- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
golyós #134296 üzenetére
Köszi! És a többi? Vagy a Xiaomi ár-érték viszonylatban verhetetlen?
Szerk.: Xiaomi Mi A1tiszta droiddal. A tuszta droid a global verziót takarja? -
svgyula
addikt
válasz
golyós #134280 üzenetére
Szia! Én annó" a BEEX-nél úgy rendeltem tokot, hogy lemértem a telefont és elkezdtem keresni a kínai webshopokban. Aztán ami hasonlított rá megnéztem a méreteit és a kamera és a gombok helyzetét. Általában ezekhez a noname "Star" vagy "doodge", ulefon, kutyafón
és társai vannak "doboz" ügyileg méretben közel. Ha megvan a típus akkor ahhoz(kínai) általában találni valamilyen tokot.
-
svgyula
addikt
válasz
golyós #118138 üzenetére
Hát legtöbb az 10MB vagy nagyobb PDF file-ok. A bejövő levelek átlagban 4-5 melléklettel jönnek 10-15MB! De volt már egy egy olyan projekt ami csak 4 levélben ment el darabonként 15MB! Fényképet csak ritkán használok de azok is a normálisan 4-5MB tehát nem olyan sok az az 500MB. De törekszek rá, hogy ha egy mód van rá akkor wifi-n levelezek. De így sem mindig elég.
-
tibcsi0407
félisten
-
válasz
golyós #115190 üzenetére
Redmi note2 kamerája kb. megfelel a Jiayu G4S kamera szintjének, legalábbis szerintem.
Számomra pedig a g4s a dual sim kínai telefonok között eddig mindenképpen jó, mondom et úgy, hogy nem egy kínai telefon volt már a kezemben; igaz, nagy márkák közül kevés (utoljára ismert, márkás telefonom egy SonyEricsson Neo volt, az volt az utolsó nagyon márkás; amióta az Ericsson kiszált, azóta kerülöm a Sony-t, pedig '98 óta csak Eri, majd SE telefonjaim voltak, igaz 1 kártyások )
A Xiaomi az LTE B20 csatornát nem tudja, ez falun pl. (nálunk) erőteljes hátrány lenne: a telenyomornak 3G-je nincs, azonban a 4G 23Mbit/s-ot produkál, bent a házban. Tehát nagyon fontos az, hogy mire és hol szeretnéd használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Spórolós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest