- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
Azért ezt a kérdést kicsit objektívebben is meg lehetne közelíteni srácok.....
És a szomorú helyzet pedig akkor is az,hogy a nappali képminőség tekintetében még mindig a 2015-ös szintnél tartunk.Sőt vannak gyártók amelyek inkább visszafelé fejlődnek....
Az estieknél tapasztalható minimális előrelépés,mindezért viszont egy valag pénzt kell kifizetni.
A fotósba is felnőtt emberek járnak,ennyi kritikának bele kellene férnie.Azt mondjuk továbbra sem értem hogy ha valaki a ferde erkélyajtót fotózza,ugyan minek kell neki Huawei P20 Pro???
Szóval bocs hogy ide kontárkodtam,de már nagyon unalmas ez a gonosz fotós topik-ahová nem fogok feltölteni című színdarab.Béke!
Amúgy ha Aryon szabadlábra kerül,úgy is feltölt majd vagy 150 képet,biztos vagyok benne. -
válasz
Blackmirror #57796 üzenetére
Új Mate, Note, iPhone és Nokia, ennyi, más nem is kell.
Tavasszal csak etetés van, az igazi horgászat ősszel jön! -
-
w333
félisten
válasz
Quqesz #57791 üzenetére
Ha "nocs" lesz ... akkor megveszem az eredetit (kamu másolat nem kell)
Én még a HTC U12 -re vagyok kíváncsi mit fognak villantani !
LG szerintem megint bukta lesz !
Sony szintén !
Esetleg Note 9 (de nekem az már túl nagy)
Újabb szifonok, kérdés milyen irányba indulnak el ?
Aztán nagyjából ennyi ami lesz szolgáltatónál, tavasszal kell valami !
(#57792) kali
Talán az S10 ami még hozni fog durva újdonságokat szerintem !
-
gerner1
nagyúr
válasz
Aryon87 #57782 üzenetére
Igen tudom. Arra, hogy voltak többen is, akik lemerték írni, hogy van "némi kívánni való" a Mate 10 Pro képeivel kapcsolatban, ha máshoz nem is, de akkor házon belül a Honor 8 -hoz viszonyítva. Miközben -úgy egyébként- egy remek készülék.
Ezzel kapcsolatban pedig az ad többeknek dilemmát, hogy ha a Mate képviseli a cég "csúcs vonalát", akkor valami másik termékükkel kapcsolatban, ilyen szempontból (fotós), ugyan ettől a gyártótól mire számíthat egy "egyszerű vevő" (??) ... -
gerner1
nagyúr
válasz
Aryon87 #57779 üzenetére
Mobilfotós szempontból, a Honor 8 nem menő ? ... -az nem Huawei termék? Az LG G4, vagy Xiaomi Mi A1 is mind selejt, és ezek is azt a valamit kapják vödör mértékkel prompt, amit írtál ?
Ennek megint általánosítás "szaga" van. Komolyan nem értelek.
Az LG például a G4 óta "töketlenkedik". A Huawei a Honor 8 -as szintet nem tudja stabilan az attól újabb zászlóshajóival, házon belül. Stb,stb. Ezekről nem a user -ek tehetnek, hanem a gyártók. -
Aryon87
félisten
En is jot latok, nekem mar kuldtek kepeket is. A fotos topik mar fikatopikba ment at, ott csak az esnyoc gcammal (koze nincs a valosaghoz) a pixel es a iSE a meno. Minden mas automatikusan kap egy vodor taknyot..
Jo is hogy tiltva vagyok onnan...Tessek, itt van par P20Pro kep. [link]
-
Ha a fotós topik néhány tagjának akar megfelelni, akkor nem csak P20-ad, de Huawei telefont se vegyen, továbbá sok más gyártó készülékét is felejtse el jelenleg - és ez nem úgy értem, hogy a gyártók fognak változni a közeljövőben -, de gondolom nem az a cél, hanem egy neki tetsző telefont szeretne, ami sok teszt alapján is elég jó.
-
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
aprokaroka87 #57772 üzenetére
Neee
-
Quqesz
nagyúr
Nem tudom pontosan, de most vettem észre itt a teszt rólap20 gsmarena
12mp imx378 és egy 20mp monochrom...szóval pixel szenzor, ami jó volt.
-
aprokaroka87
nagyúr
"úgy érzi megszakad a munkától, szeretne kicsit pihenni?
Keressen engem, én megoldom a problémáját.
Ugyanitt rhino virus eladóHölgyeknek alternatív terjesztési módszerel is.
-
Quqesz
nagyúr
Fura, hogy mindenhol csak a P20pro van tolva, mert elvileg ütős a P20 is és lehet kamerában még jobb is....
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #57764 üzenetére
Jaja, a P9-nel nem stimmel szolgaltato reszerol a frissites, nalunk is beragadt tavalyi szintre, pedig FF mar adja a legujabbat, de multkor felrement a dolog. C150 regios, pont a legkakibb.. at kene allitani C432-re.. csak felek buheralni. Anyam fuggetlenje is szerintem beragadt.
Leslien: sebaj, egyszer valamikor
Kali: P20Pro-ra nem valtokmajd a Mate20Pro-ra
Quqesz: -
-
Hihetetlen ez a Honor 8, tegnap nyomkodom az asszonyét (távolítottam el az eddig használt okosóra alkalmazását, állítottam be az újét), erre dobja a telefon, hogy firmware frissítés elérhető, idén is már sokadszor frissül a telefonl, pedig lassan két éves típus. (Neki nincs meg olyan régóta, de ennek adott tekintetben nincs jelentősége.)
Aryon87: P20 Pro-t vegyél, de lassan csináld, hogy egy frissítést kapjon addigra.
-
leslien
nagyúr
skacok ha vki akar venni Htc U 11 plus az Extrém digitalnal akkor keressen meg privátban.. olcsóbban van egy online rendelve az üzletbe és 0% thm lehet kihozni...
-
nrg_52
addikt
válasz
aprokaroka87 #57754 üzenetére
Van hat, ugy hivjak hell. 😁
-
törölt tag
válasz
aprokaroka87 #57754 üzenetére
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #57753 üzenetére
Nem
Ma hallotam
"mi az ördög folyik itt"Ezekszerint van folyékony ördög
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
aprokaroka87 #57752 üzenetére
Az a Piwi. Rossz topicba jöttél ha őt keresed.
-
aprokaroka87
nagyúr
Üdvözletem
mi folyik itt?
ördög? -
mentic18
aktív tag
válasz
Quqesz #57743 üzenetére
Az így neveld a sárkányodat jó film volt (mindkettő!)
de ezektől a zenés rajzfilmektől (kivéve az oroszlán király) kivagyok mint a degeci légy 😂
Na meg persze már ott tartok h szinkronosan nem nézek filmet mert lassan az agyf.. kerülget a félrefordításoktól.
De lassan jön az earth mightiest heroes és ha kétszer nem nézem meg a moziban akkor egyszer se.
Ki kíváncsi rajtam kívül a han solo filmre? -
Quqesz
nagyúr
-
-
-
Weeman1
veterán
válasz
Intruder2k5 #57736 üzenetére
Érdekes mert én sem szerettem a történelmet suliban.
Én is kedvelem a tengeralattjárós filmeket is.winery
Nekem is ő volt a kedvencem,csak Ps3-on.
(Már bánom kicsit hogy eladtam,jól jönne most.)
Pc-n is kijátszottam régen,de újrakezdeném. -
válasz
Weeman1 #57735 üzenetére
Én mondjuk a történelmet már a suliban sem szerettem, a háborús dokumentumfilmek közül is csak azt néztem meg múltkor, amelyik Otto Kretschmer sikereiről, majd bukásáról szólt, de azt is csak a technikai dolgok miatt, mert a tengeralattjárók mindig érdekeltek. Pl. filmben nagyon szeretem a "Vadászat a Vörös októberre" címűt, Sean Connery-vel és Alec Baldwin-al.
-
Weeman1
veterán
válasz
Intruder2k5 #57732 üzenetére
Rengeteg dokumentumfilmet láttam már a 2. vh-ról,de valahogy nem tudom megunni.
Meg találok olyanokat amiket még nem láttam.
(Egy birodalom ára,Győztes és vesztes csaták,Stalingrad.)
Más-más szemszögből mutatják be a dolgokat.
Régebben nagyon tetszettek a Légi háborúk,Híres tankcsaták,Az 2. vh színesben.
Tv-t nem nézek a reklámok miatt. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #57733 üzenetére
Kisfiam melyiken is van a natgeo?
968! Ja nem az a brazz.. öö 986 lesz az -
válasz
Intruder2k5 #57732 üzenetére
Az ismeretterjesztő filmeket én is szeretem...
Főleg a "hogyan készülnek a gyerekek" témájú élőszereplős dokumentumfilmeketViccet félretéve, én is szoktam Spektrum meg hasonló csatornákat nézegetni. Eszméletlen, milyen lehetőségeket rejt a tudomány.
-
válasz
Weeman1 #57731 üzenetére
Huhh, hogy azokból nekem mennyire elegem van már... Esténként leginkább a NatGeo, Discovery, és a Spektrum csatornákat szoktam kapcsolgatni, de én jobb szeretem a technikai, és / vagy tudományos ismeretterjesztő műsorokat, néha ez-az a világűrről, vagy épp a légikatasztrófák, aranyásós sorozatok, stb. Ehhez képest az elmúlt hónapokban gyakran volt olyan, hogy bárhova kapcsoltam, mindenütt, II. világháború, vagy Hitler, vagy Sztálin, vagy nácizmus, vagy holokauszt, vagy hasonló, és egyszerre minden csatornán már kicsit sok volt belőle.
-
Aryon87
félisten
Megneztem a Coco c. animacios filmet. Erdemes megnezni, nagyon jo.
-
vodrosjozsi
addikt
Remélem ez a Barátom, Róbert Gida jó film lesz.
Édes istenem, összeszorult a gyomrom amikor meghallottam újra Mikó István hangját -
mark!
őstag
válasz
Intruder2k5 #57716 üzenetére
remix os nagyon jó lenne, csak az a baj hogy nem fejlesztik már.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Weeman1 #57718 üzenetére
Fuhhh jobbulást. Régen volt már tyúkszemem, de xar dolog az tuti.
Aryon
De olyankor miért nem elég a telefon? Oké nem rossz dolog, de van egy nagykijelzős telefonod, ilyenkor nem elég az?Intruder
Azt nem értem az a fejlesztés hova lett, mikor lehetett olyan acer laptopot kapni, amin minda2 oprendszer fent volt(droid+win asszem starter)???Remélem kamu, hogy a samsung is be akarja vezetni a notchot....🙄
-
Weeman1
veterán
válasz
Quqesz #57715 üzenetére
Sajnos nem.
Fél éve kínlódok egy tyúkszemmel.kipróbáltam minden kenceficét,tapaszt.
Nem segítettek.
Már bicajozni is csak sarokkal bírtam,fél óra vezetés után már a gázt alig bírtam nyomni.
Görkorcsolyázni,korcsolyázni már nem tudtam.
Elmentem a sebészetre.
Rögtön meg sem csinálták,úgy adtak időpontot kis műtétre.
Egy 5 forintos nagyságút vágtak ki a talpamból,össze is varrták.
Nem volt egy élmény.
Most otthon szenvedek. -
Aryon87
félisten
-
válasz
Quqesz #57715 üzenetére
Remix OS for PC, avagy Android PC-re. De van még több hasonló projekt is.
-
Weeman1
veterán
Ajánljatok már valami jó játékot pc-re.
Összevarrták a talpam,ráérnék játszani.
Torchlight 1-2 szerű érdekelne.
Titan Quest-et,Dungeon Siege,Magicka 2 ezeket próbáltam,
de nem jöttek be valamiért. -
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #57709 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elite: Dangerous
- Napelem
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Formula-1
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Starlink
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest