Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
igen a V30 ban van rádió..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien
üzenetére
LG. Mert olyanod még nem volt. Meg a samsung szmútsága hagy kivánnivalót még oreoval is. Ha meg kell a rádió is, akkor egyértelmű.
Syn
Fonetikusan a BKV, csak most bkk-nak hívják. Aki sokat utazik rajta és nem akarja lesz.pni hamar a netjét, annak opció még mindég az fm sáv. -
leslien
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
egy árban lennének kb... sajnos a rádió az döntő lesz...
Dr. 444Hertz igen érkezik a S8 Német MM ból...
-
-
leslien
nagyúr
na skacok kérdés, melyik legyen az asszonynak S8 vs V30? kíváncsi vagyok itt is h mi a véleményetek...
már Aryon87 és Helltak kollégákkal már beszéltünk róla.. -
Quqesz
nagyúr
Hát ha olyan hű vagy, mint a telefonjaidhoz, akkor tényleg ne nősülj....😃😉
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jobb nem is lehetett volna. Kell3mes anhasznossal. 10. Evfordulo unneples + fotozas (400 kep, + vagy 50 RAW a vegeredmeny). Szal megint lesz melo nemsokara. Most ertunk haza..
-
w333
félisten
Ma esti program 21:00 Tomb Raider ... kíváncsian várom milyen lesz

-
vodrosjozsi
addikt
Na Aryon, nem mesélsz a mai programról? De simán rákérdezek magamtól: milyen volt a békemenet?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mentic18
aktív tag
Én kedvelem őt, nagyon kedvelem őt, hisz ő Mackó, Mici a mackó!
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
pólódra, sapkára, mellbimbódra, ahova akarod

-
aprokaroka87
nagyúr
Szépnapot a topik lakóknak!
Nekem olyan szépen indult
Kb 1 órája azt hittem hogy megint okosabb vagyok mint a telefonom.
Hát nem!
Rendszerui leáll dolog volt folyamatosan.
Ugyhogy Factory Reset lett.Utánna már jó lett, bár az FRP megint megtette a hatását, ugyanis hiába van neked mobilneted bizony azt nem tudta felfogni, ugyhogy el kellet mennem olyan helyre ahol van wifi.
Mint utobb kiderült az apn beállitás ami a telefonban van alapértelmezetten, az valami régi telenoros, ezért nem tud csatlakozni mobilnettel a Google szervereihez, mivel mobilnet nincs is olyankor.Most kb 145 app visszatelepitése zajlik, szerencse hogy az FR nem piszkál bele az xposed-be, úgy hogy feltudom tenni az xinstaller modult, amiben van pár extra feature ami arra jó hogy azt a rahedli appot ne nekem kelljen telepitgetnem.
Szóval ma is lesz móka mára

-
mentic18
aktív tag
Hajnalodik, kiugrom az ágyból, a barátom már vár reám...
-
Aryon87
félisten
Megszokasbol vagyok ott. Igen, az utobbi idoben mar nagyon rossz szinvonal lett ott. Lassan egymas meretenek meregetese megy ott.. azert irtam a multkor hogy sokan mar inkabb nem is raknak fel kepet, mert ugyis az lesz ami..
En felteszem, hogy aki legalabb kivancsi a Mate kepeire lassa. U11 es H9 tulaj is ez alapjan lett nehany, mert csak en tettem fel kepeket veluk, es hozzam fordultak megkoszonni. Nekem mar ez szamit, ezert (is) bagyok hajlando 600milliomodszorra is futni ugyanazt a kort. 1-2 kivetelvel az osszes telefonnal megcsinaltam ugyarrol a helyszinrol a kepet. -
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Volt kakasos videó is, de azt még poénból sem tettem be, nehogy gond legyen belőle.

Aryon87: Engedd el egy időre a fotós témát, bár én csak az itteni fotós topik alapján írom, de már az is sok, amikor odáig fajul a dolog, hogy látatlanban megmondják a fényviszonyokat, meg kijelentik, hogy ott emez meg amaz a telefon is jobb képet lőtt volna, aztán jön a ha, meg talán...stb.,

Az még okés, hogy eltérő véleménnyel vannak emberek, de amikor nem a saját véleményének akar hangot adni, hanem általános igazságnak állítja be valamit, hiába megy szembe több hozzáértőbbel is, akkor már gondok vannak...
Én töröltem tegnap minden listáról a fotós topikot, mert arra a színvonalra már nem vagyok kíváncsi, telefontól...stb. függetlenül sem, régen nem arról szól már az a téma, amire eredetileg hivatott volt. -
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia
üzenetére
Ja. Maradok a magam verziojanal... Punktum.
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
neo_xperia
üzenetére
Mate 10 pro közvetítéssel.
-
Aryon87
félisten
válasz
neo_xperia
üzenetére
Megoldom egyszeruen: kiszalok belole, nem turazom fel magam az erthetetlensegen.. ma fontosabb napom van ennel, szal nem leszek estig. Viszlat MA

-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
mentic18
aktív tag
Ami a facebook csoportokban kiírva vannak, azok maradjanak is ott, itt már nincs roller hálistennek, maradjunk is ennél. Így is lecsökkent a fehérjeállományunk

Na és most mindenki vegyen be egy Linuxot mint a doki, és mindenki nyugodjon le a 3,14-be.
Erről eszembe jutott.. R.I.P Hawking.
Mellesleg a "még egy trollos samu, iphone offolás és ki lesz vki offolva" ajánlat még érvényes. -
gerner1
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
Neked sem kéne ezekkel foglalkozni. Te sem leszel több, ha igenlően bólogat bárki is, és kevesebb sem ha olyasmit ír bárki, ami éppen "nem helytálló" . ..- Akkor meg minek (?). Csak felületet képzel Te is magad ellen. Ugyanakkor -sajnos- elég gyakran te magad is "troll -os" vagy, így nem szerencsés olyasmit emlegetni másokkal kapcsolatban, amelyben Te magad is érintett vagy. Hagyd a fenébe Te is ezeket, és inkább mosolyogj rajtuk.👍
-
Aryon87
félisten
válasz
gerner1
üzenetére
Pontositok. Facen az egyik tag csinalt nagyon jo kepet az S6edgevel, mivel az illetovel napi kontakban vagyok, tudja mit mire kommentelek, ellenben par itteni kedveske meg betalalnak ha kell ha nem, plane mikor az illetovel eszmerecsere ment mikozben beraktam a Note 8 altal lott "szuper" csillagfotozasom, amit a P9 kiralyul felulmult. De hat a trollok ehesek, jottek hamikazni...
Roviden tomoren ennyi, csak VJ maskepp latja ezt
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
😂 Ne foglalkozz vele. Inkább mosolyogj Te is jókat, hogy valamire csoportosan "egyhengereznek" ⇒amire egyébként semmi nem predesztinálhatná őket (legalább is az, ami a téma alapja azzal akapcsolatban, az a része biztosan nem...) ... Pedig, nekem is szimpatikus készülék a Mate 10 Pro...
-
vodrosjozsi
addikt
Örülök, hogy megint megy a facoskodás a facebook-on. Ha nem itt hát ott kell ezt csinálni. Egyem meg a mate 10 pro-t hogy az mindenre képes..
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
-
mark!
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
ez degecen van
ez a főattrakciónk
-
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
És kaptál? Debian, vagy Fedora?
-
-
mark!
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
kocka vagy, azért volt ez
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére

-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
😂
-
-
nrg_52
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
A patikus meg visszakerdezett hogy debian?

-
-
Quqesz
nagyúr
Hát skacok annál nincs is jobb érzés, mikor a fogorvos beletúr a még élő foggyökérbe, persze érzéstelenítő nélkül....😲
-
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Milyen jó lenne nálatok is a telekom. Aláírod a 8000 forintos csomagot 2 évre (merthogy kb ez az alap csomag ára) és féléven belül az új előfizu árak lemennek 6500 forintra de te még mindig a 8000-et nyögöd

Soha többet nem vállalok hűségnyilatkozatot..soha.
Szolgáltatót fikázó csoport által szponzorált tartalmat olvashattatok.
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
egy játék, jön telefonra is. eddig csak pc/ps/xbox-ra volt.
te hazafele utazó 🤣🤣🤣
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Több oka is lehet. A hálózat: központ--》node--》hub--》erősítő(akna v pózna)--》elosztó szekrény vonalból áll, ebből bármelyik meghibásodhat. De az is lehet, hogy központilag van elbahva valami.
-
Quqesz
nagyúr
S9 teszt gsmarena
-
SybenX
őstag
Érdekes dolog ez a wifi meghibásodás.
Itt van a redmi 3 aminek a wifije hol működött hol nem, míg már egyáltalán nem lehetett bekapcsolni. Aztán frissítettem egy újabb verziójú MIUI-ra,1 napig ment tökéletesen,majd megint behalt a wifi. Mindent próbáltam vele csinálni, amit találtam a neten,(elvileg miui bug) csak nem működött,gondoltam hardveres hiba, be is vágtam a szekrény aljába. Kb félév után most pénteken elővettem unalmamban, hátha tudok vele még kezdeni valamit. Próbáltam flashelni rá ilyen olyan miui romot, ami végül nem sikerült, de valahogy elindult a wifi.
Gyorsan miui fiókomat hozzácsatoltam majd elindítottam a bl unlock folyamatot(72 órát kell várni a bl nyitásra...) , rá fél óra múlva be is halt a wifi újra. Ma délután letelt a 72 óra, bl nyitva, mehet rá valami custom rom és lám megjavult a wifi,azóta is tökéletesen működik. Nagyon fura dolgokat tud csinálni a MIUI. 
Apám is megkapta első okostelefonját: redmi 4x, ezzel már a 2. 4x van a családban és ha nem hal be megint a redmi 3 wifije, akkor anyám megkapja a 3 éves moto e 2015 helyett, ami meglepő de 1 GB rammal is úgy pörög, hogy csoda.
Egyébként a redmi 3 anomáliáján kívül mindhárom xiaomi tökéletesen teszi a dolgát, hibátlanok. -
mSchumi87
senior tag
Sziasztok LTE-nel melyik a legjob frekvencia? 800MHz?
-
mark!
őstag
fortnite mobile bétára jelentkeztem 4 accal, haveromék is (3ember 4 accal, az velem együtt 16 acc, valaki csak bejut már, onnantól meg lehet invelni a másikat
) úgyhogy egy darabig elhalasztom a ps4 vásárt.
instára kiraktak egy videót,abban kicsit látszódik a felület, és elég jól lett megoldva (építés sem tűnik macerásnak,bár attól féltem kicsit, majd kiderül élesben milyen) -
Az a baj, hogy a modemmel már mindent csináltam, amit csak lehet (najó, a szüzessége épségben van).
A probléma általában a második kerület központi szerverével van, ami ellen nem tudok mit tenni...
Más kábel meg nincs az épületben. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Szolgáltatót váltottál már? Elköltöztél már onnan? Külföldön laksz már?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Modemet indítottad már újra? Itt nálam bárcsak lenne ilyen xarból, és nem csak 2mb netem lenne....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Üdv!
menj be hozzájuk, és mond azt hogy te doktor vagy, és nagyon hamar elfognak patkolni ha nem lesz internet
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nálunk ~7-8 éve van (csak NET) "tőlük". Eddig még nem volt gondunk a szolgáltatással.
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Upc az egy kalap 💩
3 evet volt alkalnam hasznalni, soha tobbet. Alberletet is Digi korzetben keresek ha ugy van ra mod.. -
Kva UPC óránként beszrik a net...
Annyira idegesítő, hogy már a telóm mobilnetét használom PC-n is. -
neo_xperia
senior tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Dettó.
Akkor mi valami qrva szerencsés csillagzat alatt születtünk.
G4 jövő hónapban lesz 2 és fél éves, asszony mai napig használja,esze ágában sincs lecserélni hiába pedzegetem neki.
És nálam sem hibásodott még meg egyik sem. Kétszer kellett kijelzőt csereltetnem - Xperia Neo és G2- de az mindkettő az én f@szságom miatt. -
mentic18
aktív tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
A városnak nem mindegy, mivel mész!
Válaszd a bkv-t, de ha vidéken élő városi ficsúr vagy, meghaltál a volánszmogtól
MI ez a kakas? Neeem, nekem sose volt dolgom nálad barátságosabb kakassal, szóval nem én vagyok a hirdető.
Ja igen Zed, itt mindenki városi, csak vidékre költözött a sok kakas miatt. -
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
jáj te....ez minden telón előfordulhat....nekem meg nem bootlopos a 2,5 éves G4-em, és akkor mi van.... 
Sőt, még egyik telefonnal sem voltam szervízben....... -
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem vagy egyedul. Penzt biztos nem adnek erte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- ASUS ROG Ally
- Vladik Brutal - Megjelent az orosz Half-Life
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem kell csicsamicsa, hogy 2 év múlva váljak. Házasság rossz ómen. Vannak azért kivételek. Szüleim 20 év után váltak.. Rokonságban jóformán mindenki válással végezte, szal abból nem kérek 

![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2018/03/15/20171225_173935.th.jpg)
![[link] [link]](http://www.kephost.com/images/2018/03/15/20171225_174126.th.jpg)

Gyorsan miui fiókomat hozzácsatoltam majd elindítottam a bl unlock folyamatot(72 órát kell várni a bl nyitásra...) , rá fél óra múlva be is halt a wifi újra. Ma délután letelt a 72 óra, bl nyitva, mehet rá valami custom rom és lám megjavult a wifi,azóta is tökéletesen működik. Nagyon fura dolgokat tud csinálni a MIUI.