Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
Blue Eagle
üzenetére
szerintem mivel ez a két bejegyzés a végén van, akkor kerültek bele, amikor a droid tweaker-el átállítottam, persze én nem tudhatom
azért kétrdeztem, hátha ha törlöm, az lenne az eredtei állapot. De akkor visszaállítom 120-ra...a dalvikot meg hagyom úgy 48-on. Vagy végülis lehet próbálgatni is nem? Ez már csak egy külön mentett build.prop. És megvan az eredeti ugye. Csak kérdés, ne vedd okoskodásnak, ha próbálgatom visszatölteni sp flash toollal a systemet módosított build propokkal, az nem segít? Persze csak az elméleti lehetőséget ismerem a vissza töltésnek, am ugye a flash-elés(?), de nem tudom konkrétan hogy kell.kicsit később tudok lenn, kb félóra...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hővezető paszták
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dolce Gusto
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium, 87% akkumulátor, Tactical Aramid tokkal, fóliával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- 2025.11.13 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 4070 / 4080 / 4090 / 5070Ti / 5080)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azért kétrdeztem, hátha ha törlöm, az lenne az eredtei állapot. De akkor visszaállítom 120-ra...a dalvikot meg hagyom úgy 48-on. Vagy végülis lehet próbálgatni is nem? Ez már csak egy külön mentett build.prop. És megvan az eredeti ugye. Csak kérdés, ne vedd okoskodásnak, ha próbálgatom visszatölteni sp flash toollal a systemet módosított build propokkal, az nem segít? Persze csak az elméleti lehetőséget ismerem a vissza töltésnek, am ugye a flash-elés(?), de nem tudom konkrétan hogy kell.