- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
vodrosjozsi
addikt
Nem váltod ki sajnos, hiszen a tablet 8-10 col, és inkább 10 felett ajánlott, a fold asszem meg 7.
Olyan tablet kellene amit félbe lehet hajtani, szerintem annak lenne értelme. Bár én a tabletre is csak munkaeszközként tekintek és amíg az office ilyen gáz, és nem kapható teljes értékű szoftver addig nem is érdemes nekem tabletet venni.
A fold pedig hát.. nem tudom. A flip-nek van értelme, a fold-nak nem nagyon. -
Kaptam egy iPad-et (azt hiszem valami Air 14 vagy mi a tököm a neve) munkahelyen, illetve barátnőmnek iPhone-ja van...
...nem nekem találták ki az alma készülékeket, úgy érzem magam, amikor ezeket használom, mintha egy 80 éves őskommunista lennék, aki most ismerkedik a technológiával -
vodrosjozsi
addikt
nekem a tegnapi 8 óra volt
de nem csak telefonról nyomkodom, vannak kapcsolók amivel a színt és a fényerőt is tudom állítani, + mozgásérzékelő is van, hogy ha megyek este inni akkor ne essek el a macskában
plusz porszívó is van, klíma is arról megy, okos zár is nagyon fain tud lenni (nem kell kulcsot vinnem), stb.
Csak a plusz mozdulatokat vettem el magamtól -
Ha nagyon kellenek azok az adatok, azért nem lehetetlen. Pl. ha szétszeded a telefont, esetleg lehetne találni egy pontot az usb port körül, ahova be lehetne forrasztani direktben egy töltőt. Vagy másik lehetőség, hogy veszel bele egy akkut. Bár nem tudom milyen telóról van szó, de Ali-ról gondolom pár ezerből megúszható egy új akku, azok jellemzően azért félig fel vannak töltve amikor megkapod, szóval egy mentést meg lehet csinálni vele.
szerk.:
Illetve ugyanígy a kiszerelt akkut is meg lehet próbálni direktben tölteni. Persze ezekhez nem árt egy minimális hozzáértés az elektronikához. -
vodrosjozsi
addikt
Aktuális A széria valamelyik tagja?
A tavalyi A33 is nagyon patika szerintem, vagy az A53.
Nagyon beváltak ezek a készülékek itthon a családban (bár nekem az A52s van, azt egyik se pipálja le).
Elvileg az is kapható telekomnál, de annak most jön az utolsó szoftverupdate.. -
-
Semennyire. Már be is írták az összefoglalóba.
-
akooos
veterán
Kegyetlen állapotok vannak tényleg az utakon, főleg egy kisebb-nagyobb eső után hihetetlen...
De legalább fizeti a közút az én káromat, úgy néz kiAmire van számlám, azt elkérték, jó pár forintot viszont fogok látni, egyedül a 2 gumiról nincs számlám, mert használtan vettem. Szerencsére a futóműben keletkezett kárt (és a javítást), illetve a felnit fizetik majd..
-
-
3 év Pocophone használat után én is úgy vagyok, hogy soha többet full kínai telefont.
Nem volt komolyabb bajom vele, szoktam is ajánlani ismerőseimnek Xiaomi meg Poco telefonokat, de nekem fontos, hogy telefon használata közben ne azon járjon az eszem, hogy ezek a kínaiak mit spóroltak a készülékben azért, hogy olcsón adhassák el...Cseréld ki a coolert, add el az autót, és vegyél S21U-t!
Egyébként, az S20 FE is egy tök jó telefon (brutál ár/érték arány), ha jó állapotban tudod megvenni, akkor érdemes gondolkodni rajta.
Újonnan az A52/A53 az, ami hasonlóan jó készülék. -
Quqesz
nagyúr
Bár régebbi, de az S21U is jó darab. Nincsen gondom vele. Viszont cégesnek egy xiaomi redmi note 10s van...az tud hülyülni, pl hívás közben lenémitja a mikrofont vagy bekapcsolja a kihangosítást. Viszont UI terén az LG megoldása teszett nekem a legjobban.
Amúgy a Velvet is megkapta a droid 12-t. -
De jó látni téged élni
Egy Samu flagship modellel nem tudsz mellényúlni, mindent is tud.
Oneplusról én se hallottam már évek óta.
Xiaomi és a rengeteg kínai gyártó jön ezerrel, széles a kínálat.
A régiek közül tulajdonképpen a Sony az egyetlen, aki tud pluszt és/vagy mást mutatni, mint a többi tucat gyártó.
A többiek vagy kihaltak, vagy pedig ugyanolyan tömegternékkel állnak elő, mint a kínaiak, csak drágábban. -
akooos
veterán
Te még létezel?
Nyár óta S22+-om van, semmi panaszom nincs rá.. baromi jó kijelző, számomra kiemelkedő akkuidő, nagyon szexi zöld színű ház és (nem az itteni fórumokban istenített) kiváló kamera.Én ajánlom, tényleg semmi gondom nincs vele, fogalmam sincs a oneplus mit csinál mostanában.
-
-
-
Változó, szállítási módtól és a "szerencsétől is" függ. Mi most a héten, pontosabban hétfőn délután rendeltünk egy elemes dísz kandallót eBay-ről, Németországból, pénteken reggel fél kilenckor itt nyomta a csengőt a GLS futár. Economy Shipping (Economy Int'l Postage) volt, és 8.88GBP volt a szállítás költsége.
-
Ezt nem is értem... Annyi normális webáruház van itthon is, megrendeled, két-három nap múlva pedig házhoz viszi a futár, és garantáltan jobb áron, mint egy vidéki PC boltban. Ráadásul egy Alza, eMag, E-Digital, AQUA, stb. garanciában is jobban bízom, mint a vidéki PC boltéban. Jó, mondjunk sok ideig én is leginkább egy vidéki PC boltban vásároltam, de az annyiban más helyzet volt, hogy ott egy barátom volt a tulaj, az eladó, és a szervizes is egy személyben. Vele nem is volt gondom vagy 15 évig, ráadásul mindent nagyker áron kaptam tőle, de úgy ~2 éve sajnos bezárt, és alkalmazottnak állt.
-
-
-
Aryon87
félisten
En is tappenzre kerultem 1 hetre. Hetvegen levert mint a xart.. szombaton alig huztam le a muszakot, vasarnap mar hazakuldtek hogy ne fertozzem le a bandat,, tegnap jol voltam, most visszaestem.. doki irt is ki egybol, melohelyen meg orulnek a hianyomnak, plane hogy 2 ember szabin van.
Jobbulast neked is
-
w333
félisten
Na grat hozzá ... én 1 év után tegnap este szívtam 2 szálat !
De nem lehetett bírni ami az este volt, olyan nővel voltam a Balatonban éjjféltől hajnali 3 -ig hogy ezt még én sem hiszem el, "fürödtünk" ha értitek mire célzok
Na akkor mondom a sztoryt ... haver hívott hogy van egy csaj még soha nem találkozott vele csak Faceról ismeri de elhozza őt nekem magának meg egy másik csajt, elmentünk bevásároltunk mindent ami ilyenkor kellegy Balatoni útra ... cigi, pia, szívószál, gyertya, stb. majd irány az M7 és le Siófokra !
Kb. 1 óra alatt leértünk és kerestünk egy szép nyugis és csendes partszakaszt ahová autóval is le tudunk menni a víz közelébe, mondanom sem kell milyen volt a hangulat, nagy zene, ordítás, visítás stb. majd kitaláltuk ha már itt vagyunk és ilyen jó a hangulat + a csajok már kicsit ittas állapotban voltak akkor menjünk már be a vízbe, nem kellett 2X mondani azonnal vetkőzött mindenki, meglepő de a víz melegebb volt mint a kinti hőmérséklet !
Na és utána elszabadult a pokol, haverom a csajjal akit magának hozott valamerre eltüntek és mi maradtunk ketten a vizben másik bomba csajjal akit nekem hozott, mondja nekem a csaj hogy "jaj én fázok" mondom gyere ide megmelegítelek a többit már gondolom kitaláljátok, szét marta a körmével az egész hátam és a melkasom, kb. 3 órát voltunk a vízben majd nagy nehezen kimásztunk azonnal szaladtunk az autóba és nyomtam is maximumra a fűtést annyira fáztunk, még kicsit odabújt hozzám majd jöttek valami külföldiek és odaadtak nekünk egy üveg bort
Utána lassan barátom is megérkezett az ő csajával, összenéztünk és már mindent tudtunk hogy mi volt ő is meg én is, utána szépen hazajöttünk át ültünk az én autómba mert megígértem a csajnak hogy hazaviszem, haverom pedig a másik csajt vitte haza azóta nem is beszéltem vele csak messengeren !
A trágár szavakért elnézést kérek ...
Szóval jó volt az este, jövő héten ismét megismételjünk ... ezzel csak azt szerettem volna mondani hogy mennyire kiszámíthatatlan az élet, Szombat délután még azt sem tudtam hogy ez a bomba csaj létezik aztán tessék, most kezdem érezni hogy lassan minden jóra fordul !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Formula-1
- Milyen videókártyát?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest