Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Mert telob..i lettem, es mindig akarom az ujabbat. De most csak abrandozom, nrm tudok ujabb cserere menni. Most nem azert akarok valtani mert xar telefonjaim vannak, csak csabit az ujabb
Munkahelyvaltas, karacsony stb.. igy marad a jelenlegi 2.
Amugy meg Mate10pro/Honor V10 egyike es HTC U11+ lenne a kovetkezo fokozat
Iden az U11 a 10ik, a H9 a 11ik telom
-
Aryon87
félisten
194k Blue M csomagban nem is tunik rossznak a Mate10pro. Az kb havi 15k lenne nekem mindenestul. Viszont a korlatlan netrol le kellene mondanom...
-
no more
veterán
Mindig olvasgatom az iPhone X topikot, csak hibákról van szó.
Nagyon, nagyon béta az a telefon...És még nem kezdtek el beégni.
Arra leszek kíváncsi, vajon cserélik-e majd garanciában, vagy elintézi azzal az Apple, hogy ők szóltak, hogy a beégés természetes AMOLED-nél. -
Soybex
őstag
Szarul csináljátok

-
akooos
veterán
Árulok xboxra egy gitárt játékkal. Ilyen 9-12 között lehet megvenni Most, felraktam facebookra 10-ért. Komment:

Az ilyen miért nem tartja meg magának a hülyeséget? Volt egy időszak amikor az emag 4k-ért adta. Kb 25 darabot. Vett egyet és drágábban akarta eladni
aztán én vagyok a hibás, hogy most 10-ert raktam ki... -
válasz
Quqesz
üzenetére
Köszönöm

Az a két hét volt az életem mélypontja lelkileg, szerencsére ez már egy határozott múlt idő.mentic18:
Nekem az első szál egy kellemes élmény volt (4 korsó sör után egy fahéjas Jerome Black), azután is inkább a partidohányzást gyakoroltam...
De a sör önmagában finomabb.
-
mentic18
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Igen, gyere fel ide és széjjel szivatunk mert cigiztél
fura amúgy, tényleg. Nekem 5 szál cigi elég volt arra hogy ezt inkább felejtsem el. Mindig bemagyráztam magamnak hogy milyen menő dolog cigizni. Inkább az lesz menő aki 60 évesen se a cigitől köhög
megyek kuponozni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Ha legközelebb ilyen van, akkor cigi helyett inkább gyere ide fel és segítünk

honor v10 már hivatalosabbnak mondható fotó(ez meg eléggé ps szagú)
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
no more
üzenetére
Na az ilyen csajokkal olyan smárolni, mintha kinyalnád a hamutartót......egyik barátosném anno a cigivel akart felvágni, mondom add ide...elszívtam azt mondtam neki: erre nem kell gizdázni.....azóta sem dohányzom. De hallottam olyan sztorit, hogy anyukának bedurrant az agya, mert csemetéje ivott meg cigizett ilyen szárnypróbálgatás címen. Szal konyhába beültek, ajtó bezár, asztalon 1 üveg tömény+1 doboz cigi. Jelszó: amíg ezt el nem fogyasztottad, addig itt fogunk ülni!......nem szokott rá egyikre sem. Egyik osztálytársam meg az éretségi utáni banketten fel akart vágni és az egyik tanártól kért szivart, hogy ő most aztán! Majdnem végigrókázta az estét......

Szifon hsz +1
Aryon
Mire gondolsz? 3 év múlva minden este 100%-os kómában járdakövön fekve cigifüst szivárog a se...ből is......
-
mentic18
aktív tag
válasz
no more
üzenetére
Ez nálad valami földöntúli élmény lehetett, mint nekem anno az iphone rajongás

Ez csak azért feltűnő mert ugye a suliban nem lehet dohányozni, ezért kijönnek a suli elé és ott nyomják. Am tényleg kegyetlen ezt látni. Nem tudsz úgy bemenni a suliba hogy ne menj át egy rahedli cigicsikken. Nem is volt olyan régen eh
-
no more
veterán
S7 csoportban egy hozzászólás... *sóhaj*
azert micsoda hülye vagyok!!!!! kb 3 hete vettem bör tokot 3 hete sajnos nem hallom ha hivnak... es tegnap jutott eszembe hogy forditva kellene a tokba rakni a telefont es hallani fogom... :-) bejött :-)
-
no more
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Ezekkel az a probléma, hogy ezek mindig a Snapdragonos Samsungok, mivel amcsi a videó.

Ha érdekel egy normális, akkor tessék. Note 8 vs U11.

-
Quqesz
nagyúr
válasz
rootkiller
üzenetére
Max azt, hogy a snapi 625 hozza a snapi808 szintjét, tehát már egy kategóriával lejjebb is tudja azt, mint 2 éve a csúcs. Ezzel viszont egy középkategóriás olcsó telefon is jól használható, nem gagyi....
Aryon
Az túlzás hogy veri, de sztem korrektül felveszi a versenyt(és több tesztben ezt láttam). Kezdi beérni a snapit és az exynost a kirin. Nem baj ha többszereplős a piac......no more
Na tessék és még engem bahott le Mozzarella múltkor, hogy fröcsögök a szifonról........
v ez nálad már elfogadott alap? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Cuppogó hang.....nem kellett volna felnőt tartalmat néznie rajta(lehet a keze volt"nedves")
-
rootkiller
őstag
Azt nézem, hogy az 5X és a Mi A1 AnTuTu eredménye szinte megegyezik. Jelent ez valamit?
-
no more
veterán
Összeszerelési probléma is van a tízes iPhone-nal, úgy tűnik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Fall-N
üzenetére
Meglátjuk jövő héten mit virítanak, de a kedvcsináló bejött.
Meg ha ezt tudja, mint a tesó, akkor már én elégedett leszek
Mate 10 pro vs Note 8 speed test -
mark!
őstag
amazonon 399-ért dobálják mate9+band2-t.
-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ja, en is utalom, ott pusztitom, ahol erem.

-
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
A sör, a bor, a pálinka ...
-
no more
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
Nem az enyém volt, én csak játszottam rajta.

-
-
-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Es bombaval meg cataflammal? Ugy is gyenge? 😂
-
gerner1
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz
üzenetére
Én szívesen fogyasztok mindent, ami "a" betűvel kezdődik. 😃
-
-
mark!
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
engem 2 korty abszint is föld alá rak

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
Agancsos kólát se iszok...
-
mark!
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
azon könnyen lehet segíteni, votkaszoda+votkanarancs
/ teknokol+katogos -
akooos
veterán
válasz
Blackmirror
üzenetére
Itt méjszegenység van, ez nem asvájc.

-
-
akooos
veterán
válasz
mentic18
üzenetére
Annyi, hogy szimplán duplán rakom kosárba. Ki lehet választani, hogy hány darabot kérsz. Kettőt raktam kosárba, 11800 forint lett. Ebből lejön 10k az 1800
okoskarkötő pedig 4990/db tehát ott is kettőt kiválasztok aztán kuponkód és rendelés
de én befejeztem, ha minden nálam lesz akkor talán veszek még pár dolgot
de a level u füles már kifutó termék.
-
nrg_52
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hogy egyik-e vagy isszak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Munkahelyvaltas, karacsony stb.. igy marad a jelenlegi 2.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon, nagyon béta az a telefon...