- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
golyós #134296 üzenetére
Köszi! És a többi? Vagy a Xiaomi ár-érték viszonylatban verhetetlen?
Szerk.: Xiaomi Mi A1tiszta droiddal. A tuszta droid a global verziót takarja? -
svgyula
addikt
válasz
golyós #134280 üzenetére
Szia! Én annó" a BEEX-nél úgy rendeltem tokot, hogy lemértem a telefont és elkezdtem keresni a kínai webshopokban. Aztán ami hasonlított rá megnéztem a méreteit és a kamera és a gombok helyzetét. Általában ezekhez a noname "Star" vagy "doodge", ulefon, kutyafón
és társai vannak "doboz" ügyileg méretben közel. Ha megvan a típus akkor ahhoz(kínai) általában találni valamilyen tokot.
-
svgyula
addikt
válasz
golyós #118138 üzenetére
Hát legtöbb az 10MB vagy nagyobb PDF file-ok. A bejövő levelek átlagban 4-5 melléklettel jönnek 10-15MB! De volt már egy egy olyan projekt ami csak 4 levélben ment el darabonként 15MB! Fényképet csak ritkán használok de azok is a normálisan 4-5MB tehát nem olyan sok az az 500MB. De törekszek rá, hogy ha egy mód van rá akkor wifi-n levelezek. De így sem mindig elég.
-
tibcsi0407
félisten
-
válasz
golyós #115190 üzenetére
Redmi note2 kamerája kb. megfelel a Jiayu G4S kamera szintjének, legalábbis szerintem.
Számomra pedig a g4s a dual sim kínai telefonok között eddig mindenképpen jó, mondom et úgy, hogy nem egy kínai telefon volt már a kezemben; igaz, nagy márkák közül kevés (utoljára ismert, márkás telefonom egy SonyEricsson Neo volt, az volt az utolsó nagyon márkás; amióta az Ericsson kiszált, azóta kerülöm a Sony-t, pedig '98 óta csak Eri, majd SE telefonjaim voltak, igaz 1 kártyások )
A Xiaomi az LTE B20 csatornát nem tudja, ez falun pl. (nálunk) erőteljes hátrány lenne: a telenyomornak 3G-je nincs, azonban a 4G 23Mbit/s-ot produkál, bent a házban. Tehát nagyon fontos az, hogy mire és hol szeretnéd használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 8 Rose gold
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest