- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Bajgunar #39855 üzenetére
Meg hasonlóan a többi építős fejlődés játékhoz. Eleinte gyorsan lehet haladni , aztán ahogy elfogynak az idő boostok úgy lesznek a fejlesztések napi/ketnaposak vagy több. Hagyjuk is ezeket. Gyanús volt hogy "ingyenes".
Aztán a méretéről nem beszélve , jelenleg 5.45GB méretű és a letöltés kb 40% körül volt mikor is lekapcsoltam és letöröltem a játékot.
-
Dendytv
senior tag
válasz
Bajgunar #39855 üzenetére
(Már ellnézést kérek előre is)
De ki a büdös retek tud havi 1000-1500 eur-t rakni egy játékba. JézusomEgy kérdés, ez is olyan jellegű mint a call of dragons ? hogy a wc-n töltött időm is kell neki ? mert az nagyon tetszett de napi 9-óra munka mellett lehetetlen volt játszani. Az egész klán valahol volt, valakivel harcolt míg én vagy aludtam vagy dolgoztam
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Bajgunar #39611 üzenetére
Az más kérdés, hogy én már ps1 szintű játékok elé sem ülök le. A D2R is fájdalom volt számomra, pedig fiatalkorom legmeghatározóbb játéka volt a maga idejében.
Egy Ladát sem vezetnék már egy métert sem. Mindenki azzal üti agyon az idejét, amivel jól esik, de a szememben ezek a játékok a gamer történelem könyv lapjaira valók. Játékmenet szempontjából ezek ma már messze a mocskosszar kategóriába esnek.
Ugyanakkor a modern játékok telefonos átiratára szinte 0 igény van, a fizető réteg körében. Ott van az Alien Isolation: remekül fut és még az irányítás is okés. Nekem minden androidos eszközömön fent van, így nem látom, de legutóbb talán 5000 letöltésnél járt, amiben benne van az is, hogy én is eddig kb 6-7 alkalommal telepítettem.
Mondjuk minden erénye ellenére konzolon sem volt sikeres, sajnos, ezért nem is lesz második rész. Nem is értem, miért pont ezt portolta a feral.
Apple eszközökön most megmozdult valami ilyen téren, de azért ott sem felhőtlen a dolog. Rendesen púposodnak az a17pro-k, és az árazás sem optimális. Ezek is csak azért készültek el, mert az Apple pénzeli, túl nagy potenciált nem sejtek a kezdeményezés mögött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged