Hirdetés
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Megint mi történt? Miért mentek megint a srácok fekete-fehérbe?
Srácok!
Adjatok ötletet. Milyen mobilt javasoltok olcsó kategóriában, ami egyszerűen használható, de mégsem a kínai ipari hulladék kategória? Nagyon kezdőnek kéne, akinek sosem volt még érintős telefonja. Max. 35 körül, max. 5 inch. A felhasználás amúgy is kimerülne a telefonálás, sms, és az egyéb üzenetküldők között. -
mark!
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
/r/hungary-t azért nézem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
politikáról az a véleményem hogy teljesen meglennék nélküle 😂😂
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
nem vagyok nagyvárosi és nem olvasok híreket

amiket híreket tudok, arról vagy 4chanon olvasok vagy redditen látom.
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
láttam hogy facen is megosztottad, mi a halál az a fakocka?

-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Reklamálj tartós pistánál.....neki a rémálma a fakocka😀
-
gerner1
nagyúr
válasz
anytime
üzenetére
Inkább fallback hibának tűnik. Amennyiben nem vagy aktív VoLTE használó (ez csak a telekomnál lehet) akkor a te készüléked is visszavált hívskor (hívás és fogadás is!) 4G -ről ⇒3G -re, vagy ha azt az adott pillanatban nem talál megfelelőt, akkor 2G -re. Ezzel azonban annyi idő elmehet/elmegy, hogy a megadott speckóból kicsúszik, és ezért vagy bentragad a hívás, vagy szétkapcsol.
Amenniyben van megfelelő térerőd 3G -n, akkor állítsd át a készüléket 3G/2G aut. -ra.Hívás ugyanis, csak ezeken tud lebonyolódni (kivéve ha van VoLTE -d...). Így ignorálva a 4G -t, és így nincsen fallback 4G -ről, és az ezekkel járó problémák. 3G -n is lehet neztezni, és szerintem elegendő is mindenre, hacsak nem 4K -t stream -elsz, vagy napi min.15-20+ fotót töltesz fel (vagy le) valahová... Talán egy próbát megér, mondjuk ~4-5 napig, aztán ha továbbra is megvan, akkor lehetne tovább gondolni.
Más készülékeknél is ugyan így előfordul, de inkább hely függő. Szóval, szerintem nem a Note 8 hibája. -
-
anytime
őstag
Sziasztok,
találkozott már valaki olyan hibával (ez speciel egy Note8-nál jelentkezik), hogy elindítva egy hívást tárcsáz a készülék, de tárcsahang nincs, majd a készülék szét is kapcsol. Ez kb 10 hívásból 2-3-nál előfordul, szóval gyakori hiba.
Vagy lehet, hogy user error és valami el van állítva?
Köszi előre is, üdv:
A -
válasz
Blackmirror
üzenetére
Amilyen lepukkant a város, simán elképzelhető

-
gerner1
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
👍 Pont ez jutott eszembe a képről, nekem is ...
-
Blackmirror
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hol játszódik ez, Boráros tér?

-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
gerner1
üzenetére
Abban van igazság, hogy a the weather chanel az adatok forrása és lehet az bahha el. De csinált hasonlót az lg widgete is, mikor vki gps alapján adta meg a helyzetét(pl nekem is a szomszéd települést adta meg mindég). Viszont kézzel lehetett korrigálni.....itt viszont beírom a település nevét, megtalálja, leokézom....és megint a másik neve szerepel a listán.😨😩
-
-
Quqesz
nagyúr
Jót röhögök azon, hogy a samu időjárás appban kikeresek egy települést a térképen, fel is adja és mikor hozzáadom a listához már másik település jelenik meg ami kb 20km-re van tőle......😨 ez is vmi tácsvíz ficsőr?
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mert kozod vote hozza. 😈
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mert sok volt benne a csirkeláb.....🐔🐓
-
vodrosjozsi
addikt
Megtudhatom, hogy miért törölték?
-
Na kész a gép, most már felkészülten várja, hogy holnap reggel megnyúzzam egy picit

-
-
válasz
Quqesz
üzenetére
Ez Canon (a barbár), bár ezt is könnyű beállítani, nem is azzal pepecseltem, hanem a saját wifi hálózatommal, mivel túl titkosra van véve, rejtett SSID...stb. és először azon kellett lazítani, amíg a nyomtató látja és belőhetem a routeren, de aztán szerencsére visszaállíthattam mindent a legszigorúbbra, utána már nem problémázott a nyomtató.
Hozzászólás ha nem hiányzik, akkor nem is volt annyira vészes... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Miért nem dobtad vállra, mint a cementes zsákot? Úgy könnyebb vinni...
VJ
Sztem zárták a bivajbsznádi topikot, nem lehet beleírni....😢😭ZM
?????? Nem járok lokálokba...főleg kecskeméten...😀Kali
Én múlt héten vettem egy HülyeP.csa nyomtatót. Nem akartam az irodába gépet vinni, ezért wifiset vettem. Csak elindít az app a telón, összecsatlakozik a nyomtatóval és mehet.....de csak pdf v jpg. Viszont faék egyszerű volt belőni...
Amúgy meg csak civakodtak, mint bordélyhában az utolsó óvszeren....😀 -
válasz
nrg_52
üzenetére
Hát a bestiát (HP PC) cipelni nekem is halál volt.
Mivelhogy nem vittem cipelőeszközt (mert holnapra ígérték az elkészülését), mérlegelnem kellett, hogy várok holnapig, vagy cipelem csupaszon.
Nem bírtam várni, ezért inkább választottam a Mammut-Margit-híd távolság leszenvedését
Zárójel: megérte, mert holnap nem lett volna időm összerakni a gépet.
Most is a Windows-t telepítem rá. -
nrg_52
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Szerintem en meg is haltam volna. 😂
-
w333
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Jól karban tartod magad te
aryon itt bujkál köztünk
figyeli amit írunk. -
A mai napon hihetetlenül egészséges életmódot folytattam!
– porszívóztam, kitakarítottam a szobám
– cipeltem 10+kg súlyt (PC) másfél km-en keresztül
– futottam 6km-t (kétszer jártam meg a MM-otthon távot a kábelek miatt)
A számítógép egészséges!Szerk: 20kg felett volt az a csellóval együtt
Szerk 2: lehet amúgy, hogy a PC nyom 20 kilót, de még nem mértem. -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
nem csináltam semmit

-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
eddig tartott

-
Lemaradtam, buli volt, vagy mik ezek a szürkített fejek, kitiltások?
Elmentem délután vásárolni, aztán nem bírtam kihagyni egy akciós nyomtatót, de az estém ráment, mire mindent beállítottam, a wifi megosztását, hálózati kezelést...stb. -
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Közben megtaláltam, köszi!

Quqesz, neked is köszi!
Elég beteg egy topik lesz ahogy látom!

-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mi ez a "degeci" topik? Már nem elsőnek látom emlegetve!
-
vodrosjozsi
addikt
Az hogy moderálva lettek egyes tagok.
Mivel most kimentek a csajok a konyhába, beszélgessünk egy kicsit a degeci vagyok topikról.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Quqesz
nagyúr
Na, megint beütött a hétvégi pi.a megvonás itt a totyikban......most már szerzek nektek egy guminőt......😧
-
Most mi történt pontosan?
-
törölt tag
válasz
leslien
üzenetére
Semmi bajom a Pixellel ( talán csak a pro mód hiánya ), teljes mértékben elismerem a teljesítményét, soha nem kritizáltam. A nappali képei magasan verik a mezőnyt.
No More hozta ki belőlem a hülyeséget, az ő idegesítő és egyben nevetséges csőlátása indokolja a mondataimat. Lehet már tudat alatt is osztom őt...ingerlő személyiség.
Elég benézni a Fotós topikba és megnézni hogy ömlik belőle a nyál...és még sz@rozik is cserébe egyéb készülékeket. -
törölt tag
válasz
no more
üzenetére
Mondjuk a rendszert a "notch"-hoz...ennyire nehezedre esik gondolkozni? Előbb a rendszert kell normálisan optimalizálni, aztán arra a külsős fejlesztők majd optimalizálják az appokat ( vagy nem ).
Az meg hogy az Apple-nek nem sikerül valami, nem jelenti azt, hogy másnak sem sikerülhet.
Hiszti? Ne is haragudj, de aki ismer az tudja, hogy én minden vagyok csak elvakult márka fan nem. Most a Huawei telefonokban találtam meg azt amire szükségem van, de lehet márciusban már S9 lesz a kezemben.
Amit a Getty Images árul képemet, azt pl. S7 edge-el csináltam, imádtam azt a telefont, de a végefelé nem volt elég, lépni kellett. De ha kíváncsi vagy rá, közel 6 évig iPhone user voltam, utána is volt mindenem, Meizu, Samsungok, megint két Apple, LG és még sorolhatnám.
Addig maradok a Huaweinél amíg kiszolgálja az igényeimet, vagy egy másik gyártó nem mutat fel legalább ilyen jó minőséget, szolgáltatásokat és funkciókat. -
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
O, szerintem mar itt vannak, ha kikacagtak magukat, rendet raknak. 😁
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A vegen meg modi leszel. 😈
-
vodrosjozsi
addikt
Elég volt már!
Nem kell bevédeni Aryon-t, se fasoskodni itt. Legyen már ennek végre könyörgöm -
no more
veterán
válasz
üzenetére
A többi ( pl. Youtube ) meg nem a Huawei sara lenne
Akkor meg mit optimalizál a Huawei? Kérdem még egyszer, mert szerinted ők megoldják.
Ha még iPhone X-re sem sikerült mindenkinek. Szóval?Én nem vagyok elvakult márka fan
Dehogy nem. Mi sem bizonyította jobban, mint, hogy idejöttél hisztizni.
-
törölt tag
válasz
no more
üzenetére
Te értettél megint jóember! Én a kijelzőszigetre reagáltam, hogy azzal tuti nem lesz gond. A többi ( pl. Youtube ) meg nem a Huawei sara lenne.
Mivel is égtünk be? Semmi ilyenre nem emlékszem...legfeljebb csak szeretted volna ha beégünk.
Itt egyedül te vágod magad alatt a fát, ebbe nyugodj is bele. Én nem vagyok elvakult márka fan, Aryon sem, te viszont annál inkább. Jó hogy nem állsz neki sgget nyalni Pixeléknél és Samsungéknál. -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Persze

Amúgyis tiltott a duplareg.no more: miért kellene nekem a kisújjamból kiszívni az Amoled okosságait? tudnom kellett volna pl hogy 1000nitnél kifakul az egész kijelző? bocs..
-
vodrosjozsi
addikt
Én leszek Killmonger és leölöm.
Előjöttek a tavalyi érzelmek. Szerintem jobb lenne ha nem írnék ide viszont még jobb lenne ha nem is olvasnék itt addig semmit. Degecen megtalál aki akar.
Macska: The black panther lives! 🐱 -
mentic18
aktív tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Te mondod hogy ejtsük? Hányszor szóltunk hogy azért van a saját topikod hogy ott írd le a gondolataidat a cseréről meg az eljövendő telóról? És most hogy elkezdtem beszólogatni most inkább majd nem mondod el? Köszi, sokan kértük már. Szivesen elolvasom a dolgaidat ezzel kapcsolatban, ha kíváncsi vagy a véleményemre leírom a TE topikodban és kérlek te is a TE topikodba írd majd le a cserés dolgokat.
😺 nyáu
Jó volt a black panther. Én nem voltam oda meg vissza érte de jó film, mindenkinek ajánlom. 🐱 -
no more
veterán
Amíg nincsenek optimalizálva a notchra az appok, értelmetlen telefon. Videót sem lehet rajta nézni, mert mindig ki lesz vágva egy rész. Gondolj bele, milyen lesz a P20... Androidra még kevésbé optimalizálnak, katasztrófa lesz a telefon. Annyi kéne, hogy az a sáv, ahol a notch van teljesen különálló "életet" éljen, mint az Edge kijelző. De eddig nem nagyon hiszem, hogy van ilyen app.
-
Aryon87
félisten
-
mentic18
aktív tag
Az iphone mindenek felett. Vagy úgyis mondhattam volna: Egy Mate10 Pro mindfölött.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Uraim! Egy eljövendő gazdasági csődöt és egy szolgáltató általi szerződés bontást szeretnék bejelenteni!
Isten légyen a tanúm, amíg ide írok addig tartom magam a telómhoz, és amíg tönkre nem megy addig ezt használom, vagy a garancia lejártáig.
Köszönöm szíves figyelmüket! -
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Passzameg
Elfelejtettem tápkábelt venni, pedig direkt visszaugrotram egy display port kábelért a Media Marktba.
Mehetek vissza.
(5 perc)Mi kellhet még?
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18
üzenetére
Lényegében nem én fogom bánni, mert amíg én normálisan reagálok vissza a trollkodásra, nincs miért szóljanak nekem. Az ha valaki a többszöri kérésemre se tud leülni a hátsójára, az már nem az én bajom.
Ezt magamra is értem, mert tisztában vagyok azzal hogy én mit tettem korábban (bár mégsem én voltam büntetve akkor sem, pedig az ajtó nálam is nyitva bármikor egy bannra, egy hangom nem lesz rá ha hibázok)w333: lesz majd egy pro és kontra részemről. De ha a Mátét jobbnak hozom ki, ne legyen itt nekem sírás rívás előre szólok.
És mielőtt még bárki megszólná ezt a mondatot: nem nem a kedvenc márkám miatt fog kijönni jobbnak.
(nem véletlen nem kedvelnek sokan, de pont letojom
) -
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nekem most ez a gépházam van és tele van pakolva.
4 vinyó, videókari, 1 kg a cpu hűtő, ATX750-es tápnak is van súlya.
Szerintem megpakolva 20 kg felett lehet
Ezzel nem futnál el
-
mentic18
aktív tag
válasz
Aryon87
üzenetére
Mint mondtam anno sokan szóltunk már hogy ez így nem oké, elfogadtuk h cserélgeted, de a saját topikodban ecseteld hogy miért.
Aszki ne hagyd már hogy adják alád a lovat, mint rák úr. Ha folyamatosan felveszed mint most akkor a topikmodi szólni fog, én többet már nem segítek neked.. -
mark!
őstag
válasz
Aryon87
üzenetére
szintén, jöhetne ide is

gondolkozok valamin majd nyárra, egy ilyen filmnézős-4chanozós-facezős gépen, 60-70k+valami monitor. jelenlegi gépemen is tudom ezeket csinálni, de egy 6 éves noti, face már laggol
yt még megy 1080p-ben, torrentezésre jó, szóval elvagyok még vele egy darabig, játszani különösebben nem tervezek, ha elviszi mediumon a fortniteot az már tökéletes, mármint a leendő gép. -
Aryon87
félisten
Nem, szó se róla, hiba nincs. Nem kaki, nem hiba. Egyszerűen nem adja amit kell. Ennyi a hibája. Az hogy van egy 300ezres Note 8-am, és extraként egy nagy hiányérzet, na az a hiba

Fluid, nem laggol, nem rottyan össze, teljesen más az S7edge-hez nézve (tudom ég és föld), de attól még hogy ezzel rendelkezem, nem ad olyan mértékű orgazmust, amit no more él át a sajátjával.
Mindenesetre a Note kellett, hogy más irányba menjen a Samuhoz való hozzáállásom.Szerk:
Jobb üzemidő. kamerában nagyobb kihívás / több potenciál, nem unalmas design? Hmmm, Igen hozni fogja azt a szintet simán

-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hm, egy ilyen bikát én is elfogadnék

-
Oh elnézést

Előre szólok, ne várj egy csodamasinát, arra elég, hogy otthon ellegyek egy darabig.Xeon W3520
8GB RAM
Nvidia Quadro K600 1GB vRAM
150GB SSD
Stb.Igazából semmi extra (tudom jól), de egy ötvenest megér, hogy édesapám céges számlájára tudom írni, és majd fél év múlva édesanyám haldokló 12 éves műanyag laptopját fogja váltani.

Ja, és van 1 év gari
Új hozzászólás Aktív témák
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest