Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Ugye lehúzod a sávot, előjön az a halom ikon... Alattuk a feliratok, hogy mi-micsoda. Bluetooth, NFC, Wifi, Elemlámpa. Ha megnyomod az ikont, nyilván világít és este fogsz valamit látni. Megérinted a feliratot, akkor állítható a fényerő (4 skála van, gyárilag kettesen).
Max. fényerőn slussz poén: Kiírja, hogy vigyázni kell vele, mert égési sérülést okozhat a LED fénye.
Fogadjunk valami amerikai agyhalott miatt van így. -
no more
veterán
Mekkora troll már, hogy az elemlámpának az értesítési sávon állítható a fényereje... Ha nem a lámpa ikont nyomom meg, hanem alatta az "elemlámpa" feliratot. De, könyörgöm, most tényleg... KI???? Ki találta ezt ki?

-
no more
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
😂😂😂
-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Es az idegtol tikkelni kezd a szeme.

-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
O is csak egy fel meteres csofogoval. 😂
-
nrg_52
addikt
válasz
no more
üzenetére
Lassan 3 eves a galaxy alpham, nemreg raktam ra a legfrissebb osztrak szoftvert (2017 decemberi), es nem erzem, hogy lassabb lenne, mint amikor vettem, porog-forog. Az persze mas kerdes, hogy ez meg mindig 5.0.2, hogy sz@rnanak sunt amiert elkaszaltak ezt a remek telefont frissitesek teren. ☺️
-
no more
veterán
A HTC és Motorola sem lassítja a telefonjait.
-
no more
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Hát az össze-vissza erős kifejezés azért. De igen, néha szeret az Edge meg-megakadni. Szerencsére ritkán. Sőt a HTC One régen többször beszaggatott mint ez.
Én inkább azt nem értem, miért van néha az, hogy késve reagál. Ugye ezt hívják lagnak. A mai napig képtelen kiküszöbölni a Samsung. Mondjuk ezzel a 999ezer feature-rel... A felét sem használom, a másik felét azt sem tudom létezik. XD A múltkor láttam YouTube-on egy újdonságot, amiről nem tudtam, aztán már féléves a kicsike.
De hát, erről híres a Samu. MINDEN kell bele, lol. -
no more
veterán
A Samsung és LG már reagált is, hogy ők aztán nem lassítják a telefonjaikat. Szerintem a Samsung nem látta az S3-at az utolsó szoftverével... XD
Jó, az S6 ugyanúgy futott egy év után is (és ugye használtan vettem), egye fene, legyen igazuk.

-
Soybex
őstag
Szerintem mindenki tudja milyen hardver van a Nokia 2-ben.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
no more
üzenetére
Kb mint ez az iPhone reklám, de ezt csak a laikus hiszi el...
-
no more
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
És milyen jó reklám!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
no more
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Valósnak kell lennie. Android Authority vagy melyik csoport csinálta.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Az lg tisztább, élesebb videókat csinál. Bár még nem vetettem össze, de amit kiköpött a k8, az biztató. Képek sötétben viszont.....

Nem a legacélosabb videóban a H8, sw szerintem nincsen optimalizálva, bár jobb lett, mint mikor vettem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
leslien
üzenetére

Na milyen a pixel...zixel...fingxel?

Más
Muter telefonja haldoklik(kagyló samu, kb 5 éves). Telenorba bemegyünk, 30e a max, amit rászánt......hát azé mi lesz gondoltam. 2 lehetőség volt, amit kiszúrtam nagyhirtelen az árlista alján: samu j3 2016 és lg k8 2017....a samu már foglalt volt, úgyhogy jött az lg 25e áron. Még frissít(ez a 2-ik rom), de 7.0 és eddig azt mondom, hogy sebességben G4!...sőt....kamera az viszont nem acélos, bár videóban lehet jobb lesz, mint a H8?! -
Soybex
őstag
I7 nem volt hosszú életű.. vasárnap viszik.
-
no more
veterán
Elég durva a Note 8 stabilizátora a konkurenciához képest!

-
SkyS1gn
félisten
válasz
leslien
üzenetére
Hasonló jókat tudok mondani ugyancsak S8+ ról jövet! Akksi csak az egyik, de mindenben jobb, kijelzőt kivéve, de az sem rossz egyántalán.
Semmi akksi kimeles, social appok, yt, bt zene stream és nem csak egyszer de álltalános ezt hozza 6-7h.

Itt a mai, ebben kis játék is van mert épp kórházban vagyok már muszáj volt.

-
no more
veterán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Így van!

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Adott egy használt telefon, ami jött ajándékba. Volt rajta Gyári értékek visszaállítása. Azonban bekapcsolás után kér egy emailfiókot, amivel korábban már volt használatban. Nos az előző tulaja még az email fiókját sem tudja, nemhogy a jelszavát hozzá, meg különben sem szeretnénk más email fiókjával használni a telefonunk. Szóval ez a telefon jelenleg használhatatlan.

Pár hete én is nekiadtam barátnőmnek a telefonom és az is ugyanez volt, FR után be kellett jelentkezni az én fiókomba is, hogy hozzáadhassuk az övét és tudja használni a telefont.
Felmerül a kérdés, hogy ezt a (talán biztonsági dolgot) ki lehet.e valahogy iktatni, mert ha vennék akármikor egy használt készüléket, semmi sem garantálja, hogy az előző tulaj kiadja nekem a gmail azonosítóját, amit meg is értenék.
Üdv: RR
-
gerner1
nagyúr
válasz
Aryon87
üzenetére
Ott valami van a háttérben, mert nálunk az S7E -k teljesítmény üzemmódban, trükközések nélkül hoznak még mindig, átlag ~5.5ó SoT -okat. Gyorsítótár mikor volt utoljára törölve, Recovery alól (ami nálad is gyakran volna esedékes, mert rengeteg időt tötlesz pofakönyvön, pofa -messenger -en, stb ... -amelyek rengeteg szemetet termelnek, és hagynak a gyorsítótárban) ? .... - De a képek feltöltögetése telóról, is sokat harap az akkuból, és nemcsak a Note 8 -on ...
-
Quqesz
nagyúr
Na megvolt az SW8...nekem tetszett! Voltak benne poénok, beszólások, amik hiányoztak, fullos csaták. Nálam Mark Hamill vitte a filmet, jó volt benne, és jó volt látni újra. De hogy minek visznek be egy ilyen filmre kisgyerekeket?! Voltak többen, akiknek ki kellet vinniük őket, mert nem szerették volna tovább nézni(6-12 kor közöttiek, de főleg a kicsiket)...2 nagy kamu volt benne, de azt be tudom nyelni....
-
no more
veterán
ZTE Axon M review! A két kijelzős telefon-tablet!

-
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Akkor a Corvinba mész, jó tudni

30.-án kellene még egyszer utoljára menni az évben és akkor kapunk pezsgőt is.
Ez az eladásos dolog nem is jutott eszembe. De nem rossz ötlet.
Viszont a kalória szatyrok jók voltak. Jó lenne januárban folytatni.
Ha a corvin közelében lenne munkám, szép számmal mennék adományozni. -
-
kengyel
nagyúr
Már az eleje nagyon nagy.

-
w333
félisten
válasz
no more
üzenetére
Na ez aztán FPS drop ... 10 perc után b@sznám ki a 6 -ik emeletről !

CS 1.6 lehetetlen ilyen kicsit FPS -el játszani (oda stabil 100 fps kell), ezzel mire visszaáll a célkereszt a normális állapotába 10X lelőnek, vagy szórható a golyókat mint a dinnyemagokat csak senkit nem találsz el !

(#52021) ZedMester
Inkább Hasswell i3, vagy egy régebbi i5 mondjuk 2400 !

Nem rossz a G5460 de nem játékra való !Jah hogy ez már az újabb, akkor nem szóltam ... de inkább egy i5 a 4 mag miatt !
-
no more
veterán
Gaming egy 9000 forintos PC-n!

-
mentic18
aktív tag
Mi lett Doktor Úrral?
Az lenne a kérdésem felé, hogy jön e január 3.án adakozni? Vagy 12.-én inkább?
A mozijegy is jól jön majd. -
aprokaroka87
nagyúr
Az Apple elismerte, hogy korlátozzák a régebbi iPhone-ok teljesítményét
Na ez a topik is zárható lesz lassan.
-
no more
veterán
Én még mindig nem tudom elhinni, hogy mennyire pici az S8... Durva nagyon ez az újfajta 18:9 trend. De egyébként az iPhone X is nagyon apró, az is simán egy kezes telefon. Talán kompaktabb mint az S8, bár egymás mellett nem láttam a kettőt még. Ott a súly, ami engem zavart nagyon, olyan nehéz mint egy féltégla (a Z5 Premium a másik nagyon nehéz telefon, mondjuk az ráadásul sokkal nagyobb mint az Edge, pedig ugyanúgy 5.5"). Az S7E rendesen pillekönnyű volt utána.

-
no more
veterán
válasz
kengyel
üzenetére
A szokás hatalma... megszoktad már a Táccsvizt.

Más: Játszom néhány napja a Jedi Academy játékkal (akciósan vettem Steamen), hát kibeb*szott jóóó! Ilyen látványos fénykard csaták még filmekben sincsenek!
Nagyon élvezem, zseniális! Én mondjuk SW buzi vagyok, mindent szeretek, ami Star Wars, de játékokból nem sok kedvencem van. A Knights of The Old Republic első és második része kedvenc és legjobb SW játékok a mai napig, illetve a Jedi Outcast (az Academy annak a folytatása lenne) és a Force Unleashed első része. De ez annyira látványos, hogy ihaj! 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Diablo IV
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Max. fényerőn slussz poén: Kiírja, hogy vigyázni kell vele, mert égési sérülést okozhat a LED fénye.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)