- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Próbáltam régebben az autóst is, ez a motoros verzió azért tetszik jobban, mert a hagyományos juss minél tovább-szerezz minél több pontot játékmenet mellett van egy fajta "karrier" mód, ahol adott környezetben/napszakban adott feladatot kell megcsinálni, így kicsit addiktívabb.
-
drmotto
őstag
Nem csinálok, nem rugózok, nem arcoskodok. Segítséget kértem, 2 embertől kaptam építő jellegű hozzászólást, neki köszönöm.
Mindenki más azért ba**tat, hogy de miért nem csinálok kamu meg nem kamu face profilt. Leírtam hogy nem, ennyi. Csak. Erre szerintem nem az a válasz hogy de, meg miért. Nem én hoztam fel újra. Meg újra. Ennyi.
Részemről a téma lezárva. -
Gameloft... EA... egy kutya.
Szépek, szagosak, eleinte el is vagy a játékaikkal, aztán viszonylag hamar unalomba fulladnak és ha netán valami technikai problémába ütköznél, tényleges hibaekhárítás helyett ajándékokkal próbál megtartani a szupport.
-------------------------------
Lara Croft: Relic Run
Tegnap éjszaka durva valami különleges formában lehettem, mert magamtól egyszerűen nem tudtam meghalni és sikerült egy menetben 334 gyémántot összefarmolni (10,75 millió score, 42,8 km)!Valamint ugyanitt sikerült kitapasztalnom, hogy ilyen durva helyzetben már fizikailag korlátoz a játék, mert a nagyon sokadik főboss gyilkolás már egyszerűen nem tud sikerülni maxra fejlesztett íjpuskával.
Mikor bejön az a rész, hogy célkeresztben van a boss, akkor egyszerűen nem lehetséges kellően gyorsnak lenni és mindenképp szarrá fagyaszt.
Csak ezeken a részeken használtam újraélesztést, 3x.Nagyon kíváncsi leszek maxra fejlesztett golyószóróval mit lehet majd kihozni.
-
beloadjoker
őstag
-
törölt tag
Sose voltam olyan akinek mindene a grafika.
Én pl. nagyon rég óta játszpk PC-n a Counter Strike-al. A legújabb részben minden off, és low-on van, mert az fps a lényeg. Régebbi részekben még úgy módosítottam a cfg-t, hogy eltűnt pl a fáknak a lombja. Mert az is visszavette az fps-t -
Messze vannak még a telefonos játékok a konzolos/pc-s játéktól. Nyers erőben hiába nyomják le a korábbi generációs konzolokat a mostani telefonok GPU-i, sok mindent nem tudnak még. Csak hogy egy egyszerű példát mondjak, nincsenek shaderek (vagy még egyáltalán nem használják azokat).
-
Szmeby
tag
Nem tudjátok, vagy nem akarjátok megérteni, hogy 1 db NEKI TETSZŐ játékot linkelt be? Ha valóban össze tudsz szedni napi 50 játékot, ami tetszik neked, hát rajta, ki tart vissza? De ezt te sem akarod.
Viszont nagyon sikeresen fel tudsz fújni egy apró problémát, hogy ezzel igazolhasd a bunkó viselkedésed másokkal szemben. Ügyes vagy, csak így tovább. -
-
citkar
addikt
Pont így a jó, hogy naponta párszor benéz az ember és tud játszani. Főleg, ha facebookon összeszedsz néhány ismerőst hozzá, akkor kaphatsz sokkal többet, azzal én már nem is foglalkozom, nem tudom minden energiám és energianövelőm elhasználni. Nekem a munkám mellett nincs egy vagy több órám ilyesmire.
Ahogy egy pályán több csillagod van, újabb tárgyakat is kell keresned, így van újdonság benne és nem muszáj minden pályán minden csillagot összegyűjtened, hamarabb is átmehetsz a következő bűnügyre.De, ha alapvetően a tárgykeresés számodra unalmas, akkor nem érdemes tárgykeresős játékokkal próbálkoznod.
-
Maxtreme
addikt
Mint a Mortal Kombat X.. Az hagyján hogy az egész "harcrendszer" iszonyat buta mindenféle taktikát nélkülöz, (1 pontot kell ütögetni egyfolytában.. gyak 1 gombos QTE..vagyis ebből csak a Q
) de még ráadásul pofátlanul csal is. Bizonyos pont után a boss úgy van megcsinálva hogy hogyha látja az AI hogy jól állsz, 1 ütéssel leüti akár az energiád 90 vagy 100%-át is. Szal ha nem veszel aranykártyás karaktereket (amiért fizetni kell) egyszerűen esélytelen hogy nyerjél.
-
csadi0011
őstag
Kicsit félreérthetően írtak a többiek. A hangot vizuálisan látod a játékban. Pontosabban a terjedését.Így tudsz tájékozódni.
Itt egy gameplay videó. -
james001
veterán
Tömören hangok alapján kell megtalálni a továbbvezető utat. Egy idő után persze nehezedik,ellenségek is feltűnnek,több puzzle feladvány is előjön. Ezt persze úgy a legjobb játszani hogy fülessel full sötétben.
vegytek: Hang az alapja a játéknak,szóval anélkül nem sok értelme lenne.
-
csadi0011
őstag
Jogos! Bocsi én nem láttam azokat a kitárgyalásokat.
Azokat szoktam berakni ide a topicba, amik vagy újak és érdekesek, vagy csak simán érdekesek számomra és ezért ajánlom a figyelmetekbe, hogy esetleg le ne maradjatok róla, mert a Play-en alapból csak a felkapott jó játékokat lehet könnyen kiszűrni. És azért nem írtam magam róluk. mert ezek az angol leírások elmondják, hogy milyen típusú a játék (ezt szerintem még az is megérti, aki nem tud angolul. pl: puzzle, runner, simulator stb.), meg egy kis infó róla, de a többi, szubjektív véleményt meg inkább megtapasztalni kéne. Persze, ha nagyon tetszett, akkor odaírom, hogy nagyon ajánlom. De alapból nem rakok be olyat, amire szerintem nem érdemes ránézni.
Ezzel csak annyit akartam, hogy természetesen nem csak beömlesztek random játékokat. De attól még mindenkinek jobb lenne, ha úgy csinálnám, ahogy leírtad. Szóval legközelebb megpróbálok úgy tenni. -
SimonJanos
aktív tag
"syler123" én is így látom: ez egy hagyományos csontig lerágott platform... és sajnos a többi játékod is. Látszik hogy dolgoztál sokat, de sajnos semelyik sem / nem egyedi vagy valamiben kiugró: szebb grafikával és / vagy több opcióval ingyenes változataikkal tele a 'Play.
Az értékelésid jók, de nagyon kevesen értékeltek - játszanak vele / velük!
-
syler123
veterán
Manapság nagy az isten állatkertje szóval már van kenyér szimulátor, kecskeszimulátor, semmiszimulátor. Megtehettem volna hogy csinálok egy hányás szimulátort, de azt hiszem már az is volt, helyette csináltam egy játékot, amit szerintem jó játszani, van benne kihívás stb, kb ennyi. Szeretem ezt a stílust, ezeket jó mobilon játszani.
-
Tomi_Ohl
veterán
Ez volt az. Elég noob voltam még, így fel is tettem.
A játék meg nyár óta nem volt frissítve, tehát valszeg tényleg az ART miatt lesz. Remélem, hogy ami késik, nem múlik, tehát jön rá javítás.
Akkor a jelenlegi állás szerint az egyetlen megoldás a downgrade 4.4-re. -
IO.sys
őstag
Jahj... A Faraday-kalitka mi? Egy elektromosan erősen konduktív anyagból szőtt háló. A vasbeton mi? Ugyanez betonban. Azért néhányaknak, akik itt megpróbálnak valami kontrázással engem lenyomni, jóval korábban kellett volna felkelni. Meg azért az se nagyon van rendjén, hogy jön valaki, aki mond valami talán hasznosat, reakcióképp a legváltozatosabb módokon röhögik ki és próbálják lejáratni. Ezek az emberek ugyanilyen üres fejjel fognak holnap felkelni, és még nagyon sokat kell tanulniuk, hogy rájöjjenek, nem tudnak semmit.
-
IO.sys
őstag
"Szerintem Faraday-kalitkában"
A vasbeton lényegében az.Persze, hogy nem, és most se hallanál, ha nem írtam volna le. Nekem akkor esett le, amikor megértettem a mikrosütő működését. Azt se használok azóta, gondolom meglepő...
Nem offolom tovább a topicot, további szép estét ! -
bul07
nagyúr
Ez az írás sehol nem említi hogy kapcsolni kellene a ADB plugint
Telepít, telefon csatlakoztat, és fel kellene hogy ismerjeTelefon a számítógép rendesen felismeri egymást és le fel másolni simán lehet akár TC-vel is, telefon is jelzi a csatlakozást , root engedélyt nem kér csak a képernyő zárat kell feloldani és egyből csatlakozik, ha rámegyek akkor ez a két opció van
Viszont ahogy írtam is ADB nem ismeri fel
Semmit nem állítottam el alaprólHa kell kapcsolni pontosan hol? Mit?
-
Maxtreme
addikt
Én nem azt mondtam hogy a PC-s rally játékok rosszak, hanem hogy a WRC széria nem ér 1 kalap szart sem.
Mondjuk szilárd meggyőződésem hogy a Milestone-nak távol kéne maradni mindenféle játékfejlesztéssel kapcsolatos project-től..
-
akyyy
senior tag
mivel facebook belépést használ a játék, ezért is írtam le a nevét, hátha valaki ismermi.. mert egyébként nem egy rossz játék.
csak ez az állandó értesítés zavar.és nem a játék küldi hanem a facebook. de érdekes, hogy asztali változatban sehol nem látom az értesítést, mert az Fb már rég bevezette, hogy letilthatóak ezek a felkérések, értesítések stb. Attól még ha belemegyek a játékban, ott lesznek a felkérések, és el tudom őket fogadni. De itt, mivel asztalin nem jelenik meg, nem tudom letiltani, és mindig kapom ismerősöktől a felkérést a telefonra, meg az
Tudom: facebookon kell letörölteni az alkalmazást, de akkor valószínüleg tényleg oda az egész mentésem, amit meg nem szeretnék.
-
Bozek
nagyúr
De Titanium Backup-al beilleszthető a frissítés a ROM-ba.
De elég is ebből a témából ennyi, nekem nem jött be az Amazon, de másnak bejöhet ettől függetlenül.
(#13307) saelin: Emulátoronként tényleg nem lehet beállítani ezeket, de nekem nincs is szükségem rá. Viszont a gombok testre szabhatóak, ami hasznos tud lenni. A többi fizetőssel meg az a baj, hogy ott egyesével kell őket megvenni és úgy drágább, mint a ClassicBoy egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest