Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Amur

addikt

Kicsit elkanyarodva a Genshin témától, mert ahogy olvasom az a játék üdítő kivétel, de
    én pont azt érzem hogy az ingyenes játékok még pénz és rekláméhesebbek lettek.
    Lehet csak én futottam több ilyenbe bele mostanában(de ebben majd cáfoltok, vagy megerősítettek), de a két legdurvábbat leírom:
    egyik játékban van acsi arra hogy mennyi reklámot nézel. 250-el lehet kimaxolni,
    én a játékot még közel nem maxoltam, de már 600 felett jár a számláló(tovább számolja ha rámész az acsikra, látszik a tényleges, hiába maxos már- nem google play acsi..ingame)
    másik, ez mai eset. Egy egész ötletes kis idle tycoont találtam, el is voltam vele, de 25 szintlépés az épületen egy reklámért, bevétel duplázás , játékgyorsítás, épület bevétel triplázása örökre reklámért stb.. kicsit már könyökömön jött ki a sok reklám, de persze haladni akartam. Na mondom megveszem a reklámmentességet.
    Shopban az ártól kicsit hátrahököltem(8500ft-ért megkapod!), na mondom hátha van olyan mint jópár játékban, hogy bármit veszel akkor is megkapod az ad free lehetőséget.
    Volt ott is ilyen, legolcsóbb verzió egy gem pack 1600ft-ért, oda is volt írva hogy utána ad free a játék. Én kis naív gondoltam akkor a reklámért kapható boostokat is kattintásért megkapom(más reklám nincs a játékban!! véletlenszerűen bedobott reklámot még sosem láttam eddig benne, tehát evidens volt.)
    jött a pofáraesés..a játékban semmi nem változott, csak lett 250 gyémántom, ami konkrétan semmire sem jó egyenlőre.. nem tudom mit értenek az ad free-n egy ilyen játékban, de írni fogok nekik..
    Na kiírtam magamból..

Új hozzászólás Aktív témák