- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark!
őstag
válasz
Intruder2k5 #73728 üzenetére
valószínűleg az előbbi lesz, majd öcsém ügyeskedik valamit, én nem is értek ehhez annyira, meg keveset is vagyok itthon ahhoz, hogy nagyon beleássam magam ebbe.
vj: nemtudom, anyám leejtette töltés közben és a csatlakozóra esett, aztán egy darabig használta úgy, hogy tekergetni kellett a kábelt csak úgy töltött, mire intéztük neki a telefont már tölteni se lehetett
-
mark!
őstag
válasz
Intruder2k5 #73699 üzenetére
semmi sem lehetetlen
-
mark!
őstag
válasz
Intruder2k5 #73694 üzenetére
amióta írták h oké, nem is néztem a topikot
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #73691 üzenetére
Minden topikra azt hiszi, hogy a saját szemétdombja?!mark!
Nem csodálom. A miénket apósom vette el tartozás fejébe...bár ne tette volna... -
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #73630 üzenetére
Az durva
Bele se merek gondolni most ősztől mi lesz.. Pláne ha még kemény tél is befigyel (bár az elmúlt évek alapján nem nagyon lesznek -20 fokok, de sosem tudni).. Sok család lesz bajban, mert a fizetések nem elég a tűzifa megvételéhez..
Akkor most kiesi magát az eső, azt nyáron megint csontszárazság lesz.. remek.
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #73626 üzenetére
Persze. Tűzifával
Amúgy volt gáz rendesen, bár még most is fűtünk, mert esténként elég hűvős van.
De ami a legjobban kiakaszt hogy az eső állandóan esik, tisztára Angliában érzem magam. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #73625 üzenetére
Nos pasz, nem használtam ilyen appokat, még a Sony-ét sem. Én régimódi vagyok. Lefotózom a listát és újra beállítom kézzel egy factroy reset után is.
Amúgy egyre kevesebbet van fent az ember, mert nem ér rá meg a stílus is hanyatlik a fórumon. -
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #73622 üzenetére
Még élünk és virulunk. Legalalábbis én
A kérdésedre nem tudok segítséget adni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #73622 üzenetére
Hali
Milyen tv? Sony esetében van ilyen program.
Sony Channel Editor a neve.
[link] -
válasz
Intruder2k5 #73360 üzenetére
Akkó a két év azért hibahatáron belül van
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #73173 üzenetére
Azért nem volt szar
nagyon adtam.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #73166 üzenetére
Kabbe
-
válasz
Intruder2k5 #73091 üzenetére
Azt hittem pedig, hogy te arra gerjedsz, ahogy a kentaurok csinálják...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #73085 üzenetére
AIO van, azon pedig oldalt 2 usb csati, meg hátul 2. Az oldalsó 3.0, a hátsó 2.0 usb, szal a minőségileg jobba van dugva...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #73057 üzenetére
Hehe, nem megyek dolgozni már idén, szal nem tudom rákötni(fosás off)
de ikea töltőn van, azon megy.
Dr.444
Köszi! Ha bírja, akkor kifulladásig maradok felszámoló. -
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #72945 üzenetére
Akkor azért nem hallottam róla. Nem is tudtam hogy nekik is van saját márkájuk. Nekem TV-ben csak LG, bár az ilyen noname tévék se olyan rosszak, LG előtt Technika volt, asszem a Tesco saját tv márkája(?). Mai napig kiválóan működik, pedig van már 8 éves. De az sem tuti, apáméké 2 év után adta meg magát és ugyanaz a modell volt. Én még szét is szedtem az enyémet, mert falra szereléskor az egyik csavar beesett a burkolat alá
Az LG meg 3 éve megy hibátlanul. Párom használja, pedig nekem kellett smart tv. Ez idő alatt ha 20x néztem valamit rajta, azok is inkább pendriveról. na meg Youtube megy rajta még, bár a reklámok kiidegelnek rajta. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72945 üzenetére
Használjátok egészséggel! Az androidra kíváncsi leszek hogy fut majd rajta. Nekem Sony van androiddal, nem jó, de nem is rettenetes.
a procin csúsznak el, nekem a 3 éves tv-ben van 4 magos mtk, ami 1100MHz-en fut...és csak 2gb ram van benne. Nem olyan stabil, mint egy telefon.
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #72941 üzenetére
Nem is hallottam errol a márkáról. Mi világ szülötte e masina? Na meg jo nagy. Nekunk 50col LG van (és már 3 éves
), az se kicsi ..
Grat, használd örömmel. -
válasz
Intruder2k5 #72941 üzenetére
Ó, akkor egy darabig egész nap a TV-t fogjátok nézni
Gratulálok! -
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #72897 üzenetére
En meg az S20Fe-t neztem... Egyedul a feher 243k, a tobbi az 150k...
-
válasz
Intruder2k5 #72833 üzenetére
Köszönöm!
Látom számodra sem ismeretlen a sötét audió-világ vérszívó bugyraSzerk: most látom, hogy csak loptad a linket...
-
válasz
Intruder2k5 #72660 üzenetére
Basszus, asszem menekülök, itt sem vagyok
-
válasz
Intruder2k5 #72653 üzenetére
Lassan már a belemet is, de hát na, abból a maradék kevés vérből tudok pénzt csinálni
-
válasz
Intruder2k5 #72633 üzenetére
Valóban! :D
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #72621 üzenetére
Az FB sosem lesz stabil. Még ha szifonon is meginog, holott arra még kínlódni se kell a megfelelő optimalizációval (most nem ez volt a gond) akkor sose lesz jó. Ezerszer stabilabb a Viber kapcsolattartásra, mint ez a moslék, nem is emlékszem hogy az valaha megroggyant volna mióta használom. Kár hogy a Telekom nem vette be a korlátlan adathasználatába, ahogy a messengert és társait, mert akkor még most is azt használnám elsőként és nem a messengert.
FB nálam 5-10p és ennyi. Nem függök tőle. Napra nézve ha 1 órát töltök összesen bent akkor sokat mondtam. Annyi baromság van és mennyi hülye... Pedig csak az ismerőseimet látom de néha a maradék hajam is hullásnak indul tőlük, néhányat meg már tiltottam is az agyatlanságuk miatt. Ártalmas ez a digitális világ. -
válasz
Intruder2k5 #72614 üzenetére
A PH japán IP címről is működik, leteszteltem
Quqesz: köszi
Egy japán online jaték egyik rajzversenyére rajzoltam.
A fődíjat nem tudtam megkaparintani, de az alkotásból csináltak egy játékon belüli loading háttérképet, szóval ezt nézik a szerencsétlenek, amikor elindítják a SoulWorker-t -
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #72614 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5 #72583 üzenetére
Hát igen ... de itthon a lakosság 80% szerintem havi részletre veszi meg, és ha van egy havi kereted ilyenekre pl. több előfizetés és több telefonrészlet akkor az nem fáj annyira mint egybe kiadni ennyi pénzt, mert alapból úgy számolsz a fizuddal hogy havi XY erre megy el
Mint a cigi azt sem veszed észre aztán havi 50-60 -t simán el lehet füstölni, vissza is kéne állni az elektromos cigire vagy leszokni teljesen mert ez rengeteg pénz 1 hónapban !
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5 #72581 üzenetére
Persze ez egyértelmű ... az a baj hogy az ember nagyon hamar hozzászokik a jóhoz, ha volt már csúcs telefonja az embernek akkor utána mindenben azt a tudást és teljesítményt illetve minőséget stb. várja el, az olcsóbb telefonok meg valószínűleg ezt nem tudják így kénytelen vagy megvenni mert ha azt vesszük ezek már inkább mini multimédia eszközök, mindent lehet vele csinálni, filmezni, játszani, fényképezni, videózni stb. és aki telefon b*zi az pontosan tudja hogy milyen ez nem hinném hogy valaki ilyet vesz csak telefonására, ettől függetlenül nagyon drága és lehet csak nekünk az mert világbajnok Áfánk van, és ha azt vesszük USA -ban 1 fizuból 3-4 ilyen telefont megtudsz venni, itthon meg kb. 2-3 fizuból 1db.
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #72578 üzenetére
Az elmúlt 4 hónapban két kocsit vettem egy iphone 13 árából
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5 #72578 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
Intruder2k5 #72568 üzenetére
Hát kb.
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5 #72544 üzenetére
Meg sehol, hat pont azert ment.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #72541 üzenetére
Jelenleg egy A5 van mobilként használva, hát már elég keservesen működik, bár még mindig jó beszélni rajta (másra nem igazán), így szerintem ez az emulator se lesz jó rá
De kösz a tippet.
Nagyon gondolkodom egy SE 2-n, ahhoz a maszkot se kell levennem fizetéskor.... -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #72511 üzenetére
Na igen, felháborítóak egyesek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Ez a hátránya az anonimitásnak. Lehet egy 14 éves gyerek küld el melegebb éghajlatra, mert nem adtak neki oda szarért-hugyért. De neki csak ennyi zsebpénze van....
-
Aryon87
félisten
válasz
Ennyi erővel akar azt is kérdezhetné hogy ingyé nem adod?
-
trebrona
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72357 üzenetére
Ott valami gond lehet azzal a telefonnal, vagy csak szimplán hating by user.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aham. Igazából így egymás után használva veszi észre a különbségeket az ember. Emui vs Miui vs UI(asszony MI10-ese). Annyi azért az S8+ hátránya, hogy öregebb a másik kettőnél.
gerner1
lehet, de tegnap raktam újra a telefont 0-rólnés minden frissítés fent van, ami kijött. -
gerner1
nagyúr
válasz
Valami gond lehet nála (telepített / használt app, felhasználói "szokások" / körülmények...), mert nálunk ez kb ~instant S7 / Note 9 -en...
-
mentic18
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #72344 üzenetére
Akkor is pingvin vagy legbelül. Egyrészt. Másrészt egyből 3 hsz? A havi irományodat vetetted a csoportra, ez nem valami szép.
Más:
ismertek olyan kollégát aki laptopk töltőaljzatát cseréli? Nagyjából 1 éve lötyög az aljzat, és félek, hogy teljesen csődöt mond. Most vettem hozzá új töltőt, de nem azért vettem, hogy nézzem.
Plusz az s10 is az agyamra megy. 5. napja nem tölti be a google playt. Az az indoka, hogy nincs internetelérés. Ja.. be van kapcsolva a mobilnet meg a wifi is működik. Hiába töröltem a playnek pár részét a telóról, ugye nincs rootolva szóval nem játszik a teljes törlés, és minden hónapban nem akarom legyalúlni a telefont, hogy működjön egy alkalmazás, de hát mégiscsak azon frissítem az appokat. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72348 üzenetére
De, győzködöm magam folyamatosan...
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72346 üzenetére
Oké neked vokt indokod. Én is azt keresek, de nem találok....
a másik eltántorító dolog meg az, hogy hibátlan a mai napig a P30....
-
S e t h
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72292 üzenetére
Mindig szokott érdekelni, hogy milyen motivációk alapján választ vki magának avatárt.
Ha nem vagyok indiszkrét, akkor megosztanád, hogy miért ő?szerk: egyébként amikor megláttam először, akkor az első hirtelen tippem Dooku gróf volt, de másodikra leesett, hogy a Vörös Októberből van, jó lett.
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #72292 üzenetére
Sean Conenry-re nem ismertem rá, de a magasrangú tiszti szereppel nem nyúltam annyira mellé
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #72289 üzenetére
Jé, Pingvin átalakult valami tábornok bácsivá
Meg se ismerni
-
monroe8609
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #72289 üzenetére
Holnap megprobalom a cserét ha addig sem áll helyre!köszi
-
S e t h
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72260 üzenetére
Ismét egyetértünk, kevesebb hulladék, kisebb környezetszennyezés, boldogabb utókor az unokáinknak.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72256 üzenetére
Egyetértünk, tovább húzná a bolygó, akarom mondani mi.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #72227 üzenetére
Jó, hát valamivel el kell adni a semmit...
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5 #72227 üzenetére
-
mentic18
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #72191 üzenetére
És milyen eddig?
Aryon: suzuki swift, dacia logan, az új lada ha van még olcsón használtan, ford focus, fiestát inkább ne. A peogeut 301 vagy régi 307es. A 301esből ne merd az ezres motort venni mert bánni fogod. De ha olcsón akarsz alacsony szervizest akkor trabi vagy régi lada. Mindegyikből van 2 ütemű, először azzal próbálkoznék. Ha az megvolt, minden auto egy élmény lesz hozzáképest. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71889 üzenetére
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #71898 üzenetére
Hát na, talán nem akart volna ilyen dologért problémát csinálni, most meg lebuktatsz, hogy én is megtehetem, kösz
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #71889 üzenetére
-
válasz
Intruder2k5 #71881 üzenetére
Quqesz:
én nem tartom magamban, csak előbb meg akarok bizonyosodni arról, hogy működik -
válasz
Intruder2k5 #71601 üzenetére
Köszönöm szépen!
Már csak az arcképem hiányzik a teljes átalakuláshoz -
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #71591 üzenetére
Erre nem is emlékszem -
válasz
Intruder2k5 #71591 üzenetére
Basszus, és tényleg
És tényleg. -
winery
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #71443 üzenetére
Vagy csak annyira unatkoztál,hogy csináltál kettő hozzászólást amit eltávolítottál és te teszed az ártatlan
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #71443 üzenetére
Hoppá
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #71432 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71388 üzenetére
Ne bah! Ilyen is van!
Trebrona
Vedd lazán -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71343 üzenetére
.
-
gerner1
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71347 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71343 üzenetére
Még fura, de jó lett. Kicsit modernebb így a kinézet.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71225 üzenetére
És még akkor is az I11-et fogja használni csakazértis! -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Ezt a írva pingvin nem akarja valaki kimoderálni innét? Kezd nagy lenni a csőre
-
winery
aktív tag
válasz
Ezért érdemes volt benézni
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #71223 üzenetére
krv szdt
nem, 11k, nem vág a földhöz. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71138 üzenetére
Én az [AX10-et] vettem, ami most az MM-ben 20e/volt mert nincs a webshopban, ami majd egy 10e-el olcsóbb volt, mint máshol....
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #71140 üzenetére
Köszönöm az infót. Kábel lesz az elsődleges menet.
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5 #71138 üzenetére
Egész jó. Valami 20K körüli árra számítottam.
Amúgy a nagyobb netért már 5Ghz-re kell váltani + a telefonokat is? Mert azt még nem vágom. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #71117 üzenetére
3 centis a fű ne már
-
S e t h
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71096 üzenetére
Hát amit vettem telefont ott konkrétan szinte mindenki annyira xar. Ha vki nem érne haza mondjuk navival, mert elfogy a nafta, ott azért talán megnézi az ember, hogy mi is szopja úgy.
A gyári statban csak a logikát nem értem, ennyi erővel lennie sem kéne. -
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5 #71082 üzenetére
Na ez az, hogy huvelyre akkor se telik neki.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #71029 üzenetére
Mé?
kő új teló mert trampli el akarja venni tőlem a guglit...
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #70944 üzenetére
Ezt mondjuk nem értem miért mondjátok, azalatt a kb 30 mp alatt amíg exponált a telefon, nem állt meg a világ
A szél fújja a fákat, a föld forog, ezáltal a csillagok is elcsúsznak
Na de mindegy, csak érdekesség volt, ez nem a fotós topik, hogy ki legyen elemezve. Aki használt korábban samsung éjszakai módot az tudja, hogy mennyire fos volt ehhez képest. Jó, ok, ez is fos.
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #70942 üzenetére
Eszembe sincs. Ez full automata és sokkal jobb, mint amit eddig tudtak a samsungok. Korom sötét van, a ház fölött a sokszáz méterrel lentebb lévő utcai villanypóznák fénye látszik csak.
(#70941) vodrosjozsi:
Humorherold, egy mm mozdulás sincs benne -
mentic18
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #70855 üzenetére
Jogos a feltevés. De en nem tiltom le a cookie-kat. Egyszer engedélyeztem azt kész. Az s10-el se tudok bent maradni.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70855 üzenetére
Ja tuti az mert nalam is allandoan be kell lepni de ez nem zavar mert eleve tiltom a cookie-kat mindenhol.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70779 üzenetére
Mindegy max kevesebbet lepek be. Nem fogok allandoan mobilnetre valtani csak hogy mukodjon.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70776 üzenetére
De erdekes, hogy mobilnettel nincs baja, vagy ha benyomok egy VPN-t akkor egybol felcsatlakozik. Akkor itt a PH-nal lesz a hiba szerinted?
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70767 üzenetére
Magyarul ez mit jelent?
-
akooos
veterán
válasz
Intruder2k5 #70767 üzenetére
404-el találkoztam már, de többivel sajnos még nem!
Köszi, hiánypótló oldal -
mentic18
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #70712 üzenetére
Tudom, és ma döntöttem el, hogy ennek az akksi cserének nem adok esélyt. Inkább veszek egy új eszközt a telekomnál részletre. Vagy xiaomi redmi note 9 pro vagy mi 9 se. Most ez a kettő az amit tudnék vállalni vagy egy galaxy a21s. Mivel samsung párti vagyok kvázi 6 éve, azért az a21s-hez húz a szívem. Főleg, mert anyámnak a20e-t vettem tavaly decemberben és teljesen kezelhetőnek tartom. Igaz nem volt 4 évet a kezemben hogy kitapasztaljam... de a 21-es mintha jobb is lenne anyag szempontjából is. Viszont a xiaomi mellett szól minden más. Mielőtt ódákat zengenél róla Aryon, írd le normálisan is kérlek, hogy milyen használni egy ilyen készüléket. Köszike.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70712 üzenetére
Ez mennyire így van! Talán márkaszervizes volt előnyben....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70672 üzenetére
Nem annyira úri helyek. Területi képviselőknél alap(pl kólás cégek), de sok más állásban is. Mikor kábeltévés cégnél voltam ott is cserélték(az csak egy Corsa volt, de volt).
akooos
Azért már sok autóban van alacsonyabb felszereltségnél is, bár
abban igazad van, hogy főleg német márkáknál feláras még mindég.csak Type S, az R még csak álom maradt, bár inkább egy Camaro v Mustang akkor..
Biztos jó a waze, de engem eddig mindég elvitt a gyári is....Amúgy hamár meló: költözünk és jóba lettünk az ingatlanos sráccal, és kérdeztük hogy megy biznisz? Mondja: a tavalyi év jó volt, 107 házat adott el, most eddig 22-nél tart. Kicsit számoltam és seggreültem (2%-ot kér mindenkitől, szerződést sem kötöttünk, szal ha geci vagy leléphetsz fizetés nélkül), mert hát tudjuk mennyit kóstál egy ingatlan......
-
trebrona
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70654 üzenetére
Én is rákerestem: [link]
Remélhetőleg így is marad, bár érdekes, hogy egy google-féle alkalmazás működik. Bár a more apps-ból megy, frissítések ugye csak manuálisan, újratelepítéssel.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Intruder2k5 #70641 üzenetére
Nem mondtam, hogy elképzelhetetlen, azt mondtam lényegében ha nincs google nem mész semmire, ez nem ugyanaz. Azért veszem csak a saját elvárásaimat figyelembe mert csak arról beszéltem.
Többiek: aaaaaah.. a wc-n való lehúzás meg nem nektek szól hanem a gyártókra. Ennyire ne forgassátok ki a szavaimat, köszi. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70641 üzenetére
Szerinte elképzelhetetlen....
-
mark!
őstag
válasz
Intruder2k5 #70610 üzenetére
esetleg külföldről, úgy belefér a két hét. (sőt, az szerintem a standard)
-
trebrona
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70537 üzenetére
Ez sem feltétlen igaz már mostanában, a kínai gyártók idei csúcskategóriái, P40-P40Pro, Mi10-Mi10Pro, OnePlus 8Pro igencsak apple/samsung flagshipekhez árazottak...
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70499 üzenetére
Latom nem jott at a lenyeg.
Semmi baj nincs harag.
-
törölt tag
válasz
Intruder2k5 #70274 üzenetére
Meg tudnam en is, de ha ingyen van minek dolgozzak erte. Meg ha elbaltazok valamit na akkor tejelhetek rendesen.
nCore azok a regi szep idok. Olyan reg voltam mar fent, hogy az accountom sem el mar.
Marad a ThePirateBay meg a YTS. -
mark!
őstag
válasz
Intruder2k5 #70161 üzenetére
pontosan, vasárnap este kaptuk meg a feladatokat
egy esszét mondjuk tegnap megírtam
szerk: vasárnap lesz az, csak hétfőn néztem meg ofő üzenetét
-
nrg_52
addikt
válasz
Intruder2k5 #70130 üzenetére
MEGATROLL.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #70130 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest