Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Te is vennéd sárkány ne tagadd

-
Soybex
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Univerzális olvasó? Huh?
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ha gálvölgyi az akkor oké. Fityeszes magukat politikusnak valló egyedeket meg helyben elásom

-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Királyi napok, Kossuth-díjas színésszel meg politikusokkal?
Biztos jól mulatnál
-
w.miki
veterán
Android 6, 7... felett hogyan lehet írni az SD kártyára.
Hangrögzítő szeretném ha SD kártyára mentene, de nem tud, csak a belső memóriába. -
vodrosjozsi
addikt
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Engem mindenesetre érdekelt volna. Utoljára a margit szigeten lévő szabadtéri színpadon volt valami rendezvény (naplemente) az betett rendesen.. voltam vagy 7 éves talán. Apám nagyon szerette ezeket, én nem különösebben de kíváncsi lennék, hogy kost hogy állnék hozzá. Max egy ültő helyemben megiszom 4 sört

-
no more
veterán
2017 elejéről kamera teszt. Vótmá?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Nem hiszem, sose érdekeltek ezek a baromságok ( ne vedd sértésnek
) minden évben ugyan az van mindig 
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Az akkor rendben is van. Leutazást is állják legalább vagy azt saját zsebből kell?
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Akkor ráérek araszolni az m7-esen a dugoban.. 40et egy napra kapod? Mert akkor az not bad
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Fél 5re érek be fehérvárra pestről elmegyek akkor kerülő úton

-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Megnézzem mit alkotsz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
Nah, irány a fehérvári szabadtéri szauna...
Zenekarozás öltöny-csokornyakkendőben
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
#hiresaudió itt haltam meg

-
mark!
őstag
a belkin mixit micro usb kábel jó? (nem törik, nem szakad?)
-
leslien
nagyúr
vki linkelt német oldalt ahonnan érdemes hozni autot pls...
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hallottad a hírt? Új madárfajt fedeztek fel. Ma dár a madár az ász igen a mama dár a madár az ász
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Hahahah

-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Bírom őket nincs velük gond, mert megcsinálnak mindent tényleg. De néha annyira agyilag zoknik hogy nemigaz. Pl a múltkor teázni akart egész nap az egyik.. szóval el se tudom képzelni mi lehet ezeknek a hazájukban

-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Itt fogsz te kertészkedni
Igaz minden nap beleszel állva
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Elvileg volt bent egy hétig amikor szabin voltam kiadták tesztelésre a többieknek. Szerinted? Nem voltam ideges?

-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Abban biztos vagyok én is. Már csak a Nokia 8-ra vagyok kíváncsi de nagyon. Főleg kamera téren

-
Soybex
őstag
válasz
Quqesz
üzenetére
Összeszerelésileg nem volt rá panasz. Nem nyikorgott nem volt pattogó érzés sehol sem a készüléken. Sokkal jobban gördülékenyebb mint a Nokia 5, meglátszik azért a teljesítménybeli különbség. Kamera rész kb egy s6-szintjén volt ahogy próbálgattam, de hdr-ben szépeket csinál.
Szinte stock droidot kapsz, annyi különbséggel hogy az iconok stílusa megvan változtatva, tehát kör alakúak bár ezt lehet cserélni.
Melegedni nem melegedett a telefon, akksi is egész jól bírta , 4 óra folytonos nyomkodás mellett még 40% volt az akksi. Itt beletartozik hogy wifi bevolt nyomva fotózás aida+antutu és egyéb programokat próbálgattam. Szóval eléggé elégedett vagyok vele. Szolgáltató jó árral belövi, akkor sikeres lesz
-
Soybex
őstag
Nokia 6 járt nálam, meglepően jól sikerült szerintem. Kamera is vállalható bár 80-90 között lesz szolgáltatóknál

-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
De, nagyon szar. Ráadásul bekapcsolod és nincs szabad tárhely. xD
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
+1
Haverom, akiről múltkor meséltem pont ugyan ezt csinálta. Vett egy Samsung Galaxy Ace telefont és az alapján megállapította, hogy xar a droid( persze, hogy az I4s jobb volt nála)......egy S4 v S5 esetében lehet másképp gondolja... -
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Azert aprankent benezegetek

Nekrm a SE szeriabol volt K300i, W300i rd w580i, ami a mai napig megvan, es mukodokepes, bar a kijelzo szarakodik meg a hangszoro is. De meg az akkuja is birja egy kicsit.
-
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nekem volt is w910i-m. Azt meg egy c902 james bond teló váltotta

-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Bezzeg mikor nem voltak okos telefonok akkor mennyi jó designnal rendelkező telefonjuk volt már. W910i imádtam ahogy az álmom gyerekként egy w850i volt de nem kaptam

-
Soybex
őstag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Mindig a régi nokia design unalmas a sony.. jah meg megtanulhatna kameraszoftvert írni..
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Annyira tényleg nem.
Egyébként ha már Sony: mi a lópikulát akarnak ezek?
Hátlapi ujjlenyomat-olvasó, változatlan dizájn... WTF -
Blackmirror
őstag
Mindenkit bezárnék aki m4 Aqua meg ilyen szintű telefonokat használ majd vesz egy 3-szorosába kerülő iPhone-t és azt mondja hogy szar a droid. Ez évek óta megy, mindig elküldi őket valaki ezzel a francba de mindig jön egy új aki nyomja tovább a hülyeséget.
Ez zavar, sztem tipikus trollkodás #ticcsákkimind. -
Aryon87
félisten
Igetetesnek tunik a V30. Mind2 kamera f1.6-os lesz + a lezeres segito is meglesz.
Mas: gorogorszagi telefonhasznalat. Csak iPhone es Samu van, legtobb S7edge

Mi ritkasagnak szamitunk a P9 es U11 telokkal
-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Aww

-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Ez üzleti oldalak üzenetküldője? Ez nem a droid hibája amúgy, hanem a faszbúké...
-
vodrosjozsi
addikt
válasz
Quqesz
üzenetére
De legalább tudom má h hogy néz ki

Valahogy beindult ez a kertépítés.. lehet mégse megyek sehova se. Gondoltam mobilon sokkal könnyebb válaszolni Messengeren a megrendelőknek.. hát tévedtem. Facebook alkalmazás értesít h írtak az oldalon keresztül. Megnézem, válaszolok.. felajánlja a facebook h töltsem le az erre való alkalmazást (page manager). Mondom jó. Várom h válaszoljon de semmi, erre a facebook értesít h írtak. A managerben semmi.. jó, rámegyek a facebook-ra h ott nyissam meg erre megnyitja azonnal a managert. De még mindig szar. Annyit értem el, hogy felcsaptam a kurva laptopot, beléptem a kurva facebook-ba és kurvára ott írtam a megrendelőnek mert kurvára szar ez a kurva mobilos alkalmazás! Azt legyél vállalkozó bazmeg. Ja, és letöröltem a faszba az alkalmazással együtt az androidot is. Váltanék iphone-ra.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Jaj baz, nem akartam rák képét kirakni....csak véletlen volt

-
no more
veterán
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Nem is! Mondjuk most a szemem alatt be van vérezve kicsit...
A múltkor villám alakú véraláfutás volt. XD -
Soybex
őstag
válasz
vodrosjozsi
üzenetére
Te vagy a folytonos ütlegelő embere erre?

-
no more
veterán
Hű, ma nyomkodtam kék S7 Edge-et! Rohadt jól néz ki!
-
Drakmusz
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Jogos!Na erre értettem a kihalásos részt egyébként....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Így így
-
Blackmirror
őstag
válasz
Drakmusz
üzenetére
"“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …"
-
vodrosjozsi
addikt
Gyerekek.. ma voltam media markt-ban.. ez a gear s3 levett a lábamról. Kár, hogy annyiba kerül mint egy S7
de megnéztem megint az s8-at és bazzeg nem is nagyobb annyira az s7-nél, mondhatnám azt is, hogy jobban kézre áll. Nagyon baba, de még az s8+ se olyan nagy.. jövőre lesz note 8 ebből úgy érzem, ismét bevetem a black friday-t
mondjuk idén is ha lesz Iphone 6 50ért. -
Deck
titán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Azis fasza hely, eladom az S8+om aztán megyek nyaralni egyet, vagy az öcsémét és haza se jövök
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nagyon jó kis telefon volt az. Mai napig lehet használni. Tök jó munkatelefonom lehetne..