Hirdetés
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az is, a Nokia 8-at például 2 hónap után offolta, pedig legalább 3 hónapig minden telefon kibírta eddig nálam az elmúlt 20 év mobilozása alatt, ha az első néhány napon sikeresen átestek.
Mivel szeretem a változatosságot, így Samsung kellett volna következzen szeptemberben, mert az régebben volt, mint Apple és Huawei, de a Note 8 gyengének bizonyult az én elvárásaimnak a soványított akkumulátor, illetve az akkumulátoros üzemidő tekintetében, pedig amúgy nagyon jó telefon az is. (A kis Nokia 8 viszont meglepően jól teljesített ebben, bár közel sem Mate 10 Pro szint azért az sem.)
Mindegy, most valameddig Mate 10 Pro, aztán majd meglátjuk mikor és mii következik, a jövő ősszel meg csak jön már egy jó Note, hogy ismét Samsung lehessen, vagy ha nem, akkor egy nagy iPhone, ha az én szemszögemből az előnyére változik kicsit mondjuk a X.
Szerencsére lenyugodtam, már csak a telefonjaimat cserélgetem, más műszaki cuccokat egyre ritkábban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Samsung Galaxy A52 6/128GB Kártyafüggetlen + Dual SIM
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest