- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
válasz
#71562240 #108664 üzenetére
No az én verzióm. Hammert használok, teszi a dolgát. De ajánlani nem terveztem senkinek, akivel még összefuthatok később. Miért? Bele kell nézni az itteni topikjába. A törhetetlennek hirdetett telefon egyáltalán nem az. Az akkus hazudást javították, a nem eltörőset még nem. Másik a support illetve a hiánya. Ettől független nem rossz telefon, árát megéri. amíg működik. Remélem sokáig.
-
törölt tag
válasz
#71562240 #108664 üzenetére
Nem mellesleg részemről ugyebár össz-vissz annyi történt "tömjénezésileg", hogy a két típus között hezitáló, tanácskérő kollégát megnyugtattam, hogy hátrányból indulva, de az UMI ma már ugyanolyan gyártásminőséget nyújt, mint a Meizu. Nem kell félnie az UMI Irontól a Meizu Note 2 ellenében. Tényadatok.
Majd kolléga sommásan degradáló kijelentéseit cáfoltam az általa hivatkozott mobilarénás tesztek adataival. Tényadatok.
Én magam tulajdonképpen egy szót se szóltam. Csak tényadatok.Illetve annyit megemlítettem a nagy "UMI tömjénezés" közepette, hogy most valószínűleg a Xiaomi Redmi Note 2-t a legérdemesebb venni a tárgyalt kategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 16 256GB,Kábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest