- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
trebrona
nagyúr
válasz
mentic18 #72455 üzenetére
Én S10e-ről váltottam i11Pro-ra kb fél éve, gyakorlatilag semmiről sem kellett lemondanom, szinte mindent ugyanúgy tudok használni, mint előtte az S10e-n. Tartottam tőle, hogy hiányozni fog a Bixby routin, de ugyanúgy tudok itt is feladatokat ütemezni hely, időpont stb alapján. Google névjegyzék ugyanúgy működik, az új kontaktok továbbra is oda mennek, nem iCloud-ba. Billentyűzetet ugyanúgy a Gboard-ot használom, ebben sincs változás. Ami vicces, hogy gmail alkalmazás megy hibamentesen, és késés nélkül érkeznek a mail-ek, ellentétben az androiddal. Gyerekkel eddig is facetime-on kommunikáltunk, lévén cégesem is alma, már csak az asszonyt kell majd meggyőzni, hogy cserélje le a P30-at.
Egyetlen google cucc nem 100%-os, a helyelőzmények. Ez nem olyan részletes, de a lényeg megvan itt is. Ezt sokat használom, mivel elég sokat megyek az országban, sokszor ott nézem vissza mikor is voltam egy-egy helyszínen.
Viszont ami nem hiányzik az androidból, az a készenléti konstans akkumerülés, itt olyan nincs. -
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #72391 üzenetére
Remek
Arra gondolok, hogy a beállításokban ugye szeretném letiltani az alkalmazást (ahogy a Google-s vackokat szoktam), és látva az engedélyeket, hozzáfér mindenhez: hely, kamera, mikrofon, névjegyzék stb. ne akarjon már hozzáférni. meg feleslegesen ne fusson háttérben ha képes erre. A kikapcsoló gombnál nagy nehezen rájöttem hogyan kell offolni és a kikapcsoló menü jöjjön be.Akooos: Huawein nincs asszisztens ami lehallgasson pluszban
-
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #72337 üzenetére
Van még pár persze, nézegettem most telót, de nincs semmi izgalmas(és ezzel nem azt mondom, hogy szarok lennének). Talán az asus zenfone 7/pro, de annyira egykaptafa mind kinézetre és annyira unalmas számomra. Gyerekeknek lesz inkább ajándékba 2 teló, egyelőre a Poco M3 sanszos.
Nekem az a világ hiányzik, mikor volt S6 edge, G4, Moto rarz xt910, sony xperia sorozat, Lenovo, BB, stb....
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #72195 üzenetére
Fordban nem gondolkodom, anyámnak egy kb 2005-ös fiesta van (2ajtós), és van vel baj bőven, az eurók repkednek kifele szépen (németbe dolgozik), 1.5 hónapja az akkuja is megadta magát...
Swiftet is néztük, csak az árakat nézve meg az méret adottságokat (persze a többi tulajdonságot is), a Corolla fele húzunk perpillanat.
Peugeot is tetszős, de mindenhol azt halljuk, olvassuk, hogy francia autót ne vegyünk. -
válasz
mentic18 #72189 üzenetére
Közel három évesen újra megadta magát a Xiaomi Note 5 A Prime akkuja (egyszer már cseréltem benne, kb. egy éve), úgyhogy most úgy döntöttem már nem vacakolok vele, telefon csere volt, jött egy Redmi Note 8 a helyére tegnap.
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #72189 üzenetére
Azon 2 másodperc alatt lehet segíteni.
Utána már azt írnád bár ne kérdezted volna
Na jó viccelek.
Sőt van is egy jó témám, néhányatok jártas is benne ha jól sejtem.
Milyen használt kocsit ajánlanátok 800K-1.2M közti árban, 200K Km alatt, alacsony fogyasztással, és minél alacsonyabb szervízköltséggel?
Amiket nézegetek: Suzuki SX4, Toyota Corolla és Auris, Madza3, Ford Focus vagy Fiesta, Kia i20. Ja és csak benzines.
Inkább országúti használat lenne, belvárosban csak ha muszáj vagy ritkán. -
trebrona
nagyúr
válasz
mentic18 #72110 üzenetére
Online fizetésnél nem mindenhol a Simple a partner. Az nyilván egyszerű, beolvasod a QR kódot és kész. Én ma fizettem NKM online, ott cib van, ahogy a digi-nél is pl. Btw telenor-nál régebben Simple volt, 1-1,5 éve tért át a Barion-ra.
És nyilván e-számlákról van szó, nem csekkbefizetés. Nem is tudom mikor láttam utoljára sárga csekket.
-
-
-
-
-
-
válasz
mentic18 #71542 üzenetére
Hát, néha muszáj életjelet adnom
És jó látni, hogy még megvagytok.Igazából nem nehéz a covidot elkerülni, mert egy asztmások számára kitalált sportmaszkkal + orvosi védőszemüveggel nyomatok
(Nem vagyok asztmás, és nem vagyok szemüveges)
Meg amúgy is, szeretek otthon lenni, szóval amikor csak lehet, bezárkózom... -
gerner1
nagyúr
válasz
mentic18 #70840 üzenetére
Feleslegesen töltöd, mert ugyan azt az OXM firmware -t töltöd le BTU alatt is, mintha pl XEH -ra töltenéd le. A legtöbb EU-s ország kódja ugyanis nem önálló kód (single-CSC), ami alátámaszthatná ennek értelmét, hanem az OXM-multi-CSC -ben vannak benne....
Ráadásul, bármelyik hazai SiM kártyával XEH lesz az aktív-CSC -d, tehát a BTU -tól remélt bármilyen Britt hálózati körülmények konfigurációs értékei sem fognak érvényesülni.
Szóval, ez nem több, mint nettó régi infókon alapuló, placebó gyártás + idő, és áram pazarlás.. -
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #70797 üzenetére
Talált, de a legtöbbje normális, nem idegbeteg. Ez egy szimplán... nem is tudom milyen jelzőt használhatnék, de inkább a képzelőerőre bízomma voltam állásinterjún, nesze semmi fogd meg jól az eredmény, majd egy második interjún tudom meg mennyi a bérezésük. Időközben a kollégámtól tudom, aki dolgozott náluk hogy lutri és engedjem el a dolgot, mert még annyit se kapnék mint most.. Innen is kilépek, egészségem megy rá, neten fellelt irományok alapján pánikbeteg lettem.. Tünetek amiket írnak 3/4 mint megvan. Van előzménye, a meló csak beindította a szunnyadó folyamatot.
-
akooos
veterán
válasz
mentic18 #70794 üzenetére
"Amennyi általános tökséget itt osztasz a népnek, ha igazad lenne, már nem itt lennél :-)
Én viszont csak figyelek, és ha valós problémát látok, ugrok is...
Te csak fontoskodsz :-)""Sajnállak :-(
Manapság, akinek "okos telefon" ja van, és, ha nem érdeklődik a téma iránt, annak kakukk... :-(
Hihetetlen, hogy szinte egy fontos frissítést is azonnal szinte mindenki ráenged a telefonjára...
Ezt a windowsos géppel sem engedjük pedig, nem, hogy egy telefonnal..."Továbbra sem?
-
akooos
veterán
válasz
mentic18 #70784 üzenetére
Néha random eldobja a hálózatot (gps + mobilnet), de azt mutatja, hogy van rendben. Csak egy repülőmód ki-be segít rajta. Sajnos nem egyedi a hiba, másnak is előfordul.
Jaa és van mégegy, amit itt nem is mondtam
Videóval szeretném szemléltetni, lehet, hogy el fogom vinni kicseréltetni a kijelzőt emiatt.
[link] Hanggal!A merülés amúgy nem zavar egyáltalán, mert kibír 1 napot bőven.. Kocsiban van töltőm, itthon van 32 kábel legalább, bárhol tudom tölteni. De igen, a készenléti merülése nem a legjobb.
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #70714 üzenetére
Inkább a Xiaomi a felsoroltak közül, az A21-et megeszi mind2.
Nem sima Redmi Note 9 akart lenni? Mert ha jól tudom a Pro még nem jelent meg, és ha a sima 9, akkor a MTK procija miatt felejtős, inkább a 9 SE-t válaszd. Abban Snapdragon van.
Mivel Samsungos vagy, így a 9 SE a nyerő nálad, mert az AMOLED kijelzős, míg a másik IPS.A MIUI-t szokni kell a ONE UI után, teljesen más a rendszere, Samu után bonyolultnak tűnhet, de megszokás kérdése.
Mielőtt ódákat zengenél róla Aryon..
Ezen jót nevettem
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mentic18 #70714 üzenetére
Talán a legelső, hogy szokni kell a miui miatt. Az asszonynak megvan 1,5 éve a Pocophone és még mindég keresgélek. De viszont stabil, az S9-el több baja van. Ha a kamera nem fontos, akkor sztem maradj a samu vonalon. Ha beáldozod a kényelmed és hajlandó vagy alkalmazkodni, akkor viszont nem fogsz rosszul járni sztem a xiaomi - val sem.
-
válasz
mentic18 #70711 üzenetére
Azt még tudomásul is venné az ember, hogy az akku nem örök életű, a szomorú inkább az, hogy olyat már semmibe nem kapsz, mint a gyári volt. Eddig ahány telefonomba vettem utólag akkut, beleértve az összes butát is, a csereakku többnyire nem sokkal volt jobb, mint a több éves gyári. És teljesen mindegy, hogy eBay-es kínai rendelés volt, vagy itthon vettem háromszoros áron telefonos boltban, vagy épp a szolgáltató üzletében.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
mentic18 #70357 üzenetére
Nah Altered Carbon letudva. Érdekes egy meglátás, az első évad jobban tetszett mint a második, és ahogy elnézem, nyitva hagyták az ajtót, így lesz 3. évad is. Ha lesz. Az anime változat, na az... kva jó volt.
Westworld-öt elkezdem, ha már úgy sincs mit nézni.
Legacies 13. része 1 hónapja késik a virágboltban, emiatt nem fogok előfizetni a HBO GO-ra, pedig még 4 rész van hátra..
Siren meg fut, csak ugye heti 1 rész.. -
akooos
veterán
válasz
A 2. évadot 3x kezdtem el, de beleuntam mindig.
Nekem az utóbbi hetek termése:
-Dark (BEST)
-Titans
-The sinner
-Money heist
-Locke&Key
-I'm not okay with this
-The spy (Ez is zseniális!)
-Better call Saul(Plusz a szokásos Flash, Legends of tomorrow)
Leszedtem most még az Amazonos Tales From the Loopot, azt olvastam róla, hogy kicsit Black Mirroros a feeling.
-
Aryon87
félisten
válasz
Elkezdem őket, mert a teljes évadjuk megvan, míg a Siren és Legacies meg heti 1x megy, és tök xar hogy várni kell rájuk. Ráadásul utóbbi megint késik
Westworld trailerét láttam, jónak tűnik. Imádom a robotikás témájú filmeket és játékokat is.
pl a Cyberpunk játék brutál lehet, csak a gépem kinyúlik rajtaMúltkor néztem egy előzetest a játékról, pislogtam hogy ez most a játék, vagy valami film. Nagyon le vagyok maradva a PC világgal.
-
törölt tag
válasz
mentic18 #70194 üzenetére
Valahogy nekem is tele a hocipom ezzel az egesszel, hogy 3-4 boltba kell elmenni, hogy a szokasos dolgainkat ossze tudjam vadaszni ha egyaltalan sikerul. Wc papirt, kezmosot, zsepit mar egy par napja nem talalok sehol sem.
Ja meg nana, hogy most tudnek igen jo aron venni egy P30 Pro-t, de nem vehetek mert lehet holnaptol nem lesz munkank ez a szar virus miatt.
Agyrem. -
törölt tag
válasz
mentic18 #69761 üzenetére
Na nagyjából végeztem minden beállítással. Firefox és Brave is be van izzítva minden extension-el amik szükségesekek meg a VPN is aktív, kamera, mikrofon, location, Bluetooth kilőve. Már csak egy frankó egeret kéne vennem leszedni a torrent klienst, beállítani a password managert amivel küzdök mert nem jön össze, meg feltenni a Zorin OS-t és akkor kész minden.
-
nrg_52
addikt
válasz
mentic18 #69734 üzenetére
Ingyen teljesen kifogastalan, egyebkent nem. Nem mindenhol van kesz a halozat, felenk mondjuk pont igen. 10 megabitnel tobbet meg nem mertem vele, de arra amire kell, arra jo, hogyha nem vagyok wifikozelben akkor is be tudjak ide valami f@szsagot irni, vagy meg tudjak nezni valamit.
Lakossagi szolgaltatas melle lehet kerni elofizetesenkent negyet, jovo juniusig tesztidoszak, addig havidij mentes, korlatlan net, ha telefonalsz rola akkor is valami 5 ft koruli a percdij.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Mozgásban a Terminator 2D: NO FATE
- Fujifilm X
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Windows 11
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest