Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Több módja van:
-van a telefonon költöztetős opció, de lehet mivel más a gyártó nem megy át rendesen
-gmail mentés biztomsági mentés címen, de van a google jelszó mentés applikáció is vagy a chrome-ba bejelntkezel és lemented
-külső app hívásnaplónak,sms-eknek, képeknek, stb...itt majd kell egy mappa, amibe mentesz és az új telón is elkészíted, majd az elkészült fájlt áthúzod és voala, minden ott lesz
Ajánlott a szűz telepítés is, mert össze tud akadni a rendszer.Én most költöztem és az sms/hívásnapló külső app,a jelszavakat a google jelszó app, a többi (képek,videók,doksik, letöltések, stb) pedig gépen húztam át (már amit akartam, de gépre mindig mentem ezeket). Chrome egyértelmű (bejelentkezés). A többi app esetében mivel szerverre lépsz fel, minden ott lesz.
Egy appot nem tudtam átvinni rendesen, az a DÁP, amihez nem jó a személyim, így be kellene mennem a kormányablakba(megy a f.....)
-
-
hhgygy
senior tag
A készülék topikjában senki sincs, ide is beírom a problémámat:
Nem tudom, van-e Itt szakértő, esetleg tudnátok ajánlani a megfelelő fórumot, ma az történt, hogy töltés közben böngésztem, eléggé melegedett a teló, egyszer csak kikapcsolt és üres akku jel jelent meg, utána egy ideig semmit nem tudtam csinálni, valószínűleg lehűlt annyira, hogy végül újra lehetett indítani. Kell félni, hogy meghal az akku? 2 éves Xiaomi redmi note 13 4G -
cibus
senior tag
hogyan lehet legegyszerűbben átköltözni másik telóra? Xiaomiról realmere. Ami lényeg lenne neki, hogy átmenjen:
telszámok, sms, meg mindenhova a mentett jelszó, jó lenne ha email cím beirasa után tudná automata a jelszavakat. Ezen kívül van még valami fontos, amit át kellene mentenie?
ezeket pl egy gmail szinkron megoldja? Hogyan kell csinálni lépésről lépésre? Köszi
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
ha tényleg csak kis távokra kell, boltba elugrani meg melóba, akkor vegyel egyet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Eddig egész megbízható is. Ma mentem egy kört, megjárattam. A használati szerinti berugás alapján indult egyből, pedig kb 2 hónapja áll.
4 ütem, 4 sebesség és van önindító.(meg berugó is)
Eddig csak akkor állt meg, ha elfelejtettem tankolni...
Ez most nincsen készleten, de ez ugyan ilyen motoros csak modernebb kinézet (új, garanciás)
[link]
De ezek is jók, viszont drágább
[link] -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
2 éve megyek vele. Nekem az első motorom, még azt sem tudtam, hogy kell váltani, annyira új volt számomra a motorozás. Mindenbe bele lehet dögölni, a kérdés te mennyire figyelsz oda. Hidd el, a rollelezés veszéjesebb, gondolj csak arra.
A legtöbb motoros halál a nagysebességű gyorsasági motorosoknál van, mert nem öltöznek be kellően (a rövidnadrág+póló+bukó nem az), nyomják, mint a barom, felelőtlenül közlekednek.
Oké, hogy 50 köbcenti nem nagy trúvájt, de amire kellene neked elég.
Nekem ez van
-
vodrosjozsi
addikt
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
No, Szszmiklós. Már 5 éve. Jobb itt, meg 4 km a munkahely, lehet menni roller, motor, kerékpár, autóval is.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Mármint ott laksz?
Mert én nem.
-
Quqesz
nagyúr
Az egyik ok ez,. A másik, hogy okosabb vagy a főnöködnél és majd kitúrod. Nem vicc, sokan féltik a pozijukat. A harmadik, hogy fityeg-e valami a lábadközt. Szőke, kék szemű, nagymellű nőnek mindig van hely.😀
Amúgy sajnos ez az időszak lesz az uborkaszezon kb márciusig. Merre van a vidék? Én pöstön nöttöm föl, dö nöm vágyök vissza. -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
ezt sosem értettem. okés, túlképzett vagy. ha elfogadod azt, amit ők adnak, akkor ez miért lenne baj? már előre félnek, hogy valahonnan kapsz egy jobb ajánlatot és dobbantasz néhány hónap múlva?
-
mark!
őstag
válasz
Quqesz
üzenetére
hát igen, csak ugye ahhoz le kéne költöznöm pestről, így több mint egy év után pedig azért jó pár dolog köt ide pestre, barátnőm is itt tanul, meg barátaim nagyrésze is itt van, de kezdem unni a bizonytalanságot, szóval most januárig húztam meg magamnak a határt, ha addig nincs semmi, húzok le.
anyuék először nem akarták elhinni, hogy ennyire rossz álláskeresőnek lenni, aztán mondtam, hogy egy kicsit más mint a ti időtökben, konkrétan az se számít, hogy van 5 diplomád, mert kezdő poziknál is úgy vannak vele, hogy "ja te x programot még nem használtad, akkor sajnos ez nem fog menni", de pont ez lenne az egésznek a lényege, hogy tudjál szakmailag fejlődni.
-
Quqesz
nagyúr
Kitartást, de ha jól megy a családi cég, és beleszállhatsz, akkor én azt választanám és fejleszteném.
Sajnos amit írtál jellemző ma az országban. Párom is így járt, 200 helyre küldte be, kb tucat jelentkezett, aztán hitegetés és a végén egy nagy nulla. Kellet legalább fél év, mire lett, pedig felsővezetői körökben mozog és van neve a logisztikában.
Én 4 éve tengődők ugyan ott, de lehet lesz változás.Nálunk mikor behozta a digi a netet és a tv-t kaptunk egy modemet. Hiába 1gb, a 4 kimenetből 1 volt csak ilyen. Mikor rakták elfogyott az utp hely és vettem egy switch-et, ami már csak gigás kimenettel rendelkezik. Azóta minden ponton megvan a giga net.
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
van egy húsboltunk, meg szállítunk be boltokba/éttermekbe
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
supportot nézegetek, woltnál supporton lehúztam 10 hónapot, jött egy leepites, átmentem 2 hónapra rá byborghoz szintén support, ott még a próbaidőnk alatt kirakták az egész departmentet (150 ember kb) aztán most augusztus óta jelentkeztem legalább 60 helyre, interjúk általában úgy vannak, hogy van egy előszűrő kör, majd egy online/személyes interjú aztán az utolsó kör, ami után kapod az ajánlatot.
ha leköltöznék vissza szüleimhez, akkor persze adott, hogy a családi vállalkozásban nyomjam, de ez meg a jövő zenéje.
-
mentic18
aktív tag
Menj el vendéglátózni pár hónapig. Szar fizu, de amíg nem találsz megfelelőt, addig nem halsz éhen.
Én most válok mekis étteremvezető helyettessé, de mellette legalább semmi másra nem lesz időm. Kitartást a kereséshez, és ha kell Pesten vendéglátós munka, segítek szívesen. Nekem az már messze van
-
vodrosjozsi
addikt
Én most csináltam egy android programot a gemini segítségével, kvázi kész is de 10 ezer ft lenne publikálni..
A munkaerőpiac alatt mit értesz? Mire jelentkeztél?
Én 7 jelentkezés után adtam fel, mi ez a 60 jelentkezés gecc? És abból 8 utolsó körös? Ez nem ilyen lild,aldi cucc ugye?
Idén márciusban jelentkeztem a közelben lévő kempingbe kertésznek és fel is vettek hálisten, de csak szezonális munka volt. Ezt mondjuk kezdem megunni. -
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
usb c lényegében, csak gyorsabb + több nagy felbontású külső képernyőt tudsz rákötni.
nekem mozgalmas volt ez az év, belefutottam két leepitesbe, most erőteljesen megy a munkakeresés, nekiálltam a programozásnak nemrég, de nem is sejtettem, hogy ennyire halott a munkaerőpiac. eddig 8 utolsó körös interjún voltam 60 jelentkezésből, 0db ajánlat, kezdem feladni a dolgokat

ja meg próbálkozunk eladni az insigniát, de hát lehetetlen..
-
mentic18
aktív tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nagyon szélsőségesen egy usb bővítő.
Nagy kocka lett a kis kockából. 🫠
Mark: semmi, készülődünk a karácsonyra. Meg a túlélésre.
Legalább nincs változás.. -
mark!
őstag
ünnepek előtt megvarázsoltam szüleimnél a hálózatot (véletlenül sem azért, mert lehet, hogy költözök vissza
), hogy majd ha karácsonykor itthon leszek gépestől mindenestől, legyen normális net. miközben sétáltam a be a szobámba a laposért router konfig előtt, rájöttem, hogy bazz ezen csak 3 thunderbolt van, na akkor alza, ethernet to usb c átalakitó. drága nagyon, évente 1x használnám. régi laptop elő, halott benne az ssd. külső hdd-ről ment rajta a linux ameddig néztem speedtestet meg egy real letöltési sebességet ethernetről. most szépen 20m utp kábel, switch, kábelvezető beszerezve, szóval hétvégén megint nem fogok unatkozni ha megyek haza.
és veletek mizu? -
vodrosjozsi
addikt
Privátban HA-n csak józsinak hívnak.
Lehet rossz ötlet volt ez a vödrösjózsi név
-
Quqesz
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
.
-
vodrosjozsi
addikt
S23 vagy s24 FE?
Amilyen a topic én fogom megválaszolni
-
vodrosjozsi
addikt
Jó hát megvan ennek a telefonnak a korlátja azért.
-túl kicsi, illetve a gombok mérete nem változtatható
-nincs torrent
-a YouTube alkalmazás úgy ahogy van sz@r
-a Chrome is
majd folyt köv
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
olyan szerencsés szoktam lenni, hogy 1 nappal előtte adnak el MINDENT amit kinézek. ezzel is így lesz b+
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Van időd
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
basszus elgondolkodtam
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem is tudom...
biztos köze lehet ahhoz, hogy az öreg 1 III felregisztrálta magát a hardveres társkeresőre, de hát ez az ő dolga, nem az enyém
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Vajon mi történt?
-
Viszlát Sony...
(Nem hirdetek semmit, mert fórumon nem szabad
) -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Samsung

Apple meg teljesen Pixel vonalat követi majd az I17-el....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na te is miniszterelnök lettél, hogy nyomógombos nokiát használsz?!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jaja kiürült mint, mint a pénztárcád szifonvétel után....
Node használd egészséggel!
-
akooos
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hát az az évi 7 és fél komment ami ebben a fórumban van beszédes
-
vodrosjozsi
addikt
hát..
másodszor is lesz egy ájfónom
tudom, tudom, mehetek a sz.rarcok közé de kb ti is azok vagytok
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
belenyomtam 50 órát, egyelőre elég is volt, valami még hiányzik belőle, de nagyon jó lesz ez
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Na van ott lóvé pénzre...
Node nálunk hogy beszart a tv az xbox alatt beraktam a kisebbik lányomhoz. Azóta reneszánszát éli!
-
vodrosjozsi
addikt
Annyira zseniálisan jó a Rivals, karácsony óta majdnem minden reggel játszom a ps5-ön (bár maga a ps5 is zseniális) és hát most jelenleg nincs még ennél jobb pvp. Kár, hogy androidra nincs

-
Quqesz
nagyúr

-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
De, kimentem a hanyatló nyugatra a nem étező németországba. már vagy 2.5 éve
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
ó lesz helyetted pár más. A magyar nép többnyire jelentgetős nép, németektől szépen eltanulták anno. (mert a német van olyan mocsok, hogy akár egy fingásért is feldob... erős tulzás, de kinézem belőlük)
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Feltéve ha tudnak is erről a csodás szabályról. ha nem, akkor pislognak majd az új lakóhelyükön

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest