Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
-
batai15
félisten
semmi .
-
-
Cry0
őstag
most vettem észre a note 5 ról nincs mobilarena teszt ?

-
leslien
nagyúr
időpont is van már... hát persze h addigra itthon lesznek a kölkeim és csak teloról tudom nézni mint mindent..

itt lesz élőben.. -
-
-
no more
veterán
-
no more
veterán
HTC10 vs iPhone7 speedtest! A HTC hozta a formáját, gyári appok optimalizálásában az Apple-t is legyalázza!

-
leslien
nagyúr
legyen már kedd nagyon várom a Google családot ... ha 700 juro nál nem lesz több akkor veszek egy pixel xl t csak kibírom majd vhogy a következő galaktikus támadásig vhogy...(lassabbak kedvért S8E
)
soha nem volt még HTC -m pláne most .. ja és a kameráról nem beszélve tovább fejlesztett imx 378.. hmm -
Zoja™
őstag
válasz
no more
üzenetére
Nagyon jó dolgok kisülhetnek a robotikából, plusz a mesterséges intelligenciából, de a jelenlegi irányvonalak nem igazán szívderítőek. Nem kell messzire menni, elég csak a Google Allo-ra gondolni. A jelenlegi okostelefonos fronton mi értelme ennek?
Bazi nagy változás kell ahhoz, hogy ki is lehessen használni.leslien: pont ma néztem egy videót az öregről, cirka 70 évesen nagyon keményen tolja az edzést.
-
no more
veterán
Egyébként én már egy mezei háztartási robotnak is örülnék, ami mos, főz, takarít helyettem, komolyan mondom, hatalmas segítség lenne.
Így van, itt a lényeg. Ez mindenkinek óriási segítség lenne. De inkább fontosabb az, hogy hogyan lőjük szét egymás fejét. Ahogy mondtad, megérett az emberiség a pusztulásra, saját magunkat fogjuk kiirtani (kiirtatni).
-
Zoja™
őstag
válasz
no more
üzenetére
Honnan tudod, hogy nincs e már majdnem éles A.I. erre a célra mondjuk az amerikai hadseregnél? A lényegi technikai fejlesztések úgy is a hadiiparban történnek, mire az egyszerű földi halandó tudomást szerez róla, eltelik pár év.
Egyébként én már egy mezei háztartási robotnak is örülnék, ami mos, főz, takarít helyettem, komolyan mondom, hatalmas segítség lenne.
-
no more
veterán
Az első Mesterséges Intelligencia, amit arra fejlesztenek, hogy embereket öljön. Ez azért elég para...
#skynetisreal -
no more
veterán
Terhelés alatt sistereg az iPhone 7. Szerintem meg csak a régi Jack dugó szelleme kísért!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
Nem tudom melyik a jobb...
Egyszer jól megcsinálni valamit vagy havonta toldozni-foltozni...

(#22062) no more
Úgy tűnik létező a dolog, de nem olyan mértékben mint anno mikor "rosszul tartod" volt.
Pont az Apple nem figyel erre, aki már egyszer megégette ezzel magát és az usa-ban azért nem olyan jó a lefedettség, tehát gyakran találkozhat Joe ezzel a problémával Alaskaban.

-
no more
veterán
De még így 1 év után is... Ez dicséretes szerintem!

Antenna gate 2016, lol. Ez a mai napig valós dolog?!
-
no more
veterán
Tök jó, a Samsung is követi a HTC példáját, úgy tűnik. Havonta adnak frissítéseket. Ma reggel jött egy 156 MB-os. Ez a hozzáállás tetszik!
-
-
no more
veterán
-
leslien
nagyúr
nagyon kíváncsi leszek a Pixel családra.. lehet h a xl be is figyel majd nálam ,de ahhoz mindenben verni kell S7E ..
szerk. akkor marad és lesz a S8E...

-
no more
veterán
Másnál is eltűnt az animáció SwiftKey-nél? Az utolsó update óta ilyen... Elég hülyén néz ki így.
-
-
akooos
veterán
Ez nagyon durva... Csávókám vett egy iphonet, de vissza akarta vinni és visszakérni az árát. Megtagadta az apple, erre fogta magát és elkezdett törni zúzni egy vasgolyóval... Azt nem értem, hogy videózás helyett miért nem ugrottak rá legalább ketten a boltban... Összetört vagy 10-15 iphonet meg legalább egy macbookot is.... És ilyet hagynak a dolgozók, meg az ott lévő emberek... Durva..
-
-
akooos
veterán
Eddig egy, i7 robbant fel, jelenleg ismeretlen okból. Elvileg nem lesz gyakori......[link]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Van ilyen minden telefon topikban...
Nálunk Aryon volt
-
no more
veterán
Na, OnePlus X-re is kijött a Marshmallow!
Jobb később, mint soha... Ennyit a kínai csodákról. 
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Akkor ő is olyan lehet, mint W. Neki is minden telefonja produkál(t) hibákat, kivéve az iPhone.
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Tehát a BB beadta a kulcsot... Megette az Android és iOS. :/ Para, hogy a Sony és HTC is így fogja végezni... Az a 2 cég is brutálisan veszteséges évről-évre.
Át fogják venni az uralmat a kínai szemetek és minden telefonnak HTC One hátlapja lesz!

-
no more
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
M7 helyett kaptam A5-öt a Telemaxtól (nem bírták összerakni, lol), azt elbizniszeltem egy G4-re, de mivel az összes bootloop hibás és bármikor előjöhet (nem voltak hozzá papírok) inkább elcseréltem egy S6-ra.

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Van bootlop veszély, ami nem mindenkinek jött elő, pl nekem sem, de emiatt inkább eladta. Alaplap hiba, 2 évig cseréli az lg szaviban.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Volt neki g4 is csak azt túlparázta...

-
no more
veterán
"Én 6S-re váltottam S6-ról, de azt leszámítva, hogy az iOS-t jobban kedvelem semmi különösebb hátrányom nem volt az S6-ot használva anno (fagyás vagy zavaró akadás pl egyáltalán nem volt ott sem). Szerettem is, a váltás azért történt meg, mert 20 ezer forintért vettem a 64 gigás 6S-t, ennyit meg megért nekem."
Az ilyen kommenteket szeretem! Mindig kiderül, hogy mennyire király ízlésem van!

-
no more
veterán
Mi5S és 5S Plus összehasonlítás.
Jó ég, de csúnyák...
(#22026) Aryon87: Egyszer én is kipróbálnék egyet... Ha már annyian szeretik csak nem lehet rossz! De a B20 hiánya elég gáz, pláne, hogy itthon csomó helyen van már LTE-A (4G+ -nak írja a telefon) is... Nem tudom, hogy azt fogja-e a telefon.
-
Aryon87
félisten
Hejj, de kellene ez a Mi 5c

Egyszer bizonyisten beujitok egy Xiaomira.. -
Quqesz
nagyúr
Hmmm egész jónak tűnik a két új xiaomi...
az ár meg best buy -
Aryon87
félisten
Elegge ego

Mekkora egy nyomorult banda a telemax, meg hazudnak is. Nemreg chateltem ismet az LG-vel, kiderult hogy a telefonom mar tegnap kesz volt, es basztak feltenni a mai szallitasra, hogy holnapra beerjen az LG-hez, az emailban meg azt irtak delutan, hogy amint kello info es alkatresz van, megkezdik a javitast, varhato javitas ido 5-30 nap..
Chates irja csutortokre er be az LG-hez.. en meg erdelyben leszek akkorra
-
Aryon87
félisten
Igaz vahy nem igaz, akkoris gaz
-
Quqesz
nagyúr
😆😇
Pikachu
Engem már itt kiokítottak, hogy vírus nincs. Újra fel kellene raknod az androidot, de ha ez sem segít, akkor már csak egyre tudok gondolni: blokkolták a telefonodat a simkártyán keresztül v imei alapján. Akkor lehet még hasonló ha jogi procedúra van a telefon körül. Pl letiltás. -
w333
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
Valaki megtudná nekem mondani hogy egy 1080p mp4 youtube video milyen avc profilt használ?
-
no more
veterán
iPhone7 start Dániában.

(#22001) w333: Te olyan handras szinten vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Ubuntu Linux
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Kuponkunyeráló
- Ingatlanos topic!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

mitől félt ?