- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
BullZeye #34803 üzenetére
Gameloft játékon belül elköltöttem egy valag pénzt. És amikor elszállt a mentésem, kiderült, hogy nem szinkronizálta a játékmentésem, mert a Gameloft játék igen, de a Gameloft ID nem támogatott ezeknél a telefonoknál. És most hiába kapok játékon belül refund-ot, ha nem érem el a szervert.
Szóval annyira nem vicces.
Konkrétan a telefon megsütötte a microSD kártyát.
-
-
bupemko
senior tag
válasz
BullZeye #33687 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a Goophone i9 is a Zopo-hoz hasonlóan csak egy fizikai gombbal rendelkezik a képernyő alatt.
-
válasz
BullZeye #33665 üzenetére
Uhh.
Akkor nagyon vigyázz minden nexus készülékkel. Nem is értem, hogyan futhatnak el azon bármilyen programok.
Ember! a 950+ kijelzőfelbontása 1280x720. Azért olvasol 1220-at, mert az a 60 pixel a szoftvergombokhoz van, de attól még nem fog összeomlani a világ. Vagy megkéred Kosturica-t, hogy segítsen neked eldöntetni azokat a szoftveres gombokat, vagy hungobungo-t, hogy a lopott programot használhasd (micsoda egy dilemma: az illegális szoftvert a telefon hibájából nem tudod használni - lehet, be kellene emiatt perelni a Nav'n'Go-t). A legtisztább egyébként, ha vásárolsz egy szoftvert a készülékhez (pl Sygic), akkor nem lesz ilyen problémád.
Tudod, ebben az egészben az a legrosszabb, hogy abból, ahogy előadtad mindezt, látszik, hogy komolyan is gondoltad, aki pedig tudatlanabb, az nem megkérdezi, hanem mivel leírtad, ezt a "problémát" készpénznek veszi.
Nem baj, hogy nem tetszik a Zopo készülék, vagy hogy nem azt veszed, mivel szerintem a W7 nagyon jó "kis" mobil. De olyat leírni, hogy az "egyetlen jó tulajdonsága..." megdöbbentő, mivel ha egy picit is utánanéztél, milyen hátteret kapsz egy zopo készülékhez támogatottság terén, akkor nem írnál ilyeneket.
kisbuba:
hungobungo bejegyzéseit javaslom átolvasni, azzal menni fog. -
hungobungo
senior tag
-
hungobungo
senior tag
válasz
BullZeye #33092 üzenetére
A 4 mag nincsen semmilyen relációban azzal, hogy ki tud-e adni videót egy telefon vagy sem.
Ha Android 4.2.x-es van rajta, akkor a vezeték nélküli miracast technológiát használhatod, de ehhez kell egy olyan TV ami ezt támogatja (csak most jönnek ki ezek). Vannak fogadóegységek is már erre a célra, például ez, vagy ez kicsit olcsóbb de kici kínai...USB-n keresztül nem tudsz videót csiholni, kábeles igény esetén marad az, hogy HDMI-vel szerelt telefont vegyél. Volt egy telóm ami tudta, micro HDMI kábel tesztelésen kívül soha nem használtam.
Egyszerűbb egy olyan Androidos Media stick ami 2-4 magos, azt rákötheted a TV-re egyszerűen. -
forgonati
őstag
válasz
BullZeye #33223 üzenetére
Úgy gondolom hogy átlagos kezem van, se nem kicsi, se nem nagy. De használtam már 4,7-es kijelzőjű telefont, és a hüvelykemmel nem értem át rendesen a másik sarokba, fogást kellett váltanom a telefonon, ami 1 kézzel nem mindig egyszerű, és jópár alkalommal okozott már gondot. Persze ha az ember mindkét keze szabad akkor nem olyan gáz az 5" de nekem az már túl nagy, ennyi. Azonkívül nekem hál Istennek jó a szemem, így nem igénylem az 5"-es tepsiket.
-
tvamos
nagyúr
válasz
BullZeye #33223 üzenetére
En is 3.5"-osra vagyom, de nem akarok bongeszni rajta.
Vonat, busz menetrend, gyalogos, bicajos navigalas, amire kell.
Meg persze wifi hotspot. (Bongeszni van tabletem, az epp jo. 7".)
Ja, telefonalas, persze...
Sajnos, ilyen meretu telefont nem adnak, csak az I4S lenne, sokert...
Bar, raszannam a sokat is mar, de nincs dual sim.
Lett az Acer Liquid, de nagy. A kisebb kenyelmesebb lenne.
Ennyi... -
fujifilm1
senior tag
válasz
BullZeye #33172 üzenetére
Köszi.
azt olvastam régebben, hogy minden áramköri lapkát a SanDisk gyárt, vagy Ő találta ki ??
már nem emlékszem . tehát ők a legjobbak emiatt . kb. két $ volt a különbség amit ajánlottál és a SanDisk között ...
ennyiért nem vállalok a kockázatot hogy mondjuk több év múlva elromlik.de azért nagyon köszi .
R -
sasa311
veterán
válasz
BullZeye #30953 üzenetére
1., Nem sokat számít, 15 mp leszedni őket
2., Magától? Semennyire. A többi meg attól függ, hogy mennyi mindent telepítesz. Nekem most ~ 40 app 375 mb-ot fogyaszt a belső memóriából.
3., Tökéletesen működik
4., Kínai töltő alapból kuka. Venni kell itthon egy rendes töltő 1-2 ezer forintért. Nekem most 6 szar kínai töltőm van itthon, 700 ma-s ZTE travel chargert használokA többire majd a többiek adnak választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest