- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Viktor0610 #31047 üzenetére
Köszi! Optimus One-omat 2.3-mal használtam bő 4 évig, nem lenne rossz, ha 7.0-val ki lehetne húzni 3-4-et most is.
-
-
Üdv!
Némi kihagyás után térnék vissza droid-ra, és kérdezném, hogy ha most veszek egy 7.0-ás készüléket, ami már biztosan nem fog tovább frissülni, az mennyire gáz?
2-3(-4?) év múlva is használható marad a rendszer?Root nem jöhet szóba, és semmi extra igényem nincs, csak az alap dolgok menjenek: Viber, MS Office, böngésző, stb.
-
válasz
Stylerr #31043 üzenetére
App topik, amúgy Mort player, bár csak előre beállított eq-választás van benne.
-
Stylerr
addikt
Sziasztok! Power AMP helyett milyen ingyenes Zenelejátszó appot tudtok ajánlani? A fontos az, hogy Equalizer legyen benne.
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Átalakítottam egy téma ikonjait, a téma csomagban volt egy dinamikus ikon csomag a naptár alkalmazás minden nap változó dátumnak és napnak megfelelő ikonjaival. A kínait átírtam magyarra és ch-ról hu-ra neveztem. De nem jelenik meg.
Az androidban mi a rövidítése a magyar nyelvnek? Vagy mit kéne még átírnom, hogy megjelenítse a rendszer a napokat is? -
Kartomas
csendes tag
Tudod a gyerekek ilyenek piszkálnak mindent ami érdekes csillog villog stb...Amúgy megoldottam letöltöttem egy app lockert így csak azt tudja használni amit nem kódoltam le .Szerintem kényelmesebb mint a másik fiók és helyet se foglal annyit.
-
Kartomas
csendes tag
Vaki tud megoldást arra hogy play áruház minden letőltés előtt kérjen kódot mint pl az iphone?
-
Bozek
nagyúr
Infinity (Végtelen) ikon, a Meizu sajátja, szóval nem szakmai kérdés.
Egyébként:
"If you have a Notification from some app, for an example gsam battery monitor or some weather widget that shows the temperature , the infinity icon is present in notification bar."Tehát ha valamely alkalmazás értesítést jelenít meg, akkor dobja fel a szöveg szerint.
Tenni ellene Xposed-del és Meizu Notification Icon Fix-el tudsz.
-
bippeti
tag
válasz
csongi #31022 üzenetére
Kösz az ötletet, máshol lesz a gond. Ezeken a helyeken normál esetben is a valós időt mutatja az óra, tehát mindenhol ugyanazt. Most pl. 15:57 van, a Digitális óra és az állapotsor órája 15:16-ot mutat. (Tehát most fél órát késnek, korábban tök más csúszásban voltak...)
Valamiért ezen a két helyen nem frissül az állapot, de nem tudom, hogy mi okozhatja ezt. -
csongi
veterán
Sziasztok! 7.0 droid. Van lehetoseg fixalni a kezdokepernyot, hogy ne lehessen el pakolaszni semmit, de a parancsikonok mukodjenek.
bippeti: Vilagora be van kapcsolva? Vagy egy masik idozona is meg van hatarozva. Igy mindketto masik idot mutat.
-
bippeti
tag
Sziasztok,
Vernee Thor telóm van, Android 6.0 van rajta.
A következő a problémám egy ideje: a beállított időt nem jól jeleníti meg az állapotsoron, illetve a beépített modulok között lévő digitális óra sem az asztalon.
Jelenleg (kb) 14:41 van.
1. A telefont lezárt állapotában bekapcsolom (ekkor még nem látszódik az asztal és az ikonok), itt megjelenik egy óra is, az a valós időt mutatja.
2. A képernyőzárat feloldva látszódik a beépített Digitális óra modul, az 11:50-et mutat.
3. Az állapotsoron 13:12 látszik.
Van valakinek ötlete, hogy mi okozhatja ezt és hogyan lehet mindegyik óra helyén a valós időt látni? Feltételezem, hogy valamelyik app okozza, de hogyan lehet ezt kideríteni, vagy kb. hol kellene keresgélnem? Kösz előre is a tippeket! -
pimmi
senior tag
ez egy meizu, de még nem jöttünk rá mi lehet
-
-
válasz
Szyszko #31011 üzenetére
Kaptál választ, ha jól olvastam.
-
-
air
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #31007 üzenetére
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Rodzser Mór #31007 üzenetére
Fotók-beállítások-automatikus mentés és szinkronizálást kapcsold be.
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
A telefonommal készített és a rajta lévő fényképeket, videókat hogyan tudom feltölteni a google fiók "Fényképek" részlegébe? Pár fotót már feltöltöttem oda, szerintem manuálisan. De valahogy szinkronizálni szeretném. Vagyis nem szeretném a már ott lévőket megint feltölteni, na és persze amik nincsenek eddig ott, azokat feltölteni.
Manuálisan ki tudnám jelölgetni, de ahhoz végig kéne néznem, hogy melyek azok a képek, amik még nincsenek feltöltve, és eszerint kiválasztani.
Ehhez kérek segítséget, mit hol hogyan kell beállítani ehhez. -
zeon.hu
nagyúr
Volt egy kis bootloop, utána "alkalmazások optimalizálása", végigment mind a 170-en, ez ok, minden jó azóta.
Kivéve a Viber, az nem hajlandó csatlakozni. Minden engedélye megvan. Törlés és újratelepítés után sem javult, ezért áttettem a másik telóra, láss csodát, azon hibátlan.
Mi lehet a hiba?
(Root van, ha esetleg valaki megnézne egy log-ot, akkor csinálok) -
TIstvan4
tag
válasz
Viktor0610 #31001 üzenetére
Köszi a választ!
Én is így sejtettem!
Ideális készülék még nem született meg. -
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest