Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Akitől vettem, oda is vihetem(samu szervíz is ők). De adott garijegyet+írtunk adás- vételit is. Kaptam olyan garijegyet is, hogy továbbértékesíthetném mint kisker.....

De mondta az eladó, hogy ha baj van vigyem hozzájuk, ők intézik(amúgy dell és hp márkadzervíz is a cég és ajánlott, nekem winyót cseréltek gariban laptopban, mert lehalt és minden adat megvolt) -
válasz
Quqesz
üzenetére
Azért mondom, hogy az önmagában kevés, bár ne kerüljön sor garis ügyintézésre, de a regisztrációs lapon írják is:
Ha termékét hivatalos Samsung szervizbe viszi, vigye magával ezt a kinyomtatott igazoló szelvényt és a kereskedő által kitöltött és lebélyegzett, érvényes, eredeti jótállási jeggyel valamint a vásárlást igazoló számlával együtt mutassa be.
A feltüntetett vásárlási dátum a regisztráció során Ön által megadott dátum. A gyári garancia egyes készülékeknél eltérhet az itt feltüntetettől.
A jótállás tényleges hosszát és annak lejárati dátumát a Samsung szervizek munkatársai tudják megállapítani, a készülék garancialevelének, számlájának és ennek az igazolólapnak a birtokában.Azért írom csak, mert sokan csapdába esnek, hogy megveszik papírok nélkül a készüléket, aprón is láttam olyat, hogy regisztrálástól számított gyártói jótállás, olyan pedig nincs, vásárlói papír kell hozzá, amivel igazolva van, hogy hol - csak a Samsung Electronics Magyar Zrt.által forgalomba hozott készülék játszik - és mikor lett vásárolva.
-
Lacy6
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nekem pl. még mindig P9 van

Nem tervezek váltani, így majd a jövő titka hogy mi lesz a következő.
De az is lehet, hogy kövi telefon xiaoami lesz, ha továbbra is ennyire jó ár/értékű készülékeket fog gyártani. -
Quqesz
nagyúr
Már megvan a regisztráció, vissza is igazolta a samu a 2 évet.
Köszi srácok! Izgatott vagyok, tok már van, fólia kell még. Bekapcsoltam és nincs pinkesedés. A CHL hungary az eladó(hivatalos disztribútor), garipapírral kaptam.
Doki
A lelkem samuenyészet, de a szívem.....mindenhova húz.
146e lett volna a Honor view 10, de ezt a 15e-ret megérte plusszban.
-
no more
veterán
Ez a specter patch hogy működik, mikor jön Androidra? És mennyire fogja lassítani a telefonokat?
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ami késik ⇒az még jön ....
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Srácok, nem itt kéne összemelegedni...
Ha lehet, akkor privátban, köszönöm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Igen, valóban szeretem. Főleg, ahogy szétomlik a számban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Szereted a rákszirmot? 😱😱
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem kell itt felvágni, valakinek itt Note 8 is van és egy szar.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolikaDB
veterán
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen kérdezem-e, aki tud, kérem segítsen!
Samsung Galaxy S7-hez keresek jó minőségű, vezeték nélküli töltőt, amit ha éjjel használok, akkor nem világítja be a házat!
Az alábbi típusok közül valamelyiket használja-e valaki, és ha igen, mi a tapasztalata?
1, Nillkin Qi
2, Baseus Qi
3, Ugreen
4, Baseus Leather Qi
5, Rock Qi
6, hűtéssel ellátott TronsmartKöszönöm!
-
nrg_52
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Grat, szerintem csipni fogjatok egymast. 😆
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nem is csodálom. Elégedett is leszel vele ezt garantálom. Tervezem, hogy a nyaralásra beszerzek én is egy kék példányt.. nem sok reményt fűzök hozzá, de hátha..
-
törölt tag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
bordély nyugta
-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
😍😍😍
-
mentic18
aktív tag
válasz
Quqesz
üzenetére
Egyetértek.
Anno amikor filmeket írtam (hivatalosan!!) a nyers filmekből amik a torrent filmekkel 90%ban megegyeztek azokból csináltunk menüt és extrákat mellékeltünk, hangokat vettünk le, raktunk föl. Egy jó íróval 100 ft költséged van, és min 4000 ft profitod egy bluray filmen. Mégegyszer mondom, ez a hivatalos számolás, nincs semmiféle kalózkodás kedves adminok.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azért egy letöltött fullhd film és egy bluray közt van különbség......
Felkonvertálják..... -
vodrosjozsi
addikt
válasz
no more
üzenetére
Óó értem. Hát egy bluray-t emiatt nem fogok venni. Pedig lehet el kéne kezdeni..
de amikor már egy telóra is le tudom tölteni és nem kell a méreten aggódni akkor franc se fog venni több ezer ft-ért.
Gerner: ez itt a baj, hogy ezt még nem oldották meg.
És hogy lesz pl utólag egy 25 fps-ből 60 fps? Hiszen ugye a példa is mutatja h van egy pár 60fps videó a youtube-on. -
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Szerintem is. De, az is igaz, hogy lényegesen kifinomultabb segéd technikát is igényelnek az ilyen kamera felvételek, hogy ne alakulhasson ki az a zavaró hatás, amit doki is említett. Ugyanis, a legkisebb kameramozgás/rezgés általi válozást is érdemben rögzíti a magas fps érték, míg az alacsonyabb fps értéknél több részlet "kiesik" a kronológiából, így nem is kerül a felvételbe. Egészen más állványokat, gimball -t, stb igényel, amelyek sokkal jobban szűrik ezeket a körülményeket.
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Arra jó, hogy sokkal nagyobb adat fér rá mint egy DVD-re. Ezért nincsenek mostanában extrák DVD filmeken, ellenben blu-rayen vannak. Egy full HD film több tíz GB, az már nem fér rá még a kétrétegű DVD-re sem. Pláne nem extrákkal.

-
vodrosjozsi
addikt
válasz
gerner1
üzenetére
Áá értem. Kár pedig ez egy nagyon jó dolog.
infinity war egész jó 60fps-ben. A bluray amúgy mire jó? Mármint.. sose néztem fullHD-n kívül más felbontásban mert így is odab@sz, meg hát nem is adtam ki eddig pénzt filmre. -
gerner1
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Miért nem vetítenek 60fps-ben????
- Az emberi szemnek a folyamatoshoz már elegendő a 24 is. Ezenkívül, sokkal több film kellett volna (még a digit korszak előtt) a többhöz, ami magasabb költségeket jelentett volna (sokkal nagyobb mennyiségű film- negatív alapanyag kellett volna). Ez utóbbi, most is igaz, mert minden bluray film is min. dupla méretű lenne. Anno, pl. a Jedi visszatérben volt néhány jelenet, ahol nem 24fps volt, hanem több (pl, amikor azt a szörnyet legyőzi Luke, Jabba rezidenciájának süllyesztőjében) hogy a kockénként felvett jelenetsor, kellően folyamatos tudjon lenni... -
no more
veterán

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nekem a 60fps olyan természetellenes. 24 fps és nem véletlen maradt ezen a szinten a mozi is....
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Engem nem.
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
gerner1
üzenetére
A PC játék egy más műfaj, ott te tudat alatt tisztában vagy, hogy a kép hogyan változik.
A TV-n viszont egy "másik személy rángat téged görbített ívekben"...
Ráadásul olyan ultrarealisztikus minőségben, mintha tényleg egy enyge lengéscsillapítós állványra kötöztek volna téged. -
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Vidióóó: Link

-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ez is egy aspektus. Én például nem tartom ennek, és eddig nem is tapasztaltam hasonlót sem olyat, amit leírtál. Amikor mondjuk leülök PC elé, egy jót játszani, akkor stabilabb, folyamatosabb, jobb a vízuális élmény magasabb fps esetén. De, pl ha TV -n nézek mondjuk egy sport eseményről videót, ahol mondjuk gyors labda menetek (vagy hasonló) vannak, akkor a magasabb fps -es felvételnél sokkal folyamatosabb a labda által leírt ív a kijelzőn, mint ha ugyan azt mondjuk 24fps -sel nézném...
-
mentic18
aktív tag
válasz
akooos
üzenetére
Szerintem a megtorló jobb volt mellékszereplőként a DD-ben mint főszereplőként a sajat sorozatában. Luke Cage meg Iron Fist nem jött be kakas legnagyobb bánatára, de a jessica jonest várom már, az elég jó lett.
A westworld pedig remélem jó hoz pótló lesz
(Runaways és black lightning sorozatokat inkább elástam, ez nekem már sok, ellenben a legion-al és az -emen sorozattal. -
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
no more
üzenetére
Valóban, de a következő miatt természetellenes:
A 60+fps retina felbontású filmvetítés olyan, mintha egy hatalmas ingára rögzítenének a fejed, és folyamatosan mozgatna valaki.
Vagy egy hintához.
Vagy mókuskerékhez.
Képzeld el.
Nekem ettől hányingerem lesz...
A 30fps legalább a folyamatosságot kiveszi ebből... -
leslien
nagyúr
várós... bocs..
-
leslien
nagyúr
most ezt a sorozatot kezdtem el... [link]
-
no more
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Pedig az a "retina" képkockasebesség.

-
no more
veterán
De komooooly! Transformers 4K 60 fps videó! Ezzel lehet megjelenítőt, meg hardvert tesztelni!
A filmeknek 60 fps-nek kellene lenniük! 
-
vodrosjozsi
addikt
Ismer valaki egy közösképviselőt akivel tudnék beszélni a tanfolyam alatt?
Olyan dolgokat kérnek a vizsgalapon amit mint egy vizsgázó nem tudok teljesíteni (kezelési terv, a társasház kezelését a hasznosítási javaslattal együtt, gazdasági helyzet stb). Ja, majdnem kimaradt a tervrajz
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more
üzenetére
Iciki....
Az autós dologhoz meg annyit, hogy aki maga lízingel X5-ös bmw-t az nem felsővezető, mert azt adják cégautóként. De igen, legtöbb májer autója lízing/hiteles. Öcséméknél volt aki megvette részletre a 30 millás bömöst, majd fél év után visszadta, mert nem tudta fizetni, de addig is volt egy villogós kocsija....Volt nyíltvégű lízingünk...szopás. Befizettünk 3,5 millát és el kellett adnunk a cég miatt, kaptunk 850e-ret(merkantil). Szlovákban kölcsönt kaptunk, ami 4 részletes volt évi 1x fizetéssel és egy egyszeri költséget kellett fizetni csak(ez egy 14e eurós autónál 1e euró volt!)
-
no more
veterán
Az iPhone 7 nem jelzi a hálózatot (alaplap hiba), az iPhone X-szel pedig nem lehet telefonálni... Szegény Jobs tényleg forog a sírjában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 2TB, 1TB, 512GB SSD 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de amikor már egy telóra is le tudom tölteni és nem kell a méreten aggódni akkor franc se fog venni több ezer ft-ért.