Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Róka, róka, s.opni jársz te ide
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mentic18
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Jó napot/estét!
Te is élvezd, Én azt kívánom!
Úgy érzem, te nem élvezed eléggé, vagy nem olyan helyen vagy ahol ilyen hideg van.
Kiráz a hideg az ilyen időtől..Éééés megint ott tartunk, hogy van olyan alkalmazás ami androidon nem fut jól/vagy egyáltalán nem fut, hiába van play-en fent a progi. VJ-vel összebarizhatnátok az inkompatibilis programok miatt

De ez csakis azért van, mert van olyan progi amit nem akarnak androidon futtatni, csakhogy legyen egy kis bevételük belőle, azt csókolom. -
aprokaroka87
nagyúr
Jónapot és estét kivánok!
Mostanság read only voltam
Mindenki legyen jó.
Élvezéttek a hideget, meg a havas időt.
-
mentic18
aktív tag
A másik kérdés, hogy ki használ még snapchat-et?
Én már az fb-t se használom, minden ilyet kitöröltem a levesbe mert csak merít.
by the way a twitter is meg az insta is.
Megint rootolom a telefonomat s azt összes alkalmazást letörlöm és akkor ugyanolyan üzemidővel fogok rendelkezni mint Doki Asus telefonja
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
beragadt a snapchat és az leszívta úgy 40perc alatt, ki kellett kapcsolnom.
nagyon szarul van megírva androidra, arról nem is beszélve hogy screencapet csinál csak..
-
Heavyrain
őstag
Tudnátok ajánlani egy olyan mobilnet monitorozó programot, ami a rendszerre nézve "nagyon könnyű", és be lehet állítani rajta figyelmeztetést egy napi limit elérésekor? Más feature nem szükséges.
Köszönöm. -
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
2011-ben jártam utoljára kórházban (nem teljesen igaz, de akkor lett elegem) és hiába küzdöttünk, semmi sem sikerült, szóval nálam 2010 a mélypont és azóta se szeretnék kórház közelében sem lenni, de ez csak személyes vélemény, nem derogálni akartam az egészségügyet, elnézést.

-
mentic18
aktív tag
válasz
neo_xperia
üzenetére
RIP magyar egészségügy 1990-2010.
Sajnos töltőn van a telefonom és nem tudok kimenni fényképezni, pedig tök jó idő van ma. -
Quqesz
nagyúr
A pólusban már ki van rakva az S9....ha vkit érdekel.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azt nem kell felvenni videóra, hogy visszanézhesd, mert minden napos dolog...😀
-
Quqesz
nagyúr
válasz
neo_xperia
üzenetére
Majdnem, a háta fáj 😉
-
válasz
neo_xperia
üzenetére
Az nem jó, de csak nem lesz akkor komolyabb oka és probléma.
Igaz, nekem több rossz tapasztalatom is van azzal a de semmi komolyabb bajt nem találtak résszel, mert nálam is volt ilyen, meg több félrediagnosztizálás, mire bő egy év után olyan helyre és orvoshoz kerültem, aki megtalálta a probléma forrását és helyretett. -
Weeman1
veterán
válasz
neo_xperia
üzenetére
Jobbulást neki is.
-
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nehéz nekik, mert öt ellenségük is van: A négy évszak és az utasok.
neo_xperia: Ej, szétfagyott a fotózáskor, vagy mi a fene?

-
neo_xperia
senior tag
Aryon meg közben kórházban..
De ha minden igaz ma kiengedik, nem komoly... -
anytime
őstag
válasz
Quqesz
üzenetére
Értem, köszönöm.
Viszont az a legszebb az egészben, hogy gyakorlatilag 3-4 általa, mármint a lányom által letöltött alkalmazás van, amit használ, azonban az alap alkalmazásokat, amiket nem használ és ezek szerint meg termel bőven helyet foglaló adatokat ide, azt meg nem tudom törölni.
Alap alkalmazást lehet egyébként végérvényesen törölni?
-
vodrosjozsi
addikt
Az egész mávot fel kéne gyújtani a pitsába

-
anytime
őstag
válasz
Quqesz
üzenetére
De-de bocs, máris nézem.
ha a tárhely menübe belépek, ott a következőket látom:
Eszközmemóriát mutatja egy csíkjelzőn.
Alatta felsorolja MB-ben:
- összes terület
- szabad terület
- rendszermemória
- foglalt hely
- gyorsítótár adato
- vegyes fájlok által foglalt területeket.Ez alatt az SD - kártyát tárgyalja hasonlóképpen.
Ha a vegyes file-ba belépek ott látok még 7 filet, max 300 KB méretben és ennyi.
-
anytime
őstag
válasz
Quqesz
üzenetére
Sziasztok,
egy kicsit megkésve, de nem voltam idehaza.Szóval egy 5.1.1-es Android fut a telefonon.
A Rendszer menüben az alábbi almenük vannak még:
- nyelv és bevitel
- akkumlátor
- tárhely
- dátum és idő
- felhasználói kézikönyv
- fejlesztői beállítások
- az eszköz névjegyeSaját adatok biztonsági mentése nemigen készülhetett, mert most belenéztem és se bejelentkezés nem aktív, sőt még úgy látom, hogy samu account létrehozása előtt áll a dolog. Alatta van egy választási lehetőség, de az off-on van.
Mit nézzek még meg?
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ezek mind jó cuccok is voltak. Pont méret, szép formák, és kellő vastagság. Meg lehetett fogni ezeket. Az X 1-et is egyrészt ezért szerettem, mert használható volt formailag is, a fizikai Bill meg nagyon kényelmessé tette, nem vette el a kép nagy részét.
-
törölt tag
válasz
neo_xperia
üzenetére
Ha az Ion forma köszönt volna vissza a mostani XZ2-ből, akkor azt mondtam volna, hogy ez igen. Főleg vörösben. De nem az, hanem egy led nélküli SP reinkarnáció.
-
mentic18
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Szerintem az egyik legszebb Sony az xperia Neo volt. De bejött az ős kocka is a Sony-ericsson X1 is. Az X1-et nagyon szerettem, főleg a főzött rommal. Azzal már működött is jól.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Otthon hagytam az ellenőrzőm

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ülj le, egyes
-
törölt tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Bizony. Igazából pont azért szeretem a mostani telefont is, mert minimalista, mégis markáns, komoly megjelenése van. A mostani modell nagyon dézsávű, első gondolatom, hogy egy Xperia SP klón.
Mondták, hogy nyugodjak le, mert attól megnyugszom, és akkor objektívebben fogom látni a dolgokat.
Lassan másfél éves az XZ, eddig hibátlanul működik, szerintem maradni is fog minimum októberig a következő modell bemutatásáig. Általában mindig az őszi kollekció a sokkal jobban sikerült széria, immár évek óta. Tavaszi volt az XZ Premium, XZs az X Compact, az X Performance, a Z5 Premium, a Z3+, a Z2 ezek mind WTF kategóriás telefonok. (na jó, az XZ Premium a kivétel) Vehetjük egyfajta hivatalosan is kiadott bétás modelleknek. De, ha ősszel sem mutat fel semmit a gyártó, akkor utoljára egy XZ1C bejátszik, és ennyi.
A nagyágyút eddig meg sem mutatták, ami állítólag az XZ Pro névvel fog jönni, oled kijelzővel. Valószínű őszig erre várhatunk. De ha most mutatták be a Compactot, akkor legközelebb csak jövőre fog egy új kijönni, ha egyáltalán lesz. -
Weeman1
veterán
De megritkultatok.

-
törölt tag
Az a poén, hogy van egy komolyabb, és egy olcsóbb BT fejhallgatóm is, de mégis a drótos AKG-t szeretem használni, azt még egyik BT-s sem közelítette meg. Illetve a 950XB vezetékesen, nem Bluetooth-ról. Így is komoly igénybevételt kap a USB csatlakozó, ha tölőre kerül, hátha még egy átalakítón keresztül nyúzva lenne.
Csak gondolj bele.... A töltés az esetek 100%-ban az asztalon történik, ahol nincs mozgatva a telefon. A zenehallgatás pedig vagy úton, vagy valahol székben, repülőn stb. történik, ahol nagyon sok esetben a zsebben van a telefon. A Jack is épp elég terhelést kell, hogy elviseljen, de az bírja, mivel elég masszív. De egy type-C minden, csak nem masszív. Ahogy az iPhone-ok jó részén, akik átalakítóval használják, azok is panaszkodnak, hogy nagyon gyorsan kikopik a csatlakozó. Elég egy szerencsétlen mozdulat, és máris kitört az USB a helyéről. A jack, főleg, ha pipa alak simán elfordul, és köszöni jól van.
A jack elhagyása az ismeretlen vizekre való hajózás (ééérted, Jack Sparrow ismeretlen vizeken....) -
törölt tag
MIII????
Nincs jack a Sony XZ2/XZ2C-n!
Szevasz Sony, ennyi vót! Kopizni a hátlapi bioszenzort, eldobni a dzsekket, kiáll a kamera.... Most aztán tényleg sikerült beszürkülni a többi telefon mellé.
-
A jelenlegi telefonomhoz képest a Note 8 kevés lenne akkumulátorban, amellett hiányozna a dual 4G (és dual VoLTE) tudás, rossz helyen van az ujjlenyomat-olvasó, a 64 GB sem nyerő (ár-érték arányban pláne nem) és még még néhány apróság, szóval visszafelé nem váltok.
Bízom benne, hogy ősszel az új Note-ben már alap lesz a 128 GB, jobb akkumulátort kap és jó helyen lesz az ujjlenyomat-olvasó is, hogy csak a fontosabb dolgokat említsem.
Idén ősszel debütál szerintem a Samsung új akkumulátoros technológiája. -
w333
félisten
Így 3 nap után az mondom hogy az Oreo jobban bánik a memóriával, Nougat 1.4 - 1.5GB/RAM volt szabadon, most 1.7 - 1.8GB, ugyan azok az alkalmazások !

A jobban bánik = kevesebb memóriát eszik az Oreo !

-
w333
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Biztos hogy lesz S10

Szerk.
Nagyon jó ez a Hívás Spam védelem, megint zaklatni akartak !

(#56134) kali
Note 8 is lazán kibír egy napot, szerintem most arra lenne érdemes váltanod, főleg hogy már nagyon jó áron meglehet kapni, N9 nem sokkal nagyobb akku lesz

-
-
válasz
leslien
üzenetére
Én arra külön nem, vagy legalábbis nem általánosítva, mert hozzáállás, elvárások...stb. kérdése is, így biztos lesznek ilyen és olyan vélemények is, de pont ezért próbálom majd ki magam is az S9+ verziót, mert valamennyire érdekel, még ha venni nem is fogok S szériát, de az ősszel megjelenő új Note előfutára lehet.
-
Az S9+ jónak tűnik, sok olyan hardveres fejlesztést kapott, amit szoftveresen nem/sem kaphat meg az előd, de még az S9 sem, utóbbi ezért felejtős az újak közül.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
üzenetére
Én inkább most w333 véleményét osztom, felpolírozott S8......Na most kb 160e egy S8+ ez meg 300e újonnan...az a rekeszállító bizbasz nem ér ennyit(ahogy láttam a bemutatón 2 állása lesz csak, nem fokozatosan állítható)....a humanoidemoji meg hát akkora hülyeség, mint a kakimoji.....egyedül az az ujjlenyomat olvasó elhelyezés kellene belőle.....
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Az S9 durva lett.
-
w333
félisten
válasz
leslien
üzenetére
Ezt sehogy ... de szvsz. ez ökörség (még egy dolog ami elromolhat)

Elég lenne bőven az f1.5 rekesz a többit úgyis megoldja, szerintem inkább az automatikára kellene odafigyeljenek és belerakni egy HDR+ féle megoldást

Oreo -val javult a kamera, de azért még egy kis finomhangolás ráférne !
-
vodrosjozsi
addikt
Kapjátok bé
Intruder: írtam quqesz s health szövegére de mintha meg se írtam volna. Már amikor leokézás után se volt ott.
Asszem elég volt a chrome beta-ból. -
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Igyal egy kv-t.

-
CJ4567
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
4 éve használok egy használtan vásárolt, LG Flatron 1943SB-t, nincs beégés.
Nem kell félteni, nem lesz semmi baja.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Milyen hsz-ed? Az utolsó törölt hozzászólásod 2018-02-18.-ai, és az sem ebben a topikban volt.
-
mark!
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
az összes hszednek el kéne tűnnie
-
vodrosjozsi
addikt
Hova lett a hsz-em?...
-
mentic18
aktív tag
Na.. Úgy néz ki ez lesz az álom teló

-
Quqesz
nagyúr
Lesz megint főképernyő elforgatás. Ezt szerettem a honorban is, S8+-ba is belerakhatják....
-
Quqesz
nagyúr
Kaja fotó a fitnes appban...vajon a csülökpörköltel mit kezdene....viszont az a fordító progi faja kamerával!
Sztereo hangszóró okés....
-
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
👍 Ez a kamera valóban ígéretes. Kiváncsi vagyok, az első mezei user -ek által készült képekre.
-
Quqesz
nagyúr
Rekesz változtatás okés, jó ötlet, megnézzük mit tud. Slow motion......sose használtam,lehet vkig érdekel, de nekem érdektelen. Kicsit gáz, hogy a szemcsis srác tapsoltatja a közönséget.....
VJ
Nem a legjobb, de a legjobbak közt van nem kétséges!Szerk
Jaj emojik pofa alapján.....mint egy falat kenyér! 😀 -
vodrosjozsi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kutya topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 27% - Konfiguráció G5905 / RX580 / H510 / 16GB 2666Mhz / 1TB SSD / 500W
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás (0357AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ne offoljá offba jó?