Hirdetés
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul
üzenetére
Pedig hidd el sokat javultak. Itt a honor8 nálam és mikor megkapta a 7.0-át, azóta nem volt fr!(március eleje). Újraindítani is havonta szoktam.......A mate 10pro meg már túl is lépet rajtuk....(ja és a 2xG4-esünk a mai napig hibátlan (507 és 603))😉
FALL-N
Nekrm az a véleményem, hogy több kínai gyártó összeszedte magát és sokat fejlődött(huawei,honor,o+,xiaomi,vivo) a nagyok közül meg többen ráültek a babérjaikra és belassultak(lg,sony,htc). Vezető gyártók meg csak marketingeznek, de őket meg a hájp viszi előre, apró fejlesztgetések közben. -
zombinyul
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha Neked bevált, a tiedre nem vonatkozik.
Rengeteg dolog miatt utálom a hüvejeket, de ha valaki azt szereti, valakinek beválik, annak sok sikert. 
A nőkhöz annyit, hogy én is szétmentem a gyerekem “anyjával”, mostani párom sajátjaként neveli a fiamat, neki mondta a kicsi először, hogy anya, stb. 22 éves, de nála hűségesebb, dolgodabb, háziasabb asszonyt nem is kívánhatnék - és csodàlatos anya. Teljes szívemből szeretem, és oda vagyok érte.
Vannak kivételek, de az tény, hogy nagyon ritka.
“A hercegnőhöz vezető út ribancokkal van kikövezve”
Ebben van valami.
-
Quqesz
nagyúr
Na majdnem vettem poénból én is egy 5s-t, 75e volt az mm-ben akcióban.......de aztán megláttam a mate10pro-t és már el is felejtettem. A legjobb az asszony. Mindég próbálom rádumálni a szifonra(s6e helyett is kérhetett volna), de nem kell neki....😁
Neo-xperia
Nem tudom, de nekünk az lg jobban bejön. Sokkal átláthatóbb a menüje, mint a h8 v s6e menüje.... -
kengyel
nagyúr
Nagyon régen használtam a 4S-típus, de akkor még gyerekcipőben járt, de tetszett. Azóta nagyon sokat változott, gondoltam kipróbálom. Semmi gondom nincs vele, amire most kell és felső kategória, arra pont elég.
És van benne valami, néha változtatni kell.(#51394) Fall-N
Az nagyon is megvan, nem eladó.
Nem is gondoltam, hogy olyan jó kis telefon. Sőt, kiszemeltem még a Note 5 Plust, arra még lehet benevezek. 
-
no more
veterán
Ki olyan elvetemült még, hogy vasárnap reggel megy edzeni?

-
neo_xperia
senior tag
-
Blackmirror
őstag
válasz
akooos
üzenetére
Gyári , 10 ezres kuponnal vettem a telekomtól , 7000 körülre jött ki.
Ez volt a max amit érte ki lehet adni, többet nem ér.
A bőr ismert tulajdonságai miatt egy sötétszürkét választottam , amilyen koszos helyeken megfordulok és amennyire nem vigyázok rá... ahhoz képest jól bírja. Világos szinűt nem szabad venni. Nekem is jobban tetszett a világos barna, pont van olyan színű táskám meg bőrdzsekim és passzolna, de nem divatozunk ez esetben, jobb ez a szürke. -
akooos
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Istyleban vettem a páromnak apple bőrtokot 18ezer forintért (rablás!!!) de ugye mivel bőr elkezdett megérni és elég ocsmányul néz ki fél év után

Neked gyári a bőrtok? -
no more
veterán
válasz
kengyel
üzenetére
Főleg, azzal a kamerával, nem csodálom, hogy tetszik.

(#51378) Soybex: Én sem használtam soha, fólia sincs az S7-en, mégsem karcos. Csak vigyázni kell rá! Én pl. munkahelyen még asztalra is 2 összehajtogatott zsepire teszem rá.
Amúgy jó telefon az i7, felesleges lenne lecserélned. Persze, jobb egy Samu telefon, de na! 
-
kengyel
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Azért nem olyan rossz a helyzet, hajnal 3-tól, másnap reggel 8.-ig kibírta, pedig egész nap kapott.

-
Blackmirror
őstag
válasz
kengyel
üzenetére
Aksiban van még hova fejlődni... nem tudom miért hanyagolják el ezt a kérdést , többek között ezért is váltottam plusra, pedig egy kis i7 jobban elférne mindenhol.
Soybex: coop kuponnal megy a gyári bőrtok a telekomnál-én is úgy vettem. De: az alját nem védi a telefonnak.
Most télen épphogy befér a kabát zsebembe( sajnos nem mindegyikbe, pl szövetkabátoknak kisebb a zsebük) és sikerült az alját picit megkarcolni.
Mindenképp olyan tokot vegyél ami teljesen védi. Amúgy megszerettem a bőrtokot, ezen kívül nincs hibája. -
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Egyedül tokot meg fóliát kell vennem rá, mert tudom hogy kényes egy jószág. Mondjuk fura lesz, mert sose volt semelyik telefonomon egyik se mert rühellem. De ha muszáj

-
kengyel
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nem biztos hogy a Samsung marad, tetszik az IPhone.
Aksiban, az S8+ jobb. -
Blackmirror
őstag
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Passz, ameddig idegekkel bírom. Itunest sikerült megkerülni így már nem annyira gázos a dolog.
Hogy meddig marad? Jó kérdés. De nem vagyok Aryon..
Szerintem egy fél év vagy ameddig élvezem a használatát másodlagos telefonként.
Ami tetszik benne így pár óra után az a kamera sebessége. Ami nem az pedig a rendszer korlátozottságai.
De majd megszokom
Jah meg szerencsére 128gb-os verzió, így elférek rajta kényelmesen -
kengyel
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Még megvan az S8+, és most az I8+. Kettő között kellene döntenem.

-
Blackmirror
őstag
-
Soybex
őstag
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nálam egy darabig marad az I7

-
kengyel
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
Még nem biztos hogy megmarad, még használati teszt alatt van.
Most hezitálok rajta, hogy melyik maradjon. -
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez gonosz volt te ven tuzokado! Altalaban nem ilyenek csak 10-bol 7.😁
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
zombinyul
üzenetére
P9-em van. Nem volt a legszerencsésebb megjegyzés....

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy látom, hogy senkinek nem volt még rendes nője itt, csak "pénzért" kaphatóak. (
) Meg kellene próbálni kicsit jobban szétnézni, mert a nők általában -szerintem persze- egyáltalán nem ilyenek. Az általatok leírt "típus" olyan mint a telefonotok. Lehet cserélgetni sűrűn, megveheted a legdrágábbat is, de sosem kaphatsz vissza többet egy kapcsolatból, mint amit beleteszel. Persze ez a telefonra is igaz.
Múltkor már vehettem volna Mate 10-et, mert volt még a T-nél, de sajnálnám a P9-et. A P7-el is sűrűn találkozom még, nem adtam volna el. Családban van használatban. (nőknél ez nem jó megoldás
)
Nézzetek szét komolyabb amcsi színészek között. Sokuknak van nem bombázó felesége, gyakran több évtizeden keresztül. Pedig páran közülük még hatvan évesen is akár óránként kaphatnának minden ujjukra egy topmodell szintű szép, de ilyen általatok leírt típusú csajt.... -
Aryon87
félisten
-
zombinyul
addikt
válasz
Soybex
üzenetére
Asszem nem fogod azt a nótát sokáig húzni mellette.
Gratu hozzá, szeretni fogod!w333: biztos lecsaptam volna a nyomorultat. Nyilván sokat dolgozott azért az ikszért...
Nem tudom, valahogy én senkit nem tudok lenézni a telefonja miatt, ahogy egy telefont se nézek le... Akkor se, ha csak egy 4-et használ mondjuk (más kérdés ha hülyevejt làtok, azokat gyűlölöm
). -
w333
félisten
-
törölt tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Most egy világ dőlt össze bennem...

Pedig pont azt hittem, amit írtál.

Akárcsak Kína
Ott mindenki Kung-fu harcos, és napi szinten verekednek a régimódi kocsmákban, mindenki tiszta selyem ruhát hord, a papok mindig megverik az ősz hosszú szemöldökű embereket, és mindenkinek jobb a kungfuja, mint a másiknak. És mindegyik tök egyforma.
Nem tehetek róla, hogy imádom a régi Shaw brothers filmeket...Régebben gyűjtöttem is őket, manapság az összes fenn van a youtube-on. [link] -
Most nézem ,hogy Aryon is pipál

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Blackmirror
üzenetére
De,a nők egy csoportja ilyen, tudod a plázabringák....mint a dugható regina, lezippantalak linda, ribanc réka, voksolokrád virág, pippantalak barbara.....😁
-
akooos
veterán
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Hát hol máshol aludnának mint az ágyban
minden nő ágyba bújik valamikor
ÉS EZ EGY ÁLTALÁNOSÍTÁS
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Blackmirror
üzenetére
Ne általánosíts, mert én nem általánosítottam

Amúgy bármilyen csoprotot, ami létezik lehet általánosításani.
Lásd: a férfiakat csak a formás nők érdeklik, akik hajlandóak ágyba bújni illetve főzni.
(Nem tagadom, nem hangzik rosszul
)Egyébként a sztereotípia sem egy kellemes dolog.
A japánok:
- sushi-t esznek reggelire
- gésa feleséget tartanak otthon
- udvariasak és kedvesek
- sushi-t esznek, zöldteát isznak reggelire
- mindenhez értenek
- karatemesterként születnek
- belül igazi szamurájok
- napi 24 órán keresztül animét néznek
- kimonóban rohangálnak az utcán
- lehetetenül gyönyörű kertje van minden családnak
- megállt az idő 1860 környékén, még Tokió felhőkarcolói között is cseresznyefák alatt táncolnak a rókaszellemek... -
akooos
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Akkor bacchatom a VW-met
-
akooos
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Senki nem általánosított itt. Mindenki egy-egy specifikus emberről írt, nem az összes nőről. Akinek nem inge ugyebár

-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Tüzet rájuk, utána többször is meggondolják!

-
Aryon87
félisten
válasz
Blackmirror
üzenetére
Csak a foto erejere volt kezembe, de nem 1k volt az ara. Jo helyen van tolem abba a ladaban..
-
Quqesz
nagyúr
Tényleg, hogy álltok a kari ajándékokkal? Tegnap megvettem asszonynak is végre.....
-
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nem szabad(na) pedig általánosítani, közel sem mind ilyen!
-
Aryon87
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Az alap, nem kell felirni

-
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Főleg a furulyás lányok mi?! 😁😎🤗
Aryon
Mi? Össze tudod firkálni egy filctollal a kijelzőt?😁 -
nrg_52
addikt
válasz
Blackmirror
üzenetére
Sajnos van mi alapjan... Hidd el mi is jobban szeretnenk, ha nem igy lenne.

-
no more
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Tudod, hogy téged szeretünk, síp!

-
Blackmirror
őstag
Hát szomorú ezt olvasni, hogy ennyire lenézitek a nőket és általánosítotok

Nőgyűlölőbandapfejj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akooos: na igen, ilyen hozzáállással jobb is ha inkább buzultok

-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ilyen nekem is volt még a rákóczy tér hőskorában....estefele mentem arra vmj dolgom volt és már éppen át akartam menni a megállóba, mikor egy dagadt füstös pilálálá megkérdezi, jössz egykörre.....hát majdnem a járdára okádtam ott helyben!
Amúgy józsef utca,(szintén hőskor) két fiatal jány jön szembe, mintha most jönnének suliból, aztán megkérdezik az elöttem haladó férfit, hogy nem mennek egy körre....kicsit kiakadtam, mert nem néztem volna ki belőlük.......haverom meg megkérdezte az egyik prostit, hogy hol az egyik utca...válasz, nem tudom, pedig pont ott állt a csaj annak az utcának a táblája alatt...😂akooos
Miért nem mondtad neki:ha beengedsz lecumizhatsz......😉 amúgy lehet azért nem mosolygott tovább, mert meglátta az ujjad hosszúságát, és hát ha az ekkora, akkor odalent sem lehet nagyobb.......![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Aryon87
félisten
Na pont ezekert a sztorikert doglenek meg egyedul ha ujra indulna a szinglisegem.. az ilyeneket meg bottal sem..
-
válasz
akooos
üzenetére
Több féle nő van,van akinek mindegy milyen kocsi csak guruljon,még ha majdnem szét hullik is csak vigyék a seggét,meg van akinek audi,bmw,mercedes,meg sorolhatnám a még drágább márkákat is legyen.Az első csoportnak jó lenne az én autóm is bár az enyém frankó
viszont valaki ne a pénzemért akarjon valamit tőlem. -
akooos
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Sétáló atm kell a nőknek, az a vonzó

Múltkor én is megnéztem egy nőt a kocsiból. Nem akart beengedni a
budúságbólbuszsávból a busz mögül. Oda kell kifordulni a Váci úton a Tescoból sajnos. Lehúztam az ablakot ránéztem és elkezd mosolyogni és továbbra sem enged be
Megmutattam neki a középső ujjamat és már nem mosolygott 
-
w333
félisten
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Pedig egy Mekis papírzacsi is elég ... mondjuk elették volna a fizetésed !
-
Dr. 444Hertz
Arcképgyáros
válasz
Quqesz
üzenetére
Egyszer egy koncert után öltönyben sétáltam a Deák környékén, éppen tartottam hazafelé.
Két kövér nő (elnézést, hú de rondák voltak) odaszólt hozzám angolul, hogy szeretnének magukról egy emlékfotót.
Mondom, szívesen segítek.
Aztán kérdezték, hogy honnan jövök.
Hát mondom, én már majdnem itt születtem.
Erre az egyik nőci igazi blaha aluljárós magyar nyelven:
- Jaaa, beszéssz magyarul?
- Ööö... Igen.
- Szeretné' két lánnyt ma este?
-........
(Egy kis csend)
.....NEM.Szépen faképnél hagytak

Igen, két prosti volt. -
Quqesz
nagyúr
válasz
no more
üzenetére
Hjaj...már itt tartunk, hogy egy bőrdzsekiért is leszopnak.....húb+ elő kell vennem! Van 2 is.....
Amúgy ja, ez van, ha nem virítod a pénzest, le se szarnak........S7e
Ne vonjatok le messzemenő kövit, ez csak 1 vélemény volt(mint írtam a G4 meg bootlopos lett neki). Amúgy a srác nem vágja a telefonokat, viszont baromi jól felrakott nekem 4 radiátort....úgy hogy tegnap reggel elindúlt 7-re a szervízbe, 12:15-kor végzett, majd elment 2 kazánt megjavítani, onnan este 6-ra menni ügyeletbe, aztán egész éjjel a villanyszerelővel a nagybani piacon fényfűzért raktak, majd onnan reggel nyolcra hozzám. Délben még elindult tőlem 2 helyre(az egyik egy klíma telepítése volt), aztán talán estére hazaért.....úgyhogy ja, nincs ideje a telefonnal szórakozni/megtanulni.........W333
Jaj te, inkább ezt mondtad volna neki:
-tetszik a verda, leszopsz?
Aktus után közlöd, neked bmv van:busz,metro,villamos....😁
Én meg tolom a fekete terepjáróval, aztán csúnyán nézek kifele(kopasz viszont nem vagyok), tolom a gangsztar rappet full hangon......de azért így is forognak a nyakakBlackmirror
Na vajna bácsi inkább vannyadt...ahogy hallottam cerka már rég nem áll fel, úgyhogy timikének az ánusz körül kell legyeskednie....talán lehet ezért nyomatja inkább ámörikában..... -
Blackmirror
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Bezzeg az andivajna... az mijjenszexi

-
w333
félisten
válasz
no more
üzenetére
Különben ennyire anyagiasak a nők de tényleg én ezt tapasztalatból mondom ... sokan tudják itt közületek hogy egy autókozmetikát vezetünk és hogy elég sok drága autóval járkálok az utakon 40-50-60 milliós Porsche, Merci, Bmw stb (nem ez a lényeg) és figyelem lámpánál a tekinteteket, olyan is volt már hogy parkolóban odajött hozzám a csaj hogy milyen szuper autó, mondom neki el kell hogy szomorítsalak édes de nem az enyém ... gyorsan tovább is állt (ez ilyen) !
Szóval az ilyeneken nem kell meglepődni ... szerelem van ha van $$$ !
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Blackmirror
üzenetére
Nem értem a nőket. Nekem Yvonne Strahovski a leggagyibb kínai ruhában is vonzóbb, mint Ciccolina Diorban.....
-
no more
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Annyira pont jól, hogy megért egy patront a csajnak...
És többet is majd (tervezik a nagy eksönt).A nők nagy része ilyen, szóval...
-
no more
veterán
Pont ma mesélte ismerősöm, hogy melós ruhában jópofizott egy boltos eladó nőnek (férje van, családi vállalkozás), állítólag k*va jó csaj! A nő nem engedte magát, futni kellett neki a kamu köröket, annyira nem volt begyere, majd a srác bement 120 ezres bőrdzsekiben, 80 rugós Hugo Boss cipőben munka után (durván jól néz ki az a dzseki), és már rögtön arról beszélgettek, hogy mennyire halott a kapcsolata a férjével, és, hogy a csaj mennyire leszopná... Meg is történt. Azt mondja: Sajnos nem nyelte le... Na, ez milyen?!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rengeteg dolog miatt utálom a hüvejeket, de ha valaki azt szereti, valakinek beválik, annak sok sikert.
Nem is gondoltam, hogy olyan jó kis telefon. Sőt, kiszemeltem még a Note 5 Plust, arra még lehet benevezek.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amikor mutattam másoknak azt hitték, hogy nem erről a bolygóról való.

nem néznéd azt le, inkább ő nézne le téged