- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
válasz
svgyula #123154 üzenetére
A helyzet nem ilyen egyszerű.
A J5 már eleve Dual. Csak nekem van egy data sim-em is amit a 2. sim-mel kellene cserélgetnem attól függően hogy a munkahelyen vagyok vagy máshol. Ott van wifi, máshol meg a data only sim-ről kellene a mobilnet mert a másik két sim-en sajnos nem megoldható (épeszű áron).
A data sim ráadásul mini sim és nem szabad micro-ra vágatnom.Amúgy én próbltam P8 lite-ot és gyorsan menekültem vissza az S2-höz.
A J5 pedig szimpi, bár nem a kedvencem, de 2 sim-mel és wifi-vel 1 hetet elmegy 1 töltéssel úgy hogy még beszélek is rajta és a munkahelyen 20-as térerő alig, amíg ott vagyok folyamatosan küzd a térerő kereséssel.
Az 5"-os kijelzőt nem tudom megszokni.Szóval a kis kitérő a kínai telók felé nem jött be. A B20 nem léte is zavarna.
Arra meg hogy kínlódjak a különböző rom-okkal se kedvem se időm. A OnePlus meg pitiáner hibákat sem javít ki pedig majdnem vettem OPX-et.Tech mániás lévén sokáig kellett győzködnöm magam hogy jó lesz nekem a Snap 410 és 1,5 GB RAM is, de egyelőre pörgősebb mit az S2. Valójában pedig nem játszom így nem kell a brutál hardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged