik a játék kínálat amit írtál. Én is inkább a mobilosabb vonalat kedvelem a high end grafikai pc utánzat helyett. Legalábbis nálad is ilyesmi jön le ezek alapján.
-
válasz
saelin #14930 üzenetére
"Engem a bugok tántorítottak el végleg a gameloft játékoktól"
Most én az Asphalt Overdrive-al tartok ott, hogy soha többet Gameloft.
Nem elég, hogy egy bughalmaz az egész játék, a napokban érkező frissítés még több bug-ot hozott bele.A hab a tortán, hogy bannolgatják kifele a full legálisan játszó játékosokat.
Ezt a saját bőrömön is megtapasztaltam, szerdán engedtek vissza a játékba, 1 hetes kényszerpihenő után és mondanom sem kell, nem csaltam.Most szeretném feloldani benne az utolsó hátralévő achievement-et (utána elfelejteni ezt az egész szennyet), de úgy tűnik egy bug-os acsival van dolgom (neten is írják többen).
Gameloft = Vicc.
-
-
Delerium
senior tag
válasz
saelin #14632 üzenetére
Sok magyar klán van, a RIP Force ami szerintem a legismertebb, az enyém még sajnos igen pici, de fejlődik
KisTücsök, Gameloft supportja jó, a szerverek néha állnak, most került be új dungeon és vége lett a Halloween eventnek. Van benne tartalom bőven és IAP nélkül is játszahtó, hacsak nem akarsz spéci lovat például.
-
beg
veterán
válasz
saelin #14309 üzenetére
Én is csak azokat veszem ingyen, amikről tudom, hogy nem kell frissítés hozzá. Az MV is iyen, meg nemrég humblebundle akcióban 1 usd-ért megvettem egy pakkot, amiben a Syberia benne volt, az nálam az egyik örök favorit volt pc-n. (Az már más kérdés, hogy 1gb apk-ban jött le, amit a belső memóriába nem tud telepíteni, hogy aztán áttegyem külsőre
)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
saelin #14254 üzenetére
kipróbáltam én i, és sajnos egyet kell hogy értsek. ráadásul olyan durva bug van benne, hogy az nem igaz:
tutorial megy, feladat: kezdd el építeni az xy-t, elkezdem, be is fejeződik, visszamegyek a küldiközpontba, és mit látok? ugyanazt, ami eddig volt, csináljam meg, kezdjem el építeni az xy-t. oké, mondom , nem került sokba, ha így, hát így. visszanézek, mit látok? a hangár tele van, 4500 überszuper kreditért bővítheted.csakhogy az a szar meg IAP-os. -
cikasz
őstag
válasz
saelin #14210 üzenetére
A legtöbb tank "hasát" kell lőni
A frontpáncél nagyrészt átlőhetetlen, de a hasuk vékonyabb.
Meg pl a T29,T34 tornya is átlőhetetlenek...
Mondjuk a Mause a löveg mellett sérülékeny mert máshol kb szintén nem lehet átlőni.
Nem árt minimális WOT tapasztalat szvsz !Ami igaz az igaz mondom ezt úgy, hogy erről az androidos csodáról nincs tapasztalatom sajna.
-
saelin
veterán
válasz
saelin #14149 üzenetére
Azt hiszem nem nekem találtak ki ezt a tankos lövöldét. Néztem tutorialt, olvastam guideokat, de ugyan úgy 10 mecsből 9-et elvesztek. Szitává lőnek, én meg nem sebzek semmit. Hiába lövöm a kapitányi bizét, a sofőr nyílást, a géppuska fészket, de alig sebzek lőszertől függetlenül, vagy előbb kilőnek mint én az ellent. Idegrendszerem megóvása érdekében kukázom és el is felejtem, hogy létezik ez a játék.
-
tomee007007
addikt
-
-
gergom91
tag
válasz
saelin #14149 üzenetére
Én is tettem egy próbát, ha már a rendessel is játszok. ( kár hogy nincs összekapcsolva a 2 játék, legalább a pénz és a free XP része, de sebaj)
Egész tűrhetően fut a MemoPadon, átlag 20fps, gyenge wifi jellel is jó ping. Az irányításhoz még alkalmazkodni kell, de az sem vészes. Egyedül amit ajánlok hogy kapcsoljátok ki az automata célzás. Rettentő idegesítő és nagyon gagyin van megoldva, még ha nehezen is tudjátok kezelni akkor is több esélyetek van kézi célzással eltalálni az ellent mint ezzel. -
-
bostone
addikt
válasz
saelin #13660 üzenetére
Elég érdekes hozzáállás mindkettejük részéről, amennyiben figyelembe vesszük azt az aprócska tényt, hogy az új nexus tabletek tegrával jönnek ki. (ha azzal jönnek ki)
A mai játékok egyre szebbek, egyre kidolgozotabbak. Szerintem van, és lesz is helyük a piacon. Ha rendelkeznék elegendő szellemi, kapcsolati vagy valódi tőkével, elgondolkodnék valami egyedi megvalósításában.
Telefonból vagy tabletből érdemes nem a legolcsóbb lehetőségeket keresni, mert esetleg csalódás éri az embert. Általában olyan vasat választok, amiben a nyers erő dominál.
-
Bozek
nagyúr
válasz
saelin #13564 üzenetére
Tudom, hogy mennyi a visszatérítési idő, de itt nem is erről van szó. Töltsek le egy 109 megás játékot csak azért, hogy később megtudjam, hogy gagyi? Persze még az is kérdés, hogy mikor fut bele az ember 1-2 IAP-ba: Alkalmazáson belüli termékek: 348 Ft–21 525 Ft tételenként...
-
VD
őstag
válasz
saelin #13485 üzenetére
+1
Grafika nem egy nagy durranás. A mozgás botrány darabos. A harc az elején egy vicc! Főleg ahogy sorban állnak az őrök, hogy fel legyenek aprítva.
Az irányítás, meg ezzel a csúsztasd jobbra, húzd le fentről, érintsd hosszan.... nevetséges.
El kéne már felejeteni ezeket a TPS és FPS átiratokat. Érintőkijelzőn ezek játszhatatlanok! Techdemónak meg felesleges! -
-
Bozek
nagyúr
válasz
saelin #13265 üzenetére
Néztem egy-két N64-es játékot, viszi azokat is rendesen, akadás nélkül Z1C-n. Bár van olyan (World Cup 98), aminél a grafika eléggé rossz, de lehet, hogy a játék nekem meglévő verziója nem tökéletes. PS1-et még nem néztem, Neo-Geo-val (régi kocsmai videojátékok) szórakoztam még.
Új hozzászólás Aktív témák
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Playstation Pulse 3D
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest